Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Sportin juniorit kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana MrMacmanaman, 05.08.2018 klo 01.58.

 1. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  A-nuorten tämän kauden rosteri näyttää tällä hetkellä tältä:

  Maalivahdit:
  1 Eemil Söderlund
  72 Conrad Mölder

  Puolustajat:
  3 Tobias Åkerman
  4 Kalle Saukko
  21 Urho Lensu
  22 Eemeli Ylitalo
  26 Marcus Wik
  36 Ville Manninen
  39 Tuomo Viitasalo
  74 Niko Sihvonen
  77 Taneli Liedes

  Hyökkääjät:
  8 Santeri Haarala
  10 Lassi Liljamo
  12 Emil Blomqvist
  13 Sami Lähteenmäki
  16 Eetu Mäki
  17 Veeti Lehmuskallio
  18 Ville Immonen
  24 Jere Erkkilä
  32 Vilhelmi Masanen
  37 Eemil Erholtz
  47 Joackim Ahrner
  51 Rasmus Aaltonen
  52 Heikki Harju
  71 Eemeli Masanen
  81 Tuukka Lundell
  90 Tuomas Välirinne

  Viime kaudella B-nuorissa pelannut huippulupaava maalivahti Joel Blomqvist on päättänyt siirtyä Kärppien organisaatioon. Saa nähdä miten B:n käy tällä kaudella, kun viime kaudellakin se pääsi hädin tuskin kuiville, kun A-junnuista otettiin kentällinen apuja. Muutenkin viime kausi oli kokonaisuutena niin heikko monelta ikäluokalta, että tällä kaudella pitäisi jo saada suunta käännettyä.
   
 2. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Liiton siirtotaulukon mukaan Aleksi Friman - Elite Prospects on siirtynyt Jokereista Vaasaan. Taitaapi olla ainakin jopa jonkun asteinen lupaus, kun toissa kaudella piipahtanut poikamaajoukkueessa.
   
 3. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Merkitty A-nuorten rosteriin numerolla 86. Tilastoiltaan vähän heikompi kuin Erholtz saapuessaan viime kaudella. Frimanin tehoista yhtä vaille kaikki syntyi SM-alkusarjassa eli pelien koventuessa katosi jostain syystä kuvasta. Voi toki olla, että pelaa Sportissakin enimmäkseen B:ssä, vaikka alustavasti onkin A:n mukana.
   
 4. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
 5. cashew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  C junnut kairasi tänään pari voittoa harjoitusturnauksessa Vaasassa. Sport - KKP/K-laser 6-4 ja Uplakers - Sport 3 - 6. Lupailee sinänsä ihan hyvää tulevaa C Mestis karsintaa silmällä pitäen. Huomenna vielä ehkä ennakkoon kovin peli YJK:ta vastaan ja tuossa saataneen vähän jo makua tulevan karsintalohkon todellisesta tasosta. YJK vei Uplakersia kuitenkin 14-0 päivän ensimmäisessä pelissään.
   
 6. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  A-nuorten runkosarja starttaa tänään kotipelillä JYPiä vastaan. Edustuksesta mukana ovat Lehtimäki ja Pennanen.
   
 7. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Ja toki periaatteessa liigaringissä mukana olevat Eetu Mäki ja Tobias Åkerman edustuksesta mukana. Lisäksi ykkösketjuna on tuo ihan ok hyvin Hermestä vastaan pelannut ketju. Ihan ok nipulta näyttää kyllä, kun miettii miten kova nimi tuo Pennanenkin oli viime kaudella A-Junnuissa sekä tietenkin Lehtimäki. Ja nyt nuo lupaavat 2000 jälkeen syntyneet Haarala, Mäki, Liljamo yms alkaa olla hyvän ikäisiä A-junioreihin jo. Sportilla ei oikein ole ollut tässä pitkään hyviä ikäluokkia, mutta 2000 luvulla syntyneistä noista saattaa ihan kelpo liigapelaajia aikanaan tullakkin.
   
 8. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
 9. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Siis kuinka kova porukka Sport A on, kun voitti Jypin 9-3?
   
 10. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Vähän parempi startti kauteen kuin vuosi sitten jolloin hävittiin 9-1. Hyökkäys väläytti potentiaaliaan, mutta olihan JYPin maalivahti myöskin todella heikko. Immonen 1+3, Haarala 2+1, Mäki 1+2. Erholtzin tehot jäivät yhteen maaliin, mutta oli mielestäni aivan parhaimmistoa.

  Ylivoima oli tänään 3/3 ja alivoimallakin tehtiin yksi häkki.
   
 11. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
  Lainaus:
  Ainakin sitä yhtä liigajoukkuetta kovempi :)

  Oli hienoa katsoa Ruudun tarjoamaa laadukasta lähetystä ottelusta. Ainakin itse vakuutuin nuorukaisten tekemisestä sen verran, että tulee varmasti seurattua poikien edesottamuksia koko kauden ajan netin välityksellä.

  Te jotka asutte Vaasassa, menkää nyt ihmeessä paikan päälle A:n peleihin. Katsamot oli lähes tyhjät, mutta peli todella viihdyttävää!
   
 12. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  JYPin nuorten avaus yhtä heikko kuin vuosi sitten, toki silloin tosiaan hävittiin tulevalle mestarille, nyt ei kyllä Sportin nuorista voitane samaa odottaa.

  Sportin maalinteko ainankin toimi ja JYPin maalivahti ei raporttien mukaan saanut oikein mitään kiinni. En kuitenkaan lähtisi liikaa analyysiä tekemään tästä ottelusta, muutama peli pitää molemmilta nähdä enemmän, että voi jotain voimasuhdearviota antaa. Onnea Sportin nuorille kuitenkin hienosta voitosta.
   
 13. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Ja hienoa että ne oli juuri nämä -00 jälkeen syntyneet ja -99 syntynyt Immonen, jotka niitä tehoja teki. Lupaa hyvää tulevaisuutta ajatellen, että meillä on tulossa ihan hyviäkin junnuja.
   
 14. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Arrak tänään A-nuorten mukana ja pelaa samassa ketjussa Lehtimäen kanssa. Pelin näkee jälleen Ruudusta mikäli ei paikan päälle ehdi.
   
 15. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  A-nuorille eilen siis 5-1 voitto KalPasta. Borvikin try-out tuotti ilmeisesti sopparin, koska hän on vuorostaan tänään A:n mukana Pelicansia vastaan.
   
 16. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
  Noniin, tänään sitten kauden ensimmäinen tappio. Jotenkin heti vieraiden 1-1 tasoitusmaalin jälkeen näki, ettei Sport tule tänään voittamaan. Ei ollut sitä nälkää nähtävissä, mitä kahdessa ekassa pelissä. Voiko vatsa olla täynnä kahden voiton jälkeen vai väsymyskö painoi?
   
 17. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  A-nuoret palasi voittojen tielle 3-5 vierasvoitolla Jukureista. Ehdin katsoa tuosta vain kolmannen erän, eikä ainakaan sen perusteella ollut mitenkään hääviä peliä Sportilta, mutta tärkeintä, että saatiin 3 pistettä. Heikki Harju oli tehokkain pistein 1+3 ja Erholtz säesti tehoin 2+1.

  Sportin sisäinen pistepörssi näyttää tällä hetkellä ihan mukavalta, kun yhdeksän kärki on pinna per peli tahdissa. Kiva, että hyökkäystehoja tulee tällä kaudella vähän laajemmalla rintamalla.
   
 18. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  1. Santeri Haarala (F) 5o 5+2= 7
  2. Eetu Mäki (RW) 5o 2+5= 7
  3. Eemil Erholtz (F) 5o 3+3= 6

  Hienosti alkanut näillä meidän -00 ikäluokan pojilla A-junnuissa. Kuitenkin kaikki jo viime kaudellakin pärjäsi A-junioreissa 17-vuotiaina ja Mäki teki Liiga-debyytinkin. Ja nyt harjoituskaudella Haarala varsinkin siinä yhdessä pelissä minkä sai pelata niin vakuutti luistelullaan. Noistakin kuitenkin Haarala ja Mäki on omia kasvatteja ja Erholtz nyt myös B-junnuista asti meillä pelannut. Mahtavaa jos muutaman kauden sisällä vaikka jokainen noista lunastaisi paikan edustuksesta. Ja on siellä muitakin näitä nuorempia ihan lupaavia pelimiehiä tulossa vielä.
   
 19. DJO Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KomuHt
  Mihin on kadonnut -01 ikäkuokan Roope Salonen? Sähäkkä hyvä kiekollinen puolustaja jollaisia ei Sportilla tällä hetkellä juurikaan ole A:ssa eikä B:ssä.
   
 20. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  On merkittynä B-nuorten rosteriin, mutta ei ole vielä pelannut tällä kaudella. Viime kaudella pelasi viimeisen pelinsä jo 14. tammikuuta.

  Lainaus:
  Myös Kärpistä täksi kaudeksi tullut Lari Heikkinen on ottanut suoraan paikan kärkiketjuista ja tehnyt jo 6 pistettä. Lisäksi tietenkin vielä -99 Immonen, joka ei pelannut kahdessa edellisessä pelissä, mutta on jo kuitenkin 5:ssä pisteessä. Toivottavasti ei ole loukkaantunut. Isoille senttereille on kyllä aina tilausta.
   
 21. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
  A nuorille jälleen upea, hieno ja mahtava voitto!! Tällä kertaa Sportin kovuuden sai kokea HPK lukemin 4-7.
   
 22. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Mäelle tehot 1+3 ja lähentelee jo sarjan pistepörssin kärkipaikkaa. Sport on sarjassa nyt neljäntenä neljällä voitolla ja kahdella tappiolla. Molemmat tappioista ovat tulleet Pelicansille, joka ei ole vielä hävinnyt peliäkään.
   
 23. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Mölder lentänyt potkaisemisesta suihkuun juuri, kun Sport oli saanut tasoitettua 3-3:een. Jukurit teki sitten ylivoimalla 3-4 -voittomaalin. Ei ole Conradin kausi alkanut aivan toivotunlaisesti.
   
 24. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
  A:lle 5-4 voitto Lukosta. Mielestäni lukemat olisivat voineet olla selkeämmätkin, liian helposti päästettiin kaveri mukaan peliin 4-2 tilanteessa. Sportilla on tällä kaudella kaikki mahdollisuudet pelata pitkälle kevääseen.
   
 25. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  A-nuorille tärkeä voitto sarjajumbo Jokereista. Jokerit karkasi jo 2-0 johtoon, mutta toisen erän lopussa Sport tasoitti pelin parilla salamamaalilla ja kolmannessa erässä Mäki iski Sportin voittomaalin.

  B-nuoret ovat myös vähän parantaneet alkukaudesta ja heillä on nyt kaksi peräkkäistä voittoa. Tänään kaatui JYP maalein 3-0 ja maalissa Oskari Hangalle nollapeli. Hän on pelannut nyt kolmessa ottelussa ja näistä kaksi on voitettu, joten hän on varmasti ollut iso tekijä, kuten myös A-nuorissa kauden aloittanut Aleksi Friman, joka on tehnyt kolmeen peliin tehot 6+2.