Sportin rakennusprojekti kausimallia 2015–2016 – vaasalaista identiteettiä rakentamassa

  • 469 111
  • 2 311

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
TPS näkyy olevan sarjataulukon sijalla neljä, tuskin sieltä käsin aloitetaan mitään tyhjennysmyyntiä. Koskiranta ei vain oikein ikinä satunnaisia suonenvetoja lukuun ottamatta vastannut niihin odotuksiin, joita hänen niskaansa laitettiin.

Kaikki osapuolet tuntuvat tässä siirrossa voittavan. Vielä kerran tsempintoivotukset Koskirannalle Vaasaan, toivottavasti laskusuhdanteinen ura saa tästä siirrosta uutta nostetta.

Sori tää verkko versio ei häköjään lisännyt sitä :) merkkiä tuohon lainaamaasi kommenttiin jonka puhelimella askartelin.
- meinaan kyllä huomenna täällä Turus heittää fanaatikoille vähän vettä kiukaalle tyhjennys myynnillä, sieltä tulee tuttu tunnin monologi mustavalkoisena.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Meinasinkin tuon olleen läppä, mutta kun ei perkele voi koskaan olla varma. Onnea löylyttelyyn, vaikka helpompaa se varmasti olisi, jos Tepsistä Sportiin olisi siirtynyt joku hyvä pelaaja. Toisaalta eihän Bertrandkaan meillä liekkeihin koskaan syttynyt, mutta Vaasassa se onnistui. Toivon kyllä Koskirannallekin vastaavaa, kunhan Tepsiä vastaan on se tuttu välimallin jätkä, joka osaa vähän kaikkea, mutta ei mitään riittävän hyvin.

Mutta joo, asia kunnossa.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Toivottavasti Koskiranta ei ole se ilmapiirin myrkyttäjä, mitä Urheilulehti videossaan väittää. Muutenkin aika tyly tuomio tälle hankinnalle taas kerran. Toki onhan näissä viime aikojen hankinnoissa kyllä kritisoitavaakin. Ja paljon.

SM-liigassa omituinen pelaajasiirto – "Ei mitään järkeä" | Liiga | Urheilulehti

Video vie urheilulehden sivuille. Jos ette halua osallistua "klikkihuoraukseen", jättäkää klikkaamatta :)
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Urheilulehden paska-artikkelit nyt jätetään automatic lukematta. Katsomattakin paskaa ja kyseiset toimittajat täysin pihalla.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Hyviä mielikuvitusjuttuja taas. Kaikella sitä voikin ihminen leipänsä ansaita.

Koskiranta on Sportin resursseilla mielenkiintoinen hankinta ja omaa kaikki edellytykset onnistua täällä ja olla johtava sentteri useammankin kauden ajan. Rauhallinen, vahva ja luotettava sentteri, jolla on aivan varmasti näkemyksiä Sportin hyökkäyspelien ongelmien ratkaisemiseksi tuolla kaukalossa. Saa Sportissa pelata vapaammin vahvuuksillaan.

E: Luonnollsesti joku tekijä selittää Koskirannan floppaamisen Tepsissa, mutta onko syy ollut Koskirannan kyvyttömyydessä rytmittää peliä tai puutteellinen pelikäsitys, on sitten toinen asia. En tekisi tuollaisia päätelmiä kaverista, joka edellisessä joukkueessaan tehtaili tehoja liukuhihnalta.

Palomäen kanssa samaa mieltä siitä, että yleisesti Sportin hankinta on näyttänyt ulospäin siltä, että otetaan ketä sattumalta saadaan. Mutta kyllä linja on muuttumassa jo ihan selvästi, ja Koskiranta on yksi osoitus tästä, vaikka nyt vuokrasopimuksesta puhutaankin.
 
Viimeksi muokattu:

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
En ota kantaa mihinkään Koskirannan henkilöminään, mutta erikoiselta vaikuttaa Sportin pelaajapolitiikka. Kyllä hyvin pitkälti on juuri siltä näyttänyt että otetaan ne ketä muut ulostaa. Kesällä oli jo pieni toivo siitä että ulkoa saadaan joku mahdollisesti potentiaalinen kaveri, mutta hänkin irtosi verkosta. Sportilla on hyvä kassari ja Bertrand on päässyt Vaasassa lentoon ja häneen voidaan luottaa, muuten nämä Lucet ja Koskirannat on mielestäni melko huonoja hakuja, Sportti on pitkään rakentanut tällaisien varaan joista näytöt ovat huonoja, aika salama saa käydä että nuo sportissa syttyisi, tulee mieleen esim Luomalat ja Pesoset noiden edellä mainittujen lisäksi.

Mielestäni sportin kannattaisi lähteä koluamaan noita tasokkaita ulkomaan sarjoja, esim Allsvenskanista nousee todella,paljon kiekollisesti lahjakkaita pelaajia joka vuosi, jotka ei välttämättä ihan SHL tasolle kuitenkaan riitä. Sinänsä Tero on riskitön haku että näytöt näyttää kannattaako sopparia tarjota, mutta itse hakisin niitä löytöjä ihan muualta kuin muista liigaseuroista ylijäämämiehinä. Tottakai reaaliteetit ovat rajalliset ja raha, mutta näkisin että juuri siksi esim SaiPa hakee pelaajia muualta kuin liigan sisältä, poislukien ne nuoremmat ja potentiaalisimmat. Näin kesken kauden on toki vaikea ketään onnistuja mistään irroittaa, mutta näin kevättä ja kesää ajatellen siirtäisin siis katseet ulospäin.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
En ota kantaa mihinkään Koskirannan henkilöminään, mutta erikoiselta vaikuttaa Sportin pelaajapolitiikka. Kyllä hyvin pitkälti on juuri siltä näyttänyt että otetaan ne ketä muut ulostaa.
Viime aikoina on ollut puhetta, että haluttaisiin mieluiten suomalaisia pelaajia. Tämä on rajoittanut näitä vaihtoehtoja aika paljon, koska tässä vaiheessa voidaan parhaimmillaan saada juuri tällaisia Koskirannan tasoisia pelaajia. Itse asiassa Koskiranta on jopa aika "kova" haku tässä vaiheessa kautta, jos pelaajan pitää olla suomalainen. Omasta mielestäni tosin väärän pelipaikan pelaaja ja enemmän käyttöä olisi pisteisiin kykenevälle laiturille.

Toki keväällä/kesällä voisi katsoa näitä kakkosketjun pelaajia, jostain Allsvenskanista ja muualta mieluummin kuin ottaa esim. joku paikoillaan polkeva Komulainen. Virmasen taidoilla en tosin olisi hirveän vakuuttunut, että sieltäkään kovin usein mitään helmeä löydettäisiin.
 

Fordél

Jäsen
Kun katselee näitä ehdotettuja kokoonpanoja, niin väkisinkin tulee mieleen, että luuletteko Koskirannan siirtyneen Sportiin jonkun kolmosketjun sentteripaikan perässä? En kyllä tiedä paljonko teillä esim. kolmonen peliaikaa keskimäärin kellottaa, mutta tuntuisi jotenkin hassulta, jos Tero vaihtaisi (anteeksi vain) rosterinsa puolesta heikompaan joukkueeseen saman kolmosketjun paikan perässä, jonka Turustakin sai.

Siellähän se viilettää avauspelissä eikä asiassa ole mielestäni mitään ihmeellistä. Ehkä kannattaisi mielummin kysyä, että luuletko Tero Koskirannalla olevan mahdollisuuksia vaatia varmaa tonttia uuden joukkueen kärkikentistä? Ei tietenkään vaan ensin lähdetään vakuuttamaan valmennusjohtoa. Ja valmennuksen on turha hajoittaa toimivia parivaljakoita ennen kuin on nähty mikä on Koskirannan anti joukkueelle. Eikä kentän numero ole ratkaisevaa vaan vastuu ja etenkin ylivoimavastuu. Varmaankin yv-vastuuta on Koskirannalle luvassa ja muutenkin Sportissa Koskirannan on helpompi saada isompaa tonttia kuin TPS:ssa, jossa ei ole taidettu vähänä aikaan kaveriin luottaa. Siellä se kolmosen sentterin roolikin olisi tiukassa. Eli kaiken kaikkiaan ihan järkevä siirto Koskirannalta vaikka viilettääkin nyt alkuun kolmosessa.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eikä kentän numero ole ratkaisevaa vaan vastuu ja etenkin ylivoimavastuu. Varmaankin yv-vastuuta on Koskirannalle luvassa ja muutenkin Sportissa Koskirannan on helpompi saada isompaa tonttia kuin TPS:ssa, jossa ei ole taidettu vähänä aikaan kaveriin luottaa.

Kentän numero ei sinällään ole ratkaisevaa ja vaihtelevathan kenttien järjestysnumeron mukaiset vastuut oletettavasti suurestikin eri joukkueiden kesken. Siitä olen ihan samaa mieltä, että vastuuta Tertsille lienee luvattu, mutta vasta jos peliotteet ovat sen mukaiset, että vastuuta voi antaa. Kaiken kaikkiaan - kuten olen jo todennut - tämä lienee hyvä siirto kaikille sen osapuolille. Tepsi pääsi eroon kaverista jota ei selvästikään haluttu pitää, Sport sai oletettavasti halvalla kaverin josta kaiken mennessä nappiin on kantamaan vastuuta ja Terolle "uusi alku" on varmaankin ihan tervetullut.
 

Kepittäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei pahalla , mutta jotenki pistää silmään, että aina kun UL-tekee jutun sportista, kaikki syyttää sitä sport-vihasta yms,
mutta varsinkin näin tappioiden(ja yleisesti muutenkin keskustelun lomassa) kannattajat haukkuvat aikalailla sporttia samoista asioista mistä UL on jutun tehnyt, esim. vaikka pelaajapolitiikasta.

Tuntuu vain sltä, että jos et kannata sporttia, et sitä saa kritisoida.

Tähän loppuun täytyy sanoa, että en itsekkään UL-artikkeleille anna kovin suurta arvoa, mutta joskus särähtää korvaan , kun kannattajat ensin haukkuvat UL-artikkelit ja sitten heti perään haukutaan - milloin joukkoeen pelitavan, valmennuksen tai hankinnat yms. niin se ei vaan tunnu kovin loogiselta.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuntuu vain sltä, että jos et kannata sporttia, et sitä saa kritisoida.

Ymmärrän mitä tarkoitat, mutta haluaisin omalta osaltani todeta, että pääasiassa täällä Jatkoajan Sport -osiossa saa ihan asiallisia vastauksia tällainen epäkannattajakin, vaikka esittäisi kriittisiäkin mielipiteitä. Tämähän ei liity ketjun aiheeseen mitenkään, kunhan nyt vaan tuli mieleen sanoa.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Miksi Sport ei vain voi tiedottaa Luceniuksen tilanteesta. Lucenius on tehnyt Twitterissä hyvin selväksi että ei jatka. Männikönkin tilanteesta voisi kertoa, että ei jatka, niin ei jäisi epäselväksi.
Lucenius ja Männikkö ulos, joten joku tulee varmaankin sisään. Se verorajakin meni tuossa eilen, niin ketäs ulkkareita on vapaana?
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Miksi Sport ei vain voi tiedottaa Luceniuksen tilanteesta. Lucenius on tehnyt Twitterissä hyvin selväksi että ei jatka. Männikönkin tilanteesta voisi kertoa, että ei jatka, niin ei jäisi epäselväksi.
Lucenius ja Männikkö ulos, joten joku tulee varmaankin sisään. Se verorajakin meni tuossa eilen, niin ketäs ulkkareita on vapaana?
Ja sieltähän se tuli virallisesti: Uutiset » Vaasan Sport

Uudet pelaajat tulevat sisään sairastuvalta ja Hermeksestä.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Ei pahalla , mutta jotenki pistää silmään, että aina kun UL-tekee jutun sportista, kaikki syyttää sitä sport-vihasta yms,

Tietty Sport -viha on kyllä olemassa. Saattaa olla myös laskelmoitua toimintaa.

Kyllä minä voin allekirjoittaa monet kritiikit, mitä Urheilulehti Palomäen suulla esittää.

Palomäen ongelma vaan on tietty sinisilmäisyys fanittamiaan joukkueita ja niiden toimintaa kohtaan. Jatkuva KK hehkutus twitterissä jne... syö vahvasti pohjan uskottavalta journalismilta.

Valtonen eilisessä pressissä taisi mainita, että Komulainen on joutunut kohtuuttoman kritiikin kohteeksi, koska on pelannut sairaana. Olisiko syy seuran heikossa tiedottamisessa? Tuskin kukaan olisi kritisoinut, jos tiedettäsiin pelaajan pelaamiseen vaikuttavista taustoista.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Luceniusko korvataan Leskisellä, Tikalla ym.? Ei se laatu vaan se määrä...

Kyllähän Luceniukselle nyt korvaaja täytyy hankkia. Naurettavaa touhua, jos Luce jätettiin ilman sopimusta ja ketään ei otettaisi sisään.
 

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Luceniusko korvataan Leskisellä, Tikalla ym.? Ei se laatu vaan se määrä...

Kyllähän Luceniukselle nyt korvaaja täytyy hankkia. Naurettavaa touhua, jos Luce jätettiin ilman sopimusta ja ketään ei otettaisi sisään.

Ja-a, tai onko nyt siiten näin, Luce ---> Koskiranta?

Leskinen nyt sitten pian askissa? No katotaan taas.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
- Meillä on Blomqvistin Samin kanssa vielä 21.11. päättyvä try out, joten katsotaan se rauhassa. Paniikkia ei ole, sillä määrää ja laatua meillä on kyllä riittävästi, Jämsä totesi.

Myöskään sairastuvalta ei ole Komulaisen lisäksi ihan heti tulossa ketään, joten näillä mennään:

Vänttinen - Immonen - Blomqvist
Komulainen - Kokkala - Bertrand
Tallberg - Koskiranta - Kiviranta
Riska - Koivisto - Rajala________________
Westermarck - Rekonen - Körkkö

Kaiken järjen mukaan Blomqvistin sopimustakaan ei jatketa try-outin jälkeen. Ei ole tuonut hyökkäyspeliin mitään lisäelementtejä, vaikka on saanut hyvin peliaikaa ja hyvät ketjukaverit.
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Kaiken järjen mukaan Blomqvistin sopimustakaan ei jatketa try-outin jälkeen. Ei ole tuonut hyökkäyspeliin mitään lisäelementtejä, vaikka on saanut hyvin peliaikaa ja hyvät ketjukaverit.

Tämä mulla oli mielessä jo kun tuli Sportiin, ja epäilykset muuttuivat (ainakin toistaiseksi oikeiksi)

Millähän tuon Koiviston pirteä pelaaminen saataisiin realisoitua tehoiksi?? Harmittaa vietävästi kaverin puolesta, koska on todella nopea ja mailataitava pelaaja sopii juuri nopeutensakin takia Sportiin, mutta kun ei tule niitä tehoja.... On mahtavaa katsoa, kuinka jalka liikkuu kun alkaa oikeen pistämään hönkää.

Luceniuksesta: Siis mä ymmärrän tän ei jatkoon homman, mutta vain silloin, jos saadaan korvaaja "kärkimies" kategoriaan.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kiekkoareenassa Jämsä on kommentoinut myös:
- Syitä on monia, mutta päätettiin, ettei lähdetä niitä sen kummemmin ruotimaan. Haettiin tietyn tyyppistä pelaajaa ja hän pelasi mielestäni ok, mutta taustalla oli kuitenkin syitä, että päätettiin luopua pelaajasta, Jämsä kertoi.

Mietin, että olisiko yksi syistä se, ettei rahaa enää ole? Koskirannan tulon jälkeen ei olisi mikään ihme.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Hyvä nähdä, että pelkkä OK ei Sportin toimistolle enää välttämättä riitä. Pidin siitä, että Männikkö paiski hommia kaukalossa ja pelisilmää kaverilta kyllä löytyi, mutta ehkä vähän sama kuin Pesosella viime vuonna, että ihan ei enää potku riitä nuorempien vauhdissa. Turha kuitenkaan Männikköä kiinnittää, kun lasaretista alkaa vapautua porukkaa.

Luceniuksesta varsin kaksijakoiset mielipiteet. Ehdottomasti kärkiroolissa pitäisi pystyä rutistamaan hieman enemmän tehoja ja olemaan joka pelissä näkyvämpi. Lucenius on taitava pelaaja ja varmasti peruskunto ei ole tällä hetkellä paras mahdollinen, mutta jos jostain löytyy varmempi ukko niin...vai löytyykö? Löytyykö Sportin resursseilla? Noh, ilmeisesti ainakin yksi 'kärkiäijä' on vielä hakusessa sitten?

PS. Antti Tyrväisen "uusi #punainen" ei ole HIFK ;) Mutta joo...eiköhän tuo Ilveksessä jatka. Harmi, että sopimus Ilvekseen on vielä kaksivuotinen. Olisi ollut kova avaus ensi kaudeksi esitellä kaksi kovaa pohjanmaan poikaa Sportiin; A. Tyrväinen & F. Riska.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eikai myöskään loputtomiin korvata laitureita senttereillä... loppuu nääs laiturit.:)
So? Sportilla on pelaajabudjetissa X määrä kolikkoja ja ne kolikot sijoitettiin Koskirantaan, joten Luceniukseen ei todennäköisesti ole enää varaa. Komulainen pelannee jatkossa laidassa ja hänestä yritetään nyt ulosmitata sitä potentiaalia, jonka vuoksi tänne 2 vuoden sopimuksella hankittiin.

Jämsän "muutkin kuin pelilliset syyt" voi myös vaikuttaa siltä, että siellä ei oltu kovin tyytyväisiä miehen käyttäytymiseen mediassa.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Sopivasti päässyt tosiaan unohtumaan se tosiseikka, että Komulainen on edelleenkin meidän listoilla. Koskiranta siis on Gavrusin/Spilarin/Luceniuksen korvaaja. Ja Komulaisenkin heikko alkukautta on helpompi ymmärtää, mikäli siellä taustalla on ollut ongelmia veriarvojen kanssa. Toivottavasti vielä lähtee irtoamaan.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Jos nyt ei tosissaan hankita ketään Kärkilaituria, niin aika kapea osaaminen on Sportilla laituriosastolla.

Vänttinen-Immonen-Tallberg
Rajala-Kokkala-Bertrand
Komulainen-Koskiranta-Kiviranta
Riska-Koivisto-Blomqvist

Jotenkin näin varmaan sitten ketjut. Blomqvistille ei jatkoa missään tapauksessa, sillä on ehkä turhin pelaaja ikinä. Leskinen/Tikka/Körkkö/Westermarck joku näistä sitten Blimblomin tilalle, kun hänestä eroon päästään.
Aika heikolta näyttää, Bertrand ja Vänttinen ainoat liigatasolla oikeasti hyvät laitahyökkääjät ja Vänttinenkin on ennemmin sentteri. Vänttinen tai Bertrand jos loukkaantuu, niin pulassa ollaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös