Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Su 20.5.2018 Otteluseuranta (15. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'MM-kisat 2018, Kööpenhamina ja Herning' , aloittajana M@rko77, 20.05.2018 klo 09.26.

 1. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins, Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Kiitos ja näkemiin. Muista tulla takaisin viimeistään siinä vaiheessa, kun Inka seuraavan kerran näkyy ruudussa!
   
 2. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Kyllähän se tietenkin noin toki menee. Tosin harva, niin pohjois-amerikkalainen kuin eurooppalainen pelaaja pääsevät kotikaupunkinsa seurassa voittamaan kansallisen sarjan mestaruuksia. Sitäkin tietty tapahtuu todella paljon, että pelaajat pysyvät seuroissa, mitkä heidät ovat varanneet - etenkin tähtitason pelaajat. Mutta eiköhän se seurarakkautta ja uskollisuutta tärkeämpi asia ole vain se voitto, sekä tietenkin pelikaverit keiden kanssa on tuon pitkän, verisen ja kolhujen täytteisen matkan kulkenut. Harvassa ovat missään sarjassa ne pelaajat, jotka eivät olisi valmiita siirtymään suurimman mestarisuosikin riveihin, sarjasta riippumatta.

  Tuohon viimeiseen spekulaatioon en osaa ottaa kantaa. Teemu Selännettä tuskin lämmittää ansaitut rahat niin paljon, kuin kruunun saamisen uralleen Stanley Cupin myötä. Kimmo Timonenkaan tuskin veti kerran vielä luistimet jalkaan maximoidakseen profiittinsa.
   
 3. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
  Lainaus:
  Tästä juuri kumpuaa miete, mikä saa esim. suomalaisen fanittamaan tiettyä seuraa jossain maailman toisella puolen, kun ei siihen ole mitään varsinaista sidettä. Pakko kysyä kun ei oikein pysty ymmärtämään. Minun mielestäni joukkueeseen on oltava joku side (esim. kotiseutu, oma maa, jne), että sitä varsinaisesti kannattaa ja rehellisesti toivoo sille menestystä ylitse muiden.
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2018 klo 00.48
 4. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Ei kai se heti siirry. Mutta tuskin miehen koko kesä menee pilalle, tai edes seuraavat viikot, kuten innoikkaammat täällä vihjailivat. Eikä kaikki pelaajat tässä ole samalla viivalla. Tuskin esim. Rakell, joka ei selviytynyt edes pudotuspeleihin saati ollut missään vaiheessa mikään mestarisuosikki, hirveästi surkuttele. Fiala taas edustaa seuraa joka voitti runkosarjan ja oli suurin mestarisuosikki tänä vuonna.
   
 5. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Väitän kyllä, että sveitsiläiselle pelaajalle mm-kulta olisi moneen potenssiin arvokkaampi juttu, kuin suomalaisille ja täten kyllä itsekin uskon, että Fialalle jää jonkinlainen arpi tästä.
   
 6. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  En halua matkia Rogeria, mutta kansi kiinni ja kuulemiin myös mun osalta. Toistaiseksi ainakin. Liki 14 vuotta ja liki 10 000 viestiä. Eiköhän siinä ole antia kerrakseen, tai "antia". Voihan se olla, takaportin näin auki jättäen, että ei tätä lomaa kestä kuin max. uuden liigakauden alkuun. :) Hyvää kesää kaikille.
   
 7. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  @Individual ja @Roger Moore : hyvää kesää ja sääli, jos teitä ei enää näy. Kesällähän olisi kohta jo otteluseurattavaa jalkapallon merkeissä ja muutenkin.

  Aina voi toki pitää vain Jatkis-lomaakin pysyvän lopettamisen sijasta, minulla on takavuosina ollut tapana pitää kesätaukoa useita kuukausia. Sen jälkeen on jaksanut taas uusin voimin.
   
 8. M@rko77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LFC, FC Lahti, Pelicans ja Venäjä/Ruotsi
  Lainaus:
  En oikein ymmärrä, miksi pitää tehdä uutinen siitä, että lähtee "lomille" tai lopettaa kirjoittelun? Tämähän oikein huutaisi sitä, että ko. herrojen kirjoitusoikeudet poistetaan. Mutta hieno oli finaali ja Ruotsi ansaitusti mestari. Tack länsinaapurille - eiköhän kultajuhlia tänään televisiosta tulla seuraamaan..
   
 9. Goxim Marky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshiman karpit
  Vituikshan se meni, mutta kyllähän noi perkeleet pelaamalla mestaruutensa ansaitsi. Sveitsin puolesta vituttaa vain taas ja raskaasti. Ja jos posin kautta haluaa tosissaan vetää, niin olisi ryssien mestaruus syönyt vielä enemmän rotan lailla
   
 10. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Sama. En ymmärrä, että miksi sitä pitää kuukausikaupalla toitottaa, että lähden silloin ja silloin. Nyt lähden, ehkä palaan.

  Ilmeisesti sillä kerjätään jotain kehuja, että älä mene kun pitää kymmeniä kertoja mainita, että lähden palstalta.

  Voi kai sitä lähteä tai olla kirjoittamatta, jos siltä tuntuu. Ei siitä numeroa tarvitse tehdä. Ei se ketään oikeasti niin paljoa kiinosta, joku jatkoajan nimimerkki.
   
 11. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Inka on ruma! Jos et vastaa mitään niin oot samaa mieltä.