Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Su 2.12.2018 Jokerit - Slovan Bratislava

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Hera80, 02.12.2018 klo 12.08.

 1. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Väsynyttä meininkiä kaikin puolin.
   
 2. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Aina meinaa pumppu jättää pari lyöntiä välistä, kun O'Neill on jäässä. Ei kestäisi miehen loukkaantumista millään, onneksi näytti jäävän penkille melko hyvävointisen näköisenä.
   
 3. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  yleisöä 10179, ihan hyvä lukema sunnuntain teemapäivään. Tänään tuli sopivasti taas yksi juttu tänne jatkikseen miksi Jokerit ei kiinnosta,
   
 4. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Melkein toivoisi Zapolle nollaa. Enhän nyt vaan jinxaa, enhän? Tekisi varmaan hyvää Zapon itseluottamukselle olla "matsin uros."
   
 5. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Ihanko tosissaan Jokerit osti kalliilla Vesalaisen oikeudet ja lennätti sen Suomeen katsomaan penkiltä kun Pillut sun muut pelaa?
   
 6. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Normain estämisjäähy. Ei hyvää päivää näitä pillipiipareita tänään.
   
 7. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Kyllähän joukkuekkin vois vähän herätä näihin peleihin enemmän, kun on yleisöäkin paikan päällä
   
 8. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Graaaaaant! Tyhjiin omssta päästä, 3-0! Jei!
   
 9. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Olipahan hieno tyhjä maali Grantilta! Hafvoin näin voi sanoo kun tyhjiin tekee
   
 10. Tonny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, KooKoo
  Lainaus:
  Nää vain pitää hyväksyä hiljaa. Lue vaikka vitutusketjusta.
   
 11. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Rutiinivoitto, Zapolski oli loistava maalissa.
   
 12. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Eikä pidä jos näissä koetaan vääryyttä.
   
 13. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Näinpä. Eteläpääty ja sen viereiset katsomot kulmauksessa nostivat pyllyn ylös niin kuin kuuluu, mutta sivukatsomot eivät tähän kyenneet. Yläkatsomoista ei tietoa. Tää on aina ihmetyttänyt, että sivukatsomot eli hintavimmilla paikoilla sittaavat eivät jaksa kunnioittaa tällaisia hetkiä juurikaan. Varmaan finaaleissakin game 7:ssa osa lähtisi menemään vähän ennen päätössummeria välttääkseen parkkijonot.

  Lainaus:
  Paljonko siis Jokerit pulitti SKA:lle? Tai siis Rotenberg siirsi ruplia taskusta toiseen?

  Viestisi lähettämisajasta päätellen pelissä on ollut loppuhetket käsillä, joten Marjamäki on halunnut varmasti kentälle lähtökohtaisesti omaan päähän varmoja kavereita kentälle. Vesalainenkin sitä voi olla, mutta kahden pelin otannalla ei ehkä vielä uskaltanut heittää kentälle nuorukaista. Ylipäätään ainakin Jokerit on tällä kaudella tiivistänyt kentällisiä pelin kriittisille hetkille, joten mikään viltitys tuo ei ole ollut.