Sport - K-Vantaa La 15.1.2005

  • 5 275
  • 31

Marcus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Sportin voittoputki on koetuksella taas lauantaina. K-Vantaa on voittanut molemmat kauden aikaisemmat kohtaamiset niukasti maalilla, joten nyt olisi Sportin aika maksaa kalavelkoja ja pitää pisteet Vaasassa.
Danielsson on aloittanut vuoden mahtavasti ja saanee jatkaa maalilla, muutenkaan voittavaan joukkueeseen ei muutoksia taida tulla. Uskon, että asenne pysyy kunnossa ja tiivis viisikkopeli jatkuu viime pelien malliin, joten eiköhän pisteet jää kotiin. Toivottavasti yleisöä saapuu taas reilut 3000.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tonni rikki!

Mestiksen/divarin maratontaulukosta huomasin, että jos Sport tämän voittaa, tulee siitä kolmas joukkue joka on kerännyt 1000 pistettä Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Vantaa on kova joukkue ja kotivoitto on tiukassa. Tämäkin voittoputki loppuu kuitenkin joskus mutta odotan silti että pisteet jäävät lauantaina Vaasaan.
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Okei. Jätetäänpä polttopullot taka-alalle ja keskitytään huomiseen peliin.

Sport lähtee samalla kokoonpanolla , luulisin , huomiseen otteluun. Mitäs sitä toimivia ketjuja muuttelemaan kun kerran luistin kulkee ja jopa Fandul sai maalinkin aikaiseksi pitkästä aikaa. Samalla Fandulin herääminen on vaikuttanut myös Suoraniemeen. Vaikka lopullisen johtopäätöksen tästä "heräämisistä" voi laitta Jämsän Markuksen paluulle ketjuun.
Pate on liekeissä! Äijä käy kuumana ja takoo jopa maaleja! Mahtavaa että yhteinen sävel Peten ja Myllyahon kanssa on löytynyt noinkin loistavasti.

Jaksaako Ruutanat vielä kiertää vieraspeleissä?

Maratontaulukossa tuo tuhannen pisteen raja on jo ihan kunnioitettava suoritus. Edellä ainoastaan Kookoo ja FPS.

Koskahan Mattila pelaa? Onko tuo Kallen vamma tullut harjoituksissa?
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Koskahan Mattila pelaa? Onko tuo Kallen vamma tullut harjoituksissa?

Harjoituksissa juu tuli, pari päivää ennen KalPa peliä muistaakseni. En oikein nähnyt minkälaisessa tilanteessa se meni, mutta vaihtoaition kautta lähti koppiin keksken harjotusten. Toipumisaikataulusta en tiedä.
 

Rocco

Jäsen
Sport
1 Marko Härkönen Maalivahti
35 Håkan Danielsson Maalivahti

Kenttä 1
5 Miika Jämsä Puolustaja
44 Tuomas Luotonen Puolustaja
9 Markus Jämsä Hyökkääjä
11 Vjatsheslav Fandul Hyökkääjä
34 Mika Suoraniemi Hyökkääjä

Kenttä 2
12 Jesper Söderholm Puolustaja
53 Chris Allen Puolustaja
3 Patrik Westerback Hyökkääjä
8 Pete Suonpää Hyökkääjä
19 Vesa Myllyaho Hyökkääjä

Kenttä 3
6 Mikael Hallbäck Puolustaja
36 Jussi Heikkinen Puolustaja
18 Aniket Dhadphale Hyökkääjä
26 Oskar Osala Hyökkääjä
29 Kristian Hjerpe Hyökkääjä

Kenttä 4
2 Pasi Kuusisto Puolustaja
22 Pasi Pieninkeroinen Hyökkääjä
24 Marko Santanen Hyökkääjä
41 Ari-Pekka Pajuluoma Hyökkääjä
71 Kim Nabb Hyökkääjä



K-Vantaa

35 Ari Kumpula Maalivahti
39 Antti Niemi Maalivahti

Kenttä 1
5 Marko From Puolustaja
16 Jani Södö Puolustaja
14 Petteri Linnonmaa Hyökkääjä
44 Olli Julkunen Hyökkääjä
55 Janne Lehtinen Hyökkääjä

Kenttä 2
6 Mikko Pukka Puolustaja
8 Kimmo Pikkarainen Puolustaja
4 Matias Loppi Hyökkääjä
9 Tuomas Nikoskelainen Hyökkääjä
13 Tuomo Jääskeläinen Hyökkääjä

Kenttä 3
7 Antti Nyrhinen Puolustaja
11 Patrik Lostedt Puolustaja
10 Petri Pitkäjärvi Hyökkääjä
19 Heikki Löfman Hyökkääjä
25 Mikko Kainulainen Hyökkääjä

Kenttä 4
12 Juha Koivisto Hyökkääjä
18 Matti Luoma Hyökkääjä
20 Riku Rahikainen Hyökkääjä
21 Iippo Suutarinen Hyökkääjä
 

JMK81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Aston Villa
Kiitos Vaasan Sport paskasta matsista, 2 maalin johto on aina mukava menettää ottelun lopussa.

Vaadin jokaiselle maksaneelle katsojalle lipun hinnan takaisin, taikka seuraavaan kotiotteluun vapaa pääsyn.

HÄVETKÄÄ!!
 

Marcus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
K-Vantaalle jo kolmas yhden maalin voitto Sportista tällä kaudella ja täysin ansaitusti.

Sportilla oli mahdollisuutensa ratkaista ottelu kahdessa ensimmäisessä erässä, kun sai pelata runsaasti ylivoimaa.
Kolmas erä oli sitten totaalista vantaalaisten ylivoimaa. Sportilta loppui liike ja passivoiduttiin aivan liian paljon kahden maalin johdossa. Kaupille hatun nosto, kun oli pokkaa vetää maalivahti vaihtoaitioon tarpeeksi ajoissa.
Jatkoajalle lähdettäessä oli kotijoukkue ja kotiyleisö jo alistunut tulevaan tappioon, eipä sitä sitten voittomaalia kovin montaa sekuntia tarvinnutkaan odottaa.

No nyt voi Sport lähteä itäsuomen kiertueelle nöyränä, kun on voittoputki poikkaistu, toivottavasti tästä ei ala kovin pitkä tappioputki kuitenkaan.
 

kakes

Jäsen
Kova suorirus Kiva:lta. Kolmessa minuutissa kolme maalia ja vieläpä pelin lopussa. Hyvä joukkue yrittää loppuun asti.Peli kestää 60 minuuttia, mitäs tässä muuta. Molemmille pinnoja ja kaikki tyytyväisiä.
 

spector

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No niin,jokaisella joukkueella on kuulemma se 1 joukkue joka tuottaa vaikeuksia.....sarjasijoituksesta riippumatta,näin se on monessa muussa lajissa ja liigassa.
Sportilla se nyt on "ainakin" K-VANTAA ....toivotaan ettei nyt ala löytymään lisää sitä lajia.

Mutta kun pakolla pitää aina yrittää olla iloinen ja positiivinen niin hyvä asia tässä tappiossa on ainakin se,että mahdollinen hattuun kihahtaminen ja omien avujen yliarvioiminen tuli taas kerran nollattua ja seuraaviin otteluihin voidaan mennä taas hattu kourassa ja ottaa vastaan nöyränä kaikki annetut pisteet.
 

spector

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ajattelin jo mainita erään joukkueen kannattajan pian kommentoivan ja ehti hitto soikoon kirjoittamisen välissä sen tekemäänkin....mahtaako muuten sielläpäin kukaan muu paljon tätä palstaa seurata?

Ai niin Kakes....onko niitä rännimaakareita Kälviällä?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jos oikein ymmärsin, niin K-Vantaa teki molemmat maalinsa ilman maalivahtia. Melkoinen nousu siis. Ja Sport saanut vikassa erässä vain yhden (1) laukauksen kohti maalia. Voiton varmistelua?

No, KooKoon osalta olisin tyytyväinen jopa jatkoaikatappioon. Ihan ketä tahansa vastaan. Kotonakin.
 

Timer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport....vain ja ainoastaan.
Älä muuta virka...

Viestin lähetti spector
Ajattelin jo mainita erään joukkueen kannattajan pian kommentoivan ja ehti hitto soikoon kirjoittamisen välissä sen tekemäänkin....mahtaako muuten sielläpäin kukaan muu paljon tätä palstaa seurata?

Ai niin Kakes....onko niitä rännimaakareita Kälviällä?

Tuo Kokkolan kaveri voisi mennä vaikka suomi24.fi palstalle hoitamaan sanomisen -tarpeensa...kun ei tähänkään ketjuun hemmolla mitään uutta asiaa, kuhan turpaansa aukoo.

Jep, itse pelistä, ei ihan loppuun asti hoidettu hommaa, vaikka pisteet olivat tarjottimella...mikä lie iskenyt toisen erätauon jälkeen?...HEI peli kestää 60 min....todella typerä jäähy 3.erän loppuun ja kaveri pääsi tasoihin....jatkoajalla, no...näin tänään...kaatuu se Vantaa sitten neljännellä kerralla kun ei kolmanella.

No piste kuitenkin tuli ja jukurttipoijjille myydään varmasti nahka kalliisti...toivottavasti virtaa riittää vielä seuraavan päivän Joensuu-reissuun. Raskas viikonloppu tulossa, tsemppiä siihen.

Uhan mukavasti maksaneita i dag, lopputulos ei ihan toivottu, mutta kyllä se siitä....

Ps. ei ollut kehitysaluellakaan näin paljo maksaneita tänään, vaikka änhooäl-miehiä riveissä
 

micar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, KuPS
Hah hah!!!

Olipa emämunaus Spårtilta. Tais tulla kusi sukkaan, kun meinas tulla voitto. Ihan turha haaveilla tuollaisilla peleillä kovin kummoisia saavutuksia.
No KalPa siis menee liigaan ja ovet menee lopullisesti kiinni, eli toisaalta aivan sama miten siellä syrjäkylillä pelaillaan. Ketä se kohta enää kiinnostaa...
 

MotSundom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Liverpool (Ässät-sympatiat tauolla)
Viestin lähetti Everton
Jos oikein ymmärsin, niin K-Vantaa teki molemmat maalinsa ilman maalivahtia. Melkoinen nousu siis. Ja Sport saanut vikassa erässä vain yhden (1) laukauksen kohti maalia. Voiton varmistelua?


Juu, ymmärsit oikein, molemmat maalit ilman maalivahtia ja taktiikka oli selkeästi viimeisessä erässä voiton varmistelua.

Ekassa erässä Sport oli todella hyvä 13 ekaa minuuttia, karvasivat korkealla agressivisesti ja KV oli aika lailla kusessa, 1-0 johto olisi pitänyt olla isompi tässä vaiheessa.

Toinen erä tasaisempi, Sport karvasi vieläkin korkealla mutta niin teki KV:kin, Sport meni kuitenkin tauolle 2-0 johdossa, ainsaitusti jos lasketaan yhteen kaksi ekaa erää.

Viimeisen erän kahden ekan minuutin jälkeen sanoin jo kaverille että "ei h-vetti nyt ne lähtee varmistelemaan ja sehän usein kostautuu", nyt karvasi vain yksi pelaaja ja hänkään ei karvannut kunnolla vaan jäi sinne keskelle odottamaan KV:n pelaajia, muut hyökkääjät yritti laittaa laidat kiinni. Tämä johti siihen että KV:n pakeille tuli paljon aikaa etsiä syöttöpaikkoja ja Sport-pelaajat eivät luistelleet vaan odottivat KV:n tuloa. Tämähän on usein tuomittu epäonnistumaan ja senhän tiesi kun mentiin jatkoajalle että on tosi vaikea muuttaa pelityyliä hyöäkkäävämmäksi kun on koko erän pelannut passiivisesti.

Kolmannessa erässä siis todella huono taktinen veto.
Panostettiin kolmannessa erässä myös siihen että tehtiin lyhyitä vaihtoja ja kun saatiin kiekko niin heitettiin se vaan vastustajan alueelle. Hiljasta oli hallissa tässä erässä kun oli todella tylsää jääkiekkoa.

Sportilta sen verran huono kolmos-erä että lopputulos oli oikeia.

Toivottavasti Sport oppi tästäkin jotain, potentiaalia löytyy sen näki ekassa erässä.
 

Hockey-break

Jäsen
Suosikkijoukkue
You`ll never walk alone...Sport Liigaan!
Hei

Ralffi från Brändö

olitko matsissa, en huomannut...vai olitko valeasussa...heh heh

Tukalaa oli taas kerran lopussa, vaikka jääkiekkoahan tää vaan on....jotkut vaan ottaa sen turhan vakavasti. Soittele....

Ai niin, makkaroista ja öölistä täydet pisteet.
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti spector
Ajattelin jo mainita erään joukkueen kannattajan pian kommentoivan ja ehti hitto soikoon kirjoittamisen välissä sen tekemäänkin....mahtaako muuten sielläpäin kukaan muu paljon tätä palstaa seurata?

Ai niin Kakes....onko niitä rännimaakareita Kälviällä?

Jaahas taas meikä silmätikkuna. Mitäs pahaa nyt oon tehny? No ainahan pitää joku löytyä johon purkaa kiukkunsa. Pikkuisen jos kommentoi jotain niin heti on koko Vaasa kimpussa. Kyllä mulle riitti,kiitti. Pyörikää vaan täällä keskenänne...
 

Blue80

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Re: Hah hah!!! Prk!

Viestin lähetti micar
Olipa emämunaus Spårtilta. Tais tulla kusi sukkaan, kun meinas tulla voitto. Ihan turha haaveilla tuollaisilla peleillä kovin kummoisia saavutuksia.
No KalPa siis menee liigaan ja ovet menee lopullisesti kiinni, eli toisaalta aivan sama miten siellä syrjäkylillä pelaillaan. Ketä se kohta enää kiinnostaa...

Itse en haluaisi kuulla yhdeltäkään KalPan kannattajalta tällaisia viestejä! Prk! Liigapaikkaa ei ratkaista Sport - K-Vantaa pelissä, joten todella hölmöä tällainen uhoaminen. Keskitytään vaan pelaamaan ja kannustamaan omia.
 

micar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, KuPS
Re: Re: Hah hah!!! Prk!

Viestin lähetti Blue80
Itse en haluaisi kuulla yhdeltäkään KalPan kannattajalta tällaisia viestejä! Prk! Liigapaikkaa ei ratkaista Sport - K-Vantaa pelissä, joten todella hölmöä tällainen uhoaminen. Keskitytään vaan pelaamaan ja kannustamaan omia.

Äläs nyt Blue80 höpötä. Spårthin Börje-fanit kerjää pientä provoa omalla uhoamisellaan. Saavutukset on kuitenkin köykäistä kamaa.
 

JMK81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Aston Villa
Re: Re: Re: Hah hah!!! Prk!

Viestin lähetti micar
Äläs nyt Blue80 höpötä. Spårthin Börje-fanit kerjää pientä provoa omalla uhoamisellaan. Saavutukset on kuitenkin köykäistä kamaa.

Mikä ihmeen provo kusun ma? Ei siinä mitään, jatka samaan malliin kuin edellisissä 7:ssä viestissäsi. Eli sitä sun "provoamista".
 

micar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, KuPS
Re: Re: Re: Re: Hah hah!!! Prk!

Viestin lähetti JMK81
Mikä ihmeen provo kusun ma? Ei siinä mitään, jatka samaan malliin kuin edellisissä 7:ssä viestissäsi. Eli sitä sun "provoamista".

Jep, niin teen!
Jatka sinä tuota nössö/ hys-hys -"meillä menee hyvin ei saa kertoa kellekään" linjaa. Olet varmaan yksi niistä tuppisuista joka korkeintaan vähän taputtaa, kun maali tulee.
No tässä sun mieliksi:
Voi voi, kun minua harmittaa kun Sport hävisi, antakaa anteeksi kaikki vaasalaiset minulle, nyyh nyyh.
Ja annattehan senkin anteeksi kun KalPa voitti tänään. Tiedän että olisitte halunneet muuta, mutta minä en ainakaan taputtanut/huutanut yhtään kertaa koko pelissä.
Ollaanhan kavereita ja syödään makkaraa kun nähdään.
Toivottavasti Sport voittaa koko sarjan! Jippiiii!
 

JMK81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Aston Villa
Re: Re: Re: Re: Re: Hah hah!!! Prk!

Viestin lähetti micar
Jep, niin teen!
Jatka sinä tuota nössö/ hys-hys -"meillä menee hyvin ei saa kertoa kellekään" linjaa. Olet varmaan yksi niistä tuppisuista joka korkeintaan vähän taputtaa, kun maali tulee.
No tässä sun mieliksi:

Off rourke, minä jatkan nössölinjaa niin jatka sinä tuota pahislinjaasi. Eihän teinariposliinipippeliltä muuta voi odottaa.

Ei täällä mitään mielistelyjä kaivata, minä kyllä pyydän jos on tarvetta. En myöskään ole kaverisi, eikä syödä makkaraa kun ei ainakaan vielä hetkee tavata. Sinä kun et varmaan saa poistua vielä siitä kotipihasi hiekkalaatikolta.
 

Römpeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
<3
Re: Hah hah!!!

Viestin lähetti micar
Olipa emämunaus Spårtilta. Tais tulla kusi sukkaan, kun meinas tulla voitto. Ihan turha haaveilla tuollaisilla peleillä kovin kummoisia saavutuksia.
No KalPa siis menee liigaan ja ovet menee lopullisesti kiinni, eli toisaalta aivan sama miten siellä syrjäkylillä pelaillaan. Ketä se kohta enää kiinnostaa...

Hohhoijaa...Kylläpä sitä saa olla ylpeä, että KalPalla on tällaisia "faneja". Kahden Kuopiolaisen ja Risto Dufvan kahakan jälkeen keväällä aattelin, ettei edes Kuopiossa ole montaa yhtä typerää ihmistä, mutta jälleen kerran taisin olla väärässä.
 

spector

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No mutta kakes,ei ollut edes aatoksissa provoilla vaan ihan hymy huulilla ajattelin pian Hermeksen fanien kommentoivan...
ja rännimaakaria kyselen ihan tosissani.

Siis ei ole tarkoitus vittuilla!
 

spector

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muuten Micar....heittosi syrjäkylistä oli todella hauska sillä Kuopiohan se varsinainen metsien keskellä sijaitseva tuppukylä on ......ensin saapuu sivistys rannikolle ja sieltä sitten about 20 vuoden viiveellä siirtyy sinne syvälle sisämaahan.Sinne lienee tultu vain idästä pitkäpartaisten Rasputinien johdolla.
Nykyään onneksi Kuopionkin ohitse pyyhältää kätevästi moottoritietä pitkin,ennen sinne kait mentiin kirkkoveneillä.

Lentokenttäkin niin hiton kaukana ,että sinne pääsemiseen menee jo kokonainen työpäivä.
Vaan mitäpä voisi vaatia paikkakunnalta joka on antanut meille Paavo Lipposen ja tämän nykyisen pankinjohtajan ja entisen eu komissaarin?
Onkohan siinäkään mitään järkeä,että Kalpa sinne liigaan nostetaan?
Uusi Pelicans entisen jatkoksi?
Mutta toki se tasoittaa voimasuhteita liigassa kun luuserit saipa,Blues,Pelicans,kalpa Jyp pelailee....

Voisin melkein lyödä siemenperunat vetoa,että Sportti toisi enemmän lisäarvoa ja kiinnostaisi katsojia enemmän kuin Kalpa.
Onhan sitä niin ihana inhota täällä divarin rämeikössä,saati sitten kun kaikki juntit hämeessä ja Hesassa pääsisivät kännipäissään kiljumaan svedu vitsejään...no ainakin omasta mielestään ovat vitsikkäitä mutta niinhän humalaiset aina ovat,eivät niinkään selvänä olevien jotka sivusta heidän örinäänsä joutuvat katsomossa kuuntelemaan.

Kun muistelee niitä kalpan viimekertaisia liiga vuosia niin silloinhan veikkaus poisti Kalpan kokonaan pelikohteista,oli se niin surkea.Ja sama asia todennäköisesti toistuisi mahdollisen liiganousun jälkeen jo toisena tai kolmantena vuonna.

Pelicans sentään voittaa jonkin pelin aina joskus.......

No niin,olipas mukava irrotella.
Olenko tosissani?
No en,ihan mukavahan Kuopiossa on poiketa,vaikka lihaniegan tuotteet kaiken lehtikirjoittelun jälkeen olivatkin pettymys!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös