Spåra-Kookoo 18.9.2002

  • 2 870
  • 26
Suosikkijoukkue
Kookoo
Veikkauksia?
1-2

Tätä ei voi kuin veikata,kaksi aika tasavahvaa joukkuetta kun kohtaavat.
Mutta kyllä mun vaaka kääntyy kookoon puolelle:

-Spåran " Hans" Westerback loukkaantunut,en tiedä pelaako keskiviikkona,mutta toivon ettei pelaisi, vaikka toisen loukkaantumista ei saisikaan toivoa,tämä on vain peliä.
-Kookoolla kaikki kunnossa, paitsi Keltanen ei pelannu lauantaina,pelaako nyt?
-Vaasan suosikki "Tinke" Nurmberg ei tehnyt lauantaina pisteitä,tai koko ykkönen ei tehnyt,eivät varmaan pelaa toista peliä putkeen ilman tehoja.
-Kookoolla suht helppo voitto Tutosta,Spåra jatkoaika tappio Kajaanille.
-Ja kookoo hyvä vierasjoukkue.(Ainakin viime vuonna...;))

Joten Kookoo voittaa....
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
3-1 Spåralle

Pleikkareissa ei KK pystynyt Sporttia kotonaan voittamaan joten tuolta pohjalta odotan voittoa!
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Westerback ei pelaa.

Eilen treeneissä Fogström oli ottanut Paten paikan ja Manner taas oli Fogin paikalla latvialaisten välissä. Oli tekemisen meininkiä eilen treeneissä ja ketjukokoonpanotkin näyttivät hyvältä. Uskon, että Manner sopii paremmin latvialaisten kanssa kuin Fogström.

Sport jyrää 5-1.
 

Rocco

Jäsen
Kuten Sumu sanoikin niin KooKoo oli aseeton playoffseissa pienessä kaukalossa, aivan yhtä lailla kuin Sport oli Kouvolan isossa loorassa. Kaksi erilaista pelityyliä ja pelipaikkaa. Vaikka KooKoo onkin vaarallinen ja taitava joukkue niin luulen että Sport nappaa niukan voiton.
 

maria

Jäsen
Suosikkijoukkue
kookoo, jokerit, djurgården,
toivotaan parasta...

eipä ole niin yksiselitteinen juttu. kausi on kuitenkin vasta alussa ja pitkiin pelimatkoihin tottuneet pelaajat täysissä voimissa. jos kookoo pelaa lauantain tapaan (johon uskon) pisteet matkustaa kouvolaan. toisaalta sportilla tappion karvas maku suussa, saattaa tulla ja kovaa kun on kotikatsomon tuki vielä takana.
mut kookoo vie, siltä tuntuu.
1-2
 

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tiukka vääntö luvassa Vaasassa.

Sen verran kuitenkin pitää KooKoohon luottaa, että veikataan niukkaa vierasvoittoa:

Sport-KooKoo 2-3

(toivottavasti Jarru Suorsa on jo mukana Vaasan reissulla).
 
Suosikkijoukkue
Kookoo
Ainakin Kouvolan sanomien mukaan ei pelaa viellä
Vaasan Old Tradfortilla...(Menikö oikein?)

On sitten lauantaina mukana Kalpan pelissä,tod.näk.
 
Viimeksi muokattu:

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Kyllä siinä uskossa mennään, jotta Sportti vie KooKoota kuin sairasta sikaa.

7-1

Janis Sprukts tekee 4 maalia. Fugi tekee yhden ja Hintti Alden tekee myös yhden. Hienoin maali nähdään tilanteessa 6-1 kun Jussi "jusa" Heikkinen kiittää Sm-liigan seuroja siitä, että ei kelvannut heille. Hän kiepittää koko KooKoon (kokossa kokkoon..astialle) ja pistää 7-1 loppunumerot.
 

Reis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Veikataan varsinaisen peliajan jälkeen 2-2. Sportin hallitessa ottelua KooKoota pitää pystyssä Grahn (mikäli on pelivuorossa tänään). Jatkoaikamaalikin nähdään, sen tehneestä joukkueesta en sano mitään.

Sportin latvialaiset tekevät maalin mieheen. KooKoon maaleista vastaavat Antti Huuhka ja Reino Soijärvi.


edit: typo
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vaasassahan on ollut oikea goonien kohtaaminen, kun Tomi Lindfors, Mikko Mattila ja Antti Hilden ovat nahinoineet itsensä jäähylle...

Spruikkis tekaisi sitten ylivoimalla kauden ensimmäisen maalinsa. Joka oli myös kauden ensimmäinen takaiskumaali KooKoon verkkoon. Mutta, nou hätä: Syksyn yllättäjäksi povaamani Ossi Louhivaara tasoitti ylivoimalla alta minuutissa. Miksisköhän kolmoskenttä on ollut pelaamassa heti ylivoimaa?


EDIT:
18.49 Sport Pasi Kuusisto Selästä taklaaminen 2 min
18.49 Sport Pasi Kuusisto Automaattinen käytösrangaistus 10 min

Ei liene vaikeaa arvata kuka on lentänyt laitaa päin naama edellä.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jeeeeeees...arvokas päänahka KooKoolle. KooKoo teki nyt tempun joka viime vuonna ei onnistunut kertaakaan eli haki Vaasasta pisteet.

Sport-KooKoo 1-2 (1-1, 0-1, 0-0)
1-0 Jani Sprukts (Juris Stals, Mikael Hallbäck)
1-1 Ossi Louhivaara (Teemu Timoskainen, Petri Anttila)
1-2 Mikko Kinnunen (Tomi Lindfors)

torjunnat:
Härkönen, Sport 7+15+8=30
Grahn, KooKoo 9+11+8=28

Saisiko Vaasalaisilta kommentteja ja raporttia pelistä , kiitos.

ps. ai niin onnea Atchafalaya Baylle ja Marialle täysin oikeasta veikkauksesta eli 1-2 :han se peli päättyi.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Noin sitä pitää

Eli kyllä kelpaa. Ei paljon paremmin voisi sarja alkaa, yksi päästetty maali kahta kovaa joukkuetta vastaan.

Grahn lienee aika mukavassa vireessä, vai oliko sitten ilman pelinrakentajaansa pelannut Sportin hyökkäys tehoton TuTon lailla?

Miten Holopainen muuten sai kakkosen kiekon peittämisestä ja Hjerpe samassa ajassa poikittaisesta? En keksinyt muuta selitystä, kuin että J-P on tosiaan peittänyt ensin kiekon, ja Hjerpe yrittänyt kammeta tämän pois sääntöjen vastaisin ottein.

Tuomarin nimi ei sano mulle mitään, mutta ei ainakaan samanlaista vihellysrulettia järjestänyt kun muilla paikkakunnilla tänään oli.
 

The Rock

Jäsen
Ossi Louhivaara #8

Mitenkäs tämä Titaanien lahja Kouvolan jääkiekkoilulle on kauden alkupeleissä esiintynyt teidän KooKoo-fanien mielestä?

Teille tulee vielä olemaan paljon iloa Ossin pelisuorituksista, se on varma asia!

Tsemiä Oso! :)
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Re: Ossi Louhivaara #8

Molemmissa peleissähän se on tehnyt maalin. TuTo pelissä ei häikäissyt muuten, mutta tärkeä maali. Kaksi maalia kahdessa pelissä on kuitenkin kova saldo kolmosketjussa pelaavalle kaverille, joka pelaa 1. kauttaan tällä sarjatasolla. Suhteellisen nopeana ja taitavana vaarallinen juuri pelatessaan vastustajien vähän huonompia ketjuja vastaan. Tosin tämänpäiväinen maali olis yntynyt YV:llä.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Otteluraportin pistän tulemaan tässä yön tunteina.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Otteluraportti Sport-KooKoo

Sportin kauden ensimmäinen kotiottelu

Näin alkuun tulen pahoittelemaan kirjoitusvirheitä, koska olen aika pahasti ruosteessa näin kauden alussa ja ennen kautta tapahtunut harjoittelu ei ole tuonut minuun mitään tulosta ja se on aika turhauttavaa.

Ennen ottelua

Paljon on puhuttu ja huhuttu ennen tämän pelin alkua. Sport on vihdoin saanut velat maksetuksi ja muutenkin joukkueen ympärillä pyörii paljon juttuja, mutta niistä liiankin monet ovat lähinnä negatiivisia. Harjoituksista oli sen verran ollut tietoa, että joukkueen yhteiset treenit ovat jääneet vähiin kun joukkueen rakentaminen jäi näinkin myöhäiseksi. Itseasiassa joukkue ei vieläkään ole valmis, vaan Mikko Ilkan tilanne päätetään toivottavasti "jo" ennen viikonloppua. Mutta ihan kuin Sporttia ei olisi tarpeeksi kiusattu jo tällä, niin pitihän Patrik Westerbackin päättää kautensa ennen kuin se ehti edes kunnolla alkaa. Vammasta riippuen, hän on poissa 1-12 kk. aika iso haarukka vai mitä?

1.Erä

Sportin sisääntuloon oli saatu savua,valoja ym. systeemejä, mutta silti jotain jäi puuttumaan. Yleisöä ei tämä sarja näytä edelleenkään kiinnostavan. Itse peliin. KooKoo aloitti lujaa, mutta vedot pysähtyivät Sportin pakkeihin ja viimeisenä lukkona maalissa torjuneeseen Marko Härköseen. Sportin pelistä puuttui liike, mutta välillä oli kentällä nähtävissä hyvää potentiaalia. Ajassa 8.40 KooKoo sai kaksi jäähyä joista toinen tuli Tomi Lindforsille ja toinen Mikko Mattilalle joka rumin ottein pysäytti Antti Hildenin ja kuumaverinen Hilden lähti myös penkille kostostaan. Tässä kohtaa Mattila oli varmasti iloinen siitä, että linjatuomarit ehtivät väliin, ennen kuin Hilden olisi pyyhkinyt Mattilalla pleksejä. Tilanteessa oli nähtävissä lämpöä.. Sport ei kuitenkaan saanut aikaiseksi lasta eikä (sensuroitu) kunnes latvialaiset vahvistukset Sprukts ja Stals ottivat pelin haltuun. Hallbäck syötti laitaan Stalsille joka jatkoi Spruktsille. Tämän jälkeen nähtiin mistä tämä mies oli veistetty. KooKoon puolustajalle kahvia ja pullat kurkkuun, kiekon kanssa maalille jossa nätillä veivillä Grahnin längistä sisään ja välillä homma toimi yhdellä kädellä! Kauan ei Sportin riemujuhla jatkunut, kun Joni Reinikka otti tyhmän jäähyn. Aluksi näytti että Sportin alivoima hoitaa homman, kunnes Jori Kokkosen älytön purkuyritys päätyi KooKoon pelaajalle. Sieltä kiekko parilla siirrolla maalin taakse, josta nätti syöttö ohi Sportin pelaajien maalin edessä piknikillä olleelle Tomi Lindforsille, joka sai leipoa kiekon ohi Härkösen. Erän lopussa tuli vielä yksi typerän vaarallinen tilanne, jossa Sportin kapteeni Pasi Kuusisto taklasi vastuuttomasti KooKoon Jukka-Pekka Holopaista ja "spädä" sai tempustaan ansionmukaiset 2+10min.

2.Erä

Heti erän alussa yleisö sai mitä halusi. Antti Hilden ja Vesa Myllyaho tekivät Timo Nurmbergistä hampurilaisen ja sekös sai Liisan puhaltelemaan ja Sportin kannattajat huutamaan. Siihen taisi Sportin ilonaiheet sitten jäädäkkin. Kesken Jämsän jäähyn pääsi Stals varastamaan kiekon suoraan Spruktsille joka pääsi yksin läpi,mutta jotenkin ihmeellisesti linjatuomari Aki Levänen sai tästä vihellettyä paitsion. Herää kysymys, että onkohan täällä keksitty jotain uusia sääntöjä sitten viime kevään jälkeen, kun ainakaan normaalia paitsiota ei tuosta saa, vaikka sitten kuinka kaivaisi. Ajassa 38.57 ratkaisi Tomi Lindfors voiton KooKolle aivan loistavalla pulla ja kahvit -ohjelmalla jossa Sportin pakkeja kyllä vietiin armottoman lujaa B-pisteen päällä. Hän pääsi sitten vapaasti sektoriin josta lähteneen laukauksen Härkönen vaivoin torjui, ja paikalla oli Mikko Kinnunen joka pisti kiekon varmasti maaliin.

3.Erä

Sport ei saanut millään otetta peliin, vaikka kentällä tuli muutamia mehukkaita paikkoja. KooKoo käytti tuomarin "erittäin sallivaa" linjaa hyväkseen ja niin edelleen..Tuosta tilanteesta puhuttiinkin jo toisessa otsikossa, mutta näin se sitten meni: Holopainen meni kiekon päälle kulmaan makaamaan ja sen jälkeen Hjerpe meni sitä ottamaan pois, jonka jälkeen Reino Soijärvi tuli ja repi Hjerpen tilanteesta pois ja siinä oli sitten taas aihetta torikokoukseen. Jäi vain huomaamatta mitä se Hjerpe siinä
teki, kun piti taas napsutella Soijärven nimen perään miinusta. Lopussa Sport ei saanut muutamaa vetoa lukuunottamatta mitään erikoista aikaiseksi ja näin KooKoo vei todella "jännittämättömän" pelin 1-2.

Tikkuja perseessä

Sportista jäi mieleen iso koko ja lievä kankeus kun taas KooKoo jäi mieleen tuosta järjettömästä mailan käytöstä johon syyllistyi pääasiassa pelaajat: Raattama, Uotinen, Mattila, Timoskainen, Koivistoinen. Varsinkin Hildeniä ja Spruktsia kohtaan oltiin todella törkeitä kun välillä latvinskin kainaloista löytyi 2 Jofaa ja 1 Bauer. Jos oli muutamien KooKoon pelaajien ymmärtämys mailan käytöstä väärä, niin vähintäänkin narriksi itsensä teki tuomari Jyri Rönn jolla ainakin oli aurinkolasit silmillä puolin ja toisin. Mutta ei tappiosta kuitenkaan ruveta syyttämään naputtelua, koska paikkoja kyllä oli, mutta maalivahti Carl Grahn KooKoon maalissa oli aivan loistava. Hän piti kyllä KooKoota pystyssä pahoilla hetkillä kuten teki myös virkaveli Marko Härkönen Sportin maalilla.(Härkönen siis piti Sporttia pystyssä eikä siis KooKoota :)

Parhaat pelaajat


KooKoo

*** Carl Grahn

Maalissa itsevarmuus. Nippu loistavia torjuntoja. Miksi hän ei pelaa liigassa?

** Tomi Lindfors

Tämä pieni, mutta äärimmäisen nopea terrieri, piti Sportin kankeita pakkeja aivan pilkkanaan. Loistava peluri.

** Ossi Louhivaara

Valittiin virallisesti ottelun parhaaksi pelaajaksi. Todella hyvä peli noinkin nuorelta pelaajalta.


Sport

*** Marko Härkönen

Muutama loistava torjunta piti Sportin pelissä mukana. Viime kauden epävarmuus on toivottavasti takana päin. Välillä tuntui, että häntä ei ohita kukaan.

** Antti Hilden

Speedy Gonzalez jolta vietiin 3.erässä jatkuvasti vastoin sääntöjä vauhdit pois. Loistava pelaaja joka painaa joka vaihdossa satalasissa.

* Pasi Pieninkeroinen

Oli jopa yllättävän hyvä. Nopea isoksi mieheksi ja oli myös erittäin taitava.

Muuta

- Tänään Vaasassa hampurilaiset on kova sana baareissa.
- Latvialaista lihaa tikuissa ala KooKoo
- Nurmbergin heikkous. Jätkä oli kyllä aivan varjo entisestä.
- Linjatuomareiden näöntarkastukset tarpeellisia.
- Sportin pelaajille vihdoin vauhtia
- Kotivoittoa odotellaan.
- Jari Raattama on huomenna kirosana ABB Strömbergin kahvilassa.
- Mestiksen arvostus ei ole paljoa kesän aikana noussut.
- Sportin uudet Cheerleaderit olivat oikein ilo nuorenmiehen silmille.
- Sportin uusi logo oli miten sen nyt sanoisi...ei toivottu, mutta eiköhän tuohon totu.

Kiitokset nyt kuitenkin KooKoolle ja Sportille mielenkiintoisesta ottelusta.

-edit...älkää olko vihasia...pliis..
 
Viimeksi muokattu:

Vousku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Soprt
Ihan jees raportti,

mutta 1-0 sekä 1-2 maalit syntyivät kyllä eritavoin kuin kirjoitit.

1-0. Hallbäck syöttää Stalsille, joka jatkaa Spruktsille. Manner vie liikkeellään KooKoon maalinedustaa pitävää pakkia omille teille, jolloin Sprukts nousee maalin eteen näyttävin harhautuksin ja vie kiekon maaliin makoilevan Grahnin räysän vierestä, ei längistä..

1-2. Sportin Petri "wiikinki" Halme istuu kakkosta kampituksesta jonka aikana KooKoo myllyttää ja pyörittää. Härkönen torjuu muutaman, mutta kiekko on pelattavissa maalin edessä edelleen. Sportin pakit myös pitkin pituuttaan estämässä maalintekoa. Jäähy loppuu ja tuossa rytäkässä Lindfors saa kiekon. Siirto maalinkulmalle avopaikassa seisovalle Kinnuselle, jolla helppo työ siirtää kiekko maaliin.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
No en rupea kiistelemään kanssasi. Mulla oli yllättävän (?) huono paikka. Mutta kyllä tuota 1-2 maalia edelsi Tomi Lindforsin kaffe ja bulla operatsuun.

Ja se 1-0 maali kyllä tuntui menevän längistä...sori. Ensi pelissä kaivan itselleni paremman paikan ottelun seuraamiseen.
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Pari ekaa erää oli kyllä aika siistiä peliä(paria pikkutilannetta lukuunottamatta) mutta kolmannessa kyllä KK nousi aika rajusti iholle. Mailaa oli kainalossa , ylähuulen alla, ties missä...
Heavy Nurmberg veivasi ja pyöri ja hyöri. Siihen se sitten jäikin. Ketjukaverit taisivat olla vielä kesälomalla,kova kolmikko tulee vielä olemaan kun Soijärvi ja Kattelus pääsevät omalle tasolleen.
Yleisöä kuitenkin 1550 jotain...no tilaa on vielä hallissa...
 

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Re: Otteluraportti Sport-KooKoo

Viestin lähetti Jaska85

Sportista jäi mieleen iso koko ja lievä kankeus kun taas KooKoo jäi mieleen tuosta järjettömästä mailan käytöstä johon syyllistyi pääasiassa pelaajat: Raattama, Uotinen, Mattila, Timoskainen, Koivistoinen.

Kiitoksia ensinnäkin raportista. Muutamia huomautuksia. Mainitsit KooKoon ensimmäisen maalin tekijäksi Lindforsin, mutta Kouvolan Sanomien ja tilastojen mukaan maalin teki Ossi Louhivaara, joka muuten Kouvolan Sanomien mukaan oli ottelun paras pelaaja.

Uotisella tarkoittanet Motti Outista, mutta Koivistoisen nimi pistää silmään. Kerrot Koivistoisen syyllistyneen järjettömään mailan käyttöön. Tietojeni mukaan Koivistoinen ei ollut mukana edes Vaasassa sillä hänellä on hiusmurtuma nilkassa ja hän joutuu olemaan sivussa 2-3 viikkoa.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Hänen pelinumerollaan kyllä pelasi sitten joku. Sportilla tosin oli tullut uudenmallinen otteluohjelma, joten virhe on saattanut olla sieltäkin. Pelaajan nimi oli peliohjelmassa numerolla X jonka perään sitten pistelin tututtuun tapaani huomioita. Tyyliin + ja - ja jos kentällä tapahtui jotain erikoista, niin ne pistin pelinumeron kanssa alas erikoishuomioiksi. Siinä jää muuten pojat lätkän jännittäminen ja tilanteen tarkka seuraaminen vähiin, kun koko ajan pitää kykkiä alhaalla kynän kanssa. :) Noissa nimissä kyllä on tullut hiukan sekaannuksia, mutta pistetään sekin pitkän ja kuuman kesän piikkiin :)
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
KooKoo oli parempi. Lähinnä sen takia, että joukkue on pysynyt pitkälti samana. Sportin hyökkäyksistä paistoi juuri se, että uusiin pelitovereihin ja heidän aivoituksiinsa ei olla vielä täysin totuttu. Sport painoi hyökkäykset lähinnä asenteella ja tietynlaisella aggressiivisuudella kuin hyvällä syöttöpelillä. Ottaa aikansa ennen kuin Sportin joukkue hitsautuu paremmin.

Hajahuomioita:

Timoskainen oli hyvä. Loistava syöttö Louhivaaran maalin takaa ylivoimalla.

Grahn oli hyvä. Tilanteet olivat pitkälti aika selkeitä. Poikittaisliikkeisiin ei Sport saanut Grahnia pakotettua, muuta kuin kerran ja silloin verkko heilui.

Nurmberg toi jälleen vahvasti kiekkoa ylös. Törmäsi kerran seinään Myllyaho, jonka jälkeen keräili kamppeitansa kymmenisen sekuntia jään pinnasta. Sen verran oli ajatukset jossain muualla kuin kiekossa, että unohti mailansa jäälle.

Pieninkeroinen yritti kovasti ja pääsi muutaman kerran hyviin maalipaikkoihin. Korvaa kovalla yrittämisellä kankeata olemustaan.

Härkönen oli loistava. Piti numerot siisteinä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Jaska85
Hänen pelinumerollaan kyllä pelasi sitten joku. Sportilla tosin oli tullut uudenmallinen otteluohjelma, joten virhe on saattanut olla sieltäkin.

Ei ainakaan pitäisi pelata numerolla 40 kenenkään muun. ilen pelaamatonta Suorsaa(?) lukuunottamatta kaikilla on myös nimellä varustetut paidat. Lähin numero oli Peltolan 41.

Vaikuttaakohan kaukalo tuohon pelitapaan? Viime vuonna Sport nimittäin käytti samanlaisia otteita Kouvolassa kuin mitä JA:n ottelu- ja Jaskan rinnakkaisraportti kertoo KooKoon tehneen. Jaskan mainitsemat KooKoo-pakit ovat myös joukkueen hitaimmasta päästä, mikä saattaa selittää tarpeen ottaa vauhti pois toisilta. Kahvakiekko on kyllä tylsää, eikä sitä ole onneksi pahemmin Mestiksessä nähty. Ainakaan KooKoon kotipeleissä, ja toivottavasti ei nähdä jatkossakaan.

Soijärvi oli TuTo-ottelussakin vielä kaukana parhaimmastaan, olihan peli kauden eka hänelle. Sen sijaan Katteluksen pitäisi olla iskukunnossa. Mutta hyvä, että ratkaisijoita löytyy muistakin ketjuista.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Joo hyvin on myös minulla muistissa KooKoo-Sport jossa Sport ei ollut oikein sama joukkue kuin kotona. Noh näitä pelejä on vielä edessä ja kyllähän noita pisteitä ehtii myös Sportti napsia. Otan täysin omaan piikkiini, nämä virheet mitä raportissa lukee, mutta en niitä kuitenkaan vaivaudu muuttamaan :) Tuosta jäi pois myös KooKoon otteluennakko, joten siitä pahoittelut.
 

speteus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Otteluraportti Sport-KooKoo

Viestin lähetti Jaska85
Sportin kauden ensimmäinen kotiottelu

Holopainen meni kiekon päälle kulmaan makaamaan ja sen jälkeen Hjerpe meni sitä ottamaan pois, jonka jälkeen Reino Soijärvi tuli ja repi Hjerpen tilanteesta pois ja siinä oli sitten taas aihetta torikokoukseen. Jäi vain huomaamatta mitä se Hjerpe siinä teki, kun piti taas napsutella Soijärven nimen perään miinusta.


Tässä minun näkemykseni tilanteesta:

KooKoon Holopainen syöksyi kiekon päälle ja liukui kulmaan kiekko jossain mahan/käden alla. Jäähy oli jo tulossa kiekon sulkemisesta ja Hjerpen piti mennä iskemään poikittaisella turhaan jäässä makaavaa Holopaista selkään(tämä oli mielestäni pelin typerin jäähy, muuten Sport olisi saanut ylivoiman).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös