Sport - FPS to 12.1.2006

  • 6 146
  • 40

tuppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Eepee, Matti Höylä
Turha kommentoida sen enempää kun ei ole hallilla ollut, mutta tekstitv:stäkin näkee että Pernaa pääsi näpäyttämään entistä seuraansa, mukavilla 0+3 tehoilla.
Lisäksi Höylää on pakko kehua aina kun tilaisuus löytyy, tämän kauden saldona Mestiksessä GAA 0.33 ja torjuntaprosentti 98.77!!
 

Koheltaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, HIFK, FC Woking
Hieno voitto ja muuallakin pelattu suuri numeroisia pelejä. Jälleen tasaisuus näkyy maalitilastoissa(oliko kellään 2maalia?)Korjaus: Laitinen teki 2 maalia. Suoraniemikin alkaa vertymään oikein kunnolla. Pernaa mukana muutamassa maalissa syöttäjä ja Tuores sai myös syöttö pisteen Hyvä pojat, hyvä. Paikanpäällä olleiden kommentteja odotellessa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
fastasashark Jr sai nähdä paljon maalia tänään..Hyvä! Ja hyvin veikattu, toisalta tämä oli parempi tulos kuin 9-1, kerran kun nolla pysyi, mutta maalierossa olit oikeassa.

Moni onnistujaa tänään, Hjerppe on rupenut löytämään pelinsä taas, ja Suoraniemen jäähyajan kulutus oli kivaa katella; kun näytti siltä että tulee one on one niin hän yhtäkkiä kääntyy, menee oman maaliin päin ja antaa namusyötön vastustajan maalin lähelle olevalle vapaalle pelaajalle (kuka se nyt olikaan).

Allen oli myös aika hyvin juoneessa mukana. Ja junnuille tuli paljon peliaikaa viimeisessä erässä. Hyvä että niillekin annetaan vastuuta, vaikka peli oli jo ohi silloin.

Höylästä on tulossa uusi yleisö suosikki. Kyllä jotkut tilanteet näytti karmeilta, kun kiekko pääsi otteesta vastustajan lähelle. Mutta eihän se mitään, jos tekee hyviä torjuntoja niin saahan niitä kiekkojakin päästää välillä. Veikkaisin että peli ja pelisilmä tulee parantumaan vielä kunhan minuutit mestisjäällä kuluu. Minkähänläinen rooli Heinonen saa palattaessa?

Aika hiljaista hallissa tänään, mutta eihän se kahdeksas maali herätä yhtä paljon reimua kuin ne ensimmäiset. Taisi FPS maalivahti loukata vähän selkäänsä yhden torjunnan jälkeen, hurjaalta näytti, mutta hyvä kun pystyi jatkamaan.
 
Suosikkijoukkue
"Se joukkue joka ei pelaa Jääkiekon SM-liigassa"
Maalikoostevideo on jo nyt Sportin sivuilta ladattavissa.
 

Klinga

Jäsen
Maaleja sitten nähtiin ihan mukavasti.
Kyllä Kurikka ja Jokila olivat FPS:n parhainmistoa. Maaleja olisi tullut huomattava määrä enemmän, jos Kurikka olisi maalilta vaihdettu. Taisi hieman loukata itseään toisessa erässä, kun ei meinannut päästä ylös pyörityksen jälkeen.

Hitaasti syttyivät Sportin pelaajat, vasta erän lopuilla saatiin maaleja aikaan. Vastuun siirtäminen maalipaikassa ja juuri sen viimeisen syötön epäonnistuminen, näitä nähtiin paljon.

Toisessa erässä Kuusiston aloituksen jälkeen siniviivalta lataama veto näytti osuvan maalin takarautaan, mutta peli jatkui kuitenkin. Maalivahtituomari näytti olevan sen verran vanhaa vuosikertaa, että tuskin edes kiekkoa huomasi.

Soikkelin nolla oli hyvä asia. Ensimmäisessä erässä sai muutaman oikein namu torjunnan ja nollasi muutenkin FPS:n hyökkäykset. Vielä kun kiekko liimautuisi paremmin vedoissa.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Veikkailin tätä ottelua pahaksi peliksi ja vaikka 8-0 onkin taululla niin tiukka siitä olisi voinut tulla, jos siinä alussa joku kiekko olisi Sport-maaliin livahtanut. Höylä Höylä esitti kyllä yhden semmoisen once in a lifetime-torjunnat, että oksat pois.

Sport taas haki alussa aina takatolpalle vielä yhtä passia ja muutaman kerran siellä sitten seistiinkin yllättäen kiekko lavassa ja ei osattu tehdä sillä mitään. Osalla raksuttaa vähän hitaammin, tiedättehän. Suurin osa noista vielä-yksi-takatolpalle-passeista ei vain onnistunut. Olivat joko liian vaikeita tai sitten mailat oli kiinni.

Mutta sitten Viktor "Viki Rosti" Blinov laittoi kiekon maaliin omaan rauhalliseen tahtiinsa ja homma taas aukesi. Kiva, että Jukuri-Miro on saanut onnistumisia. Ekassa erässä nähtiin riskaabeli syöttö(!!!) ja kivan haaston jälkeen maali. Noin sitä pitää! Pimeä matkasi sportmaiseksi pelaajaksi on alkanut Miro.

FPS luovutti mielestäni liian aikaisin ja helposti. Okei, 3-0 tuntuu ikävältä, mutta se alku oli oikeasti ihan hyvää ja tasaväkistä kiekkoa. Maali tokan erän alkuun ja peli olisi taas saanut uuden luonteen.

Ei oikein tiedä mitä näistä kotipeleistä ajattelisi. Tuleeko jengi tänne valmiiksi hävinneenä? Vai pelaako Sport oikeasti kotonaan vain noin saatanan hyvin? Jos pelaa niin miksei vieraissakin? Tätä jään pohtimaan.

Vielä Höylästä: Moneltako Mestis-jengiltä löytyy tuommoinen veskari omasta takaa ala-sarjoista? Viiltävä jätkä kaiken kaikkiaan. Isot propsit myös siitä, että osaa ottaa yleisönsä. Sport-fanit diggaa Sport-fanit huomioivista Sport-pelaajista, totta kai.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
tuppu kirjoitti:
Lisäksi Höylää on pakko kehua aina kun tilaisuus löytyy, tämän kauden saldona Mestiksessä GAA 0.33 ja torjuntaprosentti 98.77!!

Kun teillä on tuollainen elokuvaveskari (ei tuollaisia prosentteja torjuta kuin elokuvissa)
niin sen toisen, Tamin ykkösveskan, voitte lähettää vaikka NHL:ään tai sitten Kouvolaan kun sieltä kuulemma puuttuu se YKKÖSveskari.
Alasarjaveskariksi ihan kohtuullinen alku Mestiksessä - ensi kaudella liigaan.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
moonshainrider kirjoitti:
fastasashark Jr sai nähdä paljon maalia tänään..Hyvä! Ja hyvin veikattu, toisalta tämä oli parempi tulos kuin 9-1, kerran kun nolla pysyi, mutta maalierossa olit oikeassa.
Oli todellakin iloinen juniori autossa kotimatkalla. Veikkaus meni pieleen kahesta syystä: Unohdin että Höylä on ilmiömäisessä vedossa, ja sitten en ollut kartoittanut että Nik on surkeassa iskussa ja tekee "vain" yhden maalin ;)

Fiilis hallissa oli ehkä heikoin tähän mennessä tällä kaudella, ja ei isäntien ylivoimainen voitto sitä tietenkään parantanut. Illan parhaat onnistujat olivat mielestäni:
Suoraniemi: peli/taistelu senkun paranee ottelusta toiseen Tamin lähdön jälkeen. Upea YV-maali toisen erän loppuun, liian harvoin näkee vastaavia!
Kiku: Taistelutahto ei ota loppuakseen, hirvittävä hengenluoja!
Höylä: Ei kaipaa selityksiä, pliis, loppukausi ja tulevaisuus Vaasassa.

...Mutta koska MaJämsä herää unestaan?
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Mä en oikein allekirjoita tuota Markus Jämsän heikkoutta/unta. Okei - me ollaan totuttu, että Ere laittaa kiekkoa reppuun oikein urakalla ja nyt kun näin ei ole niin miestä parjataan jatkuvasti. Ere on Sportin sisäisessä pistepörssissä toisena ja ainakin minä näen hänen tekevän jäällä duunia ihan samaan malliin mitä maalintekijänä. Kokkolassa Ere oli ihan tulessa, Jukureita ja FPS:aa vastaakin pelasi hyvin.

Jos joukkue voittaa näillä lukemilla niin tarvitaanko me Eren maaleja? Antaa sen rakentaa ja vääntää kulmissa.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
mendieta kirjoitti:
Mä en oikein allekirjoita tuota Markus Jämsän heikkoutta/unta. Okei - me ollaan totuttu, että Ere laittaa kiekkoa reppuun oikein urakalla ja nyt kun näin ei ole niin miestä parjataan jatkuvasti.
Okei, olet tavallaan oikeassa, mutta syy miksi olen pettynyt hänen suorituksiin on juuri se että hän ei tee maaleja, siirtää kiekkoa muille jopa selkeissä maalitilanteissa.
EDIT: Unohdin kommentoida yhtä ottelun pääroolihahmoja: Meidän kaikkien rakastama Tommi T. Kerrassaan uskomaton kaveri, kuinka kauan se saa riehua vapaasti mestis-kaukaloissa?
 
Viimeksi muokattu:

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
fastasashark kirjoitti:
Okei, olet tavallaan oikeassa, mutta syy miksi olen pettynyt hänen suorituksiin on juuri se että hän ei tee maaleja, siirtää kiekkoa muille jopa selkeissä maalitilanteissa.

Jeps. Kyllähän Eren pelistä näkee selkeästi, että itseluottamus ei riitä, kun pitäisi laukoa kiekkoa reppuun. Muuten en voi hänen otteitaan juurikaan haukkua, ainakaan viime aikaisia. Sama kai se lopulta on kuka ne maalit tekee.

Mutta moni varmaan kokee, että Ere pelaa huonosti, kun maaliverkko ei heilu. Ja onhan se jollain tavalla oikein, kun lahjoja on nimenomaan viimeistelijäksi ja sitten ei viimeistele.

Joku voisi kaivaa, koska on viimeksi onnistunut. Siitä on aikaa.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
mendieta kirjoitti:
Joku voisi kaivaa, koska on viimeksi onnistunut. Siitä on aikaa.
3.11.2005

Sport-Salamat 7-0
20:07 2 - 0 JÄMSÄ Markus (SUONPÄÄ Pete, HEIKKINEN Jussi)
 
Höylä!

Onnea sinne Vaasan perukoille! Melkoinen kaappaus sinne on tehty Höylän muodossa! Huikeat on äijän tilastot. Mielenkiintiosta nähdä miten S.Heinonen suhtautuu tilanteeseen. Saattaahan olla että kilpailu pelipaikasta tekee Heinosellekin vain hyvää ja kaveri löytää jälleen sen tason millä parhaimmillaan pystyy pelaamaan. Tai sitten on pipo jo niin tiukalla että pelistä ei tule mitään. Nähtäväksi jää myös kestääkö Höylän taso korkealla loppukauden ajan vai onko kyseessä vain väliaikainen hurmos? Näitäkin on nähty. Miltä sen peli muuten on näyttänyt, onko varman näköistä koppailua vai tuuripeliä? Toki noihin lukemiin tarvitaan tuuria joka tapauksessa. Tsemppiä kuitenkin Höylä!
 

Rocco

Jäsen
slapshot76 kirjoitti:
Miltä sen peli muuten on näyttänyt, onko varman näköistä koppailua vai tuuripeliä? Toki noihin lukemiin tarvitaan tuuria joka tapauksessa. Tsemppiä kuitenkin Höylä!

Sanotaan että peli näyttää helpolta. Höylä ei juurikaan tee mitään akrobatiaa, vaan mies on maalillaan oikeassa paikassa ja on niin eleetön kuin vain voi olla. Jotkut irtokiekot kyllä jää liimaamatta, mutta eipä kaikkia ota kiinni kuin NHL06:n maalivahdit.

Höylä oli jo silloin divariaikoina ne parin pelin ajan kovassa vireessä. En sitten tiedä miksi Höylä katosi alasarjoihin useiksi vuosiksi. Mutta täytyy sanoa että ei se hyvä pelaaja mene pilalle "farmissa".

Hienoa että mies ottaa yleisönsä pelien jälkeen ja siitähän yleisö tykkää. Muutenhan "Höylä" on siviilissä viileä kuin Suomen kesä.
 

sak77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport,ManU,IK,
Henkilökohtasesti toivon että Matti"Höylä"Höylä ei tee sitä mitä Laaksoharju aikoinaan teki...menee hyvä mies hukkaan penkin päässä!

Tähän ISO KIITOS
 

kahvaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kuten aiemmin taisin mainita Sport- ketjuun että tämä Höylä vakuutti minut jo Mestis- karsinnoissa viime kaudella. Näiden pelien perusteella Höylällä olisi hyvinkin potentiaalia pelata Mestiksessä ykkös- maalivahtina. Ja hienoa seurata että miehellä on ollut hiton hyvät otteet.

Onnittelut voitosta Sportille, melkein saatoin arvata lopputuloksen, kun Sport isännöi peliä. Koskahan viimeksi Palloseura on voittanut Vaasassa? Se olisi mielenkiintoista tietää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös