Sportin hallitustyöskentely

  • 2 863
  • 2

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Perustetaan tälle aivan oma ketju joten kaikki halukkaat pääsevät avaamaan sanallisen arkkunsa Sportin hallituksesta ja niistä jotka viime kädessä vastaavat seuramme hyvinvoinnista ja olemassaolosta. Hallituksella on ollut kovat tavoitteet - saada Sport liigaan. Tälläkin kaudella on hallitusmiehet julkisuudessa sanoneet joukkueen tavoitteen olevan liiga. Mitä helvetin seurajohtamista, yhteistyötä sidosryhmien ja kannattajien kanssa valheelliset ja taloudellisesti pitämätön kassapohja palvelee? Tässähän on suoraan sanottuna kusetuksen makua. Katsotaanpa mielenkiinnosta kuinka moni on samaa mieltä?
 
Viimeksi muokattu:

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ensimmäinen selkeä esiintulo on hallitukselta tapahtunut. Hallitus on ilmoittanut, että parhaita pelaajia ei kaupata. Jumalauta näin sen pitää mennäkin. hallitus on ottanut riskin ja ollut tietoinen taloudellisesta tilanteesta viime kauden jälkeen ja tähän kauteen lähdettäessä. Nyt jos olisi parhaat myyty pois niin siinä olisi karissut Sportin brändi kokonaan. Onko tämäkään nyt sitten lopullinen totuus niin nähtäväksi jää. Ovathan hallituksen jäsenet kukin vuorollaan sanoneet mitä tahansa ja toisinhan asiat on silti ollut.
 

vihtori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikaanit
Jos hallitus on tosiaan ilmoittanut, ettei parhaita pelaajia kaupata, niin mikä estää myymästä jos joku haluaa ostaa. Tuossa ilmoituksessa on silloin niinsanottu porsaanreikä jota voi käyttää tarpeen vaatiessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös