Sport - K-Vantaa la 28.1.2006

  • 7 820
  • 46

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Toivottavasti oli viimeinen K-Vantaa matsi tällä kaudella. Ei perkele me pärjätä noille!

Niinkuin edellä sanoin niin vaikeahan tästä pelistä tuli. Vastustaja oli puolustuspeliltään ihan eri luokkaa kuin nämä Salamat ja muut joiden pakit juoksee ympäriinsä Sportin hyökkääjien perässä.

Olihan tuossa huonoa tuuriakin Sportilla maalipaikoissa, mutta ei se selitä sitä, että vain yksi maali tuli.

Hyökkäyspeliltään K-Vantaa ei ihmeitä esittänyt mutta tehokkaampia olivat silti kuin kotijoukkue ja sehän riitti.

Ei tuu pisteet helpolla, nyt Sport herätys ja hirveällä raivolla Jukurien kimppuun. Kyllähän nyt v****taa ja paljon, mutta pitihän tämän voittoputken joskus katketa.
 

ASF

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
HCM kirjoitti:
Eli Höylällä peli olis päättynyt 1-0? : )
Ilman muuta. :) Oli ne kuulemma ihan tehtyjä maaleja ja jälkimmäinen vielä muutti suuntaa. Pakeilta varmaan olisi tarvinnut parempaa apua. Tuut varmasti paikalla olleilta kuulemaan, että Aku pelasi tosi hyvin ja Sportille ei pomppinut maalipaikoissa ja ratkaisevat jäähyt tuli vähän liian helposti. Näin mä ehdin jo kuulla.

HCM kirjoitti:
(TOIVOTTAVASTI) PLEIJAREISSA NÄHDÄÄN SPORT ! ! ! : )

Toivottavasti ei! Liian iso riski. Vantaan henkinen yliote on liian luja. Olishan se tietysti maukas paikka päästä kostamaan, mutta mä valitsisin vaikka Jukurit ekalle kierrokselle mielummin.
 

Rocco

Jäsen
En ollut pelissä, mutta...

Sport teki YHDEN maalin ottelussa vastustajan verkkoon. Keskimäärin jääkiekossa tulee n. 3 maalia per joukkue ottelussa. Vastustaja teki kaksi. Ei varmasti ole Heinosen syy, tai valmennuksen syy että Sport teki vain YHDEN MAALIN. Viimeisissä peleissä keskimäärin joukkue on takonut kahdeksan maalia yhdessä ottelussa. Tänään syntyi YKSI.

Eiköhän tässä ole se suurin syy miksi ei voitettu tänään. Jääkiekko on maalinteko peli, tänään ei Sport tehnyt maaleja. Harvemmin maalivahdit maaleja tekee, ainakaan kahta tai kolmea ottelua kohti. Tänäänkään Sportin maalivahti ei tehnyt yhtään. Ja kun tarkemmin miettii niin ei ole koskaan tehnytkään.
 
Suosikkijoukkue
"Se joukkue joka ei pelaa Jääkiekon SM-liigassa"
Paluu maan pinnalle.

Kun ei pompi niin sitten ei kertakaikkiaan pompi. 8-3 suuruusluokan voitto Sportilla olisi kuvastanut pelitapahtumia ihan hyvin. Nollapeliä ei sentään punavalkoisin silminkään...

Tulipahan nähtyä tämän kauden eka tappia ja kotivoittoputken katkeaminen.

Voiko olla huonompaa säkää. Puolenkymmentä avopaikkaa suoraan tolppaan. Lisäksi se ratkaiseva (eka) K-Vantaan maali syntyi ylivoimalla, joka oli vähintään kyseenalainen (toinen Sportin pelaaja jäähylle kun K-Vantaalla oli jo yksi). Ja KAIKEN LISÄKSI sitä toista Sportin jäähyä oli tuolloin jäljellä tasa 0 (nolla) sekuntia, eli toinen jäi vielä jäähyllle, joten K-Vantaa sai jatkaa ylivoimaa. Ja eikös se toinen maali tullutkin sitten tuosta ylivoiman jatkosta?

Eka erä kaikenkaikkiaan tasaväkinen, mutta luottavaisin mielin odotettiin huonon tuurin kääntymistä ja maaleja jatkossa. Toiseen erään Sport tulikin vauhdilla ja hallitsi puoleen väliin, mutta kun ei vaan uponnu. Sitten tuli jäähysuma ja taas tasoittui.

Kolmannessa erässä sama juttu. Paikkoja paljon, avopaikkojakin. Aina jokin ihme risu tai tolppa pelasti K-Vantaan.

Nyt olisi ollut hyvä sauma ottaa Jukureita vähän kiinni, kun pelasivat tiukan tasapelin.

Ja eiköhän vielä Limnell valittu K-Vantaan parhaaksi, vaikka minusta K-Vantaan parhaaksi olisi ihan hyvin voinut valita varamaalivahti Pentti Tolpan.

Ketjun aloituksestani: arvaus Heinosen maalilla olemisesta oli oikein. Pienellä säkällä myös lopputulos...

PS (oikeuksien poiston uhallakin). Tämän ketjun aloitukseni palkittiin. Eli kuukauteen ei sitten ketjuja aloiteta. Joku ihmetteli ketjun aloituksen puuttumista, joten päätin pikaisesti avata. Luulisi Jatkoajan kaltaisen sponsorirahoilla elävän sivuston arvostavan lukijamäärän (eli kirjoitusten) lisäystä, ts. ketju avaamalla siihen saadaan nopeasti lisää juttuja? ...ttu mä muutan Sveitsiin tai Ugandaan banaanin viljelijäksi (ja tähän joku hymiön tekele, ettei joku ota ihan tosissaan).

PS2: käviköhän meillä "vanhanaikaisesti". Eli vaihdettiin maalivahti ja annettiin joukkueelle tiedostamaton signaali "helposta pelistä"
 

667677

Jäsen
Työtä pitää tehdä muuten tulee noutaja:)

Sport pelasi tänään erittäin vaisusti 2 ekaa erää, ei minkäänlaista tsemppiä, kroppaa ei laitettu likoon surffailun puolelle meni Sporan peli. Päätöserässä Sport tuli vähän paremmin mukaan ja voitto ei ollut kaukana kunhan kiekko olisi pomppinut kotijoukkueelle. Päivän onnistujat: Aku, päivän epäonnistujat: Aniket, Pate, Pete, Markus jne... (tehontonta peliä), Sportin pakit ei myöskään onnistuneet, Heinonen ei myöskään loistanut (toisen maaleista olisi pitänyt ottaa).
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
No niin,hävityn matsin jälkeen kotimatka tuntuu aina pimeämmältä ja pidemmältä.Kotitaika on nyt virallisesti murtunut tämän kauden osalta.

Ihme porukka tuo K-Vantaa. Sarjan häntäpäässä, mutta niin vain haki molemmat pisteet. Jostain syystä tiesin jo 5 minuuttia ennen loppua että Sport ei tule tasoihin. Miksikö? Dhadphalen ennenaikaiset tuuletukset lopulta Akun räpylään päättyneen laukauksen jälkeen, Patten ohi maalin lirunut veivi kun Limnell oli jo pelattu pihalle, tolppakudit...Ei vain paistanut Vaasan aurinko tänään.

Heinonen ei maaleille voinut mitään, ensimmäisessä oli sen verran maskia ja laukauskin oli hyvä. Toisessa ripari sisään. Toisaalta hieman epävarmaa pomputtelua Samilta, ja varsinkin purkukiekot jäivät solkenaan vantaalaisille.
Eiköhän Höylä palaa maaliin viikon päästä.

Aku taisi olla kentän tyytyväisin lopputulokseen, ainakin purkaus Red Armyn suuntaan loppusummerin jälkeen oli raivokas..eikä siinä mitään, hyvin jäi räpylään kiekot.
 

Erkkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis
Nähtiin taas ero heinosen ja höylän välillä.K-Vantaan toisessa maalissa höylä olisi ollut vielä pystyssä ja pitänyt kulman kiinni, mutta heinonen oli pannut ittensä jo jäihin maate ja oli pihalla samantien. Höylällä ei oo kiire mihinkään, ku taas heinonen o ku kumpparit jalas menos makuulle heti ku kiekko maalin edes vähä pyörii.
 

puumaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
Erkkari kirjoitti:
Nähtiin taas ero heinosen ja höylän välillä.K-Vantaan toisessa maalissa höylä olisi ollut vielä pystyssä ja pitänyt kulman kiinni, mutta heinonen oli pannut ittensä jo jäihin maate ja oli pihalla samantien. Höylällä ei oo kiire mihinkään, ku taas heinonen o ku kumpparit jalas menos makuulle heti ku kiekko maalin edes vähä pyörii.

No sanotaan näin, että eipä tehny kenttäpelaajatkaan 11,8 tai edes kolmea maalia, niin kuin sportin viime peleissä on totuttu. Todella kylmää kyytiä on vastustajat saaneet melkein välittömästi aurinkokuninkaan poistuttua. Mutta kuten sanottu ketään ei voita ikuisesti ja seuraavassa ottelussa palaatte varmaan taas voittokantaan. Heinonen ainakin tuton luukulla viime kaudella oli aivan ilmiömäinen, vaikka torjuntatyyli oli kuitenkin aika erikoisen näköinen, mutta ei se kiekko helpolla maaliin mennyt. Tuton kannalta kierros oli mitä mainioin, eli hengitämme kärjen niskaan ja sarjan voitosta tulee vielä mielenkiintoinen kamppailu.
 

kaveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaasan sport
[näin se on etä joskus pitää hävitäkin,k-vantaa on nyt sportille sama kuin ujk aikoinaan.Tämän illan peli oli seurausta menneistä peleistä,voitosta voittoon kun kuljetaan,odotukset sen kun kasvaa,itse veikkasin rohkeasti "reilua" voittoa,olihan niitä jo tullutkin.! K-vantaa ei ehkä ole niin heikko kun sen edelliset pelit on mennyt ja kun sportti on vastas,niin löytyy vielä lisää "virtaa".Tosipelitkin on tulossa ja silloin ei voi enää antaa vastustajan määrätä tahtia,nämä pelit on vielä harjoitusta.Onnittelut kuitenkin k-vantaalle voitosta!k-vantaan täytyy kuitenkin vielä jatkaa hyviä otteita säilyäkseen pudotuspeleihin.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Olipahan surkea raportti JA'n toimittajalta illan ottelusta. Tuota tekelettä sitten piti tunti kaupalla odotella. Peräti yhden lauseen oli tämä toimittaja saannut paperiin Hirvosen kommenteista ottelun jälkeen, vai eikö mies todellakaan sanonut siellä pressissä enempää? Joko toimittajalla on ollut kiire lauantai-illan viettoon tai sitten oman joukkueen tappio on vaan ottanut niin paljon päähän.
 

Kenu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kiekko-Vantaa
Joo, täytyy yhtyä edelliseen mielipiteeseen. Jotenkin tyhjän oloinen.
Sain enemmän irti matsista finhockeyn tulosseurannasta.

Maalit mainittiin ohimennen, eikä valmentajillakaan näyttänyt olleen asiaa.

No, kukapa minä olen kommentoimaan.
 

ASF

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kenu kirjoitti:
Maalit mainittiin ohimennen, eikä valmentajillakaan näyttänyt olleen asiaa.

Oli kieltämättä vähän keskinkertainen kuvaus ottelusta, mutta valmentajien haastattelu tullee Sportin sivuille aika pian. Maalikoostehan sieltä jo löytyi.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
ASF kirjoitti:
Maalikoostehan sieltä jo löytyi.

Iso kiitos tuosta tiedosta & palvelusta, hienoa oli nähdä maalitkin. Tälläinen systeemi pakollisiksi kaikkien Mestis-seurojen kotisivuille, todella hienoa nähdä myös vierasotteluiden maalit ja vieläpä noin hyvällä kuvaustasolla. Jalasvaara oli aika loistava tossa toisessa maalissa ja kun vielä irtosi syöttöpiste ekastakin maalista, aika helppoa on sanoa sitten kuitenkin - kauppa Bluesin kanssa oli sittenkin hyvä veto. By the way, oliko mulla tallennuksessa joku vika vai mikä, kun maalit näkyivät mustavalkoisena mutta kaikki muu väreinä? Vai kenties studiomieheltä kuvaus Sportin päivän peli-ilmeestä? ; )
 

Kenu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kiekko-Vantaa
HCM kirjoitti:
By the way, oliko mulla tallennuksessa joku vika vai mikä, kun maalit näkyivät mustavalkoisena mutta kaikki muu väreinä? Vai kenties studiomieheltä kuvaus Sportin päivän peli-ilmeestä? ; )

Mustavalkoisena maalit juu, valitettavasti.
Loistojuttu kyllä, että näitä maalikoosteita löytyy! Olisi tosiaan mahtavaa jos jokaisella seuralla olisi mahdollisuus tällaisia tarjota.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
2815 Tuli katsomaan ottelua. Kolme lähti iloisina kotiin.

Ei kuitenkaan julistettu surupäivää vaasan kaupungissa. Ihan O.K pakkohan hävitäkin välillä. Minun eka hvainto että tästä pelistä tulee vaikea oli nämä jäähyt. Jäähynäkökulmasta tämä muistutti Tamminen peliä.

Heinosella oli suht hyvä torjuntaprosentti, mutta luottaako pelaajat häneen? Joka kerta kun olen tottunut johonkin maalivahtiin ja uusi tulee tilalle niin näyttää niin epävarmalta koko torjuntasysteemi, ja peli muutenkin. Oikein hermostuttaa "uuden molarin tekemiset". Kai se johtunee vain siitä että on tottunut näkemään toinen pelityyli.

Valmentaja teki tällaisen päätöksen ja ei tiedetä miten peli olisi mennyt toisella maalivahdilla. Eikä tiedetä tämän pelin jälkiseurauksista. Siihen kuitenkin luotan että valmentaja tekee parhaansa mukaan, ja tietojensa perusteella tekee päätöksen. Varmaan Höylällä on Mestistasolla ollut kovemmat treenit kuin tavallista ja rasitusvammoja ei haluta.

Paalupaikka näyttää olevan vähän liian kaukana. Ei se mitään, playoffpaikka on kai jo varmistettu.

Vantaalaisyleisöllä ei ollut turha reissu, kai he tiesivät tämän jo etukäteen, että Vaasaan kannattaa lähteä (tosiaan jos merenkurkun maisemista haluaa nauttia niin kerä on kauniin aika). Ja paljon ääntä tulee kolmelta fanaatikoista, voisi miettiä uraa armeijassa vääpeleinä ;)
 
Suosikkijoukkue
"Se joukkue joka ei pelaa Jääkiekon SM-liigassa"
Kenu kirjoitti:
Mustavalkoisena maalit juu, valitettavasti.
Loistojuttu kyllä, että näitä maalikoosteita löytyy! Olisi tosiaan mahtavaa jos jokaisella seuralla olisi mahdollisuus tällaisia tarjota.

Jostain syystä screeneilläkin pelin aikan kuva oli mainoksia lukuunottamatta mustavalkoinen, eli siis "mustavalkoisella kameralla" oli ilmeisesti poikkeuksellisesti jouduttu kuvaamaan.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt näyttäisi olevan lehdistötilaisuudestakin video tuolla Sportin sivuilla:

http://sportis.websolutions.fi/280106-sport-kvantaa-valmentajat.wmv

Off topic: Taustalla näkyy B-junnujen matsin alkulämmittelyt. Sport voitti Jokipojat 2-1 tuossa heille tärkeässä pelissä, mutta erikoisen voitosta tekee se, että Sport teki 2-1 voittomaalin alivoimalla ajassa 59.59. Mahtoi olla pitkä ja synkkä kotimatka Joensuun pojilla.
 
Viimeksi muokattu:

ASF

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
HCM kirjoitti:
By the way, oliko mulla tallennuksessa joku vika vai mikä, kun maalit näkyivät mustavalkoisena mutta kaikki muu väreinä? Vai kenties studiomieheltä kuvaus Sportin päivän peli-ilmeestä? ; )

Voittopelit tulevat värillisinä ja tappiopelit mustavalkoisena. Sen takia tämä oli ensimmäinen kerta, kun tulee mustavalkoisena. :)
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
You can't win them all... Eilen tuli mieleen, että kyllä meitä hellitty loistavilla kotiesiintymisillä tällä kaudella, kun vasta toisen kerran joutui lähtemään hallilta pettyneenä ja mennään jo melkein helmikuulla.

Tekopaikat oli ratkaista, mutta Aku pelasi pirun hyvin ja samalla muutaman kerran meidän jampoilta jäätyi kädet. Ei ollut sitä meininkiä millä viime aikoina on pyöritelty miten tahtoi.

Etiäpäin. Taas on viikon paussi, jonka päätteeksi mikkeliläiset tulee taas.
 

JR 27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Lukko, Port Vale
ASF kirjoitti:
Voittopelit tulevat värillisinä ja tappiopelit mustavalkoisena. Sen takia tämä oli ensimmäinen kerta, kun tulee mustavalkoisena. :)

Ei kait vaasalandiassa ole taas ajauduttu taloudelliseen ahdinkoon, noh jostakin niitä kuluja on alettava karsimaan????? :)
 

ASF

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Unto kirjoitti:
Ei kait vaasalandiassa ole taas ajauduttu taloudelliseen ahdinkoon, noh jostakin niitä kuluja on alettava karsimaan????? :)

Ei tokikaan. Menee niin hyvin, että on varaa SEKÄ värikameroihin ETTÄ mustavalkoisiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös