Stanley Cup -finaalit: Tampa Bay-Calgary

  • 52 153
  • 371
Viestin lähetti Katselija vain
Saas nähdä millaista julkisuutta ja huomiota jääkiekkomestaruus herättää kuumassa Floridassa ja varsinkin kestääkö hehkutus enemmän kuin pari viikkoa.

Ai mikä hehkutus?

Floridalaiset on biitsillä mutustelemassa hodareita ja juomassa kaljaa.

-Lightning voitti Stanley Cupin.
-Aijaa, saanko toisen hodarin
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Ukrainalla menee lujaa. Eikös Euroviisujen voittaja ollut joku Ruslana? Nyt menestyksen takasi Ruslan!
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Viestin lähetti Homie
Eipä taida Perrin sormusta eikä nimeä kannun kylkeen saada. Säännöissä sanotaan että 40 runkosarjanpeliä tai vähintään yksi finaaliottelu tarvitaan tähän, eikä Perrin näin ollen täytä ehtoa.

Eikös seura teetä itse sormukset ja päätä siten kelle niitä antaa?

Kannuun ei nimeä.

EDIT: Uskoisin että 12 playoff-ottelulla sormus irtoaa.
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viestin lähetti InSideHockey
Eikös seura teetä itse sormukset ja päätä siten kelle niitä antaa?

Kannuun ei nimeä.

Edmontonin entinen omistaja Peter Pocklington kunnostautui 80-luvulla teetättämällä pelaajille, valmentajille ja esim. scouteille lähes arvottomia sormuksia. Niissä piti olla oikeita timantteja, mutta eipäs ollutkaan.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Tuolla muuten mainitaan että Perrin sai ainakin nostella Stanley Cup-pokaalia, toiseksi viimeisenä pelaajista.

EDIT: Myös Darren Rumble pääsi nostelemaan pokaalia vaikka ei pukenut yhteenkään playoff-otteluun.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Olisin suonut kannun pitkästä aikaa rajan pohjoispuolelle, kolmen suomalaisnimen komistaessa kylkeä. Kipper pelas hohdokkaan kauden ja Nemo osoitti jälleen olevansa playoff-taistelija, Lydman teki sen mitä päänsäryiltään kerkesi. Yhtään peliä en nähnyt mutta huhut Sutterin aggressiivisesta pelityylistä on kiirinyt omiin korviin. Mahtaa olla paskan maku suussa: kroppa laitettu likoon ja taisteltu jokasella solulla, kipukynnystä on nostettu ja puudutuspiikkien voimalla potkittu eteenpäin. Ja käteen ei jää juuri mitään. Calgaryn organisaatiolle tämä oli ensimmäinen valonpilkahdus aikoihin mutta mistä sen tietää, koska seura tai nyt mukana olevat pelaajat pääsevät edes näin lähelle kannua ja sorkuksia?

Toisaalta, yv-spesialisti Andreychuk tarvitsi hänkin vain parikymmentä kautta voittaakseen. Tampa rynnisti hyvällä veskalla, laadukkailla varauksilla ja löydöillä (Lecavalier, Richards, St. Louis) muutamalla veteraanilla sekä luisteluvoimasella materiaalilla voittoon. Nuo staratkin vasta lähestyvät parhaita ikävuosia. Jos Floridassa pelataan kortit oikein, on joukkueessa menestyspotentiaalia jatkossakin. Calgarylläkään huono runko ole.

Mutta olikohan tää kiekkokausi nyt tässä...
 

solamnic76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlos Tevez... siis punaistako pitää kumartaa?
Erityisesti St.Loisin puolesta olen onnellinen. Pieni mies joka myös Calgary olisi voinut aivan hyvin pitää...
 

Voittaja

Jäsen
Niin, parempi tai pitäisikö sanoa paras joukkue voitti. NHL:ssä pelataan niin paljon pelejä noissa pleijareissa, että voi aina hyvällä omalla tunnolla sanoa että paras joukkue voittaa. Lähti aika vittuilematta se Fedotenkon toinen maaliin mennyt laukaus, mahtava katsoa.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Viestin lähetti InSideHockey
Tuolla muuten mainitaan että Perrin sai ainakin nostella Stanley Cup-pokaalia, toiseksi viimeisenä pelaajista.

Perrin todellakin pääsi nostamaan himoitun Stanley Cupin päänsä yläpuolelle pelivarusteet päällään. Varma en ole saako Perrin nimeään kyseiseen pyttyyn sillä Lindegren pauhasi jostain "uudesta säännöstä", jonka mukaan Perrin saisi nimensä kannuun. Kuulemma saman syyn takia Summasen nimi olisi lisätty nyt myöhemmin siihen juuri tämän uuden säännön johdosta. Voi olla että Linkku taas vanhaan tapaansa sekoilee.

Joka tapauksessa hieno voitto kaiken kaikkiaan. Jännittävä matsi loppuun asti ja onneksi se oikea joukkue voitti. Juhlat jatkuu...
 

JokeriJoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Montreal Canadiens
Varmasti oikea joukkue vei Stanley Cupin. Ainakin runkosarja otteluiden ja viimeisen ottelun perusteella. Itse kannattin Calgaryä heti oman suosikin Montrealin tippumisen jälkeen. Syynä tietysti tähän oli Kipperin loistokausi ja se, että "hauska" pelaaja Nemo pelasi siellä. Tampa myös minun sympatioita on kerännyt, niin monta kautta he siellä liigan pohjalla taapersivat. Jos Kipperin vire säilyy, niin veikkaan Calgaryn olevan ensi kauden runkosarjassa 6. ja Tampan sijoitus voisi olla vaikka 3.
Kumpikin pystyy selvittämään ainakin ensimmäisen play-off kiekan vastukset. Villejä nämä minun veikkaukseni..

Ehkä ensi kauden yllättäjä olisi se Montreal!?
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viestin lähetti Johannes
Edmontonin entinen omistaja Peter Pocklington kunnostautui 80-luvulla teetättämällä pelaajille, valmentajille ja esim. scouteille lähes arvottomia sormuksia. Niissä piti olla oikeita timantteja, mutta eipäs ollutkaan.
Perkele, voisiko olla että mun aikoinaan hankkimani sormus ei olisikaan aito...?
http://www.iwn.fi/~dana/ring.html
"One Ring to Rule Them All"
 

scholl

Jäsen
Viestin lähetti Pakkipari
Kuulemma saman syyn takia Summasen nimi olisi lisätty nyt myöhemmin siihen juuri tämän uuden säännön johdosta.

Linkku sanoi, että Summasen nimi on lisätty virallisiin Stanley Cup voittajat listaan, muttei kannuun.
 
Nyt harmittaa Calgaryn puolesta. Taitaa olla samanlainen tilanne kuin Raskan Avointen voittaja Gaudiolla, Ensi vuonna Calgarya ei nähdä finaaleissa, nähdäänkö pitkään aikaan? Niin ellei Flames vahvista joukkuettaan rankasti.

Pytty meni oikealla joukkueelle väärään maahan. Olisin toivonut että vihdoin ja viimein Stanley Cup viedään Kanadaan, pois Megalopoleista ja hiekkarannoista. Mutta kuitenkin olen tyytyväinen että Dave Andreychuk sai vihdoin ja viimein nostaa Stanleyn suorille käsille.

Ja Laura Ruohola.... Huh huh...
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Viestin lähetti Nyrpa

Calgaryn pelaaja ajaa maalille sivulta ja kiekko pomppaa kovaa maalia kohti luistelevan Gelinaksen luistimiin ja niistä osuu Khabibulinin patjoihin siten, että kiekko käy kokonaan maalissa, mutta pomppaa sieltä niin nopeasti pois, että kukaan ei nähnyt tilannetta. Kukaan ei tuulettanut eikä pyytänyt tuomaria tarkastamaan videolta.

Tämäkään ei näy tavan televisiokuvassa vaan hidastuksen hidastuksessa suurennuslasin kanssa.

Video kyseisestä tapahtumasta.

Oma tulkintani tästä nyt Canalinkin materiaalia jälkikäteen kelanneena on se, että kiekko oli maalissa, mutta Gelinas ohjasi sen sinne selkeästi luistimellaan. Sitä ohjausta ei tuosta pätkästä valitettavasti näy. Yritti siis selkeää tietentahtoista ohjausliikettä, vaikka ei luistimella potkaissutkaan. Oli jarruttamassa maalille ja ohjasi samalla luistintaan kääntäen. Maali olisi siten pitänyt joka tapauksessa hylätä, joten kamalaa oikeusmurhaa ei tapahtunut.
 
Viimeksi muokattu:

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
hannes_kon Tampa

Vaikka Dave Andreychuck kuului jumaloimaani kauden 1992-93 Maple Leafs-kokoonpanoon, en hänestä ole juurikaan välittänyt. Dave tuntui Leafseissa niin selvästi Gilmourin side kickiltä, että hänet saattoi laskea tylsäksi, joskin tehokkaaksi nobodyksi. Miehestä mieleeni jäänyt kuva oli muutenkin epäreilu. Jostain vain tarttui käsitykseksi se, että Andreychuck on flegmaattinen ja parasiittimainen pelaaja. Miehen 1990-luvun lopussa alkanut reissaaminen paikasta toiseen ei kiillottanut kuvaa, ei varsinkaan New Jerseyn ja Coloradon gloryhunttaus, jota Dave tuntui tekevän. Nytkin on mediassa ollut juttuja, joissa on pahoiteltu sitä, että Andreychuck on kuvattu väärin
julkisessa sanassa. En siis ole ollut ainoa, jonka kuva Tampan kapteenista on ollut huono. Pari kautta imagoa on restauroitu, ja nyt Andylle jopa osasi toivoa Cupia. Varmasti hyvä jätkä, eikä noita liigan kovimpia ylivoimamaalilukuja pääse paskempi jätkä edes yrittämään.

Saatte pienessä mielessänne pitää minua valehtelijana, mutta minä oli jo ennen Brad Richardsin ensimmäistä NHL-peliä sitä mieltä, että miehen NHL-urasta tulee huikea. Kun Vinny LeCavalier vei kaiken huomion, hehkutin julkisesti Richardsin nimeä. Miehen tehot junnuna LeCavalierin ketjussa olivat kovat ja raportit ja analyysit kaikki sellaisia, etten edes epäillyt Bradin onnistumista. Miehen tippuminen kauas kärjestä Entry Draftissa johtui mielestäni scouttien liiallisesta kokosokeudesta, vaikka eihän Richardskaan ole edes pieni. Richardsia on verrattu paljon Martin Havlatiin ja Alex Tanguayhyn, nyt voi sanoa, että mies todella on kolmikosta se kovin. Richards on tasapaksumpi
pelaaja kuin LeCavalier, mutta tekee pienet asiat paremmin. Kaksikon asemaa vertaisin Coloradon tähtiin. Forsberg on ehkä maailman paras pelaaja, mutta Sakic voitti Stanley Cupin ilman Foppaa. LeCavalier voi olla huikeampi kynäilijä, mutta Richards saa hommat hoidettua.

Martin St.Louis. Taas kerran sanon, että ”minähän sanoin!” Tai oikeastaan jätin sen jo viime vuonna. Seurasin St.Louisin uran alkua tarkasti, sillä olen aina pitänyt pienikokoisista pelaajista, ja
olen jaksanut haukkua scoutteja koon yliarvostamisesta. Pidin St.Louisia semitähtitason pelaajana jo Calgaryn aikoina, ja olin mielissäni kun Tampassa tärppäsi. On tunnustettava, että Hart-kandidaatiksi en miestä koskaan arvioinut. Niinpä pidän nykyään suuni kiinni St.Louis-fiksaatiostani... tai en sittenkään. Told you so!

Tähän väliin on pakko myöntää, että se olen minä, joka on käynyt kovimmin kampanjaa ”Nikolai Khabbulin ei voita koskaan mitään suurta.” Edes Tshekin superjoukkueen pysäyttäminen Salt
Lakessa ei kääntänyt päätäni Khabbya kohtaan. Vaadin jatkuvasti John Grahamea maalille. Khabibulin pelasi mielestäni liian epätasaisesti ja oli muutenkin yliarvostettu. Nyt mies kantaa Stanley Cupin Venäjälle. Damn, joskus sitä voi ihminen olla väärässä.

Cory Sarich, Cory Sarich, Cory Sarich! Andy Suttonin ohella liigan mielenkiintoisin pakki. Yksi suoritus valtavan tylsässä Carolina- Tampa-pelissä vakuutti minut. Canalilta näkyneen
unilääkkeen päätteeksi Sarich teki jatkoaikamaalin ilmestyen kuin tyhjästä tuhatta ja sataa maalille kiekon kanssa. Taisi olla ensimmäinen maali lähes kahteen vuoteen Corylle. Siitä pitäen Cory on tehnyt mielestäni kaiken oikein.

Pavel Kubina on siitä jännä pelaaja, että välillä inhoan häntä syvästi, välillä on myönnettävä, että Pavelissa on ainesta. Onko Kubina lintu vai kala, se ei taida selvitä koskaan. On hienoa, että osa pelaajista on tällaisia, joista ei tahdo saada otetta.

Fredrik Modin laukoo tuhatta ja sataa, mutta viisi vuotta sitten miehen osumatarkkuus nauratti. Ei naurata enää, kiekkoo lentää nykyisin myös maalia kohti. Näköjään maalintekijäksi voi
oppia.

Kymmenen vuotta sitten oli minuutin ajan hauskaa, kun saattoi sanoa Tim ”The Tool Man” Taylor. Ei ole enää hauskaa se.

Jassen Cullimoren nimi jää kerralla mieleen. Kun mies tuli liigaan Vancouverin paidassa, niin pakkohan hänet oli huomioida. Mutta kun peli ei kulkenut, hassu nimikin unhoittui. Sitten huomasin, että Tampassa pelejä nähneet ihmiset järjestään ylistivät Cullimorea. Jassen on saalistanut urallaan 66
tehopistettä reilussa 500 ottelussa, mikä takaa sen, että mies on yksi suosikeistani. Richardsin ja Sarichin ohella Tampan mielenkiintoisinta materiaalia.

Khabibulinin ohella on sanottava, etät Dan Boylen arvioin väärin. Pidin Danny Boyta yhden, eli väärän suunnan pakkina, mutta mies on oppinut luutimaan omassakin päässä. Congrats ja niin edes päin Dan.
 

finboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning Saipa Tappara
zahovic: Ai mikä hehkutus?

Floridalaiset on biitsillä mutustelemassa hodareita ja juomassa kaljaa.

-Lightning voitti Stanley Cupin.
-Aijaa, saanko toisen hodarin


Ehei, se on sunlaiset turistit jotka siella rannalla mutustaa, paikalliset kay ihan muissa paikoissa, kuten esim urheilu tapahtumissa.....


WOW! uskomaton fiilis koko kaupungissa, huomenna on paraati ja Fan appreciation forumilla. Saa tosiaan nahda kuinka kauan tama kestaa mutta aivan upee fiilis. Upee finaali sarja myos, Playoffsien alussa mun toive oli Calgary/Nashville-Tampa Finaali. Calgarylle kavi kaltoin, Gelinasin maali ainakin musta naytti menevan sisaan ja olis varmaan ratkassu kannun niille mutta minkas voit. Upee taistelu kumminkin
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Ei toimi toi linkki. Mikä kämmi siellä sitten oli??
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Viestin lähetti Associated Press
Tampa — The Tampa Tribune apologized to its readers and the Tampa Bay Lightning on Tuesday after mistakenly running an editorial saying the NHL team had lost Game 7 of the Stanley Cup final.

Publisher Gil Thelen said it was unclear how the mistake was made Monday night as the newspaper rushed to press following the Lightning's 2-1 victory over the Calgary Flames in Game 7.

The Tribune had prepared two editorials — one for a win and one for a loss. But despite placing the correct editorial in its computerized page-making system, the one prepared for a loss appeared in the newspaper's 275,000 copies.

Thelen and Tribune editor Frank Denton said the newspaper was investigating the error to make sure it doesn't happen again.

Editorial page editor Rosemary Goudreau issued a statement on the newspaper's affiliated website, TBO.com, telling readers "We took a puck in the gut this morning."

The incorrect editorial that appeared in the paper opened, The Tampa Bay Lightning didn't win the National Hockey League's Stanley Cup last night. But the team had a championship season nevertheless.

The correct editorial, which didn't get in the paper, lauded the Lightning and credited the team for generating pride and excitement in the community.

A similar mistake happened to the New York Post last October when early editions of the paper carried an editorial bemoaning the Yankees' loss to the Boston Red Sox in the American League playoffs. But the Yankees had staged a late rally to tie Game 7, then won in extra innings.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Aikalailla nolouden huippu... Tampassa ilmottauduttiin hieman myöhässä vakavasti mukaan pena-trophy-kisaan.

Onko Andreychukilla joku ylivoimaennätys taskussaan? muistelen että hän olisi tehnyt 92-93 kaudella 36 ylivoimamaalia, mutta riittääkö se ennätykseksi vai mahtuiko kyseessä olla koko uran yv-maalit tai korkein yv-maalien prosenttiosuus...?
 

Sudden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Adler Mannheim
Tässä erään lähteen mukaan hockeydb.com (en vastaa, että tiedot ovat oikeat) Andreychukin statistiikka. Valitettavasti rivit eivät kopioidu kohdalleen. Kuitenkin mainitulla kaudella 29 maalia - siis yhteensä ja esimerkiksi pudotuspelimaaleja koko uralla 43.

Season Team Lge GP G A Pts PIM GP G A Pts PIM
1980-81 Oshawa Generals OHL 67 22 22 44 80
1981-82 Oshawa Generals OHL 67 58 43 101 71 3 1 4 5 16
1982-83 Oshawa Generals OHL 14 8 24 32 6 -- -- -- -- --
1982-83 Buffalo Sabres NHL 43 14 23 37 16 4 1 0 1 4
1983-84 Buffalo Sabres NHL 78 38 42 80 42 2 0 1 1 2
1984-85 Buffalo Sabres NHL 64 31 30 61 54 5 4 2 6 4
1985-86 Buffalo Sabres NHL 80 36 51 87 61 -- -- -- -- --
1986-87 Buffalo Sabres NHL 77 25 48 73 46 -- -- -- -- --
1987-88 Buffalo Sabres NHL 80 30 48 78 112 6 2 4 6 0
1988-89 Buffalo Sabres NHL 56 28 24 52 40 5 0 3 3 0
1989-90 Buffalo Sabres NHL 73 40 42 82 42 6 2 5 7 2
1990-91 Buffalo Sabres NHL 80 36 33 69 32 6 2 2 4 8
1991-92 Buffalo Sabres NHL 80 41 50 91 71 7 1 3 4 12
1992-93 Buffalo Sabres NHL 52 29 32 61 48 -- -- -- -- --
1992-93 Toronto Maple Leafs NHL 31 25 13 38 8 21 12 7 19 35
1993-94 Toronto Maple Leafs NHL 83 53 46 99 98 18 5 5 10 16
1994-95 Toronto Maple Leafs NHL 48 22 16 38 34 7 3 2 5 25
1995-96 Toronto Maple Leafs NHL 61 20 24 44 54 -- -- -- -- --
1995-96 New-Jersey Devils NHL 15 8 5 13 10 -- -- -- -- --
1996-97 New-Jersey Devils NHL 82 27 34 61 48 1 0 0 0 0
1997-98 New-Jersey Devils NHL 75 14 34 48 26 6 1 0 1 4
1998-99 New-Jersey Devils NHL 52 15 13 28 20 4 2 0 2 4
1999-00 Boston Bruins NHL 63 19 14 33 28 -- -- -- -- --
1999-00 Colorado Avalanche NHL 14 1 2 3 2 17 3 2 5 18
2000-01 Buffalo Sabres NHL 74 20 13 33 32 13 1 2 3 4
2001-02 Tampa-Bay Lightning NHL 82 21 17 38 109 -- -- -- -- --
2002-03 Tampa-Bay Lightning NHL 72 20 14 34 34 11 3 3 6 10
2003-04 Tampa-Bay Lightning NHL 82 21 18 39 42
2003-04p Tampa-Bay Lightning NHL 23 1 13 14 14
NHL Totals 1597 634 686 1320 1109 162 43 54 97 162



Viestin lähetti dana77
Aikalailla nolouden huippu... Tampassa ilmottauduttiin hieman myöhässä vakavasti mukaan pena-trophy-kisaan.

Onko Andreychukilla joku ylivoimaennätys taskussaan? muistelen että hän olisi tehnyt 92-93 kaudella 36 ylivoimamaalia, mutta riittääkö se ennätykseksi vai mahtuiko kyseessä olla koko uran yv-maalit tai korkein yv-maalien prosenttiosuus...?
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Andreychuk siis pelasi 1992-93 kaudella sekä Buffalossa että Torontossa ja teki maaleja 29+25=54. Ulkomuistista muistin että 55, mutta kyllä hockeyDB:n voi luottaa. Tietääkö joku viestissäni mainitusta asiasta mitään?

edit: perkele googletin sitten itse. Davellä löytyy kaikkien aikojen eniten PP-maaleja.

CAREER POWER-PLAY GOALS (viime tilanne viime syksynä)
Rk Player PPG
1. Dave Andreychuk 250 (nyt 270)
2. Phil Esposito 249
3. Brett Hull 245
4. Marcel Dionne 234
5. Dino Ciccarelli 232
6. Luc Robitaille 230
7. Mario Lemieux 223
8. Mike Gartner 217
9. Gordie Howe 211
10. Wayne Gretzky 204

kaudella 1992-93 ylivoimamaaleja syntyi 32, joten ennätystä ei tainnut syntyä. YV-ennätys taitaa olla Tim Kerrillä tai Mario Lemieuxilla, mutta niitä nyt en ainakaan enää ala googlettamaan...
 
Viimeksi muokattu:

Sudden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Adler Mannheim
Sori luin niin kiireesti, etten heti huomannut että maaleja tuli vielä lisää Toronton paidassa. En kommento ainakaan nyt kiireessää tuota toista asiaa.

Viestin lähetti dana77
Andreychuk siis pelasi 1992-93 kaudella sekä Buffalossa että Torontossa ja teki maaleja 29+25=54. Ulkomuistista muistin että 55, mutta kyllä hockeyDB:n voi luottaa. Tietääkö joku viestissäni mainitusta asiasta mitään?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Most Power Play Goals, One Season

34-Tim Kerr, 1985-86
32-Dave Andreychuk, 1992-93
31-Joe Nieuwendyk, 1987-88
31-Mario Lemieux, 1988-89
31-Mario Leimieux, 1995-96
29-Michel Goulet, 1987-88
29-Brett Hull, 1990-91
29-Brett Hull, 1992-93

Andreychukin ja Brett Hullin eroa ylivoimamaalien kokonaismäärissä ei ainakaan näillä näkymin löydy netistä mistään. Jotain +260 maalin kieppeillä molemmat ovat mutta tarkoista luvuista ei hajua ole. Hull muistaakseni ohitti Andreychukin runkosarjan aikana, mutta loppukaudesta Andreychuk taisi ottaa ykköspaikan takaisin. Nämä kaksi ovat kuitenkin kaikkien aikojen tilaston kärjessä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Viestin lähetti dana77


CAREER POWER-PLAY GOALS (viime tilanne viime syksynä)
Rk Player PPG
1. Dave Andreychuk 250 (nyt 270)

Mistä tuo 270 tulee? Dave teki 10 yv-maalia kuluneen kauden runkosarjassa ja 15 yv-osumaa kaudella 02-03.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös