ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Telkkarissa kello kävi sekuntitolkulla vihellyksen jälkeen. Toivottavasti virallista ei vedätetä tolleen.
 
En gång Turkish Airlines, alltid Turkish Airlines.
Da Costa on huikea pelimies, mutta myös melkoinen kesämies harvinaisen pienissä housuissaan
 
Ne, jotka asioista eivät tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta.. heille vain hymyilen.. eilistä viisaampana

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
Kaksi joukkuetta näyttäisi olevan tällä hetkellä ylitse muiden KHL:ssä: TsSKA ja AK Bars. Jokerit, SKA ja Avangard sen jälkeen seuraavat, HUOM! Tällä hetkellä.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Samalla pakistolla kaatui SKA. Ei jaksaisi taas näitä juttuja, että jengi ei riitä.
Ehkä sen verran kommentoin, että nyt oli vastassa kova jengi painimaan. Ska pelaa hiukan erilaista lätkää. Oikeastaan kaikista pahin vaihtoehto pakistolle Kazan&Kavrtalnov ja mielestäni ihan ok suoritus pakistolta. Huippukuntoinen Leppä sekä terveet Pakarinen ja Norman niin voidaan keväällä tapella tosissaan Lännen Kazania eli Tsskaa vastaan. Lähellä ollaan.
 
Tää jengi on tässä!
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Siis, voidaanko KHL:ssä kelata ja katsoa, että kävikö kiekko kaukalon ulkopuolella? Sen verran vähän seurannut, että mennyt tällainen ohi.
Kyllä, kuten jokaisessa oikeassa jääkiekkosarjassa maailmassa. Nhlstä nämä kaikki tulee pikkuhiljaa, Suomessa vaan kestää niin saatanan kauan saada mitään käytäntöön asti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy