Su 14.5.2017 Otteluseuranta (10. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

hiitti

Jäsen
Tykkään filppulasta mutta jotenkin en näe häntä ykkösen sentterinä. Tai no joo nyt kun muita ei tarjolla.
 

Viru$

Jäsen
Kyllä on suomalaisilla pahasti pollat jumissa. Filppula ja Aho etunenässä ihan helvetin kujalla.
 

mjr

Jäsen
Eipä kovin ihmeellistä peliä, Suomihan tätä vie vaan ei osaa tehdä maaleja, alussa toki oli vähän huonoa tuuria, kun Sveitsi pääsi ihan ansaitsemattomaan johtoon (tästä varmaan Tsekki osaisi kertoa enemmän...) Huvittava mini-Kanada hyökkäyspäässään, pörräävät ympäriinsä ihan vimmatusti, mutta ei oikein lähellekään sellaisella taidolla ja tehokkuudella kuin Kanada.
 
Kemppaisella on varmaan iso kyrpä, kun noissa alotuksissa kun se pyllistää niin sen housut jää takapuolen kohalta silleen ilmaviks, eikä ne imeydy takapuoleen kiinni niinku muilla pelaajilla.
 

pancor

Jäsen
Nämä saavat olla Pihlströmin viimeiset palvelukset mm-tasolle. Voi vittu tuohan on kuin Kimmo Vähä-Ruohola olisi aikanaan päästetty NHL-kaukaloon.
Pihlström pelaa tällähetkellä aivan väärässä roolissa. Eihän hän ole koskaan mikään sniper tai taitopelaaja ollut vaan loistava energiapelaaja 4-kenttään. Edelleen täysin käyttökelpoinen oikein roolitettuna mutta Marjamäki nyt vaan on päättänyt peluuttaa häntä täysin väärin.
 

WPK

Jäsen
Tomi Kallio lähes eläkepäivillään olisi hirmusnaipperi tuossa jengissä.
Heh, kävi sama mielessä. Snaipperiosasto huutaantyhjyyttään ja työjuhdat puskee päätä seinään. Joukkueesta puuttuu myös perinteinen taitosentteri. Kaikki senat nyt kuin samasta puusta veistettyjä.
 

Mazaa

Jäsen
No jopas, läpimurto Oulussa Donskoin ketjukaverina muutama vuosi sitten. Oli mulle jäänyt aivan virheellinen käsitys Joonaksen iästä.
Joo, tunnustan. Minäkin luulin Oulun viimeisen kauden aikana vielä, että Kemppainen on Donskoin kanssa samanikäinen. :D
 
Laittais JMA:n tuohon Sallisen ja Savinaisen kanssa.

Kokeilis jos sais pientä kiekonhallintaa ilman tuota yhtä sähköjänistä. Pihlström vois mennä kolmoseen tai neloseen.
 
Sveitsillä loppuu bensa vikassa erässä
 

Andi

Jäsen
Olihan tässä erässä hyvää se että Suomikin heräsi pelaamaan. Huonompaa sitten se että näytti ihan junnulätkältä tuo koohottaminen. Toki molemmissa päissä samanlaista se oli ja kieltämättä viihdyttävää katsella vaikkei maaleja tule. Yhtään ei voinut arvata kuka koheltaa seuraavaksi ja miten.
 

Tornados

Jäsen
Minulle Suomen paras erä turnauksessa. Juhiksen vaihtaisin kyllä kentälle jonkun puolustavan hyökkääjän sijasta kun maalia kuitenkin tarvitaan.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös