Stargåte S1 palaa maikkarille!+++

  • 798
  • 14

jlammi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jokerit, TPS, TuTo
näin on siis näreet, Tähtiportti palaa pitkästä aikaa maikkarin ohjelmistoon ensi viikon keskiviikkona klo 2230


Seth. Jack O'Neill'in johtama SG-1-ryhmä saa tiedon, että muuan Seth-niminen goa'uld on elänyt maapallolla jo tuhansia vuosia ja mahdollisesti tällä hetkellä johtaa uskonnollista lahkoa Seattlen pohjoispuolella. - Suosittu scifi-sarja palaa ohjelmistoon. Pääosassa Ihmemies MacGyverista tuttu Richard Dean Anderson.


Scifi fanin aivan ehdoton sarja, voittaa melkein X-filessit :>
 

pikkukisu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liverpool
Jesss!!!!

Tätä on odotettukin, loistava sarja kaiken kaikkiaan. Muistelen että oli jossain vaiheessa puhetta että sen olisi pitänyt palata jo viime vuonna takaisin ohjelmistoon, mutta en sitten tiedä minkä takia viivyttelivät maikkarilla:confused:
 

spa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
jes jes jes!

Kun ei enää muista tarpeeksi hyvin noita vanhoja jaksoja, niin pitää kysyä tällaista. Jatkuuko nyt esitettävät jaksot neljännen tuotantokauden alusta, vai tapahtuuko vanhan kierrätystä uusien jaksojen edellä???

Normaalisti olen vastaan sitä, että näytetään vanhat jaksot uudestaan ennen uusia, mutta nyt koska tuo esitystauko on venähtänyt aivan liian pitkäksi, voisi näin ihan hyvin toimia.

Kaiken kaikkiaan loistava sarja, jossa on loistavat henkilöhahmot (varsinkin Richard Dean Andersonin esittämä Jack O'Neill).
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Huhuh tätä on jo odottanutkin..pelkäsin jo kokonaan että sarja näkyy vain SubTv:llä. Mielestäni sarjan paras puoli on se "jatkuva ja kausaalinen" juoni joka pitää mielenkiintoa yllä. Eihä tuo juoni mikään B5-tasoinen ole mutta mielestäni siellä vanhan X-filesin tasolla...tosin tässä tapahtuu jotain (tuhosivat sen yhden hepun aluksen ym.) toisinkuin X-filesissä missä aina lopussa homma lipesi tms.
 

liverpool

Jäsen
Suosikkijoukkue
EspooBlues & Liverpool
Huhhuh, mitähän paskaa sieltä seuraavaksi niskaan tipahtaa? Niin turha sarja ettei ole toista lähellekkään yhtä turhaa!
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vielä en ole näihin teemoihin päässyt sisälle, mutta scifijuttuja harrastaville asia on näköjään mieleen - joten kai se on sitten hyvä homma, että sarja palaa. Eihän meikäläisen tarvitse sitä katsoa, eikä ole minulta pois, jos joku muu katsoo. Ai että oli tärkeä puheenvuoro tämäkin... ;)
 

belenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
RAUMAN LUKKO
jipii sitte vielä B-5 takas!

ei kai muuta voi sanoa kun että
UUH
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
jeeee staargootte!
 

pikkukisu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liverpool
Tuli vaan mieleen vaikka onkin vähän off-topic, mutta tätä ketjua saattas lukee scifi-fanit... Mutta joo, onko kukaan muu kattonut kun Canal+:lta tuli semmonen sarja kuin Farscape? Ei huono ollenkaan, ei kuitenkaan yllä B5:n ja SG1:n tasolle. Mutta nelonenhan on näyttänyt nyt ainakin kahta Canalilla jo esitettyä sarjaa, joten täytyy jäädä odottelemaan jos tää Farscapekin vaikka tiensä löytäis noille maksuttomille kanaville...
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Ja sitten jos saisimme vielä ihmisten aikoihin nähtäväksi lisää Äärirajoilla -sarjaa. Kun siinä on aina tarinat irrallisia, ei voi koskaan tietää miten pääosissa vieraileville kavereille käy. Huikea sarja.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Joo Outer Limitsissa oli aina parasta se että siinä ei koskaan voinut luottaa perinteisiin "päähenkilö ei kuole" "ihmiset voittavat aina lopuksi" ym. kliseisiin. Jotenkin kuitenkin sen seuraaminen oli vain satunnaista eikä aiheuttanut samanlaista addiktiota kuin B5.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Loistava sarja. Harvemmin (lue: koskaan) sci-fiä vahtaan, mutta Stargåte on loistava, loistava, loistava...

Teal'c on sen verran rankka kaveri, että haluaisin ehdottomasti sen Teal'cin vakiotylytysilmeen.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Eipä meikäläistä niin tuo Stargåte kiinnosta, mutta Farscape, Babylon 5 ja Outer Limits pitäisi kyllä saada valtakunnallisille kanaville.

Outer Limitsin helmi oli IMO se jakso, jossa David Hyde Pierce (Frasierin Niles) esitti proffaa, joka oli keksinyt koneen jolla vuosien vankeustuomio voidaan kärsiä virtuaalitodellisuudessa reaaliajan kuluessa vain muutamia päiviä. No hänelle tuli sitten riitaa apulaisensa kanssa tjsp. (en muista tarkkaan) ja hän sai itse pitkän vankilatuomion, joka oli silkkaa helvettiä. Lopussa selvisi, että hän olikin ollut koko ajan kytkettynä omaan koneeseensa. Miksei muuten kukaan varoittanut, että selitettynä hyvätkin juonet vaikuttavat tylsiltä?
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Niin turha sarja ettei ole toista lähellekkään yhtä turhaa!
Hieman scifiä peliin, niin monilla on vaikeuksia ymmärtää...minullakin kesti ensimmäiseen avausjakson loppuun asti päästä sisään.
Minä kyllä rakastan Stargatea siksi, että siinä on käsitelty mielenkiintoisia teemoja; ystävyyttä, vihaa, petturuutta, orjuuttamista, sankaruutta jne. Scifi-kuvio antaa aivan uudenlaiset puitteet monien teemojen käsittelyyn.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös