Stanley Cup game seven otteluseurantaketju 15.6.2011

  • 36 714
  • 244

Sutter #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hurricanes, CC, Jokerit
Tätä ollaan odotettu koko vuosi. Eli kohta mennään game sevenin parissa ja voittaja saa kannun. Eiköhän tänään nähdä loistava kiekko-ottelu, joka kruunaa koko kauden.
 

Isolation

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kyllä, pitkä kausi huipentuu game seveniin ja odotan todellista maalivahtien taistoa. Pelin alku tosin näyttää murtuiko nucksien selkäranka edellisessä pelissä...
 

ace

Jäsen
Tähän huipentuu koko hieno kiekkokevät. Omalla kohdalla on ollut ainutkertainen tilaisuus seurata matseja joka yö, eikä tälläistä varmaan toiste tule tapahtumaan. Tämän vuoden puolella olen katsonut livenä arviolta tuollaiset 70-80 ottelua.

Voittajalla ei ole tänään väliä (ainoastaan Salon voittoa toivoisin) toivotaan vain että tulee tasaväkinen ja jännittävä ottelu. Piiitkä jatkoaikakaan ei olisi pahitteeksi.

Veskarit tietysti erityistarkkailussa taas tässä kisastudiossa. Lähinnä se, että pystyykö Luongo vielä kerran kokoamaan itsensä penkin alle menneen vieraspelin jälkeen.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Valitan Sami Salo, vaikka hieno pelaaja oletkin niin kannua et tänään nostele. Luongo sulaa, ja Boston vie Stanley Cupin. Näin toivotaan.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Tänä iltana Vancouver pistetään maan tasalle, kävi pelissä miten tahansa.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jesjes, alkuperäisselostus Viasatilla. Olisi kyllä latistanut tunnelmaa aika lahjakkaasti jos olisi pitänyt kuunnella sitä ruotsalaismurahtelua..

Joka tapauksessa, huikea peli luultavasti tulossa. Toivon todella että Boston veisi Cupin, mutta luulen että Canucks sen vie. Eikä tuokaan niin hirveästi haittaa, Salo kyllä ansaitsee Cupin.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Senhän saa itse valittua asetuksista kumpaa kuuntelee.

Game 6:ssa ei saanut. Tuokaan ei kyllä muuten ainakaan NBC:n tai CBC:n selostus ole. Mieluiten kuuntelisi Emrickiä. Ja varmaan kuuntelenkin jos saan jotenkin koneen ja telkkarin kanssa kikkailtua.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Aiemmat finaalit tullut katseltua jälkilähetyksinä, mutta tokihan kiekkomaailman suurin peli täytyy livenä todistaa. Bostonille on omat sympatiat jostain syystä kerääntyneet, vaikka Nucksin puolella olen Lännestä ollutkin näissä playoffeissa.

Game on!
 

mfish

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Iltaa täältäkin. Uni painaa kovasti silmään, mutta ei auta kuin jaksaa. Veikkaan, että Luongon pääkoppa ei kestä ja Boston vie mestaruuden.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kanadan kansallislaulu Vancouverissa saa joka kerta kylmät väreet kulkemaan selkäpiitä pitkin.

Toivottovasti tulee hieno peli.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Oho, ei mennyt Luongolle ensimmäinen sisään.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Hyvät tilanteet molemmissa päissä, ei silti vielä sisään.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
Tim Thomas - maalivahti jumalan armosta. Uskomaton mies.
 

chubster

Jäsen
V*ttus**tana. Streami meni pimeäksi just ku Salo viritti pomminsa. Ilmeisesti ei maaliin mennyt, ohi kenties?
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Huikea vauhti ja tempo päällä. Kannatti herätä, vaikkei kumpikaan joukkue sinänsä kiinnosta. Salolle soisi voiton.
 

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kauhea on intensiteetti pelissä! Kyllä molemmista joukkueista näkee kuinka iso asia kannu olisi. Ensimmäisen maalin tekijä tulee olemaan tämmöisessä pelissä helvetin vahvoilla!
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Hyvää yötä täältäkin suunnalta, täytyihän se herätää eikä tässä varmasti pety! Vauhti on aivan hurja, välillä näyttää että se menee järjen edelle, mutta nyt aluksi se tekee vaan hyvää ja ainakin antaa kunnon latauksen molemmille joukkueille. Pientä rill... Vancouverin hallitsemista tällä hetkellä ollut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös