Sport 2012–2013: Paremman huomisen jalanjäljillä osa III

  • 720 771
  • 1 975

Tepe#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport/Real Madrid
Eiköhän tänään viimeistään Ere soittele myös tonne S-kiekon suuntaan ja kysele Pernaan innokkuuta lähteä Vaasaan päin ajelemaan, olettaen että kaveri on kunnossa.

Toivelistalla ykkösenä kuiteskin Taimi kun on kerran vastuuta ei hirveesti tule Ässissä. En kyllä pistäis pahaksi myöskään edellä mainitusta parista Taimi & Tuohilampi. Torstaita odotellessa.

Kyllä sapettaa Leinosen taklaus ja se että kaveri yritti sitä ennen vielä ajella Jaloa polvella.
 

SportSupport

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tutun kaveri tuntee Puurulan hyvin,ja kaveri on tulossa Mestikseen,kuulemma rivien välistä sai lukea että Sporttiin. Tosin jos näin on,niin täytyy vähän ihmetellä.

Itse olisin panostanut mielummin vaikka pariin pakkiin,sillä Laitisen osaaminen riittää varmasti. Toimintaa on tällä kaudella hankaloittanut pakkien lepsuilu.

Mutta,jos tulee sekä Puurula että pakkeja niin ok. Paska juttu vain Iilahdelle.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Tutun kaveri tuntee Puurulan hyvin,ja kaveri on tulossa Mestikseen,kuulemma rivien välistä sai lukea että Sporttiin. Tosin jos näin on,niin täytyy vähän ihmetellä.

Hyvä jos näin olisi, tänne vaan ensi kauden sisältävällä sopparilla! Meillä olisi kova maalivahtikaksikko ensi kaudella, sillä pidän Laitista kuitenkin hyvänä maalivahtina. Iilahdella on vielä aikaa kehittyä ja voisi olla hänelle hyväksi hakea vauhtia muualta.

Tuosta Leinosen toiminnasta la matsissa. Mielenkiinnolla odotan kaverin tuomiota, koska tuo loukkaantuminen oli täysin ennustettavissa, sen verran tämä törttöilijä haki "uhria" illan aikana, lopulta onnistuen.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Helvetin hieno oli lauantai Vaasassa. Kiitos kaikilla kemujen järjestelijöille ja tietysti meille itsellemme, Red Armylle.

Joukkue oli sisuuntunut perjantaista ja varmasti vaakakupissa painoi myös nuo synttärit. Intensiteetti oli tosi korkealla ja halu voittaa mieletön. Tuomarit paskoi housuun jo ensi minuuteilla, kun lukuisat mailalla hakkaamiset jäi ottamatta pois. Tuo vain lisäsi kahakointia ja tunnetta. Kivahan tuollaista pelaamista on katsoa, mutta jos ja kun tuloksena on se, että osalla ei kuppi kestä pystyssä ja aletaan sikailemaan niin sitä ei tietenkään kukaan toivo. Toivon sydämestäni, että joku Sportin "nyrkkiosastosta" (eihän sitä oikeasti edes ole), kävisi noutamassa Leinosen Kajaanissa. Se olisi oikein.

Sportilla on mielestäni helvetin väkevä joukkue paperilla, varsinkin kun saadaan vielä loukkaantuneet takaisin riviin. Pakkiosasto on ollut läpi kauden tosi ohut ja siellä on akilleen kantapää. Leveyttä tarvittaisiin, sillä jos kausi jatkuu loukkaantumisten osalta samalla trendillä, on meillä playoffeissa vaikea tilanne edessä.

Kaiken kaikkiaan mun täytyy ikäväkseni todeta, että mun silmään Sportin pelaaminen ei näytä siltä, että Viiri olisi tulossa. Se on ollut läpikauden liian huteraa. Aidosti hyvää kiekkoa on pelattu liian harvoin. Missä syy? Vaikea sanoa. Ehkä liikaa vaihtuvuutta vrt. viime kausi ja loukkaantumiset on tottakai nakertaneen pelin ydintä. Tässä vaiheessa kautta ei saisi enää tulla 5-0-tappioita ja sysipaskoja eriä.

Toivottavasti olen väärässä ja Sport purjehtii mestaruuteen ja pääsee taas karsimaan. Näkisin, että juuri lauantain kaltainen tapahtuma voi olla omiaan hitsaamaan joukkuetta yhtenäisemmäksi. Hallilla ja Fontanassa oli aidosti hieno tunnelma, missä koko yhteisö tuntui puhaltavan yhteen hiileen. Olipa siirappista, mutta noin se mun mielestä oikeasti oli. Toivottavasti kaikki otti siitä paljon puseroon ja että se kantaisi kohti tavoitetta.

Kiitoks vielä kaikille!
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kaiken kaikkiaan mun täytyy ikäväkseni todeta, että mun silmään Sportin pelaaminen ei näytä siltä, että Viiri olisi tulossa. Se on ollut läpikauden liian huteraa. Aidosti hyvää kiekkoa on pelattu liian harvoin. Missä syy? Vaikea sanoa. Ehkä liikaa vaihtuvuutta vrt. viime kausi ja loukkaantumiset on tottakai nakertaneen pelin ydintä. Tässä vaiheessa kautta ei saisi enää tulla 5-0-tappioita ja sysipaskoja eriä.
Myös täällä ollut aivan samanlaisia tunteita pitkin kautta, mutta aivan viime metreillä on alkanut usko palaamaan tohon touhuun. Kyllä joukkue toki vielä jotain vahvistusta tarvii, varsinkin nyt, kun Pelkonen jäi pois.

Vaikka Kaijjaanissa tuli 5-0 käkättimeen, tulee tammikuun peleistä mieleen Törmäsen kausi. Elettiin jotain tätä vaihetta, kun oltiin epätietoisia, saadaanko kotietu, vai tiputaanko jopa koko pleijareista ulos. Niin tiukkaa oli, mutta tammikuun aikana alkoi sitten ilmeisesti pelikirjan salat aueta pelaajille tai jotain muuta tapahtui. Tuli kyllä edelleen turpiin, mutta peli alkoi jotenkin yleisilmeeltään näyttää jo jääkiekolta. Siitä eteenpäin.... No turha mun on niistä lässyttää, jokainen muistaa varmasti itsekin.

Uskoa siis löytyy, vaikka varmasti tulee vielä käkättimeenkin. Vaikeampi mun on silti uskoa, että tätä nykyistä joukkuetta yskikään toinen Mestisseura voittaisi sarjassa. Yksitäisissä peleissä kyllä varmasti, mutta ei sarjassa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kello tikittää uhkaavasti, eikä tänäänkään kuultu mitään toimiston puolelta. Pelkosenkaan lopullisesta tilanteesta ei ole kerrottu, vaikka luultavasti tänään on kuvauksissa käynyt. Lukkokin hankki Rädyn Lekistä, joten markkinoiden täytyy todellakin olla täysin kuivat ja parista kolmesta pakista on luultavasti kilpailu n. 10 seuran kesken. Omat haaveeni Jyrkkiöstä ovat kyllä hälvenneet, eiköhän tuo olisi mennyt jo liigassa kuumille kiville, jos olisi Tapparasta lähdössä. Tuohilampi taitaa olla maksimi, mitä voidaan saada. Tämän jälkeen Konttinen ja sitten onkin jo tyhjää, jos todellista vahvistusta haetaan. En usko, että Ässistä ketään saadaan eikä Sport taida nykyään vilkaistakaan Suomen rajojen ulkopuolelle, joten... Joku täytepakkikin tarvittaisiin, joka kuitenkin on Lehtistä ja Kankaanpäätä parempi. Voitaisiin lähteä kyselemään liigaseurojen junnuista jotain kohtuu hyvää lainalle, jolloin saatettaisiin saada joku oikeinkin hyvä pakki, mutta toisaalta joku, joka ei sitten osoittaudukaan miksikään. Varmaan myös Seinäjoelta kysellään, mutta oma toiveeni on Mäkinen takaisin Muik Hockeysta. Siinä olisi varma peruspakki jolta löytyy kokemusta ja tarvittaessa hyökkäystaitoakin.

E: Puurulan mahdolliselle paluulle sanoisin kyllä. Kokemusta löytyy, eikä ainakaan olisi missään Tuton paidassa meitä kaatamassa. Maalivahtimarkkinoilla on kova kilpailu, joten ehkä Puurula on kuin onkin yksi parhaista vaihtoehdoista myös ensi kaudelle tandemiksi Laitisen kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Puurulan mahdolliselle paluulle lievä ei, koska Puurula ei osaa karsinnoissa torjua. Lisäksi liigasta löytyy uskoakseni kyllä parempiakin (kakkos/kolmos)veskareita, jotka olisi täysin saatavilla Vaasaan torstaihin mennessä. Suurempi prioriteetti on kumminkin saada tänne 1-2 pakkia, vaikka tilanne vaikuttaakin vaikealta. Joko Ere uskaltaa hommata ulkkarin tänne?

Halava - Kujanpää - Piispanen
Laaksonen/? - Jalo - Pekkala
Virkkunen/Iloviita - Laine - Laaksonen
Kiviniemi - Riska - Nabb

Tuhkanen/? - Uitto
Heikkinen - Liimatainen
Gröndahl - ?

Laitinen, Iilahti/?

Kysymysmerkit mahdollisia hankintoja. Tuolla rosterilla pärjäisi jo mukavasti, mutta katsotaan nyt mitä torstaihin mennessä tapahtuu vai tapahtuuko mitään.
 
Viimeksi muokattu:

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Kello käy kyllä uhkaavasti, eikä vieläkään mitään kuulu. Jos meidän puolustajat tulee olemaan tasoa s-kiekko, ei tartte edes viiristä unelmoida saatika karsinnoissa pärjäämisestä.
No vielä on hetki aikaa toivoa, että jotain tapahtuisi.
 

kotkanpoikii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sumulaakson kk, Spora forever,
Oikeesti..Lukko värvää mestispuolustajan ja Peltiitat Valkealan Kajon ex-Kookoo pelaajaan. Taitaa Suomen pakkipörssi olla nyt ei oota täynnä. Pari raavasta kanukki tai jenkkiulkkaripakkia parin kuukauden pestille tuskin nyt Sporan taloutta kaataa. Mutta onko Sporalla tai Erellä sittenkään samanlaisia kontakteja ulkomaille kuin esim. Tamilla ??Don Tami tekee kohta ton siirron ja sit itketään kun Tuton joukot menee liigaan niin että heilahtaa? Mitä tulee Puurun sulamiseen viime karsinnoista, niin johtukohan yksinkertaisesti siitä että mestiksessä ei viime vuonna vaan yksinkertaisesti yksikään mestisjoukkue antanut sellaista maalineduspainetta, jota vastaan olis saanut treeniä tarpeeksi niin pakit kuin kuin mokekaan.Nythän siel olis sit vastassa Kokkalat ja kumppanit, kun tarpeeks pitkälle taistellaan. Aatelkaapas jos Sporalla oliskin heittää tohon saumaan pari astetta kovempia ja kokeneempia ammattilaisia maalinedustaa putsaamaan...Tai mites sit noi Svenskipelaajat, kait sielläkin siirtoja oltais valmiita tekeen jos isketään tarpeeksi suuri rahatukko pöytään?
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Taitaa olla pelaajamarkkinat todella kuivat tällä hetkellä ja liigaankin yritetään kosia pelaajia Mestiksestä. Enemmän tässä taitaa olla tilanne, että saadaan pitää hatusta kiinni, ettei Sportille tarjota jotain ylitsepääsemättömän hurjaa summaa (pulla+kahvi), jota toimistolla ei voida vastustaa esim Pekkalasta ja menetetä pelaajaa/pelaajia.

Mertentakaa ei taida olla tulijoita. Taitaa Jämsällä olla kielimuuri esteenä ja pelaajat muutenkin kortilla. NHL vie AHL:ltä pelaajia, AHLyliopistojoukkueilta jne. jne.

Eikös paskalla ole yleensä tapana valua alaspäin? Liigajoukkueelle joku kymppitonni ei ole paskaakaan jostain Pekkalasta ja taas Sportille on todella suuri raha. Toivottavasti nyt ei kuitenkaan aivan näin ainakaan pääsisi käymään.
 

kotkanpoikii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sumulaakson kk, Spora forever,
Tuo Pekkalan myyminen olis kyllä aika raju juttu kannattajien keskuudessa. Siinä moni sanois et voi v... no tuskin näin tapahtuu vai mitä Ere?
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Menneen viikon jonkun päivän Pohjalaisessa Jämsä kertoi, että liigasta on tullut kyselyitä joistain pelaajista, mutta Sportin tuntien en usko, että ketään lähdetään myymään, ellei tule todella hyvää tarjousta.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Multa on mennyt aivan täysin ohi ainakin että jossakin aviisissa olisi ollut että Sportin pelaajia on kyselty myös. Sen sijaan sen muistan nähneeni että Sportista on tähyilty Ipan suuntaan. Olisihan se aivan kestämättömän järkyttävää jos meidän pistelinko lähtisi kesken kauden. Tiedän, että Sportissa ei näin toimittaisi.

Ja Ässät osiossa joku kertoi Taimen olleen loukkaantuneena joten tuskin Sport loukkaantunutta pakistoonsa huolii.
 
Viimeksi muokattu:

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jos markkinat ovat oikeasti niin kuivat kuin monet antavat ymmärtää niin kyllä sitten jo melkein soittelisin Pernaalle Seinämäelle. Voi hyvä jysäys. Tulisipa nyt tietoja ulos ennen KooKoo ottelua.
 

velhio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Red Ducks
Mikäli näissä arpajaisissa pitäisi jotain heittää ilmoille niin Tume..

Nykyinen jengi Mulhouse sarjassa sijalla 13. ja runkosarjaa on enää pelaamatta kolme peliä. Löytyisi varmaan pelihalujakin, mikäli paikat kestää ja tilipussi kohdillaan. Lähtökohtaisesti ei tässä vaiheessa kautta kiinnostaisi, mutta pakonsanelemana kaippa kaveriin on jotain kontaktia otettu (?).

Sopimus näyttäisi Tumella olevan tästä kaudesta, ja siitä ei ole tietoa kuinka hyvin tuosta pääsisi irti.

Panic?
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Mikäli näissä arpajaisissa pitäisi jotain heittää ilmoille niin Tume..

Nykyinen jengi Mulhouse sarjassa sijalla 13. ja runkosarjaa on enää pelaamatta kolme peliä. Löytyisi varmaan pelihalujakin, mikäli paikat kestää ja tilipussi kohdillaan. Lähtökohtaisesti ei tässä vaiheessa kautta kiinnostaisi, mutta pakonsanelemana kaippa kaveriin on jotain kontaktia otettu (?).

Sopimus näyttäisi Tumella olevan tästä kaudesta, ja siitä ei ole tietoa kuinka hyvin tuosta pääsisi irti.

Panic?


Milloin vain takaisin!! Mutta, mutta.. Ei taida olla saumoja niin kauan, kun Törmänen vaikuttaa millään lailla Sportissa. Näillä herroilla meni aikanaan niin pahoin sukset ristiin, että ei tosikaan. Kyllä itsekkin alkaa kallistumaan pikku hiljaa Pernaan kannalle, kun ei muita näytä olevan saatavilla.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kyllä itsekkin alkaa kallistumaan pikku hiljaa Pernaan kannalle, kun ei muita näytä olevan saatavilla.

Kävin katsomassa sunnuntaina Hydraulic Oilers-S-Kiekko pelin ja Pernaa oli pelaamassa. Ainakin tuon pelin perusteella on aika kaukana Mestiksen kärkijoukkueen tasosta. Kova työ olisi pysyä playoff-tahdissa mukana.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Tyyntä myrskyn edellä vai jotain ihan muuta?

Hiljaista on. Ei ilmeisesti pihaustakaan mistään suunnasta mahdollisista vahvistuksista. Tosin nykyään ne on onnistuttu pitämäänkin paremmin salassa.

Ainakin yksi pakki on pakko saada! Tai toinenkin, jos Pelkonen on loppukauden sivussa. Yksi kpl oli jo tilauksessa ennen tuota loukkaantumista.

Pelkosen tilanteestakaan ei ole tiedotettu yhtään mitään?!

Markkinat eivät varmaan "ihan" parhaat ole tällä hetkellä, NHL:n alettua ja sitä rataa. Liekkö nyky-Sportiin mitään ulkkareita edes otetaan.. Onko kontakteja / tietotaitoakaan nykyisellä UTJ:llä.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Todellakin hiljaista on. Toivottavasti Sport ymmärtää käyttää Stögön kontakteja ja täytyyhän Räpsällä olla vielä suhteita Lahteen ja Nuben kautta, ehkä!? Olisin kovasti toivonut että tiedotetta olisi puskenut ennen GoGo matsia mutta näyttää siltä että näin ei tule käymään.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Kyllä se niin taitaa olla, että markkinat ovat vain totaalisen tyhjät. Valmistaudutaan henkisesti siihen, että Raid Lehtinen on vakiopareissa ja Kankaanpääkin, kun tuosta joku vielä pärähtää rikki.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Valmistaudutaan henkisesti siihen, että Raid Lehtinen on vakiopareissa ja Kankaanpääkin, kun tuosta joku vielä pärähtää rikki.
Joo no se on sitten soronnoo sanon mä.

Jos kaikki jotenkin ihmeen kaupalla pysyisi ehjänä, niin tuolla pakistolla voisi viiristä tapella, karsinnoissa pärjätäkseen tarvitsisi kyllä jotain extaa.

Pelkonen --> Lehtinen jo itsestään on aikamoinen tason- ja kokemuksen lasku meidän pakistoon. Puhumattakaan, että sieltä menisi vielä joku muu rikki ja Kankaanpää tulisi kehiin.

V*tuttaa kun nyt pakisto on vain pahimmassa tapauksessa siirtorajan kynnyksellä heikentymässä, kun Pelkonen loukkaantui (jos loukkaantui pahasti) ja ketään ei tule. Viikko pari takaperin toiveet ja haaveet olivat vähän toisenlaiset.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kun katsoo millaista tusinakamaa Liigaan on tullut lockoutin päättymisen jälkeen, niin ei tarvitse ihmetellä, miksi Mestiksessä on vieläkin hiljaisempaa. Yksinkertaisesti tarjolla ei ole vahvistuksen kriteerejä täyttäviä pelaajia, varsinkaan puolustajia, joita Sport eniten kaipaa. Niistä vähäisistä pelaajista jotka voivat olla irrotettavissa loppukaudeksi saadaan vielä aikaan kova kilpahuuto, joka venyy varmasti ihan siirtorajan loppumetreille. Kukapa ei haluaisi katsoa kaikkia kortteja ennen lopullista päätöstä, koska aina löytyy joku, joka epätoivoisena tarjoaa ihan poskettomia summia. Tami esimerkiksi.

Twitterin puolella Sportiin on yhdistetty ainakin Jarmo Jokila. Todennäköisesti vasta ensi kaudeksi.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Jaa että pelaajat loppui yhtäkkiä kesken kun palattiin normaaliin päiväjärjestykseen?

Paskanmarjat sanon minä. Sielä niitä on echl:ssä aivan samanlailla kuin ennenkin. Joo, kotimaisia ei ole tarjolla mutta pitääkö ollakaan? Ulkkarit tietenkin maksaa, mutta jos budjetissakin on vielä tilaa reilusti, niin kyllä tolla jo jotain pitäisi loppukaudeksi P-Amerikastakin saada.

Itse olen sitä mieltä että noita kehäraakkeja alias Pernaa ja puolirampa Immonen on aivan turhaa tänne roudata, nyt kun tosta linjasta on jo pari vuotta sitten luovuttu.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Jos Pernaa tai Tume tulisi tänne, niin samantien voitaisiin hankkia kaksikko Salmu-Erholtz ihan vaan vanhojen hyvien muistojen takia... Joo ei.

Ulkomaille vaan soittoa perään ja jos Ere ei osaa rallienglantia/ei tiedä kenelle soittaa, niin Stögö hommatkoon meille pari vahvistusta. Kotimaan markkinat on sen verran heikot, ettei mihinkään.

Sport-puolustaja Pelkonen sivussa 4-6 viikkoa @ Kiekko-Pohjalainen

Kiekko-Pohjalainen kirjoitti:
Uusia pelimiehiä ei Sportin väreissä todennäköisesti vielä keskiviikkona nähdä, mutta perjantain LeKi-ottelu onkin sitten eri asia.
Jotain on jo tarttunut?
 
Viimeksi muokattu:

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nonniin elikä Pelkonen on sivussa sitten 4-6 viikkoa. Solisluu ei kuitenkaan onneksi poikki mennyt. Huomenna GoGota vastaan stunttina on Lehtinen ja näin ollen uusia miehiä ei vielä nähdä. Pohjalaisen mukaan Leki peli voi sitten olla asia erikseen. Sivussa Pelkosen lisäksi Meri, Halava, Laine ja olikohan Nabbikin vielä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös