Steven Jandric Lukkoon

  • 64 811
  • 538

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kaveri pelannut alle kymmenen peliä Liigassa ja hyvää vauhtia on nousemassa kyllä kulttipelaajaksi näillä näytöillä.

Viimeistelytaidosta huomaa, että ei ole pelannut ECHL:stä korkeammalla ennen, mutta sitten taas kun muistelee vaikka Danforthin ensimmäistä kautta Lukossa, niin Justin vaati sen kuusi tonttia ennen kuin reppu helisi. Seuraavalla kaudella sitten painoikin joka toisesta paikasta sisään.

Väkisinkin nyt tulee verrattua Danforthiin ihan taustojenkin tähden, niin yksi yhtenevä piirre tuntuu olevan, että pelistä toiseen molemmat kaverit pääsevät vähintään puolittaiseen läpiajoon/maalivahdin kanssa kasvotusten, poikkeuksellisen hyvän liikkeen ja pelirytmitysten tähden.

En todellakaan ennusta ensi kaudelle pistepörssin voittoa ja kolmen vuoden sisään änäriin murtautumista, mutta kyllä Sahlstedt taisi aivan puolivahingossa löytää aivan helvetin potentiaalisen hiomattoman timantin.

Pieniä asioita kun pistää kuntoon, niin ei muuten pelaa ensi kauden jälkeen enää Liigassa. Fysiikka ja viimeistelytaito uudelle levelille, niin taivas on rajana.

Pelillisten asioiden lisäksi on kaverilla kaukalossa hymy hetkessä ja vaikuttaa aidosti aivan helvetin hyvältä ja pidetyltä joukkuepelaajalta. Sen puoleen näyttää sen myös tekemisellään kaukalossa, että logolle pelataan ja taistellaan.

Aika vaikea Janrikista on olla pitämättä.
 
Viimeksi muokattu:

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
pelistä toiseen molemmat kaverit pääsevät vähintään puolittaiseen läpiajoon/maalivahdin kanssa kasvotusten, poikkeuksellisen hyvän liikkeen ja pelirytmitysten tähden.
Joo, sen jo osaa aika hyvin nähdä, että ihan kohta tulee pakille kiire, niin kuin eilisessä jatkoaikamaalivaihdon alussa (no taisi olla hyökkääjä vastassa), eli jos ei pakki ole alusta asti aivan hököllä, niin sitten se vauhtiero on jo liian iso.
Negan kautta; Jandric ohittaisi Reunasen joka pelissä vähintään kerran.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Posin (kerrankin multa näin) kautta: onko pakkia, jota Janrikki ei ohittaisi vähintään kerran?
On niitä varmaan semmosia, joilla on hyvä "positional awareness". Almari ehkä Lukon paras, Tarelle välillä tulee näitä jäätymisiä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tässä on muuten pikkuhiljaa varmaan kaivettava pölyttynyttä mestaruuslippistä esiin, kun Almarikin näyttää joltain primetime Niedermayerilta kentällä.

Mitä kaikkea tässä keväällä joutuukaan vielä kokemaan tällä menolla.
Itse pidättelen vielä sen aikaa että Samuli alkaa näyttää prime-Prongerilta.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Moi. Nyt tiedän, miltä Ritchien pojusta tuntuu. Kuukauden pelikielto kärsitty ja nöyränä eteenpäin.
Jandriciin: Miten musta tuntuu, että Bume antaa edelleen vinkkejä Kallelle rapakon takaa...
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pelillisten asioiden lisäksi on kaverilla kaukalossa hymy hetkessä ja vaikuttaa aidosti aivan helvetin hyvältä ja pidetyltä joukkuepelaajalta. Sen puoleen näyttää sen myös tekemisellään kaukalossa, että logolle pelataan ja taistellaan.

Aika vaikea Janrikista on olla pitämättä.

Haastattelujen perusteella sympaattisin pelaaja, mitä Lukossa nähty vähään aikaan. Helppo uskoa, että mukava ja pidetty kaveri joukkueessa.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Voisi tehdä saman mitä Niemiselle tehtiin eli ei käytetty optiota vaan suoraan kahden vuoden jatko

Semmonen on pommin varmasti mahdoton. Jandric haluaa urallaan eteenpäin ja kaksi lisävuotta Liigaan olisi jumittuminen. Todennäköisesti tuohon tarvisi vieläpä ulkomaanpykälän. Tää nykyinen soppari on varmasti Lukon kannalta paras mahdollinen.
 

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF
Väsää joka erässä omalla tekemisellään vähintään 1-2 maalipaikkaa. Vielä kun alkaa osumaan näistä, niin meillä on ihan oikeasti seuraava Danny käsissä.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Siinä Keisari meni metsään, kun jutteli ettei tämä nyt sentään mikään ykköskorin ukko ole.
Tai sitten hassutteli. :)

On todellinen ryöstö tämä Janric.
Jäätävän nopea, röyhkeä, voittaa kaksinkamppailuja, irtokiekkoja, lapioi maalinedestä maaleja, osaa syöttää, suojata.

Hymy korvissa.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Oli muuten eilen jälleen kerran Janrikilta aikamoinen härkäpeli. Kuten jo aikaisemmin totesin, niin tuntuu Danforthin tavoin pääsevän joka pelissä maalivahdin kanssa nokikkain ja jälleen kerran eilen pääsi.

Ihan supervaarallinen karvaajakin, kun oliko nyt Kemiläinen(?) jolta jatkoajalla nappasi karkin pois, kun painokin parilla potkulla iholle ja pääsi antamaan painetta.

Eikä tunnu haittaavan missä kentässä pelaa, kun on liikkeellään jatkuva uhka vastustajalle. Järjestää/ansaitsee sen kolme-neljä hyvää maalipaikkaa per.peli, niin tosta kun rupee osumaprosentti nousemaan, niin tulee tekemään karmaisevaa jälkeä.

Tätä menoa on supertähti jo kauden lopussa.
 

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tässä on sellainen pelaaja jonka pelipaidan tilaisin heti jos olisi ylimääräistä. Niinkuin @Via Dolorosa kirjoitti niin on joka pelissä nokat vastatusten vastustajan maalivahdin kanssa. Aiva järjettömän hieno teränkäyttö, karvaus jotain maagista, on myös vahva. Eilenkin vasta taklaus Kemiläiseen joka jäi kieriskelemään kentälle. Joka pelissä tekee joukkueelleen sen 5-6 maalipaikkaa. Aivan mahtava löytö ja mikä vielä mahtavinta niin meillä oli muuan numero #17 jota pidin sellaisena että vastaavaa ei varmaa koskaan enää Raumalla nähdä. Jandric ei ole sitä vielä mutta en epäile etteikö joskus olisi!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä tässä pelaajassa paljon samaa on kuin Danforthissa. Ja vaikka eilenkin hukkasi sen huippupaikkansa avauserässä (?) niin se menee Heljangon hyvän torjunnan piikkiin, eikä suinkaan huonon viimeistely-yrityksen. Ja kun oikein tarkasti katotaan niin eihän Danny näin paljon maaleja kymmenessä pelissään kaudella 18-19 tehnyt kuin Jandric nyt. Syöttöjä Deellä oli enemmän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös