Su 15.3.2015 Ässät - SaiPa (2. Lomarengas -kierros)

  • 5 791
  • 33

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Noniin, eilinen tappio käsitelty ja aika kääntää kelkka ja tasoittuu voitot. Ajatuksia eilisestä ja tulevasta:

Ässien pelaaminen eilisessä matsissa oli hyvää toisen erän alkuun ja hallittiinkin peliä pitkillä hyökkäyksilä, kunnes, SaiPa pääsi pienen lepsuilun jälkeen iskemään itsensä johtoon. Toinen lepsuilu, ja Venäläinen käytti tylysti hyväkseen. Sitten alkoi selkäranka pitää ääntä. Ja vähän ajan kuluttua pelaaminen loppui Ässien osalta, ja SaiPa jatkoi samaa rataa, niin eihän siitä mitään hyvää tullut. Tulos ei suuremmin loppujen lopuksi vituta, vaikka onhan 6-0 tappio ihan käsittämätön suoritus, pelihän oli vielä tasainen toisessa ja ekassa erässä ja muutenkin oli hyvää yritystä. Siitähän ei saa kuin yhden voiton vaikka voittaisit 12-0. Tapa jolla tappio tuli (annettiin käytännössä periksi) vituttaa jos jokin. Sehän on tämän joukkueen slogan ollut jo pidemmän aikaa, periksi ei anneta milloinkaan.

Tänään sitten uusi yritys ja Isomäki. Ennakoin jo mielessäni, että kun Lappeenrannasta kaivetaan tiukka voitto, niin Isomäessä ollaan vahvoilla katkaista. Nyt on pakkovoitto, ja paineet Ässillä. SaiPa saa pelata rennommin koska ei ole pakko voittaa, Ässillä puolestaan ei muuta vaihtoehtoa ole.

Ottelun ensimmäinen kymppi tulee varmasti määrittelemään ottelun kulkua paljon. Toivottavasti Ässät tulee kovaa päälle, taklaa, raastaa ja riistää kiekkoja päädyssä ja tekisi vaikka yhdenpari maalia. Ensimmäisen maalin merkitys on varmasti tänään iso, eilen se käänsi oikeastaan koko pelin. Jos SaiPa iskee ensimmäisenä, tiedossa on vaikea peli. Jos Ässät iskee sen, on tietysti paremmat saumat voittaa. Jos ei maaleja tule ja peli on vaikeaa, niin Huhtanen voisi sytytellä joukkuetta parilla kovalla pommilla päätyplekseihin. Sen avulla kuudes kenttäpelaajakin varmuudella herää eloon ja kun näin tapahtuu, niin joukkueenkin on mukavampi pelata. Maalin suulla Riksmanin pitäisi tänään päihittää Markkanen, kiekko pomppi eilen aikalailla. Tähän lisäksi ykkösketjun nousu entiselle tasolle, ja laajuutta myös sen takaa, kiitos. Nyt vaikka sitä porilaista hulluutta kehiin. Mitä se sitten onkaan.

Kokoonpanot:

ÄSSÄT:

Sami Lähteenmäki - Mika Niemi - Eero Elo
Esa Lindell - Valtteri Viljanen

Mike Hedden - Juha Kiilholma - Niko Ojamäki
Jyri Marttinen - Patrik Parkkonen

Tuomas Huhtanen - Antti Kerälä - Jake Hansen
Ville Uusitalo - Tapio Sammalkangas

Jarno Kärki - Henri Heino - Aleksi Saarela
Teemu Vuorisalo (7. p)

Juuso Riksman (Rasmus Rinne)







SAIPA:

Rau-Järvinen-McIntyre
Bjorkstrand-Koho-Mankinen
Jokinen-Hämäläinen-Venäläinen
Virkkunen-Flinck-Leivo

Ahonen-Lofquist
Salcido-Riikola
Backman-Vainonen
Larsson

Markkanen (Bernard)
 
Viimeksi muokattu:

Tornipöllö

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa tänään:

Rau-Järvinen-McIntyre
Bjorkstrand-Koho-Mankinen
Jokinen-Hämäläinen-Venäläinen
Virkkunen-Flinck-Leivo

Ahonen-Lofquist
Salcido-Riikola
Backman-Vainonen
Larsson

Markkanen (Bernard)

Eli Lappalainen ulos, (toipilas?) Larsson sisään, ja Spina jatkaa poppareilla ...
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ok, aika jännä, että Spinaa ei olla otettu kentälle... Ei kai siellä vaan oo jotain erimielisyyksiä ilmassa?

No, mutta Ässiä lähdetään kaatamaan ilman muuta. Vähän vaikea ennustaa, että miten eilinen selkeä tulos vaikuttaa tänään. Omiin luotetaan kuitenkin. Meidän pojat!
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
En tiedä miten tähän oikein pitäisi suhtautua, sillä Ude-Sammalkangas pari on edelleen yhdessä...

Joko Rocky on umpisokea pöllö, tai sitten ollaan jo luovutettu. Sammalkangas ei ole lähelläkään sellaista kuntoa että pelipaikka olisi oikeutettu. Olen jo moneen kertaan tänne palstalle laittanut, ja laitan vielä, Ude-Vuorisalo toimi hyvin.

Ei kyllä tiedä yhtään mitä odottaa tältä peliltä. Jos tänään näkyy minkäänlaista luovutusmentaliteettia, mikä oli selvästi Lappeessa havaittavissa, niin kaikille voi antaa kenkää saatana.
 

Bacon

Jäsen
Spinan penkitys näyttää koko jengille nyt sen, että jos vähääkään on asenteen kanssa ongelmia niin poppareilla istut. Siellä on kuitenkin nälkäisiä ukkoja odottamassa vuoroaan. Helkkarin kova peli edessä, koska Ässät haluaa varmasti pestä kasvot eilisen jälkeen. Pitää vaan toivoa, että SaiPa on valmiina siihen.

Eniten kuitenkin pelottaa kaksikko Favorin - Salonen. Favorinilla kun on viime aikoina tuo kakka löytänyt housut ja Salonen taas tykkää päteä joka asiassa, mistä vaan keksii päteä. Toivottavasti nämä miehet pysyvät piilossa.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Eniten kuitenkin pelottaa kaksikko Favorin - Salonen. Favorinilla kun on viime aikoina tuo kakka löytänyt housut ja Salonen taas tykkää päteä joka asiassa, mistä vaan keksii päteä. Toivottavasti nämä miehet pysyvät piilossa.
Ei missään nimessä piiloon. Tämä kaksikko esittää suomen parasta standup-komiikka terässuikaleiden päällä. Jos peli menee muuten tylsäksi niin tämä kaksikko osaa kyllä ottaa yleisönsä.
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Voitto tai kuolema. Perussettiä meille porilaisille. Toivottavasti eilisen raiskauksen ja Lukon virallisen vittuilukanavan tuotokset antavat ylimääräistä buustia. Tänään nähdään toimiiko tuo "periksi ei anneta milloinkaan" -slogan. Eilinen oli kamalaa katsottavaa. Jos tänään nolataan itsemme kotiyleisön edessä niin kaikille voi antaa kenkää. Tappio kovan taistelun jälkeen on ok. Silloin voi kävellä pää pystyssä jälkipeleihin.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toivottavasti SaiPa ei unohda 6-0 voiton jälkeen puolustuspelin tärkeyttä. Tänäänkin olisi tylsytettävä Ässät fiksulla ja tiiviillä pelaamisella ja pakotettava Ässät kulmiin.

Toivottavasti SaiPa pistää sarjan pakettiin ja jos häviää niin se täytyy tehtä todellisen taistelun kautta sekin. Puolittaista tekemistä voi olla hyvin vaikea kääntää seuraavaan peliin sormia napsauttamalla.

Onneksi SaiPa on pelannut tällä kaudella paljon hyviä vieraspelejä tsemppiä SaiPa.
 
Viimeksi muokattu:

mkm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Voi voi Tuokkola sun kanssa, näit varmaan eilen ettei niitä käsiä hyökkäyspäässä riitä tässä sarjassa.
Niinimäki on kaveri jolla riittäisi omaten myös sitä kylmäpäisyyttä mitä näissä minisarjoissa tarvitaan.

Edit: väärä ketju, sori kaikille ;)
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Vain voitto pitää Ässät elossa, tämähän se on kupletin juoni. SaiPalla runsasmaalinen kotivoitto otteluparissa alla ja "pakko" poissa. Odotan Padalta täydellistä kasvojen pesua. Riittääkö se voittoon =?
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
SaiPalla kävi eilen hieman tuuri. Lappeenranta on tähän sarjaan maalinsa tehnyt ja nyt on Padan vuoro. Tänään tulee tiukka matsi, mutta Ässät raastaa voiton.

Edit: 3-1 Padalle.
 
Viimeksi muokattu:

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Kenen tilalle olisit Spinan laittanut?

SaiPa voittaa tänään.
Ihan kenen tahansa tilalle käytännössä. SaiPa kun ei tällä kaudella tule saavuttamaan yhtään mitään ilman Dave Spinaa. Yksittäiset ottelut erikseen, mutta eilisen kaltaisia onnenpieruja ei ole tolla rosterilla luvassa.

Toivotaan, että voittavat.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Mä sain äsken Liiga-suklaamunasta Ässäpelaajan. Sehän tietty tarkoittaa, että Ässät voittaa!

No toivotaan ainakin numeroidenkin valossa tasaisempaa peliä kun eilen. Ottelun alku ilmeisesti eilenkin tasaista ja hyvää vääntöä suurella tunteella?
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kiitos Ässille peleistä. Rehtiä hyvää fyysistä peliä. Vähän ehkä tänään paistoi väsymys pelistä molemmilta, mutta silti hyvä näytös.
 

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eka era jaksettiin. Sen jälkeen bensa loppui. Harvoin näkee noin väsynyttä joukkuetta kuin Ässät oli tänään. Joka tilanteessa oltiin pari potkua myöhässä. A juniorieilla ei vaan kuuhun asti mennä. Onnea Saipalle yms. pakolliset lässytykset.

Paska on paskaa
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Se oli sitten siinä. Ei riittänyt rahkeet.

Pata oli kuskin paikalla ekassa erässä ja jatkoerässäkin jonkin aikaa. Muu sähläys menikin sitten vieraille. Yhdelltä tehdyllä maalilla ei edelleenkään kovin usein voita. Paikkoja oli pariin maaliin, mutta ei vaan mennyt. Enemmän vetoja olisi pitänyt Markkaselle saada. Todella epävarmaa pomputtelua, räikeimpänä tietysti Viljasen maali. Mutta ei joukkueella tainnut vaan voimat kertakaikkiaan riittää.

Aika munatonta peliä kotijoukkueelta muutenkin, ei siellä edes yritetty haastaa vastustajaa suurimman osan pelistä. SaiPa pelasi upeasti keskialueen tukkoon koko pelin ajan, eikä Ässät löytänyt syöttölinjoja mistään. Ja jos syöttö läpi meni niin jatko oli joku typerä lääpäisy vastustajan lapaan. Ojamäki näytti mallia jatkoerässä, mutta tolppaa lähemmäs ei kuitenkaan päästy. Raulla oli toisessa päässä tilaa ja aikaa vetää kiekko tyhjään maaliin, eikä tollasesta paikasta erehdy kuin Ude.

Ekassa erässä oli viihdyttävää nyhjäystä paljon, harmi ettei samaa jaksettu vetää koko pelin läpi. Kunnon torikokoukset on viihdyttävää.

Tuomareihin ei kaaduttu, mutta olihan Tyhmä-Timon toiminta edelleen ala-arvoista. Ekan erän jäähyt oli kyllä sellasia virheitä että oksat pois. Ojamäen jäähyssä ei ollut huitomista, ja Vainosen jäähy oli pelkkää paikkausta, mitään rikettä siinäkään ei ollut. Säälittävää jälleen kerran. Muuten sai aika kovaa nyhjätä, eikä huitomisista jäähyjä vihelletty.

Uusitalo kuoli kahdesti, mutta niin se vaan takaisin kentälle kapusi. Mahtaa olla melkoiset olotilat päällänsä kun olo rauhoittuu.

Riksman vei maalivahtien taiston tänään, mutta se ei riittänyt. Maaleille Juuso ei voinut mitään.

Lähteenmäki taisi olla ykkösketjun paras pelaaja tänäänkin. Todella näyttävä veivauskin oli toisessa erässä, harmi ettei mennyt maaliin asti.

Navetassa paikalla alle 3500 katsojaa. Siellä oli kaikka patasydämet lähteneet liikkeelle. Pori, mä häpeen.

Parempi tuppaa usein voittamaan, ja niin kävi tänäänkin. Padalle hyvää lomaa ja SaiPalle mukavaa kevään jatkoa.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onneksi olkoon Saipa! Selkeästi parempi joukkue näissä kahdessa ottelussa.

Ässät oli jokaisella osa-alueella huonompi.

Tuolla pelillä mitä Ässät tänään esitti, tämä lopputulos oli ainoa oikea tulos. Halliremppa käyntiin eikä tarvitse vääntää 4-0 tappiosarjaa Tabburaa tai Kärppiä vastaan.

Valmennukseen olen pettynyt.
 

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onkohan Rocky papa voittanut yhtään pleijarimatsia Ässien peräsimessä?
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Hyvä SaiPa ja onnea jatkoon.

Ei kyllä edes harmita kun miettii kuinka paskasti tämä kausi loppujen lopuksi meni hankintojen ja muutenkin loukkaantumisten osalta. Lomille lompsis
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös