Su 14.5.2017 Otteluseuranta (10. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Ollakseni

Jäsen
Nämä saavat olla Pihlströmin viimeiset palvelukset mm-tasolle. Voi vittu tuohan on kuin Kimmo Vähä-Ruohola olisi aikanaan päästetty NHL-kaukaloon.
 

WPK

Jäsen
Nuori mies? Täyttää seuraavaksi 30 vuotta.
No jopas, läpimurto Oulussa Donskoin ketjukaverina muutama vuosi sitten. Oli mulle jäänyt aivan virheellinen käsitys Joonaksen iästä.
 

ijuka

Jäsen
Kun Suomen maalinteko perustuu tuuripomppuihin niin on se vaan vähän vaikea tarkoituksenmukaisesti yrittää tasoitusta.
 

Wiljami

Jäsen
Ihmeistä suurin ettei Sveitsi rankaissut läpiajosta. Oli kyllä sentään positiivista kiekkoa Suomelta kun ei täysin hävettävää paskaa. Nyt ollaan perinteisessä että hallitaan muttei saada maalia vahingossakaan.
 

sekolust

Jäsen
Säteri on maalilla itse varmuus, peli pyörii käytännössä jatkuvasti Sveitsin päässä ja Suomi oli selvästi jalka kaasulla. Varmaan Marjamäen aikakaudella paras yksittäinen erä, valitettavasti maalit puuttuivat.

Jos meno jatkuu tällaisena, niin kolmannessa erässä Suomi nousee ohi.
 

Joope

Jäsen
Ei puutu kun maalintekijät. Hyvää karvausta ja kiekonriistoja, mutta ei oo viimeistelijöitä. Ihan kun joskus aiemminkin ois ollut samaa ongelmaa.
 

Mazaa

Jäsen
Tuomarit ovat kyllä tänään taas kerran todella paskoja. Ensimmäisessä erässä vihellettiin aivan helvetin helppoja kakkosia mm. pienistä töytäisyistä.

Toisen erän loppupuolella ei sitten enää vihelletty yhtä ainoaa jäähyä vastaavista paikoista. Tämä oli toki nähtävissä, kun tuomarilinja on todella surkea.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös