Su 20.2.2022 Otteluseuranta finaali Suomi – Venäjä (10. kisapäivä)

  • 141 251
  • 2 340

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Vaadin Teemun ja Timosen juontamaan kultajuhlat
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Olisko nyt Jukka Jalosen aika päästä kokeilemaan NHL:ssä?
Nääh, pitäis vielä voittaa Euroviisut, jalkapallon maailmanmestaruus pelaajana ja valmentajana, parantaa syöpä ja keksiä loppumaton energialähde. Katellaan sitten uudestaan.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Missä Kummola? Kuka muu muka voi jakaa nämä mitalit, kuin Kummola?
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt on hauskan näköistä juhlintaa Mantalla: paikalla noin 30 ihmistä toppatakeissa, suihkulähde jäässä ja sieltä täältä kuuluu vaimeita auton tööttäyksiä.

Olympiakomitea on lyöty!
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
@VilleLeino Jos tuolla olisi pelannut EHT-Kanada voitokkaasti, niin tuskin siellä Porissa nyt kauhean harmissaan oltaisi. Ja kuten aiemmin kirjoitin, niin on vaikea argumentoida kisojen arvoa sellaisen ryhmän poissaololla, joka tekee kaikkensa, ettei tarvitse osallistua, siis NHL. Ei varmaan sellaista tyyppiä löydy tästä maasta, joka ei olisi halunnut nähdä best vs. best-turnausta, mutta näillä mentiin nyt. NHL päätti jäädä himaan, kun luulivat (tosin niin minäkin), että kaikki joutuu mahdollisesti turnauksen jälkeen viikkokausien karanteeneihin. Mä arvostan intohimoista suhtautumista urheilun seuraamiseen, etenkin tuolla tietopohjalla, mutta on tyylikästä joskus antaa arvo voittajille ja pitää itse se oma naama kiinni, jos ei ole mitään järkevää sanottavaa, tai vaikka kuinka harmittaisi.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Onnea Miro Aaltonen ja Joensuun kiekkopojat! Onkohan Miro jopa Joensuun ensimmäinen olympiavoittaja?
Heikki Savolainen on ainakin, vaikka aikuisikänsä vaikuttikin Kajaanissa.

Oulusta on näihin päiviin saakka tullut yksi olympiavoittaja, Yrjö Saarela reilu sata vuotta sitten. Nyt siihen listaan lisätään Saku Mäenalanen ja Markus Granlund. Vaikka toki Iivo Niskanenkin on syntynyt Oulussa mutta en kyllä laske oululaiseksi.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Mieleenpainuva ottelu. Suomi voitti. Valitettavasti Ukraina hävisi.

Kohta alkaa kolista Kiovan suunnalla vitutuksen voimalla. Toki lopputulema Venäjän voittaessa todennäköisesti sama. Kisojen loppuminen olisi liennyt se alkuperäinenkin lähtölaukaus väistämättömälle.

Toivottavasti olen "Roposena" tässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös