Su 14.5.2017 Otteluseuranta (10. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.
Heillä on varmaan hassunvärinen haalari, johon kerätään merkkejä maju-matseista. EHL-turneelta saa fuksipisteitä.
Meidän pelistä valmistautuneita toimii mm. alan seiskalehdissä sekä muutamassa jääkiekkojoukkueessa, joita tulee puhutella kreikkalaisen jumaliston mukaan. Teijo Räsäsen jääkiekkoa pidetään näiden puolesta....noh...
 

rico

Jäsen
Nykyään saa enemmän arvostusta kuin ennen, mutta ei mielestäni vieläkään tarpeeksi. Todennäköisesti pelaaminen Ovechkinin kanssa on tuohon vaikuttanut, etenkin Ovien parhaina vuosina. Hyökkäyspäässä NHL:n top-5 sentteri meikäläisen papereissa, on ollut jo monta vuotta.
Et edelleenkään kertonut, miten hän on aliarvostettu.
 
Hyvinhän Suomi on rimpuillut paljon paremman joukkueen mukana. Eroa ei ole kuin yksi vaivainen maali ja se neljäs viiden pompun kautta tuleva maali voi vaikka natsatakin. Ei seitinohuet saumat on vielä jatkoajalle ja jopa pudotuspeleihin. Marjamäelle patsas Senaatintorille, jos näin käy.

Saa nähdä loppuuko bensa juustopojilta kolmannessa. Alkoi toisen erän lopussa jo vähän piiputtaa.
 

Wiljami

Jäsen
Jännä nähdä jäikö tsemppikiekko ainoastaan toisen erän kokeiluksi vai yrittäisikö leijonat esitää jonkunlaista spirittiä vielä kolmannessakin.
 
Maikkarin tiimi on valinnut hienoimpien taklausten listalle toiseksi Gudasin leikkaamisen. No kyllähän siinä suomalainen lensi komeasti että näyttäähän se kivalta.

Minä olisin valinnut ykköseksi. Hieno ja tuomareiden mukaan täysin sääntöjen mukainen taklaus. Lisäpisteitä vastustajan loukkaantumisesta.
 

Wiljami

Jäsen
Tyylipuhdas 3-2 vastaiskuhyökkäys mutta jälleen jäädytään kun pitäisi tehdä maalintekoa edistäviä ratkaisuja.
 

WPK

Jäsen
Säteri näyttää maajoukkuetason veskarilta. Edistystä maajoukkueelle tähän turnaukseen, mutta hyökkääjien alettava myös onnistua.
 

johnnywee

Jäsen
Kyllä on meidän änäripojat olleet luokattoman huonoja oikeasti läpi koko turnauksen. Tarvitaan merkittävä tasonnosto filppulalta, aholta ja rantaselta jos tästä meinataan räpiköidä jatkoon.

Jos tätä nousua ei tule, voimme haudata haaveet mitalipeleistä. Pihlströmit ja kemppaiset eivät tätä peliä meille käännä.

Istuuko siellä penkillä jma tai pulju jonka vois heittää energiapaukkuna kentälle?
 

Barney

Jäsen
Et edelleenkään kertonut, miten hän on aliarvostettu.
Bäckström on ollut jo useamman vuoden Capitalsin paras hyökkääjä. Siihen nähden hänen uransa aikana saama huomio on aika olematonta.
 

Matza187

Jäsen
Säteri muuten pelaa lopputurnauksen

Korpisalon voisi lähettää takaisin Atlantin taakse
 

Wiljami

Jäsen
Heh, pistää näköjään sentään kaverikin välillä logoon metrin päästä.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös