Su 20.2.2022 Otteluseuranta finaali Suomi – Venäjä (10. kisapäivä)

  • 141 251
  • 2 340
Pysy pois boksista. Toimita kiekko maalille. Näillä eväillä studion kautta kolmanteen erään.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mahdetaankohan venäläisstudiossakin jinxata omien voitto? Suomessahan me ei oo uskottu tuohon taikapölyyn enää aikoihin. Peli kantaa ja tulos kertoo.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onneksi Selänne ei ole vastuussa leijonien valmennuksesta.
Jep. Teemua ei kyllä pidä päästää lähellekään joukkuetta minkäänlaisissa valmennustehtävissä. Eikä kyllä Kimeäkään. Parempi pitää pojat kaukana kisapaikasta pämppäämässä pari viikkoa ja jauhamassa jargoneitaan studiossa.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Varmaan kehuttu jo tarpeeksi, mutta tuota Janne Pesosta kuuntelisi kyllä paljon enemmän näissä merkeissä.

Uusi legenda itse pelissä on valmiiksi kirjoitettavaksi. Mä voisin elää maassa, missä Anttilalla on patsas, postimerkki ja suositumpi pahvinaama kuin Lassella. Eli 2-1 Anttila (Björninen) ja ajan saavat itse päättää.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Saako jo avata oluen, vaikka kello ei ole vielä edes 8?
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
En kyllä ajelis alakertaa samalla koneella ja terällä kuin naamaa. Hyi.
 

T.J.R

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Flyers
Ymmärsinkö nyt oikein, että venäjän pakkeihin pitää laittaa painetta ja kiekkoa maalille? Boksista piti vissiin myös pysyä pois.

Siis vittu! Tonne studioon vois ottaa kenet vaan jäkiekkoa seuraavan kadunmiehen asiantuntijaksi.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Peli tasan 1-1 ja 2.erä pelillisesti todella tasainen, pienillä eroilla.

Teemu studiossa: "Täydellistä, siis täydellistä Suomen dominointia!! Vittu Venäjä on surkea, siis kattokaa nyt!! Venäjän johtavat pelaajat siis on niin surkeita. Täydellistä pelaamista ja dominanssia Suomelta, Venäjä on täysin vastaantulija!!"

Studion pojilla auennut korkki 2.erän aikana? Teemu ainakin tullut sellaisella energialla sisään, että jotain on kyllä vedetty.
Kruunaa vielä jinxauksen haukkumalla kaikki Venäjän kärkipelaajat nimi nimeltä. Puheiden perusteella veikkaan, että korkki on auennut jo pikkaisen aiemmin.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Edelleen näyttää sangen hyvältä, mutta pienestä tämä tulee olemaan kiinni. Suomi on kuitenkin rohkeampi ja aktiivisempi. Vaan pitäisikö maailmanrauhan nimissä vaikka ottaa maalivahti pois 5 minuuttia ennen loppua jos on vielä tasan?
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olen eri mieltä studion kanssa, että peli olis jotenkin selkeästi Leijonien hallussa. Tasaista vääntöähän tämä on. Venäjä toteuttaa omaa pelitapaansa ihan onnistuneesti, kuten Suomikin.

Huh huh mikä kolmas erä tulee.

Suomi oli toisessa erässä tai oikeastaan sen Venäjän maalin jälkeen on ollut kiekon kanssa huolimaton ja ajoituksissa pikkusen viilattavaa. Muuten Suomi ollut hyvä. Nuo kun saa kuntoon niin sitten hyvä heiluu. Ja pysyy pois boksista ja toimittaa kiekkoa maalille.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onneksi tässä ei ole vielä malttanut eilistä lopettaa. Saa nähdä missä kunnossa sitä itsensö töihin löytää illalla.
Pakko myöntää, että vetelin vähän mutkia suoraksi. Nukuin pari tuntia ja oli otettava matsikaljat tähän aamulle ja darran sijasta vielä huppeli päällä. Onneksi vasta huomenna työpäivä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös