Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Joma, MÖRKÖ
Noniin. Tänään onkin taas kauden kovin testi ja mittari vastassa. Nyt nähdään, onko tunnetta, onko voitonhalua, ja onko joukkue valmennuksen alainen vai soolosakki.

SKA on konfrenssin kuudentena pisteen Jokereita edellä, joten voitolla olisi mahdollisuus kiilata Rottien ohi. Yllättäen SKA:n maalisuhde on toistaiseksi negatiivinen yhden maalin verran, joten voidaan sanoa, että vastassa on myös alkukauden alisuorittaja.

Alisuorittajia löytyy myös pelaajistosta. Joonas Kemppainen - 4 peliä 0+0.
Nail Yakupov - 5 peliä 1+0.
Dmitri Kagarlitsky - 5 peliä 1+0

Taasen esimerkiksi Jori Lehterä on päässyt hyvään uuteen alkuun Pietarissa. 5 peliä on tuottanut kolme maalia ja yhden syötön.

Hyvän twistin peliin tuo Pietarin NHL-kaukalo.

Voitto tästä, niin alkukauden kriisi on taas unohdettu, ja tappiolla kuoppa syvenee.

Kalnins maaliin ja Kausikortti katsomoon

Cmon!
 

Buster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Brian O'Neill
Vähän kyllä pelottaa se, että edelleen oman alueen koomailu jatkuu samanlaisena kuin tähänkin asti. SKA:lla on se laatu naulata paikoista sisään ja sitten on taululla aika nopeasti rumat lukemat. Tähän kun on vielä asettaa Jokereiden jatkuva lysähtäminen muutenkin SKA:ta vastaan, oli sitten mennyt kuinka hyvin tahansa, niin tämä peli on kummitellut painajaisena mielessä viime viikosta asti.

Työviikko takana, himaan illalla ja saunan kautta katsomaan jälkijunassa. Rentouttavien nesteiden määrä ja vahvuus jää nähtäväksi.
 
Reality isn't what it used to be.

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
Jos tilaa ja aikaa annetaan yhtä paljon kuin perjantaina, niin rumat lukemat ovat taululla. Optimistina toivon kuitenkin vastustajan sytyttävän sen verran, että fokus pysyy pelissä huomattavasti paremmin. Viittä ei kuitenkaan Pietarissa tehdä, ja jos paikkoja annetaan perjantain tyyliin, niin "vain" kuusi ei riitä kaverille. Ihan sama kuka on byyrissä, niin perjantain kaltaista avoimien ovien iltaa ei vain voida antaa. Paremmalla prosentilla on merkkauspelin toimittava, blokkien hoiduttava ja nukahtelujen jäävän.

SKA on melkoinen mittari. Lopputuloksesta riippumatta tällaiset pelit ovat niitä, jotka kertovat eniten. SKAn pitäisi motivoida ihan jokaista pelaajaa, jolla on urheilullisia tavoitteita. Vastassa on yksi maanosan kovimmista jengeistä ja sarjan yksi ehdoton mestarisuosikki. Jos tällaiseen matsiin ei fokus ole 100%, ei se ole missään. Tietty lataus voi mennä yli, mutta Jokerien tämän hetken tilanteessa näkisin sen jopa sinänsä positiivisena seikkana. Sen verran virkamiesmäistä meno on ollut, että mikä tahansa muutos olisi hyvästä.

Pisteitä en tänään odota kuitenkaan tulevan. Jokerit seilaa syvissä vesissä pelillisesti, ja SKA on juuri se joukkue, jolla on kykyä iskeä noihin pisteisiin. Päälle ero materiaaleissa, niin ennakkoon tästä ei ihan liian montaa pistettä kannata budjetoida. Tää on niitä matseja, joisa mä olen tyytyväinen "kunniakkaaseen" tappioonkin. Isossa kuvassa mielummin kaadutaan saappaat jalassa kuin otetaan piste tai kaksi paskalla pelillä. Jälkimmäinen kun tässä tilanteessa tarkoittaisi sitä, että todennäköisesti mitään "heräämistä" ei tulisi.

Kaverin riveistä erityisesti kiinnostaa kolmikko Jakupov, Kagarlitsky ja Lehterä. Kaksi ensimmäistä ovat tilastojen valossa vedelleet heikon alkukauden, ja molemmilla on potentiaalia mihin tahansa. Toivotaan, että se potentiaali ei tänään realisoidu ja Lehteräkin vääntää kiikareilla.

Jos mä olisin Marjamäen saappaissa, niin lähtisin peliin kolmella teemalla:
- Fyysinen yliote. Heti alkuun kasa kovia taklauksia, naamojen hieromista maalilla ja muuta mukavaa. Tuolla on Jakupovin kaltaisia jamppoja, joiden fokuksen horjuttaminen ei ole ihan uskomaton juttu, ja joilla on potentiaalia vedellä mitä tahansa hattutempun ja turhautumisesta johtuvan ulosajon väliltä.
- Erikoistilanteet. Ei tota porukkaa voi liian montaa kertaa päästää ylivoimalle, jos pisteistä halutaan pelata. Joensuulle voisi huoletta heittää haasteen, että hyökkäyspään jäähy tarkoittaa kävelemistä Pietarista Poriin kulkematta Helsingin kautta. Ainoa poikkeus, jos kyseessä on väkivaltaisuus ja molemmat lähtevät istumaan. Omat ylivoimat on sitten käytettävä hyödyksi, SKA tuskin tarjoaa samaa määrää tontteja kuin esimerkiksi Riika tai Severstal. Ja ne puolustusalueen aloitukset ja maalien jälkeiset vaihdot...
- Haluton hiihtely helvettiin. Jos jollain näyttää nappaavan peli yhtä vähän kuin vaikka nyt Grantilla perjantaina, niin samoin tein kamat pois ja mies koppiin polkemaan pyörää tai muuta mukavaa. Jos edes SKA ei motivoi, niin kissa on nostettava pöydälle. Jos se tarkoittaa matsin vetämistä kahdella kentällä, niin sitten se tarkoittaa. Selkeä message on jengille annettava, että jos palkkaa haluaa nauttia, niin sen eteen on tehtävä töitä.
-
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Sanat ei riitä. Kausikortti jatkaa kolmosen laidassa ja Hirvonen ylimääräinen hyökkääjä.
Enemmän Ikonen sai Torpedoa vastaan aikaan kun esim Joensuu. 48-93-9 sentään osottaa jotain kemiaa.
Ja jos kolmonen on kakkosta tehokkaampi, ratkaisu ei ole penkittää kolmosen laitaa.
Keksit hyvän memen. Onnittelut. Now let it go
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Joma, MÖRKÖ
Ja jos kolmonen on kakkosta tehokkaampi, ratkaisu ei ole penkittää kolmosen laitaa.
Keksit hyvän memen. Onnittelut. Now let it go
Kierrätystä, kierrätystä. Totta, että Joensuu oli paska, mutta Ikonen on ollut pari kautta jo turha pörrääjä. Hirvoselle kolmosen laita on parempi paikka, kun kakkosen laita.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Sen jälkeen, kun Ikonen ristittiin täällä kausikortiksi, niin on itse asiassa pelannut erittäin hyvin. Tuntuu löytäneen kemiaa Reginin ja Oksasen kanssa, joten ainakin tällä hetkellä miehen pelipaikka on täysin ansaittu. Kakkosketju sen sijaan on tällä hetkellä niin repaleinen kokonaisuus, että tekee pahaa katsoa näiden sohaamista kentällä. Norman on täysin hukassa ilman O'Neilliä, Joensuu koheltaa menemään tapojensa mukaan ja Moses kuskaa kiekkoa liikaa. Normaalisti Reginin ketju on ollut se ns. ylijäämä-ketju, mutta tällä hetkellä ylijäämät pörräävät kakkosketjussa.
 
Pöö

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Jokereissa peliesitykset kentällä ei merkitse yhtään mitään nykyiselle valmennukselle. Samat pelaajat heiluvat ottelusta toiseen perseilemässä. SKA tekee avausmaalin jonka jälkeen pasmat sekoavat ja taululla ottelun jälkeen on numerot 6-1. Pelin jälkeen Late itkee jäähyistä ja kovasta elämästä. Toki muistaa mainita että otettiin kiertueelta 50% pisteistä ja matka on vasta alussa jotain kohti suurempaa.
 

Frankster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
25 Henrik Haapala – 27 Petri Kontiola – 71 Nicklas Jensen
6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 11 Steve Moses
48 Henri Ikonen – 93 Peter Regin (C) – 9 Ahti Oksanen
41 Antti Pihlström – 36 Matias Myttynen – 12 Marko Anttila (A)
26 Konsta Hirvonen

44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant
4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö (A)
50 Viktor Lööv – 7 Oliver Lauridsen
77 Eemeli Räsänen

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)
 
don't grow up... it's a trap!

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
AJ:lta loistava kiteytys studiossa, sanoista tekoihin. Marjamäeltä tulee kyllä paljon fiksua asiaa suusta, mutta käytännössä nämä eivät tunnu toteutuvan.
 
Pöö

ardou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1988
Onko tuolla jää ihan kunnossa, vai miten on mahdollista, että yhdessä vaihdossa kolme pelaajaa pompottelee kiekkoa noin?
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lööviltä sysipaska vaihto, eikö se näe tuon maskin takaa mitään?

Kolmesti hukkasi kiekon omiin jalkoihinsa samassa vaihdossa, vaikka vastustajaa ei ollut lähelläkään.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, The Sir Token Fläppitaulu
Puolustusalueella ollaan koko ajan askeleen pari jäljessä ja hyökkäyspeliä ei käytännössä ole. Hyvin menee siis.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy