Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 178 456
  • 7 196

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Olen pakannut eilisiltana repun valmiiksi, mahtui useita purkkeja Jalostajan hernesoppaa ja muutamia klapeja. Voin ottaa päivystysvuoron tänään 17.30 alkaen, työvälineinä omat silmät, reaaliaikaiset havainnoinnit Oulun jäähallin ympäristöstä sekä älypuhelimen internetselain, joka ohjautuu suoraan seuran sivuille.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos ja kun se tiedote tulee, niin onko kukaan miettinyt miten se saadaan nopeasti infottua koko yhteisölle. Sääliksi käy kaikkia niitä kipinässä olevia, meri- ja ilmatilaa valvovia, rajavartijoita ja ulkomaailman tarkkailijoita, jos ei tiedotus pelaa reaaliajassa. Myös aikaerot on huomioitava, ettei synny ikäviä väärinkäsityksiä. Olisi kauheaa, jos joku ulkomaan kirjeenvaihtaja olisi edelleen apaattis-melankolisessa odotustilassa, kun täällä kotimaassa jo lasketaan riemusta kiljuen Tuomiokirkon portaita persmäkeä.
Koska miehiämme on ympäri maailmaa tärkeissä valvontatehtävissä, ehdotankin, että kaikki ajankohdat olisivat Greenwichin aikaa, ei Suomen aikaa. Nyt on kyseessä niin tärkeä asia, ettei tällaisten kellosekoilujen voi antaa pilata operaatiota. Tietenkin kaikkien kellot pitää myös kalibroida samaan aikaan sekunnilleen. Ei mitään minuutin heittoja voi vaan yksinkertaisesti hyväksyä. Siinä joutuvat Torremolinoksen rantarolexit koville, mutta sitten on lainattava vaikka isän tai ukin sveitsiläistä taskunaurista, jos ei muu auta.

Etelä-Pohjanmaa pyytää apua. Meidän aurinkokello pelaa pirun huonosti kaamoksessa. Kaamoksen aikana seuraamme virallista aikaa tämän keskustelupalstan päivämäärä/kellonajasta. Mitä teemme ?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Terveisiä täältä toiselta puolelta maapalloa, Tukholmasta! Ruotsissa on oma ATK-järjestelmänsä. Homma toimii niin, että vien oman faxini Ruotsin viestintäministeriöön, joka toimittaa faxin omia kanaviaan pitkin Suomen ATK:hon. Tekniikkaa ei paljasteta meille tavallisille kansalaisille ja tämä järjestelmä perustuu Suomen ja Ruotsin väliseen sopimukseen. Tämä on ainutlaatuinen kahden valtion välinen systeemi, emmehän myöskään tarvitse passia Suomen ja Ruotsin välisillä matkoilla, mutta toki se on minulla aina mukana. Minulla on vahvasti sellainen tunne, että ATK tulee yleistymään tulevaisuudessa. Tilanne täällä rauhallinen. Hotellin aulassa Balle ja Kalle pelaavat pingistä. Ei muuta raportoitavaa.

Risa: Ei täällä jälkikäteen mitään jengiä vaihdeta. Asemoin vain itseni vaahtosammuttimen kokoiseksi ja katselin tämänhetken kuvioita avoimin silmin. Minulle tuli HIFK-fanius jo kasteessa.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nyt alkaa vihdoin tapahtua. Löysin verkkojen verkoksi mainitusta uudesta ATK-keksinnöstä sivuston osoitteella "tie.ee". Tuo on salakoodattu ja luetaan "tie dot ee" ja mehän tiedämme mitä se taas tarkoittaa! Sivustolla lukee "Etäpalvelinta ei löytynyt. Tarkista osoitteen oikeinkirjoitus tai kokeile hakea sivustoa." Toimintaa yritetään selvästi piilottaa uteliailta ja heitä johtaa harhaan ehdottamalla satunnaista vierailijaa menemään muualle.

Jään seuraamaan sivuston tapahtumia. Jotkut väittävät että tulevaisuudessa tällaiset sivut hoitaisivat tiedottamisen paremmin kuin faksit. Niin vanhaksi en taida elää.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Terveisiä täältä toiselta puolelta maapalloa, Tukholmasta! Ruotsissa on oma ATK-järjestelmänsä. Homma toimii niin, että vien oman faxini Ruotsin viestintäministeriöön, joka toimittaa faxin omia kanaviaan pitkin Suomen ATK:hon. Tekniikkaa ei paljasteta meille tavallisille kansalaisille ja tämä järjestelmä perustuu Suomen ja Ruotsin väliseen sopimukseen.
Sinua on nyt huijattu. Ruotsin ja Suomen ATK-järjestelmät eivät voi kommunikoida keskenään, koska Ruotsissa on vasemmanpuoleinen liikenne. Parikaapelin käännöllä voi yrittää korjata asiaa, mutta en usko sen toimivan. Samasta syystä ruotsalaisvahvistukset floppaavat yleensä Suomessa, koska ovat tottuneet pelaamaan toisella laidalla kotimaassaan. Valmennuksen suhteen asiat ovat vielä huonommin. Johan Bengt-Öken äskettäiset potkutkin tämän vahvistavat. Ainoa kansainväliseen toimintaan pystyvä ruotsalainen viettää tietääkseni eläkepäiviä Thaimaassa tai jossain.

Mutta aika vahvasti näyttää siltä, että tänä jouluna saadaan vain pehmeitä paketteja. Enkä nyt puhu Kiva-Harrista. Taitaa Tiedote jäädä saapumatta. Anteeksi pessimismini. Kohta on joulurauhakin ja kaikkea. Helpot vuorot kipinässä odotettavissa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Faksi HIFK:n officelta on huhujen mukaan ohjautunut Ruotsin rannikolle 80-luvulla uponneeseen ja nyt löytyneeseen Neuvostoliiton ydinsukellusveneeseen, jonka numero on ohjelmoitu HIFK:n officen faksin painikkkeen #1 taakse ja nyt mietitään sukellusveneen nostamista pintaan joskus 2020-luvulla, että HIFK voi lopulta toteuttaa päävalmentajan vaihdoksen ja faksissa saatta olla myös hyvän joulun 2012 toivotukset kannattajille ja muille sidosryhmille, joten tilanne on kriittinen, joulun 2012 näkökulmasta.
Ruotsin vesiltä löytyi Neuvostoliiton sukellusvene - sukellusvene - Ulkomaat - Helsingin Sanomat
 

Tapuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK HELSINKI, Ville Peltonen
Kannattaa tehdä klapeja vähän isompi kasa ja vahvistaa poterot, jos seuraa lähellä olevan Lähteeni tiedot pitävät paikkansa. Vaarallisen kaksoisagentin roolissa operoivan Lähteen mukaan uusi valmentaja on tulossa. Mutta vasta ensi kaudelle. Tätä tukee myös propagandaosaston viesti, jossa puhuttiin "sopimusteknisistä asioista" ja "keskeneräisistä asioista". Niitähän ei saa kommentoida.

Yhtä kaikki, tuo voi olla harhautusta tai sitten Lähteeni ei olekkaan päässyt niin sisäpiiriin kuin on luullut. Informaatiosodankäynnissä on oltava koko ajan varuillaan.

Pitäkää kamina kuumana ja toivotaan että jouluna olisi muutakin kuin soppaa.

Konalan suunnalta tullut eilisen ja tämän päivän aikana jopa kaksi tiedotetta meiliini ja toisessa luki vielä TÄRKEÄ. Uskokaa pois, että aloin nauraa räkättää ja duunifrendit snadisti tsiigaili mikä meikäläistä vaivaa. Btw. Se ei kumminkaan sitten koskenutkaan mitenkään the tiedotetta, joten venailemme edelleen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Sinua on nyt huijattu. Ruotsin ja Suomen ATK-järjestelmät eivät voi kommunikoida keskenään, koska Ruotsissa on vasemmanpuoleinen liikenne. Parikaapelin käännöllä voi yrittää korjata asiaa, mutta en usko sen toimivan.

Huhhuh, onpa sekavan kuuloista. No, olen menossa tänään Johanneshoviin katsomaan Ruotsin mestarussarjan ottelua ja yritän kysellä siellä lisää toimitsijoilta. Täällä on muuten sellainen aivan älytön uusi hallihanke, että rakennettaisiin maapallon näköinen iso halli ja laitettaisiin sen nimeksi "Globen". Tuskinpa tulee tapahtumaan.
 

scholl

Jäsen
Tommi Läntistä?

scholl: Allekirjoitan joka sanan viestistäsi. Mä oon todella väsynyt olemaan HIFK-fani. Jos tästä voisi luopua, elämä olisi paljon helpompaa. Pitääkö alistua siihenkin, että ei HIFK-faniudesta voi luopua koskaan ja jos luopuu niin on kauhea luopio? Musta nimittäin ei kuitenkaan tulisi HIFK-fania, jos olisin nyt vaahtosammuttimen kokoinen. Katsoisin kliinisesti ja avoimin silmin: Jokerit pärjää, siellä on hyviä pelaajia ja omia junnuja. Blues on kovan taisteluilmeen jengi. HIFK on vanhojen gubbejen Country Club. Tee testi: puhdista mielesi, asettaudu 7-vuotiaan nahkoihin ja putoa tyhjästä pääkaupungin lätkäjoukkuetta valitsemaan. Näkisit nyt kaikki ekoja kertoja. Käsi sydämelle: päätyisitkö HIFK-faniksi?

Joo, harmi, että faija sattui olemaan ruotsinkielinen äidinkieleltään. En ollut kliinisessä tilanteessa.

Mietin vielä tätä tiedotettakin. Jos poika (Soppa) ei sopeudu kouluun niin onko vika opettajassa (Petu) vai vanhemmissa (Nybari ja Frank). No se on nyt samantekevää, poika pitää erottaa vähintään määräajaksi koulusta. Meillä oli tämä poika jo syksyllä 8 ottelua arestissa, se ei auttanut, joten sovitaanko, että hänet erotetaan nyt kahdeksi vuodeksi? Katsotaan sitten jos olisi kasvanut sen verran, että voisi tulla jotain tekemään. Der Westen lehdessä oli eilen joku lista kymmenestä hommasta, jota ajattelivat, että Huub Stevens voisi Schalkessa tehdä. Kootaan mekin lista parkkivahdista alkaen sitten joskus, mutta nyt Soppa pitää erottaa ensin pariksi vuodeksi ja laittaa hänet kasvamaan vähän.
 

Stigu

Jäsen
Joo älkää missään nimessä menkö tuohon sähköposti-miinaan, te tuoreemmat taisteluteoverit. Kyseessä on jälleen vihulaisen katala juoni. Olette väijyssä odottamssa the Tiedotetta, kun vihollisen poteroiden suunnalta kuuluu karjahdus "sinulle on sähköpostia" . Mitään tietämättömänä menette komppanian postilaatikolle, koskette sen kanteen avataksenne sen, ja naps. Kuolette. Vihollinen on johtanut 230 Voltin sähkövirran tuohon postilatikkoon.

Toimistolla on jo ammoisista ajoista käytetty hieman samanlaista kikkaa ei-toivottuihin valmentajiin. Mm. Erkka Westerlund, Raimo Summanen, Kari Jalonen ja Doug Shedden yritettiin neuvotteluiden ajaksi saada istumaan sähkötuoliin. Eivät menneet halpaan.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Huhhuh, onpa sekavan kuuloista. No, olen menossa tänään Johanneshoviin katsomaan Ruotsin mestarussarjan ottelua ja yritän kysellä siellä lisää toimitsijoilta. Täällä on muuten sellainen aivan älytön uusi hallihanke, että rakennettaisiin maapallon näköinen iso halli ja laitettaisiin sen nimeksi "Globen". Tuskinpa tulee tapahtumaan.

Hovet – Wikipedia
Ole tarkkana paikan kanssa, koska ryöstin jo hallin nimen etuosan käyttööni, kun kävin Tukholmassa ja nykyään hallia kutsutaan nimellä Hovet. Helsinkiin ei ikinä rakenneta isompaa hallia kuin Nordis, siitä asiasta olen varma. Eikä kukaan yksityinen henkilö koskaan laita rahojaan hallihankkeeseen, koska jääkiekolla ei voi tienata rahaa.
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Auts, luin vahingossa tuosta edeltä väärin, että valmentajaksi olisi tulossa Kurt Westerlund. Tommi Läntinenkin alkaa pikkuhiljaa jo kuulostaa paremmalta. tosin kuulin, että Alepan tuulikaapissa olisi jälleen tapahtunut (Holkerin kuolema laitettiin siellä vireille) ja Läntinen olisi jäänyt hiuksista oven väliin. Tilalle turkulaiset lähettivät Ressu Redfordin, joka aloittaa pian Nordiksella.
 

scholl

Jäsen
Virittelen faxia Amerikan suuntaan. Lindsay Lohan pitää saada IFK:ta vahvistamaan. Hollywood tähti, jolla on muka vaikeata, mutta se on paskapuhetta. Mikä on muka vaikeata. Mä näytän sulle vaikean. Vittu, me hankitaan TÄHTI!
 

Pasilan Polle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Happee -01
Tiedote Jyväskylässä

Anteeksi kun kannan pienen korteni tähän naapurin jo melko isoksi kasvaneeseen kekoon. Kaupan pihasta lähtiessä näin Tiedotteen. Ei ehkä mieleinen IFK-faneille.
Jossain markkinointi on selvästi hereillä.
 

Liitteet

  • 2012-12-20 11.53.24.jpg
    2012-12-20 11.53.24.jpg
    30,7 KB · kertaa luettu: 845

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Anteeksi kun kannan pienen korteni tähän naapurin jo melko isoksi kasvaneeseen kekoon. Kaupan pihasta lähtiessä näin Tiedotteen. Ei ehkä mieleinen IFK-faneille.
Jossain markkinointi on selvästi hereillä.

Hyvä ja hauska tiedote, kiitos. Tuo postilaatikko on tuttu sana, mutta mikä ihmeen netti.
 

Jindebyne

Jäsen
Miten meille kerrostaloissa asuville nyt käy, kun postilaatikon sijasta käytämme postiluukkua? Eikö Tiedotetta jaeta lainkaan meille? Officen pitäisi olla näissä asioissa kyllä paremmin hereillä.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Iltalehti ja -Sanomat tarkastettu lävitse. Ei mitään mainintaa tiedotteesta, kaikenlaista muuta uutista oli kyllä saatu julkaistua.
Kaksoismurha Vantaalla ja Viking Loton jättipotti Vantaalle. Vantaa on siis hyvin esillä tänään. Vantaalla sijaitsee myös lentoasema ja sinne on 12.26 laskeutumassa lento Pietarista. Se taitaa olla vähän aikainen Jortikan lennoksi, mutta Moskovasta tulee lento 13.30.
Tietysti Jortsu voi olla tietoinen tästä tarkkailusta ja käyttää meitä hämätäkseen kiertoreittiä ja saapuukin esimerkiksi Tokiosta tulevalla lennolla.
Pohjois-Helsingistä ei muuta tiedotettavaa. Lunta on aivan saatanasti ja tänäänkin aamulla minut herätti Aura Autonen, nainen traktorin ohjaussauvan takana. Ei siinä mitään, että kolataan liika snöge veke, mutta onko vittu pakko yrittää kolata se asfaltti sieltä alta myös pois.
Aamuerektio ei tarkoita pystyssä olevaa tukkaa. Pippelinpätkä meni piiloon, kun kolina alkoi ja tukka nousi. Näytin suunnilleen tältä aamulla, kun silmät aukesi. Ilman lävistyksiä tosin.
Lävistyksistä tuli mieleen neulat, joko joku on hommannut Nybari-tai Dino-voodoonuken? Saisi vähän vauhtia tiedotteeen julkaisemiseen, kun tunnin välein tökätään nukkea esimerkiksi polvitaipeeseen.
Eikä mulla noita tatuointejakaan ole.

Linkki kuvaton.comiin ja kuva hevoseksikin kutsutusta elukasta.
 

scholl

Jäsen
Iltalehti ja -Sanomat tarkastettu lävitse. Ei mitään mainintaa tiedotteesta, kaikenlaista muuta uutista oli kyllä saatu julkaistua.
Kaksoismurha Vantaalla ja Viking Loton jättipotti Vantaalle. Vantaa on siis hyvin esillä tänään.

Valitettavasti Jokerit nappasi Vantaan jo silloin, kun Vantaasta tehtiin Helsingin maalaiskunta.

Kävin tiedustelemassa. Marssin muutaman korttelin ympäri. Päässäni oli KGB-Sportista viime talvena -25C kelissä hankittu punainen IFK-pipo. Ei fägäreiden kortonkimalli, vaan enemmän normaalimpi pipo. Testasin sen pakkaskestävyyttä siltä varalta, kun viikonloppuna tulee -18C jne. Silloin varsinkin yöpartiossa voi olla tarpeen suojata pää.

Kukaan ei tiedustellut minulta Tiedote-raporttia, vaikka oleskelin varmaan 10 minuuttia ko. päähine päässäni.
 

Woman In Red

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uskon että suurin osa HIFK-faneista hyväksyisi Sopan loppukaudeksi jos Lindsay kävisi "kylässä". Ehkä tässä olisi ideaa Hifk:n johdolle?

En ole millään muotoa suurin, pikemminkin pienempi. Rohkenenkin kysyä, missä tämä Lohan on valmentanut aikaisemmin. Nimen perusteella hän kuulostaa kantrilaulajalta, mutta eikös Timo Tuomellakin ollut buutsit. Nimen perusteella tässäkin oli oikeasti kysessä iskelmälaulaja. Niin ettei tämä genre nyt ihan vieras ole kaukalon laidalla.

Olisiko siis kysymyksessä erillinen vieraspelivalmentaja. Ehkä tilanne todella vaatii luutuneista ajatuskaavoista luopumista. Yksi päävalmentaja. Rokkia. Hyökkäyspeliä viidellä. Vähän nyt jotain uutta hei.
 

scholl

Jäsen
En ole millään muotoa suurin, pikemminkin pienempi. Rohkenenkin kysyä, missä tämä Lohan on valmentanut aikaisemmin.

Ei kyllä Lindsay vaikuttaa nimenomaan sentteriltä. Täyttää kaikki kriteerit, millä IFK on viime vuosina hankkinut ykkössenttereitä. Tunnettu nimi, ollut isoissa kuvioissa mukana, mutta viime aikoina mennyt vähän huonommin, joten saadaan halvalla.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

WildThing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
Tarkoittaakohan se, että Mayojen kalenteri päättyy huomenna, Hifkin valmentajan vaihtumista? Eikö se ennustus jotenki tuohon suuntaan menny?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös