Su 14.5.2017 Otteluseuranta (10. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Salama44

Jäsen
Mertsi ottanut jo liian monta. Joukkueeseen tullut Jostain SEBASTIAN REPO. Jossain vaiheessa nuo selostajat sekoavat.
 
Aikamoista kuraahan tämä on mutta eihän se mikään yllätys ole kun lähetetään Oulun Kärpät Maajoukkueen sijasta kansainväliseen turnaukseen.

Olisihan tuo voinut toimiakin, mutta esim. Maxwell, Masuhr ja Huml kieltäytyivät viime hetkellä. Erityisesti Huml olisi ollut tärkeä mies myös pukukopissa. Ja sitten Kaspar tarttui Tsekin tarjoukseen, koska Marjamäki ei käsittääkseni halunnut tarjota pelaajan optiota seuraavasta vuodesta.
 

Leon

Jäsen
Ekaa kertaa näissä kisoissa Suomi pelaa hyvin.
 

Wiljami

Jäsen
Toisen erän ekat pari minuuttia näytti harvinaisen hyvältä kiekolta Suomen joukkueelta, siellä pari ukkoa ehti jopa ekana kulmakiekkoon ja maalipaikankin saivat aikaan. Oisko vihdoin huudettu tyyppejä hereillä ja lisäksi annettu vähän vapaita käsiä käyttää luovuutta?

Ja toinenkin maalipaikka jo sekä pitkä pyöritys jossa ihan oikea minuutin paine (verrattuna normaaliin näennäispaineeseen). Noit kuvittelin Suomen viljelevän nimenomaan toisissa erissä etenkin turnauksen heikompia maita vastaan mutta tähän asti on Suomen peli hajonnut täysin pitkään vaihtomatkaan.
 

Ollakseni

Jäsen

ijuka

Jäsen
No nyt on Sveitsi telineissä. Suomen pitää saada maali nopeasti sillä pian suunta todennäköisesti vaihtuu.
 

Leon

Jäsen
Ekaa kertaa näissä kisoissa Suomi voittaa kaksinkamppailuja. Taisivat oikeasti syödä käärmekeittoa tauolla, kuten toivoin. Tärkeä oli Hietasen säkämaali.
 

oiler99

Jäsen
Ruotsilla väärä vaihto ja Tanska ylivoimalle.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös