St. Louis Blues (2.) – San Jose Sharks (3.), Lännen konferenssifinaalit

  • 27 077
  • 105

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Veikkaan, että seiskassa heitetään kolikkoa, ja voittaja vie kannun ihan riippumatta siitä, kuinka levänneenä Bolts tulee vastaan.

Bolts voi tulla hyvinkin vastaan, mutta pingviinit vie sitä sarjaa tällä hetkellä 1000-0 kaikkien statistiikkojenkin valossa. Tampa baystä ei ole sitäkään vähää pingviineille vastusta, mitä caps pystyi tarjoamaan. Mutta tosiaan se sarja on kesken, ja voi kääntyä päälaelleen vielä, sellainen velho se Cooperkin on. Mutta se idästä.
Nyt on kyllä hieno kiekkokevät, lännestä 2suosikkijengiä konf.finaaleissa, ehkä pikkaisen enemmän sharksin puolella olen (koska Arturs Irbe :D). Mutta kaiken kaikkiaan 4 hienoa joukkuetta taistelevat kannusta, joista Pingut tietysti se oma suosikki (ollut jo vuodesta 92 lähtien).

Miten Jones on pelannut maalilla? Nyt ainakin tuli nollat, mutta onko vakuuttava maalivahti? En ole kuin yhden pelin valitettavasti ehtinyt katsoa sharkseilta tässä sarjassa, niin ei ole ihan käsitystä kaverin pelityylistä ja suoritustasosta.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Blues pelasi parhaan ottelunsa sarjassa, se ei ollut paljon, mutta hävisi kahteen tulokasvirheeseen. Parayko ja Fabbri pakottivat syöttöjä ja sitten omissa soi. Tässä vaiheessa kautta marginaalit ovat niin pienet, ettei noihin olisi varaa.

Bluesilla alkaa olla maileja takana, mutta eipä tuo nyt vaatisi kuin seuraavan ottelun voiton, niin tässä olisi taas sarja auki.

Sharks oli mielestäni kevään paras joukkue 2011, mutta ryssi mahdollisuutensa tuhertamalla 7 ottelua Wingsiä vastaan. Se oli sen kevään ylivoimaisesti paras ja intensiivisin pudotuspelisarja, vähän kuten tänä keväänä Blues - Hawks. Mutta sitten Canucksia vastaan ei Sharksilla enää riittänyt. Kieltämättä vaikuttaa siltä, että Bluesin matka tyssää tänä keväänä väsymykseen. Starsia vastaan näki jo selvästi, ettei suorittaminen ole kovin skarppia, mutta höyryillä voittoon.

Sanoisin, että tässä sarjassa nelospeli on huomattavasti tärkeämpi kuin Idän puolella. Bluesilta loppuu voimien lisäksi usko, jos se ei pääse kotiin tasatilanteessa. Jos pääsee, näkisin, että Bluesilla on edelleen hyvät mahdollisuudet, vaikka se olisi ansainnut hävitä kaikki tähän mennessä pelatut ottelut.

edit: kyllä se on vaan tuo pudotuspelien avauskierros, missä näkee maailman parasta kiekkoa. Tässä vaiheessa alkaa aina olla väsynyttä tuhraamista ja aika vaikea näistä on innostua, jos ei ole fani. Todella tiukkaa teki tämä kolmosottelukin jälkilähetyksenä tarpoa. Heikkoa.
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
B
Sharks oli mielestäni kevään paras joukkue 2011, mutta ryssi mahdollisuutensa tuhertamalla 7 ottelua Wingsiä vastaan. Se oli sen kevään ylivoimaisesti paras ja intensiivisin pudotuspelisarja, vähän kuten tänä keväänä Blues - Hawks. Mutta sitten Canucksia vastaan ei Sharksilla enää riittänyt. Kieltämättä vaikuttaa siltä, että Bluesin matka tyssää tänä keväänä väsymykseen. Starsia vastaan näki jo selvästi, ettei suorittaminen ole kovin skarppia, mutta höyryillä voittoon.
Näin jälkeenpäin tarkasteltuna 2011 oli hieno kevät sharks kannattajalle. Joukkue oli aivan muuta, kuin nykyinen pasifistilauma. Oli heinoja pelaajia ja loistavat taistelut ensin kingsejä vastaan ja sitten detroittia vastaan. Lopulta raskas sarja Detroittia vastaan vei mehut ja hirveässä vireessä ollut vancouver oli liikaa.
 
Tällä puolella näyttäisi tosiaankin siltä, että St.Louisilla alkaa olla bensa lopussa kahden äärimmäisen kovan kierroksen jäljiltä. Sen verran paljon näissä sarjoissa on painittu vauhdikkaan north-southin kustannuksella, että ei mikään ihme. Jotenkin tämä kausi alkaa haiskahtaa San Josen ja Pittsburghin välisiltä finaaleilta, joissa San Jose pääsee sen luokan pesukoneeseen, ettei ole ikinä nähty. Penguins klaarannee näillä näkymin Tampan myös huomattavasti ennen seiskapeliä pihalle; täysin mahdollista painaa sarja poikki myös viidessä. Sen verran leveältä rintamalta puhuri käy sen lisäksi, että Boninon ketju on ilmiliekeissä ja kaksipäinen hirviö vasta heräämässä. (Noh, pelataan nyt kuitenkin ensin.)

Pittsburghin pesukoneessa näyttäisi olevan hidas ohjelma päällä tai pesuaineet unohtuneet?
Vai katonko väärinpäin tota tän hetken tilannetta kun näyttäisi olevan 4-muna Tampalle ja pinguilla kakat vaipassa?
Jos tosiaan pelataan nämä sarjat ensin.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Hitchcock ilmoittanut, että Allen pelaa game4. Ainakin kaikkia mahdollisia kortteja lyödään pöytään joukkueen heräämisen puolesta. 7erää ilman maaleja, onhan se kyllä aikas karua.

Uusista jaloista Jaskin oli hyvä 1.erän alkurynnistyksen aikana. Jälkeenpäin taisi uusi neloskenttä mukautua muun joukkueen massaan.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pittsburghin pesukoneessa näyttäisi olevan hidas ohjelma päällä tai pesuaineet unohtuneet?

Hahahaha, tää oli sen sen verran hyvä läppä, ja pelottavan oikeassakin vielä :) idässä mennään kyllä aikamoista vuoristorataa, kumpi vaan jengi voi voittaa minkä vain pelin ihan pystyyn.

Nyt peukut bluesille! Steve Ott ratkaisee!
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Sehän se siellä painaa. Väsymyksellä on tapana kumuloitua pitkissä playoff-runeissa. Käsittääkseni vain kerran koko NHL:n historiassa on joukkue mennyt jatkoon kahden 7-ottelun sarjan jälkeen kolmannesta sarjasta, ja tuo joukkue oli LA Kings vuonna 2014. Muuten näitä tapauksia on yli 40 kappaletta ja aina kaksi 7-sarjaa pohjille vetänyt (kuten

Löytyykö tähän tilastointiin mitään sivustoa? Iso kiitos
 

Van Taimeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Sehän se siellä painaa. Väsymyksellä on tapana kumuloitua pitkissä playoff-runeissa. Käsittääkseni vain kerran koko NHL:n historiassa on joukkue mennyt jatkoon kahden 7-ottelun sarjan jälkeen kolmannesta sarjasta, ja tuo joukkue oli LA Kings vuonna 2014. Muuten näitä tapauksia on yli 40 kappaletta ja aina kaksi 7-sarjaa pohjille vetänyt (kuten Blues) on hävinnyt kolmannen sarjansa.
Jos nyt oikein käsitin, mitä tässä haettiin takaa, niin:

Joukkueita, joka on pelannut kaksi 7-sarjaa putkeen, mutta hävinnyt kolmannen sarjan:

1967-68 St.Louis Blues
1985-86 Calgary Flames (***)
1989-90 Chicago Blackhawks
1992-93 Toronto Maple Leafs
2001-02 Toronto Maple Leafs
2001-02 Colorado Avalanche
2002-03 Minnesota Wild
2008-09 Carolina Hurricanes
2009-10 Montreal Canadiens
2011-12 New York Rangers

(***) = Calgary pelasi 7-sarjan Divisioonafinaaleissa ja Konferenssifinaaleissa, hävisi sitten Stanley Cup-finaalit.
Kaikki muut sarjat ovat menneet kaavalla: Ensimmäinen kierros ja Divisioonafinaalit 7-pelin kautta voittoon, Konferenssifinaaleissa tappio.

Joukkueet, jotka pelanneet kaksi 7-sarjaa, ja voittaneet vielä kolmannenkin sarjan putkeen:

2013-14 New York Rangers
2013-14 Los Angeles Kings

Ja näistähän Kings voitti vielä kolmannenkin sarjan 7-pelin kautta, ja siihen päälle neljännen sarjan, eli Stanley Cup-finaalit.

Eli 12 kertaa tapahtunut yhtälö (11 kertaa kahdella ensimmäisellä ottelukierroksella), joista 2 kertaa on menty jatkoon vielä kolmannestakin sarjasta.
 

Nuottipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
St.Louis Blues, Rauman Lukko, Middlesbrough FC
Ai että! Komea 6-3-voitto Shark Tankista takataskussa ja hyvillä mielin kohti Missouria.

Jännäksi vetää tämänkin sarjan kohdalla, saattaa seiskapeli häämöttää taivaanrannassa. Toki toivoisin Bluesin hoitavan suoraan kaksi seuraavaa, niin jäisi vähän gasoa tankin pohjalle finaaleja varten...

Mahtoivatkohan nuo muutamat kokoonpanomuutokset, Allen etunenässä, herättää joukkueen? Olen vain koosteen varassa, joten kokonaisnäkemys pelistä on erittäin ohut. Brouwer ja Brodziak herkuttelivat kahdella maalilla mieheen. Kunnon soturit heräävät aina tosipeleissä ja Brouwerin hankinta näyttäytyy päivä päivältä paremmalta.
 

Kulpertto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
Itsekkin haluisin mielellään puolueettoman raportin ottelusta. Olisi myös kiva tietää Lehterän pelistä enemmän ja muunmuassa uudesta nelosketjun koostumuksesta, toimiiko homma niin hyvin miltä texti tv:llä näyttää?

Kaikinpuolin upea ja ennenkaikkea tärkeä voitto. Tuntunut vähän kolmessa ekassa pelissä että sarja menee ja menee San Josen suuntaan, mutta toivottavasti nyt on herätty ja jatketaan siitä mihin edellisissä sarjoissa on jääty. Hieno reagointi myös maalivahdin vaihtamiseen, vaikka Elliott ei missään nimessä ole huonosti pelannut - päinvastoin.
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Mä katsoin vain kaksi ekaa erää. Olisin katsonut viimeisenkin mutta oli pakko mennä nukkumaan. Aamulla katoin sitten highlightit vielä.

Tosiaan pelillisesti Blues ei ollut niin paljon edellä kuin 4-0 numerot kahden erän jälkeen, mutta saivat hyvin korkealla prosentilla noista paikoistaan kiekon sisään. Sharks taas ei saanut paikoistaan millään kiekkoa sisään eikä saanut kyllä toisaalta maalipaikkojakaan samaa määrää. Thorntonilta ei ollut vahvin peli vaikka sitten tekikin kauniin syötön Pavelskin maaliin. Ja playoffien johtavalta pistemieheltä erittäin hiljainen ja näkymätön yö. Lehterää en noteerannut oikeastaan paljoakaan maalia lukuunottamatta. Brodziak ja Fabbri oli Bluesin hyökkääjistä ne, jotka noteerasin parhaiten ja Fabbri pelasi etenkin ottelun alkupuolella erittäin hyvin tosin taisi loukkaantua kesken ottelun? Olisi DW vaan valinnut tämän hepun kun siihen oli mahdollisuus 2014 kesällä...

Jonesin piikkiin ei voi nyt laittaa mitään. Puolustuspelaaminen ei ollut vahvaa ja teki vielä aivan upean torjunnan juuri ennen Lehterän maalia. Siitä irtokiekosta Burns onnistui kuitenkin lahjoittamaan Jorstille kiekon ja Jorsti teki helpon maalin. Paul Martinissa alkaa ehkä näkyä väsymys sillä heikkoa pelaamista yöllä ja siitä todisteena ratkaiseva kiekonmenetys juuri tähän kyseiseen maaliin. Ja muutenkin ollut tosiaan heikko.

Ja jäähyjä ei parane ottaa ja omaa ylivoimaa pitää parantaa. 5vs5-pelissä maalit 3-2 Sharksille. Seuraavaan peliin luistelee varmasti aivan eri Sharks kuin tähän ja uskon että Pavelski potkii persuuksille muita pelaajiaan ja itseään ja me nähdään ottelusarjan tasaisin peli Missourissa Maanantain ja Tiistain välisenä yönä. DeBoeriin mulla on myös suuri luotto. Kunhan nyt ei vaan vedettäisi tätäkin seiskapeliin sillä silloin on hyvin vaikea enää finaaleissa voittaa jos ei Idän puolellakin mene seiskapeliin.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Itsekkin haluisin mielellään puolueettoman raportin ottelusta. Olisi myös kiva tietää Lehterän pelistä enemmän ja muunmuassa uudesta nelosketjun koostumuksesta, toimiiko homma niin hyvin miltä texti tv:llä näyttää?

Kaikinpuolin upea ja ennenkaikkea tärkeä voitto. Tuntunut vähän kolmessa ekassa pelissä että sarja menee ja menee San Josen suuntaan, mutta toivottavasti nyt on herätty ja jatketaan siitä mihin edellisissä sarjoissa on jääty. Hieno reagointi myös maalivahdin vaihtamiseen, vaikka Elliott ei missään nimessä ole huonosti pelannut - päinvastoin.

No ehkä minun silmä ei ole se puolueettomin, mutta voin sanoa Lehterästä, että perusvarmaa suorittamista. Olen koko ajan ollut siinä fiiliksessä kun Steen ja Lehterä vaihtoivat paikkoja niin Lehterän peli on jopa parempaa Berglundin ja Backesin kanssa kuin Schwartz - Tarasenkon keskellä. Ehkä se johtuu siitä, että Jorsti 'joutuu' pelaamaan karvauspeliä ja näin ollen pääsee paremmin pelin sisään kun STL ketjussa jossa hänen peli menee siihen, että varttoo Schwartzin ja Tarasenkon karvausta ja on se 3 mies alla 'yleensä' eikä pelin sisällä ja kulmissa mistä hän pystyy nopeammin kääntämään pelin yhdellä syötöllä.

Pääjärvi (8:40) - Brodziak (14:26) - Jaskin (9:17) on nuottien nelonen (TOI eiliseltä). Pääjärvihän on tunnettu jaloistaan joten antaa se virtaa peliin sekä ehkä raskasjalkasille Brodziakille sekä Jaskinille pientä extraa. Nuottien nelonen pelaa simppeliä perus 'dump and chase' hokia ja kun jalkoja riittää sen verran, että aina saa paineella sekaannusta särkien pakkeihin niin tulosta syntyy. Vaikeatahan se on kammeta noilta kavereilta kiekko kulmissa kun kaikki ovat isohkoja, tuo neljäs maali on hyvä esimerkki 'dump and chase' pelistä ja miten tuo 2-1-2 forecheck toimii.

Tarasenkosta huokuu jo pieni turhautumisen merkkejä kun ei ole saanut maalihanoja auki tässä sarjassa vaikka tässä 4 pelissä oli tontteja.


En osaa sanoa mitään erikoista tuohon maalivahti vaihteluun kuin sen, että se onnistui ja joukkue reagoi välittömästi. On se velho ja pakko antaa kiitosta siitä Hitchille.

Jumboki oli fiiliksissä eilen, että pieni sucker puch löysi Pietro takaraivoon takaapäin. Classy Jumbo!!!

Rotta Burns myös antaa osansa lyömällä kylkeenn Tarasenkoa. Tuliko yllätyksenä, että Särjistäkin löytyy rottia?

Loistavaa myös DeBoer kuumenee

Jeremy Rutherford ‏@jprutherford 7 t7 tuntia sitten San Jose, CA
DeBoer says smiling: "I am sure Hitch will tell you he made all kinds of adjustments and they all worked."
 
Viimeksi muokattu:

Kulpertto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
Viesti Lehterästä ja nelosketjusta.
Kiitos!
Juuri tätä hain. Eli jos oikein ymmärsin tämä nykyinen nelosketju toimii Sharkseja vastaan paremmin, kuin esim Upshall-Brodziak-Ott/Reaves ketju. Kuitenkaan Pääjärvi ja Jaskin ei niin fyysisiä pelaajia ole, vaikka suht. vahvoja kuitenkin.
Lehterästä myös sain juuri sen mitä halusin tietää ja vielä vähän enemmänkin.

Jos vielä kerrot miten Edmundson on tässä sarjassa selviytynyt. Itse näin vain ekan pelin ja siinä veti ihan ok - vaikka ei taida yli 10minuuttia pelissä pelata. Muissa sarjoissa teki eniten huonoja suorituksia mielestäni.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Jos vielä kerrot miten Edmundson on tässä sarjassa selviytynyt. Itse näin vain ekan pelin ja siinä veti ihan ok - vaikka ei taida yli 10minuuttia pelissä pelata. Muissa sarjoissa teki eniten huonoja suorituksia mielestäni.

Muutama ja minä mukaan lukien olivat Lindbohmin peluutuksen puolella Edmundsonin paikalle (Bluesin HFboards) sen verran hän on ollult hukassa kun vertaa runkosarjan suorituksiin. Enkä puhuisi Pertin peluutuksesta jos Nasty-Ed pelaisi edes välttävällä tasolla. Hän ja Shattery kun astuvat kentälle niin Särkien luotsi nuolaisee huuliaan. Tämä on tätä 'jos jos' vääntelyä, mutta Lindbohm olisi pitäny peluuttaa runkosarjan lopulla, jotta oltaisiin nähty olisiko hän ollut kykeneväinen tuuraamaan jos käy miten on käynyt. Tämä on toinen vuosi peräkkäin kun Lindbohm istuu poppareilla vaikka hän olisi mahdollisesti parempi vaihtoehto 3 pakkipariin. Viime vuonna oli Jackman joka meni edellä veteraani statuksen myötä ja tänä vuonna se ettei hänelle annettu peliaikaa loppukaudesta on syy miksi häntä ei voi pistää kentälle tärkeissä peleissä.

Sekin on ihmeellistä, että Edmundson istutetaan ja pistetään 'shaky' Shattery pelaamaan off-side puolelle kun luonnollisellakin puolella hän on pelannut alakanttiin. Tätähän kokeiltiin Chciago sarjassa joka ei mennyt putkeen, tosin Dallas sarjasta kun Bortz pelasi niin kaarattiin voitto..

Niin haluan vielä sanoa, että Edmundson on käynyt läpi tätä poppareilla ja 'rebound' omalla tasolle runkosarjan aikana ettei hänen itsetunto kärsi siitä. No kuitenkaan tähän peluutukseen nuotit eivät ole kaatuneet ja toivottavasti eivät kaadukkaan tässäkään sarjassa, mutta yllättävän pienellä puheenaiheella tämä on ollut ja minusta tämä on ihan validi propleema.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Jumboki oli fiiliksissä eilen, että pieni sucker puch löysi Pietro takaraivoon takaapäin. Classy Jumbo!!!

Rotta Burns myös antaa osansa lyömällä kylkeenn Tarasenkoa. Tuliko yllätyksenä, että Särjistäkin löytyy rottia?

Loistavaa myös DeBoer kuumenee

Jeremy Rutherford ‏@jprutherford 7 t7 tuntia sitten San Jose, CA
DeBoer says smiling: "I am sure Hitch will tell you he made all kinds of adjustments and they all worked."
Pelaajiltahan tuota on totuttu näkemään, varsinkin Thorntonilla on tunteet pinnassa aina kun on vaikeaa, mutta DeBoerilta aika yllättävä riman alitus. Hitchcock nimenomaan totesi jo ottelun aikana, että kyse on effortista: vastustaja on niin hyvä, että jos Blues ei pelaa täysillä ja kykyjensä mukaan, niin se ei pääse edes omasta päästä ulos.

Ymmärrän sen, että häviämistä pitää vihata, mutta mielestäni Särjillä on lähtemässä väärille urille. Thorntonin trollaaminen voi olla fanien mielestä hauskaa, mutta yleensä hän on aina hävinnyt, kun on keskittynyt oman pelaamisen sijaan vastustajaan. Blues-leirissä varmaan myhäillään, että vastustajaa ahdistaa valmennusta myöden.

Ottelusta on suunnilleen kaikki on sanottu. Sharks oli karkeasti ottaen yhdeksän erää ollut parempi joukkue ennen neljättä kohtaamista ja sitten Blues vei tyylipuhtaasti kaksi erää ja ottelun. En tiedä, mistä Blues tuon tekemisen kaivoi, mutta todella vakuutava suoritus sarjan alun jälkeen.
 

Kulpertto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio

Plager

Jäsen
Suosikkijoukkue
St.Louis Blues
Pahoja menetyksiä ovat kyllä molemmat nuoteille, jolleivät pelaa. Toivotaan, että miehet parsitaan kasaan ja saadaan tänään peliin, on kuitenkin melko tärkeä peli kyseessä. Sharksit tulevat varmasti erilaisella peli-ilmeellä, kuin toissayönä. Toisaalta Blues myös osoitti heräämisen merkkejä sarjaan, joten tuskin mitään 4-0 tulosta on odotettavissa.

Allen ilmeisesti aloittaa nuoteilla ja toivottavasti myös lopettaa. Pelasi kyllä hyvän pelin ja tänään toivotaan saman trendin jatkuvan. En usko, että Elliotkaan huono valinta olisi ollut, mutta näillä mennään. Hitch on tänä keväänä osoittanut olevansa melkoinen velho :) !
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Upea kolmas erä ja voitto! Tällä voitolla ollaan nyt pidemmällä playoffeissa kuin koskaan on oltu koko organisaation historiassa.
Pavelski oli Sharksille ottelun MVP. Hyvin sitä ensimmäisen erän jälkeen, kun vähän kritisoin Pavelskin ensimmäisen erän pelaamista, hän Toewsmaisesti nosti joukkueen voittoon tekemällä kaksi maalia. Ihan huikea pelaaja ja kapteeni. Olisin jopa yllättynyt mikäli Pavs ei Yhdysvaltojen joukkueen kapteeni ole World Cupissa. Thorntonilta myös mahtipeli. Marleaulle ja etenkin Polakille risuja. Idioottimainen jäähy Polakille joka maksoi maalin. Onneksi peli kuitenkin nostettiin tasoihin ja ohi. Jones pelasi myös mielestäni heikoimman pelinsä playoffeissa, mutta hyökkääjät ja etenkin ykkösketju auttoi Jonesia heikomman pelin kanssa tekaisemalla maaleja ja pitämällä kiekkoa vastustajan päässä.

Seuraava peli tulee olemaan (Kuten tietysti tämäkin oli) Sharks-organisaation tärkein. Samaa voisi sanoa Bluesin organisaatiosta ainakin edellisen 40-vuoden ajalta. Mielenkiintoista on, että kummalla veskarille Blues nyt lähtee kuutospeliin. Varmasti tulevat veitsi kurkulla aivan järkyttävällä paineella ja kovaa kutospeliin ja toivottavasti Sharks vastaa siihen, sillä vähän ikävästi on aina sarjajohdossa ollut pelaamisessa ollut hiukan vähemmän efforttia kuin silloin kun sarja on tasan poislukien Kings-sarja. Noh, uskoisin että voitolla paikan ottaminen Stanley Cup-finaalissa on riittävä motivaattori puskea vähintään yhtä kova effortti kuin mitä Blues tulee tekemään kuutospelissä.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Näitä isompia pelejä game5/6/7 on nyt takana viisi kappaletta tällä kaudella ja Thornton väkertänyt näissä peleissä kahdeksan pojoa yhteensä.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Peliä en nähnyt (normi-työaamu), mutta melko harvinaista on pleijareissa fighting majorit, nyt niitä yhteensä neljä... Pitääpä väijyä jälkilähetyksenä!
 

Nuottipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
St.Louis Blues, Rauman Lukko, Middlesbrough FC
Kireäksi vetää, mutta minkäs teet. Jotenkin alunperin ajattelin, että tämä peli pitää hoitaa. Ei hoidettu.

Uskon kuitenkin sarjan venyvän seiskapeliin. Sitten se onkin taas hokijumalien käsissä, että kumpi sinne finaaleihin painaa. Parempi menee ja sillä saletti.

Elliott maaliin (?) ja apinan raivolla päälle kutospeliin. Mihin Tarasenko muuten on hävinnyt? Ykköskorin suorittamista tarvittaisiin nyt.
 
Ihan älytön tuo Pavelskin ohjaus. Näytti siltä että Burnsin veto menisi ohi mutta hienosti sai käännettyä mailalla vedon maalia kohti viime tingassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös