Sport 2004-2005

  • 201 363
  • 1 238

Rocco

Jäsen
Näköjään vuoden sopimukset kaikille uusille. Hienoa muuten nähdä ettei kukaan pelaaja ole halunnut liigapykälää! Tuo on hyvää asennetta pelaajilta ja oikea lähtökohta joukkueenjohdolta.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Viestin lähetti RV16
Eli?

Sopimuksessa ei ole kesken kauden liigaan lähdön mahdollistavaa oikeutta. Ennen melkein kaikissa oli, pelimiehillä siis. Viime kaudella Sportilla oli enää yhdellä, Teemu Kuusistolla. Rahallahan, suurella semmoisella, lähtee kaikki. Ei ole järkeä pitää joukkueessa semmoista pelaajaa, joka haluaisi pelata muualla.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Viestin lähetti mendieta
Sopimuksessa ei ole kesken kauden liigaan lähdön mahdollistavaa oikeutta.

Ok, kiitokset selvennyksestä.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Pohdiskelua hieman uusista sopimuksista.

Backman näytti siis viimeistään keskiviikkona mistä puusta hänet on veistetty. Pikkuisen otteisiin tasaisuutta niin hyvä tulee. Viime kaudellahan tuo maalintekeminen oli Tatulle hirveän vaikeaa, onneksi jamppa spesifikoitui sitten alivoimapelaajaksi. Hyvä hyvä! Semmoista 20 pistettä per kausi on ihan hyvä kolmos-nelosketjun miehelle. Toki mahiksia paljon parempaan olisi.

Fogströmin pitäisi jostain saada nyt uutta kipinää. Sentteri oli viime kaudella hyvä, mutta tuo poukkoilu paikasta toiseen vei tehot. Ei edelleenkään pääse kahteen ekaan vitjaan. Rahkeita on vaikka mihin.

Kiku!!! Ei sanoja. Just love you mate!

Hallbäck. Ei tarvi perustella. Viime kausi mitä mainioin. Kiitos Kokkola!

Heikkinen tuntui oppineen viime kaudella Kaaneissa nimenomaan omaa heikkoa osa-aluettaan puolustamista. Training campilläkin oli normaalia passiivisempi. On varmasti hieman kehittynyt.

Luotonen oli jo viime kaudella toiveissa. Hyvä peruspakki, jolla on kokoa ja massaa. Kiekollinen peli ihan hyvin kuosissa.

edit: +j
 
Viimeksi muokattu:

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Hallbäckin jatko oli todella tärkeä asia. Mikki tuo puoluspeliin näkemystä. Hyvät avaukset ja pistää itsekin sisään, kun on paikka.

Heikkisen tarpeellisuus oli mulle vähän kysymysmerkki. Pelicansissa pelaaminen tuskin hirveasti koulutti hyvään suuntaan. Ahnaasti hyökkäävä pakki oli ainakin viimeeksi Vaasassa pelatessaan.

Luotonen on kookas. Varmistaa puolustavana oman alueen. Eipä taideta Vaasassa enää huudella Kurri-juttuja Luotoselle :D
Nyt vaan osoittamaan, että "on tarpeeksi hyvä meille".

Jo kokenut Mestis-vääntäjä Kiku Hjerpe sai näyttää Tamille tosissaan taitojaan ja sehän riitti odotetusti. Kiku on hieno kaveri kaukalossa ja sen ulkopuolella.

Fogström on aina ollut lupaava oma kasvatti ja viime kausi oli hyvä jos unohdetaan loukkaantumiset sun muut. Erityisesti syksy oli Fogilta erinomainen. Kolmossentteri.

Backman...no comments, mutta onnittelen sopimuksesta ja uskon parempaan tulevaisuuteen.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Mikäs on näiden teidän omien junnujen status ensi kaudella? Lähinnä siis Osalan ja Aution. Tamminenhan on tunnettu siitä että nuorille ei luottoa heru. Kyllähän molempien pitäisi ensi kaudella Mestikseen mahtua, ainakin seitsemänneksi pakiksi Aution ja Osalan nelosketjuun. Kai molemmat ainakin treenaavat edustuksen mukana?
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Osalalla on Sportin kanssa kahden vuoden diili. Tuskin ennakkokaavailuissa aloituskokoonpanon (siis koko joukkueen) neljässä vitjassa. Peliaikaa siten kuten ansaitsee. Kiva kattoa mihin rahkeet riittää training campillä oli pirteä. Siitä voikin olla sitten montaa mieltä, mikä on B-junnuikäiselle se paras paikka kehittyä ja pelata.

Autio pelasi viime kauden Lukon A:ssa. Ongelmia on mahtua Sportiin ensi kaudella. Varsinkin, kun tc ei mennyt ihan putkeen.

Tammisen mietteitä pelaajista, junnuistakin, kannattaa lukea www.vaasansport.fi:stä. Tamin kalju kiiltää siinä etusivulla. Siellä on juttua.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Nyt kun noita diilejä on kasassa jo kohtuullinen määrä niin ajattelin suunnitella hieman kentällisiä. Tamminen tuolla Sportin sivuilla valottaakin jo hieman suunnitelmia. Tässä Gaisan omat:

hyökkäys:

I: Jämsä - X - Nabb
II: Myllyaho - Suonpää - Jäske
III: Hjerpe - Fogström - Mattila
IV: Backman - Pajuluoma - X
V: Osala - X

puolustus:

I: Laine - X
II: Jämsä - Luotonen
III: Hallbäck - Heikkinen
IV: Virta - Kuusisto
V: X

maalivahdit:

I: Härkönen
II: X
III: X

Ja spekuloinnit päälle. Ykkössentteri on hankinnassa. Se lienee Fandul, P-Amerikkalainen tai joku paniikkihankinta. Spruktsille on jätetty tarjous, mutta hänestä ei vastuun kantajaksi ole. Minulle ei muutenkaan oikein avaudu miksi heille on tarjous jätetty. Ehkä ne on jotain suolarahoja, tyyliin "kokeillaan jäätä". Fandul olisi kerrassaan loistava ykkössentteri. *ristii kätensä*

Puolustus on miestä vajaa. Uskoisin, että mukaan tulee vielä yhdeksäskin kaveri, joka on Jesper Söderholm. Hän paikkailee sitten ja pelaa ehkä pääsääntöisesti farmissa. Tarjous on täälläkin jätetty ilmeisesti yhdysvaltalaiselle pelaajalle. Vastaus tulee kuulemma 13.6. Gaisins on myös samanlaisessa tilanteessa kuin Sprukts. Ainesta semmoiseksi 6-8 pakiksi olisi.

Maalivahtiosasto muuttunee Sportin osalta niin, jos vertaa viime kausiin, että Härkönen lienee selkeä ykkösveskari ja kakkonen on sitten se joka antaa Häkälle hengähdysaikaa. Viime kausihan periaatteessa meni jo näin, vaikka tarkoitus ei ollut. Kuka on sitten pari? Veikkaisin, että HD tai Limnell. Toivottavasti HD. Kolmosena jatkanee Nikkolan Ville, ei peliaikaa.

Vasabladetissa sanottiin, että joukkueen kokonaisvahvuus tulee olemaan 26 pelaajaa. Voisi helposti kuvitella, että 3 maalivahtia, 9 pakkia ja 14 hyökkääjää. Nyt on 19 eli veikkaisin, että tulee vielä 2 pelimies hyökkääjää ja yksi pakki. Loput on sitten junnuista otettavia back uppeja.

Ihan kivaltahan tämä näyttää. Tamminen on rakentanut siihen tahtiin mitä lupaili ja rakentamisessa on ollut selkeä suunnitelma ja suunta. Tc meni lopulta hyvin, vaikka pelkoa oli itselläkin persiissä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mitenkäs tuo Westerback, olikos se jäällä tuossa harjoitusrupeamassa? Jossain viestissä tuosta on jo ehkä mainittukin, mutta laho pää kun on niin ei kykene muistamaan.

Ja oliskos tuosta Nabbista tosiaankin Gaizkan mielestä suosikkijoukkueen ykköskenttään? Melko tavalla pitäisi kai viime vuoden esityksistä kohentaa, että pystyisi noinkin suureen rooliin nousemaan.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Viestin lähetti mendieta
Nyt on 19 eli veikkaisin, että tulee vielä 2 pelimies hyökkääjää ja yksi pakki. Loput on sitten junnuista otettavia back uppeja.
Täytyy toivoa, että Fandul tai joku muu hyvä hyökkäjä saadaan, tai oikeastaan kaksikin tarvittaisiin. Ellei Pate pelaa ensi kaudella tai jos pelaa vain osan siitä (mikä lienee todennäköistä) niin ilman paria todellista vahvistusta hyökkääjistö jää aika heppoiseksi. Vaikkakin esim. mendietan veikkaamat kakkos- ja kolmoskentät kuullostavat aika hyviltä.

Puolustus on hyvässä kuosissa jo nyt ja jos Häkä on yhtä hyvä kuin viime kaudella niin omissa ei pitäisi soida kovin paljon.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Viestin lähetti Everton
Mitenkäs tuo Westerback, olikos se jäällä tuossa harjoitusrupeamassa? Jossain viestissä tuosta on jo ehkä mainittukin, mutta laho pää kun on niin ei kykene muistamaan.

Ja oliskos tuosta Nabbista tosiaankin Gaizkan mielestä suosikkijoukkueen ykköskenttään? Melko tavalla pitäisi kai viime vuoden esityksistä kohentaa, että pystyisi noinkin suureen rooliin nousemaan.

Ei ollut Westerback jäällä.

Nabb ykköseen todellakin! Viime kaudella hukassa ollut itseluottamus ja liike on nyt löytynyt ja Nabb on nousemassa sille tasolle mitä on odotettu. Sysäys tuli ilmeisesti tuolta U20-maajoukkue turnauksesta Pietarista, missä Kimi takoi maaleja.

Tamminen itse väläytti tuota ykkösvitja mahdollisuutta Sportin sivuilla ja hehkutti Kimiä training campin parhaana pelaajana. Ei ole vaikea yhtyä noihin hehkutuksiin, kun näki Kimin otteet jäällä.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Hyvältä näyttää

? - Jäske - ?
Jämsä - Suonpää - Myllyaho
Mattila - Pajuluoma - Hjerpe
Nabb - Fogström - Backman

Jämsä - ?
Heikkinen - Laine
Kuusisto - Virta
Hallbäck

Härkönen


Jos hyökkäykseen tulee 2 kovaa pelimiestä, KalPa on haastettu. Pakisto on jo nykyisellään sarjan paras, mutta ilmeisesti KalPa on ainakin hankkimassa vielä lisää pakkeja. Jos tuo ? - paikka jostain syystä vielä täytettäisiin, olisi pakkikalusto kyllä melko hurja.
 

Vousku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Soprt
Tuon kovan puolustuksen nimistä unohtui Bretiltä vielä tuo Luotosen Tuomas.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Re: Hyvältä näyttää

Viestin lähetti Brett
Pakisto on jo nykyisellään sarjan paras, mutta ilmeisesti KalPa on ainakin hankkimassa vielä lisää pakkeja. Jos tuo ? - paikka jostain syystä vielä täytettäisiin, olisi pakkikalusto kyllä melko hurja.

Tami sanoi, että sopimusehdotus on jätetty Latvialaisille ja Pohjois-Amerikkalaiselle puolustajalle. Mikäli kaikki sopimukset tehdään niin silloin olisi 9 pakkia, eli:

Laine, Jämsä, Luotonen, Hallbäck, Heikkinen, Virta, Kuusisto, P-Amerikkalainen ja Gaisins. Joten se olisi sitten valmis paketti. Olisi varaa vähän loukkaantumisiinkin talven aikana. Ei tosin ihan niin moneen kuin viime talvena.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Eiköhän se ole niin, että tuo Gaisins ja mahdollinen p-amerikkalainen olisivat toisensa pois sulkevia. Turhaa hommata pelimiehiä liikaa, kokoonpanon ulkopuolelle. Se back up kaveri voi olla oma junnu tai farmissa, joka nostetaan sitten Sportiin, kun siirtoakkuna menee säppiin.

Shearerille: Viime kaudellakin oli 9 pakkia sopimuksen alla, mutta siltikään ei meinannut riittää :)

Uskoisin, että Gaisins on edullinen kaveri. Jos näin on niin sitten on mahdollista tuo, että hän ja joku amerikaano tulee. Toivottavasti amerikaano jäisi haaviin ja olisi kunnon leaderi. Puolustus on hyvä, mutta kovin tasainen. Siellä saisi olla joku selkeä johtaja. Jämsä on semmoinen, mutta kovin hiljainen ja esimerkillä johtava. Ulkkis voisi olla kunnon verbaali-tsemppari.
 

Tepe#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport/Real Madrid
Sportin kotisivujen foorumilla puhutaan että Fanduls tehnyt sopimuksen Sportin kanssa. Huhun kertoja sanoo kuulleensa sen luotettavasta lähteestä. Tiedä sitten pitääkö paikkansa mutta kova nimi Mestikseen mikäli on tehnyt Sportin kanssa sopparin.
 
Suosikkijoukkue
Sport, Patrik Westerback, Liverpool FC
Sentterit

Kyllä on Sportilla taas senttereitä. Sopimuksenalaisista senttereitä ovat Pete Suonpää, Niklas Fogström, Ari-Pekka Pajuluoma ja Tatu Backman, Backman kuitenkin muistaakseni pelannut laidallakin, vai? Ulkomaalaista sentteriä haetaan Fandul/joku nikkari? ja ei myöskään saa unohtaa Paten mahdollista kuntoutumista. That´ll be the day kun Patrik Westerback ei mahdu Sportin kokoonpanoon "terveenä"!
 

Brad Vigon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, JYP, Mora IK
Viestin lähetti Tepe#44
Sportin kotisivujen foorumilla puhutaan että Fanduls tehnyt sopimuksen Sportin kanssa. Huhun kertoja sanoo kuulleensa sen luotettavasta lähteestä. Tiedä sitten pitääkö paikkansa mutta kova nimi Mestikseen mikäli on tehnyt Sportin kanssa sopparin.

Jos tuo pitää paikkaansa niin voi sanoa, että Jääkiekkolehti kirjoittaa täyttä paskaa. Siinä kirjoitettiin, että Fanduls siirtyy Ruotsiin. Jos tosiaan on tehnyt sopparin Spåran kanssa niin Spårt saa sellasen kokoonpanon ensi kaudelle, että on jo "varma liiganousija" KalPakin vaarassa...
 

Bondarev

Jäsen
Viestin lähetti Brad Vigon
Jos tuo pitää paikkaansa niin voi sanoa, että Jääkiekkolehti kirjoittaa täyttä paskaa. Siinä kirjoitettiin, että Fanduls siirtyy Ruotsiin. Jos tosiaan on tehnyt sopparin Spåran kanssa niin Spårt saa sellasen kokoonpanon ensi kaudelle, että on jo "varma liiganousija" KalPakin vaarassa...

...näköjään lehtiä voi lukea monella tavalla, sillä jos Brad Vigon viittaa uusimpaan Jääkiekkolehteen(nro5), niin ei siinä ainakaan Fandulsia minnekkään Ruotsiin siirtyväksi ole ilmoitettu. Jarkko Glad sen sijaan siirtyy ks. lehden mukaan Skellefteån riveihin. Fandulsin osoite on sen sijaan hämärän peitossa, eli myös Sport on mahdollinen.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Tamminen sanoo 4.6 julkaistussa haastattelussa Sportin sivuilla, että neuvottelee Fandulin kanssa. Jos Fandulilla olisi sopimus niin luulisi, että Tami ei ko. lausuntoa olisi antanut. Nooh, Tamista ei kai ikinä tiedä...

Edelleen tuo Fandul -> Sport-sopimus on "julkaistu" yhden nimimerkin toimesta Sportin forumilla eli totuusaste on vielä todella alhainen. Odotellaan sitä virallista tietoa. Itse en ainakaan vielä tuulettele.
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Fanduls olisi kylla tosi kova vahvistus, todellinen sellainen. Pidetaan paa kylmana ja odotellaan taas. Ettei eraat naapurikaupungin 'fanit' saa taas paahansa jotain ylenpalttisesta hehkutuksesta.

Kangasalustan soppari oli muuten jo varmaksi kuulutettu huhu-areenalla mutta mitaan ei ole siitakaan kuulunut. Se siita huhu-areenan todellisuuspohjasta.

Ai niin. Terveiset vaan taalta Thaimaasta. Heikohkot aakkoset/aakkoset naissa nappiksissa...
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti Sumu
Fanduls olisi kylla tosi kova vahvistus, todellinen sellainen. Pidetaan paa kylmana ja odotellaan taas. Ettei eraat naapurikaupungin 'fanit' saa taas paahansa jotain ylenpalttisesta hehkutuksesta.
Iäkäs,kovapalkkainen pelaaja.Tamin kaveri.Eikös Fandul sopisi siis hyvin Sportin rosteriin? Parhaimmillaan hyvä mutta mun mielestä suht.mielialapelaaja.Vaatisi jonkun itäkaverin rinnalleen samaan ketjuun. Kuinkahan sitten mestiksessä pelaaminen maistuisi,saas nähdä.
Mitä!? Oletteko te joskus hehkutelleetkin? En minä vaan ole huomannut...("Ihmettelee huuli pyöreänä"?)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös