Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Sportin rakennusprojekti kausimallia 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana Raju Erkki, 14.10.2018 klo 13.13.

 1. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Aika hyvin mahdollisuuksia Pajuluomalla ketjurulettiin kun löytyy hyvin joka rooliin pelimiestä. Lisäksi junnujen esiinmarssi ja Markkula, Lehtimäki, Kuiri yms. Pitää huolen että kilpailua riittää ihan kärkiketjuihinkin.
   
  SPORTTIKOTKA tykkää tästä.
 2. Warrior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Chilinakit vissiin sitten maistu Juntille, kun päätti muuttaa kokonaan Vaasaan. :)

  Se, jos ei Tapparassa kulkenut johtuu enemmänkin albiinosta ja hänen pelitavasta, kuin Juntin pelivireen laskemisesta. Kova kala Sportin haaviin.
   
  teba tykkää tästä.
 3. BussiKUSKI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
  Lainaus:
  On muuten Talajaakin kovempi todiste ”Viiksivallu” Savonlinnan suunnalta.


  Lainaus:
  Mutta kun/jos Sport ei kelpaa Osalalle niin tehkööt mitä lystää missä lystää.

  Ja minä huokaisin pitkään kun näin ettei se ollu osku
   
 4. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Niin huokasi varmasti Oskukin.
   
  Eipou, LiutunLätty, Larry David ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 5. teba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Vihjaatko että Osala nykykuntoisena on liian kova Sporttiin? Väitän ettei kun katsoo tota hyökkäyskalustoa..
   
 6. Backster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport & Flyers
  Pakko puuttua tähän Osalan dissaamiseen. Nykykunnossa? Joo vaikeahko oli paluu Liigaan, varsinkin, kun vuosi vuodelta peli on luisteluvoittoisempaa. Ja liike ole ikinä ollut Oden vahvuuksia. Silti hänellä on tylökalupakissaan avuja jolla mentäisiin jokaisen jengin kokoonpanoon.

  Toinen asia. Mitä sitten vaikka meni Kärppiin? Ei se tarkoita sitä, että huorasi rahan perässä tai käänsi selkänsä kasvattiseuralleen. Kärpillä oli kokonaisvaltaisesti mielenkiintoisin projekti Osalan mielestä tuttuine valmentajineen ja menestysmahdollisuuksineen. Osalan palkintokaappi, hienosta urasta huolimatta, ei ole kummoinen. 99% pelaajista pelaa voittaakseen ja nyt siihen avautui hieno sauma.

  Ei kuulu Osala, ainakaan tällä hetkellä, tähän ketjuun joten mun osalta tämä oli tässä. Vituttaa vain tällainen jeesustelu.
   
  Sörsseli ja Kansankynttilä tykkäävät tästä.
 7. Alex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara + Pelaajista Nimo
  Lainaus:
  Vähän on pessimistisempi kuva, kun kaikki EJn pelit tuli nähtyä. Jäi varjoon ihan omien esitystensä vuoksi, tilaisuuksia kyllä annettiin. Ylivoimallakin oli todella heikko varsinkin kauden toisella puoliskolla ja kun laukauskin on suhteellisen huono, niin maaleja ei tullut.

  Jos jatkaa siitä mihin jäi, niin hankinta tulee olemaan iso floppi. Vaikeaa on uskoa, että palaisi Pelsuaikojen tasolle.
   
 8. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Niin vihjaatko nyt, että nykykunnossa on jotain vikaa? Onko heittää jotain sisäpiirintietoa? Vai muutenko vain sadetanssit mustia pilviä?

  Viime kaudella 29 peliin 15 maalia 22 pistettä. Mut Sportilla ei oo käyttöä? Yksikään Sportin pelaaja ei tehnyt viime kaudella maaleja likikään tuolla tehokkuudella. Pleijareissa tahti vähän hyytyi, mutta sielläkin Osku teki kolme pinnaa enemmän kuin koko Sportin joukkue yhteensä.

  Tuntuu, että hiukan alkaa joillakin Sportti faneilla mopo keulimaan... Lätkässä on vielä kaiken lisäksi kyse aika paljon muustakin kuin siitä, että kuinka hyviä tehoja yksilöt saa paukuteltua. Ehkä Sportti pääsee ens kaudella jo maistelemaan säälipleijarien tunnelmaa, mutta sinnekin on matkaa.
   
  Backster tykkää tästä.
 9. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Saattaa olla, että Pajuluoman hyökkäysvoittoisempi pelitapa sopii Erkinjuntille paremmin kuin Rautakyrvän "pyöritään nurkissa ja lauotaan viivasta". Neljäkymmenen pisteen odotukset on kyllä silti utopiaa, sanon minä.
   
 10. Nebelwerfer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Höpöhöpö, Sport on jo okein kunnon konkkari säälijengi! 2 peliä Tepsiä vastaan, prkele!

  Mutta joo, muuten sama mieltä, joku tuossa kirjoitti että Osala tuskin tekisi 20 pinnaa ens kaudella....Mä taas luulen että hän, esim Sportin paidassa, heittäisi 20 maalia, kevyesti.
   
  Backster tykkää tästä.
 11. teba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  En varsinaisesti väitä että siinä olisi vikaa, mutta jotenkin en näe tuossa joukkueessa paikkaa Osalalle (toki varmasti voisi pelata missä ketjussa vain) mutta sellaista hänelle tehtyä paikkaa. Ja olihan esim playoffit aika pettymys Oskulle, en tiedä oliko loukkaantunut? Muutenkaan ei ole miehen osakkeet vaasan suunnalla kovin korkealla mitä kuuntelee kadulla puheita. Ps. Ässä fanina en hirveästi keulisi toisten osiossa oikein mistään.. :)
   
 12. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panthers
  Lainaus:
  En tiedä Pajupellen pelitavasta kovin hyvin, mutta aiemmalla Tappara-stintillä Juntti oli nimenomaan hyvä kulmissa pyörijä ja pelinrakentaja. Taso ei ainakaan viime kaudella vaan riittänyt. Toivottavasti pystyy ottamaan harppauksen takaisin sille tasolle, mitä on nähty.
   
 13. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Niin, tuntuu että Osalan nykykunnosta on vähän kahdenlaista toisistaan poikkeavaa näkemystä. Toiset puhuvat, että ura on paketissa ja toisten mielestä on edelleen liian iso kala Sportiin. Totuus on varmaan taas siellä jossain välimaastossa. Kuten olen jo todennut, yhdyn näkemyksiin että nyt jos koskaan Osalan kotiinpaluun olisi tapahduttava, mutta löytyykö pelitavan mentävää roolia? Siitä en ole täysin vakuuttunut.

  Jos nyt jotain veikata täytyy, niin Osala katselee pitkälle syksyyn pelipaikkaa. En usko uran olevan vielä kokonaan paketissa. Ellei mielekästä pelipaikkaa löydy, pidän mahdollisena, että tekee jopa ottelukohtaisen sopimuksen Sportin kanssa joskus marraskuulla - mahdollisesti jopa vasta siirtorajalla, mikäli näyttää siltä että Vaasassa pelataan poffeja.
   
  teba tykkää tästä.
 14. teba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Juurikin näin, harmi kun tästä asiasta puhuu niin se on Sport fanin mopon keulimista.
   
  magnum37 tykkää tästä.
 15. Karvaturri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Yksi huono kausi alla ei tee EJ:stä vielä taantuvaa. Toki sille voi käydä niinkuin Viitaluomalle, mutta todennäköisempää on kuitenkin samanlainen suonenveto kuin Talajalla ja Vänällä.

  Täällä Sveitsissä EJ oli erittäinkin arvostettu työmyyränä, etenkin kaverini Emmentalista (Langnaun läheltä) tykkäsi kovasti.

  Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että puolustukseen ei ole satsattu taaskaan tarpeeksi, vaan hyökkäystä on painotettu meidän puupenneillä liikaa. Toivottavasti viimeisimmän hankinnan jälkeen rahaa on sotakirstussa tarpeeksi reagoida syksyllä, jos 1-2 pakkihankinnoista osoittautuvat flopeiksi. Se, että virhehankinnat tunnustetaan ja ulostetaan ajoissa, voi maksaa muutaman tonnin lisää mutta jokainen syksyllä säästetty maali helpottaa maaliskuussa pirusti.

  Edit: niin ja tietenkin olen mielelläni väärässä tässä :)
   
 16. Backster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport & Flyers
  @teba , @magnum37

  Vastataan tässä molemmille. On aivan eriasia, että "nykykunto/taso ei riitä" tai "ei ole sopivaa roolia".


  Jos jotain vertailukohtaa halutaan hakea niin pelityyliltään Vauhkonen on menneiltä vuosilta oiva verrokki. Olavinkaan liike on kaikkea muuta kuin hyvää ja silti ollut puolijumalan maineessa täällä. Iso, vahva, hyvä viimeistelijä maalinedessä. Osala olisi Tuhma potenssiin 10. Ja kyllä meidän hyökkäyksen kärki on aika mikkihiiri osastoa. Voiko luottaa/uskoa Talajan suonenvedon jatkuvan? Desousa on vielä täysi arpa. Siinä meidän voimahyökkääjät tuloskentistä. Osala olisi kieltämättä juuri sitä mitä lääkärimäärää. Ennemmin olisin ottanut Osalan kuin EJ:n, mutta Anttikin kelpaa hyvin.

  Miksi Koivisto ei ole juudas kun meni Mikkeliin ja Ouluun aikanaan eikä tänne? Tai Nikko? Mamba? Täällä nyt vain lorahti touhutippaa sloggeille kun OO meni mainitsemaan, että kotiipaluu voisi olla ajankohtainen. Sekä ottaen huomioon aika läheltä seuraa tullut kommenti, että niin Osala kuin Bertrandkin sanoo ei kiitos niin kauan kuin Ere on toimistolla. Mistä johtuu, sitä en tiedä.
   
 17. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Tämä on hienoo aikaa Sport-fanille. Kiva ollut lukea täältäkin positiivisia kommentteja lähinnä, todella vähän negaa ollut, jos yhtään.

  Naattikaa nyt ja ensi kaudella!
   
  magnum37 tykkää tästä.
 18. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
  Kyllä Osalalle olisi ehdottomasti käyttöä Sportissa, mutta Sportin ei ole järkeä maksaa hänelle sellaista palkkaa, mitä tuon statuksen pelaaja todennäköisesti itselleen vaatii.

  Olisin ollut hienoa, jos Osku olisi edes yhden kauden pelannut kasvattajaseuralleen "rivipelaajan" liksalla, kiitoksena siitä, mitä on urheilullisesti ja taloudellisesti saavuttanut elämässään. En nyt väitä, että hänellä olisi tähän mitään velvollisuutta, mutta kun tietää, kuinka merkittävä henkilö hän on aina ollut vaasalaiselle kiekkofanille, olisi ollut kunniallista päättää ura tällä tavalla, verrattuna tilanteeseen, jossa ura päättyy jonkinlaiseen selänkääntöön kasvattajaseuralle.
   
  Sundomstå, SPORTTIKOTKA, magnum37 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 19. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  @everon kiteyttää hyvin sen olennaisimman, että olisihan se jotenkin surullista jos pitkiin aikoihin yksi parhaista ja kansainvälisestikin menestyneistä Sportin omista kasvateista ei lopulta jäisi Sportin historiankirjoihin kuin yhden vielä teini-ikäisenä vedetyn mestiskauden muodossa. Eri juttu siten se, miten Osala mahdollisesti tulevaisuudessa vaikuttaa Sportissa pukuhommissa tms.

  @Backster : Juudas-huutelut eivät toki ole fiksua toimintaa, mutta kuittaisin ne silti kannattajien pettymyksiksi. Tuskin kukaan epäilee, etteikö Osala aidosti haluaisi Sportille kaikkea hyvää. Vaasassakin vielä opetellaan ammattilaiskiekkoilun tavoille siinä mielessä, että toisilla riittää sisäistämistä siinä, että pelaajat tarkkailevat näitä asioita etupäässä oman urakehityksensä kannalta. Se, että on jonkun tietyn seuran kasvatti, ei merkitse sitä että pelaaja edustaisi jatkossa kasvattajaseuraansa. Ammattiurheilussa ei ole mitään tällaisia "velvotteita". Meidän huippujätkä saattaa siirtyä Poriin, ja Porin huippujätkä saattaa tulla meille. Joillekin tämän myöntäminen tekee kipeää.

  Ymmärrän kuitenkin myös tietynlaisia "antipatioita" Osalaa kohtaan. Onhan Osku vuosien saatossa antanut julkisuuteen lausuntoja, jotka on voinut tulkita siten ettei kasvattajaseuran asiat ole ainakaan liikaa kiinnostaneet. Minullekin syntyi niiden valossa kuva, ettei Osku kovin tosissaan uskonut Sportin voivan pelata liigassa. Menneet on toki menneitä.

  Lainaus:
  Ilmeisesti joidenkin silmissä jokainen Sport-kannattaja on näiden NHL-kuvioiden jälkimainingeissa kuin Pat_LaFontaine konsanaan :) Tosiasiassa Vaasan kiekkoihmiset ovat pysyneet yllättävänkin hyvin jalat maassa, vaikka tässä on viimeaikoina tapahtunut kaikenlaista ennennäkemätöntä myönteistä, mistä Sportilla ei ole aiempaa kokemusta.
   
  Sundomstå, teba & SPORTTIKOTKA tykkäävät tästä.
 20. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Kallela-Ainali-Liuksiala
  Erkinjuntti-Kalapudas-DeSousa
  Talaja-Asplund-Markkula
  Vidgren-Riska-Paukku
  Lehtimäki-Kuiri-Haarala
  Erholtz-Heikkinen

  On siinä ihan hyvin pelaajia mistä valita Maukalla. Sitten kun tuossa hahmotelmassakin nuo kaikki ylimääräiset on junnuja, joista ainakin Haaralalla, Erholtzilla ja Lehtimäellä on saumaa nousta ylempiinkin ketjuihin, niin uskoisin että tällä kaudella ei olla enää pulassa heti ensimmäisten loukkaantumisten sattuessa. Myöskin ensimmäistä kertaa ikinä tuossa on ihan kunnollinen kilpailutilanne, että ei ole kenelläkään varaa löysäillä ja ketään ei tarvii roikottaa sen takia mukana että ei ole muita laittaa tilalle.

  Pitkälti tulee kausi ratkemaan Steenin/Järvisen onnistumiseen sekä pakistossa oikeastaan Geigerin ja Wilsonin tasoon. Onnistuessaan tuovat ison lisän maalinedustalle kun se viime kaudella oli iso ongelma. Onneksi ei tarvitse ainakaan Mannista katsella enää kujailemassa :D Ulkkaripakkien hankinnoissa ollaan kyllä usein onnistuttu hyvin niin luottavaisin mielin voi olla. Lisäksi nytkin Erkinjuntin hankinta osoitti, että ihan pelimiehiä pystytään Vaasaan naaraamaan, niin tarvittaessa varmaan sellainen uusi Robak voidaan syksyllä hankkia.
   
  MENTALSPORT, Karvaturri, Backster ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 21. Backster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport & Flyers
  Lainaus:
  Ai hitto mä sytyn tuosta meidän hyökkäyksestä. Ja 3 ekaa kentällistä voi pyörittää melkein miten päin vain. Alakerta on taas se mikä jännittää. Uskon, että 10 maalin ottelut ovat edelleen enemmän sääntö kuin poikkeus. Joka peliin yli 5,5 maalia lapulle ja keväällö ollaan takuulla plussalla.

  Joo kyllä Erkinjuntin hankinta toi nimenomaan lisää uskottavuutta. Tällaisia meritoituneita, valmiita Liiga "staroja*" on muistaakseni saatu naarattua kaksi. Viitaluoma ja Erkinjuntti.

  *Staralla tarkoitan ylemmissä ketjuissa pelannutta kokenutta pelaajaa joka on saanut tulosta aikaan. Talajaa, Pukkaa, Kamgasniemeä ym. En laske tuphon kategoriaan. Vänttinen menisi myös "starasta" vaikka tehoilikin vasta täällä, mutta on ollut oman roolinsa eliittiä jo kauan Liigassa.
   
  teba ja Raju Erkki tykkäävät tästä.
 22. Sundomstå Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Tuossa on jo nyt mukavasti jatkuvuuttakin, kun Liuksialan, Asplundin, Paukun ja Vidgrenin sopimukset ovat kauden 20-21 loppuun, Kallelalla ja Haaralalla 20+1, Markkulalla ja Kuirilla 20+1 (try-out) sekä Erholtzilla peräti 22 loppuun. Osa varmasti jatkaa "ei-boldatuistakin". Hyvältä näyttää tässä vaiheessa kesää.

  Edit: Haaralan nimi
   
  Raju Erkki tykkää tästä.
 23. Nebelwerfer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Jo, ja tässä vielä se "hyvä" puoli että Geigerin ja Wilsonin ei tarvii olla mitään "erikkarlssoneita", kunhan vaan osaavat puolustaa!
   
  teba, Backster & Raju Erkki tykkäävät tästä.
 24. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Steen oli kyllä ihan kelpo haku Sportilta, jos nyt vastuun myötä saa vielä tasaisuutta otteisiinsa. Vaikea saada hyvää moodia päälle kun kakkosmokena usein ollut.

  Tuli vain mieleen siitä kun Tapparakin hankki maalivahtinsa nyt ECHL:stä keskinkertaisilla tehoilla, niin kait se hyvän statuksen maalivahdin hankkiminen on sitten niin hankalaa, että kärkiseurojenkin pitää arpoihin panostaa. Steen kuitenkin SHL:ssä pelannut paljon niin en pitäisi läheskään niin kovana arpana mitä tätä Tapparan kaveria. Joten kait Jämsä veskarinkin suhteen ihan hyvää duunia teki. Ei se Steen-Järvinen pari nyt kun muidenkin veskariosastoja tutkailee niin ole mikään kovin heikko kaksikko.
   
  teba, Nebelwerfer, Backster ja yksi muu tykkäävät tästä.
 25. Backster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport & Flyers
  Lainaus:

  Tuossa piilee totuuden siemen. Itsekin ottaisin Steenin ennen Garteigia, mutta täytyy muistaa että Heljanko on Tapparalla veskarina. Meillä Järvinen. Eli 1. kassariksi kaksi arpaa. Jos Garteig floppaa niin Heljanko jatkaa ykkösenä ja voi laittas vaikka Garteigin kiertoon ja katsella uutta.