Su 11.12.2011 Jokerit-SaiPa

  • 15 667
  • 47
Kiitosta erityisesti Lintnerille, vaikka toki oli koko muukin pakisto aivan perseestä, ei kuitenkaan läheskään niin syvältä kuin #41... Kiekot kyllä pomppi Jokereille aika kivasti ekassa ja tokassa erässä, mutta turha selitellä. Tuomarit oli tasaisen surkeita koko matsin ajan, tosin molempien joukkueiden näkökulmasta.

Miksei nähty Salcido vs X tappelua? Perkele :D
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Tuomarit olivat kyllä surkeita tänään. Zolt oli mies paikallaan. Ei taida Kilpeläinen enään mahtua meidän pelaavaan kokoonpanoon. *hymiö*
Tossa juuri hidastuksesta katsoin Jokereiden ensimmäisen maalin. Olikohan niin, että Rudy sen sinne loppu peleissä ohjasi vaikka Heinolle maali merkittiin?

Saipan ensimmäinen maali niin eikö muka ollut maalivahdin estäminen kyseessä, kun ajettiin Zoltia jalkaan ja mies menetti tästä tasapainon ja maali livahti siitä sitten längeistä?
 

Haske

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä siinä taitaa niin käydä, että joulutauollakaan Saipa ei vaihda valmentajaa, vaan pelaajapajatsoa aletaan tyhjentää ja valmistautuminen Mestiskauteen alkaa "mielenkiintoista" valmentajavaihtoehtoa odotellessa...

Se on ihan saatanan hieno asia että lähes kolmasosaa SM-liigan joukkueista kannattava henkilö kommentoi näinkin asiantuntevasti SaiPan asioita. En tosin tiedä että miten tuo asiasi liittyy illan otteluun.

Itse peli taisi mennä juurikin käsikirjoituksen mukaan. Jokereiden pelaajat laittoi kiekkoa kovalla prosentilla reppuun. Lahti kuritti jälleen SaiPaa, aivan kuten viime kerrallakin Areenalla.

Ei tainnut oikein toimia Leivo-Löfman-Kaksonen kentällinen. Löfmanilla ja Kaksosella -4, mutta kaiken kruunasi #41, -5 tänään.
 

Wolves

Jäsen
Kiitosta erityisesti Lintnerille, vaikka toki oli koko muukin pakisto aivan perseestä, ei kuitenkaan läheskään niin syvältä kuin #41...

Juu, hallilta juuri kotiin selvinneenä, olihan tuo ottelu tyylipuhdas tai ainakin lähes tyylipuhdas perseraiskaus.

Puolustajat voisivat työntää bussin Helsingin kirkkaista valoista aina kotiin saakka. Jos yhtään ei kiinnosta auttaa omaa maalivahtia, niin perkele työnnelköön sitä bussia.

Miksei nähty Salcido vs X tappelua? Perkele :D

Lahti ei uskaltanut ja taisi Pers-Vilahti Naganderillakin olla jotain sanomista asiassa Lahden suuntaan.
 

yaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, HIFK, Ilves, Saipa, Tappara.
Liittyy se illan otteluun juuri niin paljon kuin tulos vaikuttaa Saipan asemaan sarjan viimeisenä omaten vain teoreettisen mahdollisuuden rästiotteluilla vielä tässä vaiheessa ohittaa Ilves. Monen muun joukkueen johto on reagoinut jo huomattavasti aiemmin tilanteeseen, kun jotain on vielä tehtävissä.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin, Suomen kaunein, Stadin Jokerit
Yritti kyllä kaikkensa että olisi saanut maalin ohi tai yli mutta maali oli NIIN tyhjä ettei onnistunut yrityksessään.

Hauskan kontrastin tähän suonenvetoon antaa vielä tapa, jolla Masto maaliaan "tuuletti." Noin kahden sekunnin tyhjä katse maaliin, takaperin luistelemista kohti laitaa eikä elettäkään, siis edes pientä, vaikka Pulu hyppäsi innoissaan miestä syleilemään. Sitten tyhjät silmät tapittaen vaihtoon eikä sielläkään minkäännäköistä merkkiä, että olisi tapahtunut mitään erikoista.

Epäuskoa vai peräti sitä, että mies on jo niin ehdollistunut haulikkolaukauksiin ettei edes olisi halunnut enää laittaa limppua maaliin? Joka tapauksessa, ei se edes ollut kaukana että Nordlund olisi sutaissut kiekon yli :D

Mitäs muuta lätisemään itse ottelusta, Ria Ria Hungaria ja ZOLT on lunastanut viimeistään nyt paikkansa kauden suosikkina. Helvetti että on hieno mies, kolmen kerran kiitoskierros Eteläpäädylle kruunasi 39 torjunnan illan. Tätä lisää tauon jälkeen, jookosta?
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Otteluketjusta:

Kaner kirjoitti:
Hirveä uho on Raikkaan Tedillä taas päällä, vaikka katsottujen pelien lukumäärä taitaa olla edelleen noin tasan nolla. No pysyypä ainakin pilvilinnat pystyssä, kun ei mitään näe niiden tummien teksti tv -lasien läpi. .
No voi itku nyt Kaner hyvä. Enää ei saa ilmeisesti edes sarkastista huumoria heittää, ilman, että ulina alkaa..? =)

Sovitaan vaikka, että Selin huitoi ja karjui siellä ja ramppasi pitkin vaihtoaitiota ja piiskasi pelaajia antamaan parastaan. Harmi kun en nähnyt tuota show'ta.

Tää on niin tätä.

Olen täysin hyväksynyt, että Selinin luotsaamana mennään, kun kerran joukkueenjohtokin on sellaista merkkiä antanut. Eli aivan sama minulle tässä kohtaa. Ensi kaudella uusin eväin sitä myöten.

Jokerit nyt ilmeisimmin oli niin kovatasoinen, että saumoja ei ollut. Kyllä nuo lukemat kertoo siitä ihan riittämiin. En laske sitä mitenkään Selinin piikkiin.

yarikselta silti ihan asiallista kommentointia, mutta totta kai hänen(kin) niskaan pitää ruveta syytämään paskaa, vaikka ihan loogista rataa ajattelee asioista.

Mutta kuten todettua, Selin pysyy aitiossa ja sillä selvä ja toivotaan, että kevätkausi alkaa hyvissä merkeissä. Mahdollisuudet on vielä.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Lahti ei uskaltanut ja taisi Pers-Vilahti Naganderillakin olla jotain sanomista asiassa Lahden suuntaan.
Tai sitten Lahdella ei ollut mitään syytä lähteä selvässä johdossa suihkuun. Mutta sovitaan nyt tän kerran ettei uskaltanut.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Nalle lensi jäälle jo parin minuutin jäkeen ja loppu oli yhtä juhlaa. No, toisessa erässä oli pieni notkahdus, mutta muuten ei hätää ollut. Erityispeukut:
- Kerälälle maalista, Siitäs sait Erkka.
- Mastolle maalista. Tuli ennen 200. laukausta.
- Zoltille tsempistä. Milloin viimeksi Jokeriveskari on tullut matsin jälkeen useamman kerran katsomon eteen yksin juhlimaan? Luonnonlapsi.

Eurooppaan.
 

Wolves

Jäsen
Tai sitten Lahdella ei ollut mitään syytä lähteä selvässä johdossa suihkuun. Mutta sovitaan nyt tän kerran ettei uskaltanut.

Voihan se olla että tuo toinenkin pitää paikkansa, mutta sovitaan vaan.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sellanen peli oli se. Tai no, en tiedä ees ihan tarkkaan millanen se oli, kiitos Hjalliksen kohdusta ryöstettyjen lipunmyyntityttöjen joiden aivottomuuden ja vähälukuisuuden takia päästiin peliin kun ekaa erää oli pelattu semmonen vartti. Siinä vaiheessa olikin sitten tilanne jo 4-1, ja loppupeli oli enempi vähempi läpsyttelyä. Yleisöä oli kaiken huipuksi paikalla 8000 jotain, miten vitun kauan se hallilel pääsy olisikaan kestänyt jos tupa olisi jostain syystä ollut täysi? Surkeaa toimintaa Batmans enemieseiltä.

Veikkaan että jäi n. tuhat pehmoleluakin sitten heittämättä jäälle, siksi vitusti sitä jengiä oli niissä lipunmyyntijonoissa, nallet kainalossa, kun matsi oli jo alkanut. Portsarit sitten keräili meiltä mattimyöhäsiltä ne vähin äänin siinä ovella pois. Vituiksi meni sekin spektaakkeli, toivottavasti ovijantterit nyt ees osasi toimittaa ne siinä kerätyt lelult lapsille eikä esim. polttaneet niitä epähuomiossa.

Se mitä pelistä näki niin eipä jäänyt lapsille kerrottavaa. SaiPa ei varsinaisesti mitenkään hirveän huonosti pelannut sen mitä itse näin, tiedä sitten niistä neljästä ekasta maalista.. Lopussa Jokerit sitten vyöryi maalille ja pisti kolmesti kiekon reppuun, paikkoja ois ollu useampaankin. Mr. Ihme, Richard Lintner oli vittu joka kerta siellä jäällä kun Jokerit paukutti maaleja.. mikä saatana sitä vaivaa? Oli molemmat Rikut syväjäässä tänään.

Tuomarit oli ihan naurettavia, surkein tapaus oli tämä Salcidon 5-6 mailan/nyrkiniskua Lahden päähän josta metrin päässä seissyt tuomari ei nähnyt mitään väärää. Pelikatko, ja sitten Paalasen taklauksesta tuomittiin Koskiranta jäähylle. Ihan hirveetä touhua.

Jokerit oli kyllä hyvä, toisessa erässä SaiPa vei mutta eihän ne niitä maaleja saanut kuin yhden, senkin hirveän halonhakkuun ja videotarkastuksen jälkeen. Loppuhetkillä Paalanen ja Salcido kävi kuumana, Väänäsellä paloi käpy Paalaseen ja huitaisi erittäin ruman näköisesti viimeisellä minuutilla Villeä kun tämä oli käynyt Ossin turhan kovaa seinälle tööttäämässä, onneksi meni Ossin huitaisu ohi. Kättelyiden jälkeen jäivät miehet vielä kentälle välejään selvittämään, ilmeisesti pääsivät kuitenkin yhteisymmärrykseen kun nätisti toisiaan taputtivat lopuksi selkään.

Näin. Vituiksi meni jotakuinkin kaikki, mutta oli tämäkin silti kivempi peli kuin Lappeenrannan 0-1 nyhjäys. Jumbona ollaan joulutauolle lähdettäessä, ennakkokaavailuihin nähden ei siis olla yhtään huonommalla sijalla kuin pitäisi olla.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
No voi itku nyt Kaner hyvä. Enää ei saa ilmeisesti edes sarkastista huumoria heittää, ilman, että ulina alkaa..? =)

No mitäs se herra Kaner sulle nyt avautui? :) Kumma luotto hänellä Seliniin. No myönnetään, että SaiPan peli on näyttänyt ajoittain todella hienolta ja monet ulkopaikkakuntalaiset ystävänikin ovat sanoneet, että miten hyvin SaiPa on pelannut heidän näkemissään otteluissa. Mutta missä vika? Ai niin. Pelataan liigan pienimmällä budjetilla. Viime kaudella tosin pelattiin hyvällä joukkueella, mutta en tiedä summia, olisko se silti ylivoimaisesti liigan heikoin budjetti silloinkin. Noh Selin sopisi varmasti erinomaisesti Mestiksen valmentajaksi kun ei liigajoukkuetta saa voittamaan. Tai sitten hänelle sopisi hyvin joku välivuosi ulkomailla. Miten kävikään Jukka Jaloselle kun heikon alun jälkeen haki vauhtia ulkomailta?
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Otteluketjusta:
No voi itku nyt Kaner hyvä. Enää ei saa ilmeisesti edes sarkastista huumoria heittää, ilman, että ulina alkaa..? =)

Ei sitä saa. Kaner tulee muuten poliisina paikalle. Luulee varmaan olevansa joku auktoriteetti tuossa Atu-uskossaan.
 

yaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, HIFK, Ilves, Saipa, Tappara.
Jatkoajan peliraportista:
"SaiPan joulutauko oli alkamassa lepopäivillä, mutta Selinin mukaan niiden kohtalo on sunnuntaisen esityksen pohjalta uuden harkinnan alla."

Tällä tavallahan varmasti saadaan joukkueen peliesitykset paranemaan. Yöllä vaan heti, kun joukkue on Kisapuistossa, niin rangaistusluistelut käyntiin. Sitähän se Pajuojakin yritti Ilveksen kanssa. Kyllä varmasti peliesitys paranee 27.12. pelissä, kun treenataan heti huomenna kolme kertaa.

Antakaa niiden pelaajien nyt vähän vetää happea ja palautua ja olla muutaman päivän pois hallilta. Etukäteisveikkauksiin nähden tilanne on vielä nyt siedettävän hyvä. Ja vielä nyt olisi aikaa tehdä muutos, jolla kevätkausi voisi sujua ilman karsintoihin joutumista. Ja se muutos ei varmastikaan rahatilanteesta johtuen tarkoita 4-5 pelaajan hankkimista.
 

ahal

Jäsen
Sellanen peli oli se. Tai no, en tiedä ees ihan tarkkaan millanen se oli, kiitos Hjalliksen kohdusta ryöstettyjen lipunmyyntityttöjen joiden aivottomuuden ja vähälukuisuuden takia päästiin peliin kun ekaa erää oli pelattu semmonen vartti. Siinä vaiheessa olikin sitten tilanne jo 4-1, ja loppupeli oli enempi vähempi läpsyttelyä. Yleisöä oli kaiken huipuksi paikalla 8000 jotain, miten vitun kauan se hallilel pääsy olisikaan kestänyt jos tupa olisi jostain syystä ollut täysi? Surkeaa toimintaa Batmans enemieseiltä.

Veikkaan että jäi n. tuhat pehmoleluakin sitten heittämättä jäälle...

Se mitä pelistä näki niin eipä jäänyt lapsille kerrottavaa. SaiPa ei varsinaisesti mitenkään hirveän huonosti pelannut sen mitä itse näin, tiedä sitten niistä neljästä ekasta maalista.. Lopussa Jokerit sitten vyöryi maalille ja pisti kolmesti kiekon reppuun, paikkoja ois ollu useampaankin. Mr. Ihme, Richard Lintner oli vittu joka kerta siellä jäällä kun Jokerit paukutti maaleja.. mikä saatana sitä vaivaa? Oli molemmat Rikut syväjäässä tänään.

Tuomarit oli ihan naurettavia, surkein tapaus oli tämä Salcidon 5-6 mailan/nyrkiniskua Lahden päähän josta metrin päässä seissyt tuomari ei nähnyt mitään väärää. Pelikatko, ja sitten Paalasen taklauksesta tuomittiin Koskiranta jäähylle. Ihan hirveetä touhua.

Jokerit oli kyllä hyvä, toisessa erässä SaiPa vei mutta eihän ne niitä maaleja saanut kuin yhden, senkin hirveän halonhakkuun ja videotarkastuksen jälkeen. Loppuhetkillä Paalanen ja Salcido kävi kuumana, Väänäsellä paloi käpy Paalaseen ja huitaisi erittäin ruman näköisesti viimeisellä minuutilla Villeä kun tämä oli käynyt Ossin turhan kovaa seinälle tööttäämässä, onneksi meni Ossin huitaisu ohi. Kättelyiden jälkeen jäivät miehet vielä kentälle välejään selvittämään, ilmeisesti pääsivät kuitenkin yhteisymmärrykseen kun nätisti toisiaan taputtivat lopuksi selkään.
Siinähän se pääpiirtein oli. Hjallis kyykytti porukkaa jo lippujonossa, kymmenien metrien jono varttia ennen alkua. Onneksi tulostin kotona Lippupisteestä, mutta Hesarin lupaama 5 euron S-etu jäi netin kautta saamatta. Siksi ehkä jonokin oli niin pitkä, ja siellä olisin ollut itsekin viiden egen säästön takia.

Pelissä narrit kyykytti sputnikkeja olan takaa. Keltamustia jännitti varmaan, koska nallet lentää jäälle ja mitenkä paljon. No pari minuuttia ottelun alusta. Satoja ja taas satoja ellei tuhansia niitä oli, mutta viidessä minuutissa kaikki oli junnujen avulla kerätty. Sen jälkeen odotin, että nyt ne vieraat alkavat pelata, mutta ei. Jokerit latoi maalin aina paikan saatuaan. Peli oli kymmenessä minuutissa taputeltu. Sitä ei muuttanut edes Jeren tulo maaliin. Puolustuksella oli vapaa iltansa, mutta ilman Atun lupaa.

Varmaan yksi surkeimmista peleistä SaiPalta tällä kaudella, ellei surkein. Ei kulkenut luistin, ei liikkunut ajatus. Voittoon ei ollut mitään saumoja, kun taitotaso ja rutiini oli Jokereilla ihan eri luokkaa. Edes narrien junnuilla ei ollut hädän päivää, päin vastoin. Hetenyi lirautti ekan maalin, mutta tiivisti otettaan jatkossa. Narrien aatelia oli ketju Lahti-Pulkkinen-Kerälä. Lahti on kookkaana ja taitavana ihan mahdoton pideltävä saipalaisille. Ja vaikeaa on Ridankin kanssa, jos tämä on pelipäällä.

Tämä peli on hyvä katsoa kertaalleen videolta ja ottaa opiksi. Sitten unohtaa. Mutta toisen videon voi tilata Hiitelältä Tampereelta, siinä MG opettaa mm. kiekottomana pelaamista ja laukomista. Niiden parissa pari viikkoa menee joutuisasti, mutta vielä on puolet sarjasta pelaamatta.

Edit. Jere jäi Paalasen tueksi keskiympyrään Väänäsen palautekeskusteluun. Hyvässä hengessä debatti käytiin ja sovussa koppiin luisteltiin. Paalane muuten oli yksi harvoista, joka yritti sentään taklata, muttei oikein tahtonut ehtiä tilanteisiin. Näyttöhaluja kuitenkin oli kovasti.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivottavasti kukaan ei huutele Lintneriä Jokereihin taas tammikuussa. Nyt varmaan loputkin huomaavat mikä lapanen tämä jätkä on. Asiantuntijapiireissähän tämä tiedettiin jo viime vuonna.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
- Zoltille tsempistä. Milloin viimeksi Jokeriveskari on tullut matsin jälkeen useamman kerran katsomon eteen yksin juhlimaan? Luonnonlapsi.

Nyt pitää kyllä vähän pilata iloa, Zoltan tuli tekemään kunniakiekkansa vasta kun Väänänen ja joku muu jokeri-heebo työnsivät miehen väkisin uudestaan jäälle ja ties millä viittomaeleillä, savumerkeillä ja väkivallalla uhkailulla elehtivät jampalle että mene nyt saatana tonne missä noi espanjan liput liehuu ja ota yleisösi, ne palvoo sua, sä koulutat niitä.

Mutta kaikki kunnia sinne sämpylänjakajille, oli siellä Unkarin lippuakin ja tsänttiä, hienoa touhua. Ja suomalaiset on muka rasisteja?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Nyt pitää kyllä vähän pilata iloa, Zoltan tuli tekemään kunniakiekkansa vasta kun Väänänen ja joku muu jokeri-heebo työnsivät miehen väkisin uudestaan jäälle ja ties millä viittomaeleillä, savumerkeillä ja väkivallalla uhkailulla elehtivät jampalle että mene nyt saatana tonne missä noi espanjan liput liehuu ja ota yleisösi, ne palvoo sua, sä koulutat niitä.

No tuohan on hieno ele Väänäseltä kertoa Zoltille että sinne saa mennä ottamaan yleisön. Hienostihan Zolt siellä sitten kävi yleisöä huudattamassa ja muutenkin hallilla oli hyvä meininki.

Pitkästä aikaa Jokerit pelasi iloista kiekkoa ja nyt niitä onnistumisiakin näytti tulevan, vaikka vähän huonommistakin paikoista. Hienosti tuli nalleja jäälle tuon nopean 1-0 maalin jälkeen ja tosiaan näytti hallillakin siltä että Ruutu saattoi saada mailan väliin mutta Heinolle se maali joka tapauksessa merkittiin, eikä Jarkko sitä itselleen käynyt pyytämässä. No pisteet ei liene Rudylle niin tärkeitä, tänään Ruutu oli erinomainen ja nähtiin ammattimiehen viimeistely Mäen syötöstä alivoimalla. Vaikka 2.erässä pelattiin ajoittain heikosti eikä meinattu päästä SaiPan karvauksen alta pois niin kokonaisuudessaan varsin hyvä matsi ja kyllä tässä lähdetään ihan eri fiiliksillä eurooppaa valloittamaan kuin vielä viikon aluksi luuli. LKP pelasi muuten aika vahvan pelin, ainakin Lahti ja Pulu keräs molemmat 3 pistettä, Lahti 1+2 ja Pulu 0+3, Kerälällekin tuli ainakin maali ja luulisi että joku syöttökin olisi napsahtanut.

Ja eihän sitä voi jättää mainitsematta että Cheer Up Teamin tytöt oli tänäänkin aikas namuja.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Tuomarit oli ihan naurettavia, surkein tapaus oli tämä Salcidon 5-6 mailan/nyrkiniskua Lahden päähän josta metrin päässä seissyt tuomari ei nähnyt mitään väärää. Pelikatko, ja sitten Paalasen taklauksesta tuomittiin Koskiranta jäähylle. Ihan hirveetä touhua.
Tässä kohtaa todellakin tuomareiden pasmat meni totaalisen sekaisin. Ensin jätetään selkeä jäähy viheltämättä, vaikka vieressä ollaan. Sitten seuraavasta tilanteesta lähtee ukko boxiin täysin puhtaasta taklauksesta. Taisi tuomaristo huomata, että nyt jäi selkeä jäähy viheltämättä, mutta paikataan se nyt seuraavassa tilanteessa. Mutta eihän sen näin pitäisi mennä.

Jokereilta varsin hyvä peli eikä tullut pelättyä sunnuntaihöntsää. Lelutkin sai heittää jäälle jo alussa...Toinen erä nyt oli vähän heikompi, mutta ensimmäisessä ja viimeisessä tuli maaleja mukavasti. Ei se siis pelkästään SaiPan heikkoutta ollut tällä kertaa.

Lintneristä...onko mies sitten kuitenkin kupla ja ylihypetetty? Eilinen peli oli surkea ja mielestäni raportit tältä kaudelta ovat kertoneet, että virheitä on sattunut harvinaisen paljon muissakin peleissä. Lisäksi miestä kovin kehuttiin loistavaksi persoonaksi ja hyväksi joukkuepelaajaksi, mutta eilen ainakin kehonkieli kertoi jotain ihan muuta. Muutenkin tällä kaudella tuonut turhautumisen omaan ja joukkueen peliin liikaa esiin.

Ja jos näissä viimeisessä kappaleessa on jotain väärin, toki saa kiekkomiehet ja -naiset Etelä-Karjalasta korjata.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Lintneristä...onko mies sitten kuitenkin kupla ja ylihypetetty? Eilinen peli oli surkea ja mielestäni raportit tältä kaudelta ovat kertoneet, että virheitä on sattunut harvinaisen paljon muissakin peleissä. Lisäksi miestä kovin kehuttiin loistavaksi persoonaksi ja hyväksi joukkuepelaajaksi, mutta eilen ainakin kehonkieli kertoi jotain ihan muuta. Muutenkin tällä kaudella tuonut turhautumisen omaan ja joukkueen peliin liikaa esiin.
Noin keskimäärin siihen löytyy aina syy, jos pelaaja ei koko uransa aikana ole pelannut kahta kautta pidempään samassa seurassa. (Ja siihen, että SaiPalla on varaa MM-tason pelaajaan.)
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Toivottavasti kukaan ei huutele Lintneriä Jokereihin taas tammikuussa. Nyt varmaan loputkin huomaavat mikä lapanen tämä jätkä on. Asiantuntijapiireissähän tämä tiedettiin jo viime vuonna.

Asiantuntijapiirit ja "asiantuntijat". Kyllä aika hyviä asiantuntijoita saa olla, jos käytännösä koko uransa hyvin tehoin kovissa sarjoissa tiedetään etukäteen flopiksi. Mitä viitteitä tästä löytyi ja miten ne ilmenivät keväällä/kesällä? Itse katsoisin enemmän tuota peliaikaa ja miettisin miten paljon se vaikutti esimerkiksi eilen.

Jos alle kuukauteen tulee 11 matsia ja vastassa on liigan kovimpia porukoita (Ässät, KalPa useampaankin kertaan, Jokerit, jne.), niin fysiikka tulee jossain vaiheessa vastaan noilla peliajoilla. Onko mikään ihme, että aivan järkyttävät määrät lyhyeen aikaan pelannut kaveri on putken viimeisissä matseissa (KalPa perjantaina, Jokerit sunnuntaina) aika lapanen? Väsyneenä kuitenkin virheiden mahdollisuus kasvaa aika järkyttävästi ja nuo Lintnerin pahimmat mokat ovat juuri olleet tyypillisiä väsymysmokia: keskittyminen herpaantuu ja tulee tämän takia huonoja ratkaisuja.
 

yaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, HIFK, Ilves, Saipa, Tappara.
Kyllä siinä taitaa niin käydä, että joulutauollakaan Saipa ei vaihda valmentajaa, vaan pelaajapajatsoa aletaan tyhjentää ja valmistautuminen Mestiskauteen alkaa "mielenkiintoista" valmentajavaihtoehtoa odotellessa...

Pajatson tyhjennys on alkanut. Loppuvuoden ale. Ja jatkoa seuraa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös