Stars 02/03

  • 10 828
  • 138

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Matkijat.

Ensin Sharks tekee tuon, sitten Anaheim ja nyt joku Dallas.. No, kymmenvuotislogojen taso on laskenut loistavasta ensimmäisestä keskinkertaiseen Ankkojen logoon ja nyt rumaan Dallasin logoon...

Pitipä tämäkin ilmeisesti nähdä
 

esakunttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stars, Bleg & Chelsea
Waiver-Draft

ketkä kaikki starsin pelaajat on suojattu kyseissä tilaisuudessa ja mikä se sääntö on minkä perusteella joukkueen ei tarvitse suojata palaajaa mutta silti kukaan ei voi hantä poimia? onko vain ikäkysymys?

mielestäni starsilla on 13-14 hyökkääjää jotka tarttis suojauksen jos näin on niin joku voisi poimia sieltä pellerinin ja dimaion.

puolustus osastossa on 7 pelaajaa mutta en ole varma tarvitseeko esim erskine mitää suojausta, mutta kertokaa te kun tiedätte.


p.s ei ole kyllä kovin tyylikäs toi uus logo, olis saanu tehdä paljon enemmän uudenlaisen logon.
 

esakunttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stars, Bleg & Chelsea
Hiljaista piisaa

Hiljaista piisaa Stars rintamalla ilmeisesti kaikki on valmiina Training Campille.

Muutamat pelaajat ovat ilmeisesti aloittaneet pienen pelailun jäällä (näihin pelaajiin kuuluu nro10)

Niin siitä Morrowista, miksi hänelle ei ole vielä tehty sopimusta?
Kun kympin sopimus on valmiina on joukkue täysin valmis kauden alkuun joten sitä tapahtumaa odotellessa.
 

Gambler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Maa kutsuu

Aika älyvapaita juttuja, ei millään pahalla. Miksi Stars laittaisi ykkösketjuunsa kaksi sentteriä? Ettekö ole yhtään opiskelleet pelaajien positioneita? Arnott ja Modano ykkösketjussa?!!? Ja Lehtisen Jere kakkosvitjaan? Mitä ihmettä?

Joukkueen ykkösketju on ainakin yleensä ollut hyvin pitkälti

Morrow - Modano - Lehtinen

yksinkertaisesti siitä syystä, että Morrow on koulutettu left wingiksi, Modano sentteriksi ja Lehtinen rightiksi. Seuraavasta listasta ilmenee, millä paikalla mitkäkin Starsin pelaajat pelaavat, joten vilkaskaa niitä, ennenkun alatte sijoittelemaan ketjun täyteen senttereitä.

Center
NUM NAME
44 Jason Arnott
39 Niko Kapanen
27 Manny Malhotra
9 Mike Modano
32 Jim Montgomery
14 Jon Sim
77 Pierre Turgeon

Left Wing
NUM NAME
10 Ulf Dahlen
43 Steve Gainey
47 Barrett Heisten
10 Brenden Morrow
22 Kirk Muller
33 Scott Pellerin

Right Wing
NUM NAME
18 Rob DiMaio
44 Aaron Downey
40 David Gosselin
26 Jere Lehtinen
16 Pat Verbeek
48 Scott Young

Defense
NUM NAME
43 Philippe Boucher
3 John Erskine
2 Derian Hatcher
28 Greg Hawgood
6 Sami Helenius
4 Dave Manson
24 Richard Matvichuk
5 Darryl Sydor
56 Sergei Zubov

Goaltender
NUM NAME
30 Chad Alban
31 Corey Hirsch
31 Ron Tugnutt
35 Marty Turco
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Modano, Mike C/RW
Lehtinen, Jere W
Turgeon, Pierre C/LW
Arnott, Jason C/RW
Zubov, Sergei RD
Morrow, Brenden LW
Sydor, Darryl LD
Muller, Kirk C/LW
Hatcher, Derian D
Matvichuk, Richard D
Verbeek, Pat W
McKay, Randy RW
Malhotra, Manny C/LW
Pellerin, Scott LW
DiMaio, Rob RW
Gilchrist, Brent C/LW
Lukowich, Brad LW/D
MacLean, John RW
Sim, Jonathan RW
Montgomery, Jim C
Manson, Dave D
Gainey, Steve LW
Kapanen, Niko C
Erskine, John D
Hawgood, Greg LD
Helenius, Sami RD

Näillä paikoilla äijät viime kaudella pelailivat. Pelaaja usein kykenee pelaamaan useammalla kuin yhdellä paikalla.
 

Gambler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Joo, mutta eiköhän sentterit mene periaatteessa näin:

1. Mike Modano
2. Pierre Turgeon
3. Jason Arnott
4. Manny Malhotra

Jos pelaaja pelaa joskus eri paikalla kuin tavallisesti, on kyse yleensä erikoistilannepelaamisesta, kuten yli- / alivoimasta.

Mitä tulee Jason Arnottiin, hän on mielestäni paikkansa ansainnut kolmoskentässä. Arnott oli keskinkertainen tapaus viime kaudella. Elias-Arnott-Sykora -akseli oli unessa melkein koko viime kauden. Toisaalta tuskin Nieuwendyk-papparainen pystyy asioita tekemään juuri sen paremminkaan, kuin mitä Jason Devseissä teki.
 
Viimeksi muokattu:

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Kyllähän pelaaja pelaa sitä paikkaa, mitä valmentaja hänen määrää pelaavan. Esim. Sydor pelasi viime kaudella pari matsia laiturina, vaikka pakki onkin; Lehtinen on pelannut suuren osan Dallas-urastaan vasenta laitaa, vaikka oikealla mieluummin pelaisikin (Belfourkin pelaa ensi kaudella Torontossa, vaikka mieluummin olisikin strippariluolassa). Modano, vaikka loistava sentteri onkin, on jossain haastattelussa sanonut, ettei pahastu, jos joutuu laituriksi tulevalla kaudella, koskapa samalla hänen puolustusvelvoitteensa vähenisivät. Ei ykköskenttä kuulostaisi pahalta laisinkaan, jos siinä olisi Arnott keskellä ja Guerin ja Modano laidalla (hmmm, kukahan ketjussa puolustaisi?). Modano on mielestäni parempi pelintekijä kuin Arnott, mutta Arska on ilmaissut vastahakoisuutensa laiturin paikkaa kohtaan.

Verbeek ja Manson eivät muuten enää kuulu tähtipaitoihin.
 

Gambler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Totta, Verbeek pisti hokkarit naulaan, Dave Mansonista en tiedä, mitä puuhailee. Nuo listat ovat peräisin ESPN:n sivuilta, syyttäkää heitä...
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Hihi, luet ESPN:n sivuilta kuka pelaa mitäkin paikkaa? Ja sen perusteella vittuilet muille :D

Nyt naurattaa...
 

Gambler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Kyllä suurin osa tulee ulkomuististakin... lähinnä vatutti vaan tuo Jason Arnott - Mike Modano - Bill Guerin -juttu, tuollainen senttereiden sekasikiö ei tulisi ikinä toimimaan. Arnott ja Modano!
Koko ketju kuulostaa niin urpolta, että pani vähän miettimään, että mahtaako herrat tietää edes suurinpiirtein, missä äijät pelaa!!! Jos tämäntyyppinen ketju toteutuu, niin Dallas voi unohtaa playoffit ensi kaudella. Arska ja Moda! hahhhahhhhaa.....

Niin ja muuten ESPN:n sivuilta saa yleensä netin updeitatuimmat rosterit. Ensimmäistä kertaa törmään nyt niissä muutamiin virheisiin.:mad:
 
Viimeksi muokattu:

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Se, että törmäät itse ensimmäistä kertaa ESPN:n pelaajalistauksissa oleviin virheisiin ei todennäköisesti tarkoita sitä, että ne olisivat olleet virheettömät aikaisemmin.
 

Gambler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Ei niin. Olen luottanut niihin jo pari kuukautta enkä ole sinä aikana havainnut mitään ihmeellistä. No, mikään ei kai ole täydellistä...
 

Gambler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Useita Gamblerin paskaviestejä lukematta jätti esakunttu
Näin on.

Kuten sanoin, tuollainen läjä paskaa ei tule toimimaan. Dave Tippetiltä on irronut ruuvi tai pari. Dallas Stars voi unohtaa playoffsit ensi kaudella. Se on minun mielipiteeni, sillä hyvä.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Gambler ei kannata alkaa riehua ennenkuin ottaa asioista selvää.

Arnotin paras kausi pistemielessä oli 93-94 jolloin mies pelasi Oilersissa laiturina, ennemmin Arnott siirtyy laitaan kuin Modano. En usko että Arnottia pistetään kolmosketjuun. Turgeonilla ja Lehtisellä sujui viime kaudella peli todella hyvin joten on loogista että he jatkavat samassa ketjussa, kun toiselle laidalle lyödään Turgeonin vanha kaveri St. Louisista (Young) niin uskoisin homman toimivan. Toisaalta tämä ketju saattaa olla hieman liian heiveröinen joten Lehtinen ja Arnott saattavat vaihtaa paikkaa.

Lehtinen on Starsin monipuolisin pelaaja siinä mielessä että kaverin voi lyödä mihin tahansa ketjuun ja homma alkaa toimimaan, osaa pelata molempia laitureita ja homma toimii sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Lehtinen on todistanut että homma toimii sekä Modanon että Turgeonin kanssa joten hän on se kaveri jota on helpoin siirrellä. Uskoisin että pari-valjakkojen Modano-Guerin ja Turgeon-Young ympärille rakennetaan kaksi ekaa ketjua, Lehtinen ja Arnott voivat pelata molemmissa ketjuissa. Kolmoseen Malhotra keskelle ja Morrow ja Dahlen laitoihin, neloseen DiMaio, Downey ja Muller.

Arnott-Modano-Guerin

Young-Turgeon-Lehtinen

Morrow-Malhotra-Dahlen

DiMaio-Muller-Downey
 

esakunttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stars, Bleg & Chelsea
Viestin lähetti Gambler


Kuten sanoin, tuollainen läjä paskaa ei tule toimimaan. Dave Tippetiltä on irronut ruuvi tai pari. Dallas Stars voi unohtaa playoffsit ensi kaudella. Se on minun mielipiteeni, sillä hyvä.

Niin nyt se on Tippet, äsken tyydyit vain vittuiluun ' tääl ei kukaa tiiä mitää ' , sinulle suosittelen muitakin kiekkosivuja kuin niitä ESPN shittejä, jotta sinäkin pysyisit aiosta hiukan paremmin perillä.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Gambler, tässä sulle vertailun vuoksi Avs-rosterista (heidän omilta kotisivuiltaan) poimitut sentterit. Viime pudotuspeleissä Avs joko a) pelasi seitsemällä ketjulla tai b) Drury, Reinprecht ja Tanguay pelasivat muulla kuin omalla paikallaan.

18 Chris DRURY C
21 Peter FORSBERG C
32 Riku HAHL C
28 Steven REINPRECHT C
19 Joe SAKIC C
40 Alex TANGUAY C
26 Stephane YELLE C

Heikkik minua oikaiskoon ja kuumalla kivellä heittäkööt, jos väärässä olen, mutta 2 ekaa ketjua olivat JAM-line (Joe, Alex, Milan) ja Reinprecht-Forsberg-Drury (oho! 3 sentteriä samassa ketjussa!!).

Ei se ole lainkaan niin tavatonta, että senttereitä peluutetaan laidassa. Jos Starsilla riittää hyökkäyskapasiteetti ja tulivoima siihen, että on 3 hyökkäävää ketjua, joissa ovat nuo 3 sentteriä, niin mikäs sen parempaa! Haisee vahvasti mestaruudelta. Mutta epäilen vahvasti, että etenkin alkukaudesta nuo ketjut elävät ja senttereitä nähdään laidoissa muulloinkin kuin yli- ja alivoimilla. Onneksi tästä kuitenkin päättää Dave Tippet emmekä me!
 

esakunttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stars, Bleg & Chelsea
Viestin lähetti Daespoo
Gambler ei kannata alkaa riehua ennenkuin ottaa asioista selvää.

Arnotin paras kausi pistemielessä oli 93-94 jolloin mies pelasi Oilersissa laiturina, ennemmin Arnott siirtyy laitaan kuin Modano. En usko että Arnottia pistetään kolmosketjuun. Turgeonilla ja Lehtisellä sujui viime kaudella peli todella hyvin joten on loogista että he jatkavat samassa ketjussa, kun toiselle laidalle lyödään Turgeonin vanha kaveri St. Louisista (Young) niin uskoisin homman toimivan. Toisaalta tämä ketju saattaa olla hieman liian heiveröinen joten Lehtinen ja Arnott saattavat vaihtaa paikkaa.

Lehtinen on Starsin monipuolisin pelaaja siinä mielessä että kaverin voi lyödä mihin tahansa ketjuun ja homma alkaa toimimaan, osaa pelata molempia laitureita ja homma toimii sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Lehtinen on todistanut että homma toimii sekä Modanon että Turgeonin kanssa joten hän on se kaveri jota on helpoin siirrellä. Uskoisin että pari-valjakkojen Modano-Guerin ja Turgeon-Young ympärille rakennetaan kaksi ekaa ketjua, Lehtinen ja Arnott voivat pelata molemmissa ketjuissa. Kolmoseen Malhotra keskelle ja Morrow ja Dahlen laitoihin, neloseen DiMaio, Downey ja Muller.

Arnott-Modano-Guerin

Young-Turgeon-Lehtinen

Morrow-Malhotra-Dahlen

DiMaio-Muller-Downey

ei voi muuta sanoa kun että olen kanssasi TÄSMÄLLEEN samaa mieltä .
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Ainiin, Gambler, mitenkäs sen Strakan ura sentterinä jaksaa?

Viestin lähetti Gambler
Huumoriveikkoja tuo Ghost, tai sitten tietämätön. Martin Straka on SENTTERI, joten hän kyllä pelaa kakkosvitjassa, muttei tosiaankaan leftin paikalla.
 

Gambler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
1. Jason Arnott - hän on sentteri. Hän on pelannut pitkään Eliaksen ja Sykoran välissä. Hyvin hän pelasi tässä triossa lähinnä siksi, koska hänellä oli hyvät laiturit. Itse Arnott on edelleenkin keskinkertainen pelaaja.

2. Mike Modano - tehdä nyt legendaarisesta sentteristä laituri! Tähtipelaajien siirtäminen paikalta toiseen ei ole koskaan tietänyt hyvää. Modanon sopeutuminen uudelle paikalleen vie aikaa varsinkin Modanon ikäiseltä ja Arnott saattaa hitsautua paremmin kakkosketjuun, Lehtinen voisi jatkaa ykkösessä, Guerin kakkosessa.

Ja mitä Coloradon senttereihin tulee, homma on toiminut ihmeen hyvin - Avsien kolmos- ja neloskentät ovat loppujen lopuksi melko heikkoja, ehkäpä juuri siksi, koska senttereitä levitellään sinne sun tänne. Mielestäni Avsit ovat aika paljon kahden ekan ketjun varassa. Mutta niissä löytyykin niin paljon jytyä, että Colorado pärjää mainiosti niilläkin. Dallas? Tuskinpa (selitykset yllä).
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Kukas nyt selittelee kaikilla Madonnan ikävaikeuksilla jne?

Usko nyt hyvällä, että pelaajat pystyvät usein pelaamaan useammallakin kuin yhdellä paikalla. Esimerkiksi Jamie Rivers pelasi viime kaudella jokaista paikkaa, paitsi maalivahtia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös