Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 179 717
  • 7 196

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
18,97 euroa tuli lahjoitettua hyvän asian puolesta. Kaikenkaikkiaan tämä on upea ketju, taistelu jatkuu ja johtoporras vääntelehtii, suomalainen soturihan ei periksi anna.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tuo Nybondasin jaarittelu oli ihan täyttä sontaa, kun otetaan vertaus Penan aikoihin, jolloin HIFK teki historiaa ja laittoi valmentajia kiertoon. Mikä puolustus se tuollainen on nykytilanteelle? Eikö siellä officella nähdä missä mennään? Sopalla on liemet pohjassa ja sattumat palamassa pohjaan kiinni. Jos seurajohto kuvittelee tällä valmentajalla tulevan jotain menestystä, niin hohhoijaa. Vaikka viime kaudella haluttiin Petulle kenkää, niin olihan peli nyt viisi kertaa paremman näköistä kuin nyt. Ja tähän aikaan vuodesta, joukkue pelasi jo oikeasti hyvin, vaikka alkukausi olikin karmeata tuubaa. Potkuvaatimukset taisivat olla enemmän henkilön ajojahtia...
 

scholl

Jäsen
Yhtä uskottavaa kuin Virmasen: "joukkue on nyt valmis".
Miten se menikään se Pentin legendaarinen tokaisu: kun on jo housuissa niin on turha yrittää saada kaverinkin housut paskaisiksi. Jos Nybari & hallitus olisivat oikeasti Sopan takana niin olisivat astuneet julkisuuteen aiemmin. Voihan tuossa tietysti olla, että Nybari yrittää mittauttaa ensi viikolla kannatuksen yleisömäärällä. Jos halli on täynnä niin hän voittaa ja me olemme mulkkuja. Jos halli on tyhjä, lähtee Sopan lisäksi Nybari.
 

H.J.Simpson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça, Tahko, Flyers
Naapurista myös tuettu tätä hienoa hanketta 116,95 markalla. Jaksamisia väijyyn.

Ja se täytyy todeta, että jos The Sir palaa punaisten penkin taakse, on se vuoden sykähdyttävin urheiluhetki ehdottomasti!
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16

HAHA! :D
Edit: Tuosta pitäisi saada vielä tuo univormu jotenkin pois, ja jotain punaista paitaa päälle. Hitto, kun osaisin photoshopata, niin en muuta tekisikään. En ole kyllä koskaan yrittänytkään.


Itse en syväkurkkuillut mitään tällä kertaa (koska en edes tiennyt), mutta miettikääpäs nyt. Oletteko koskaan kuulleet jonkun päättävässä asemassa olevan sanovan tässä tilanteessa esim. " Kyllä, tieto pitää paikkansa. Olemme lopen kylästyneitä Saikkoseen ja hän saa potkut sillä silmänräpäyksellä, kun saadaan vaan uuden koutsin nimi paperiin. Ei pitäisi mennä enää kauaa, että malttia fanit nyt. Kyllä se uusi koutsi sieltä tulee. Siihen asti paskahousu-Saikkonen joutuu vetämään nää pari peliä vielä. Saikkoselle homma on ihan ok."
 
Viimeksi muokattu:

Stigu

Jäsen
Rajan ylittäminen noteerattu.
10 000 egeä taisi olla Bismarckin alkuperäinen raja, joten tästä lähtien ollaan sitten rosvoretkellä, tiedoksi kaikille. Stigu-poikka asttus ulkkomaille!

Joo, pahoittelut kaikille kipinäpartiolaisille ja lotille viimeöisestä kömmähdyksestä. Olimme Veli RedMachinen kanssa kähveltämässä viereisestä hevospataljoonasta Lämsän toimivaa pelikirjamateriaalia, ja saavuttuamme tukikohtaamme, jäimme kiinni "rysän päältä". Jouduimme seisomaan 2 tuntia kovennettua (JHagin vahtiessa) asennossa. Yhtäkkiä edessämme oleva Beta-nauhuri aukesi, ja korviiimme alkoi kantautua huutoja viivelähdöistä. JHag yritti rauhoitella meitä sanoen:"Tuo saattaa kyllä olla ihan toimivan pelikirjan ääntä".

Mutta mitä vielä: Nauhalta hyökkäsi silmiemme eteen kerta toisensa jälkeen otteita tämän kauden Sopan viivelähdöistä. Kaiken kokeneena tiesin, että nyt on kova paikka, mutta sanoin "Minä en lähde mihinkään. Se lähtee kuka haluaa". Loppu on historiaa, ja niin me kaikki kolme seisoimme urhoolisina valtavan Soppa-tulituksen edessä hievahtamatta, ja katsoimme nauhalta mm. 14 kpl ristikulmahyökkäystä ja 27 kpl oman pään pakki-pakki-pakki-hyökkääjä seisoville jaloilla-syöttöä asennossa seisten! .

Mutta nyt siis taas muonavahvuudessa, ainakin toistaiseksi. Yön olen pyhittänyt pelkästään kipinäpartiolle!
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Jos halli on täynnä niin hän voittaa ja me olemme mulkkuja. Jos halli on tyhjä, lähtee Sopan lisäksi Nybari.

Ulkopuolisin silmin näyttäisi siltä, että nyt kun Penakin on tullut julkisuuteen asiantiimoilta, niin hallin ollessa tyhjä Pena pyrkii vallankumoukseen ja nousee UTJ+TJ+Päävalmentaja -pestiin.
Tältä tilanne näyttää selkämeren rannoilta nähtynä.
 

Rööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Osasto Vantaa valppaana!

Luin lehdestä, että täällä on tilanne päällänsä ja jalkauduin oitis maastoon. Eikä aikaakaan, kun havaitsin Petterin pulkkaa puskista kiskovan. Petterillä kuono punoitti, mutta enimmäkseen siinä kimmelsi kuola ja räkä. Ahkiosta kantautui katkeamaton jorina keskittymisen ja suorittamisen välisistä prosenteista. Perinteistä lykkivät menemään, eivätkä antaneet latua lumikissalle saatika vapaan taitajille. Satapäinen lauma seurasi siis Johtavaa - tahtomattaan.

Nyt tarkkana Ala-Tikkurilan suunnalla! Convoy ylittää kaupungin rajan näinä hetkinä, eikä valtuuteni yllä enää sinne. Pulkkamiehelle olisi myös hyvä sujauttaa susilakki päähän, sillä kuuppa alkoi olla harvojen hiuksien alla retuliinin vivahtava - josko samalla tulisi tolkku matroihinsa.

Vantaa vaikenee Tiedoitetta vartoomaan laittaen roponsa joulupataan...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hienoa saada Stigu takaisin! Strateginen osaamisemme parantui selvästi. Mitä tulee Nybarin diibadaabaduu -lausuntoon, niin minä edelleen tunnustaudun deep throatiksi, joka oli paikalla, kun iso sponssi sai tiedon Sopan kenkäämisestä. Viesti kuului: "Soppa on ainakin morjens...." Lopun pidän omana tietonani. On sairaalloisen kummallista, jos Soup marssii tiistaina aitioon. Mutta se verorajahomma - tästä tulee yhä useammasta lähteestä tietoa. Sillä aloittaako valmentaja X tämän vuoden puolella vai 1.1.2013 on aidosti merkitystä. Jos HIFK signaa koutsin 1.1.2013 alkaen, on erittäin epäinhimillistä olettaa, että Soup vetäisi "firman miehenä" loppuvuoden. Kortti, jossa sanotaan "ei valmentajanvaihdoista ole yleensä hyötyä" on täyttä kusetusta. Kaikkihan tietävät, että tämä kausi on taputeltu. Valmentajanvaihto on ennenkaikkea signaali toimistolta; "Okei, me tehtiin moka!". Lisäksi uusi äijä pääsisi sisään mahdollisimman aikaisin.

Raadonhajua on siis nyt eniten ilmassa, mutta tässäpä vasta outo lonkero tässä vyyhdissä: juustomaassa tällä hetkellä valmentava kaveri olisi mahdollisesti ensi kaudeksi vapaana samaan hintaan kuin Raato. Ja tämä juustomaan mies on paljon helpompi Dinojenkin hyväksyä. Aika juoksee Timex-kellossani. Menenpä ottamaan pullollisen Palma-virvoitusjuomaa. Roger.

PS. Suunnitelma "pitää pelata paremmin tässä ja nyt" on häikäisevän nerokas! Eihän tässä ole mitään hätää. Tuo slogan pukuhuoneen seinälle, niin kaikki on taas hyvin. Jotenkin kuitenkin ihmettelen sitä, miksi "hyvin tässä ja nyt" -pelikirja otetaan käyttöön vasta joulukuussa. Eikö olisi ollut fiksua noudattaa sitä sarjan alusta alkaen?
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
"Ei itkeä saa, ei meluta saa, Pena voi tulla ikkunan taa. Soppa-Valkku matkaan jo käy."

Tuollainen uudenaikainen sms-viesti tuli mobira citymaniini. En tiedä onko tämä jonkinlainen tiedotteen esiaste mutta Penan kanssa ainakin viihtyisi matseissa.

-Tinke
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
PS. Suunnitelma "pitää pelata paremmin tässä ja nyt" on häikäisevän nerokas! Eihän tässä ole mitään hätää. Tuo slogan pukuhuoneen seinälle, niin kaikki on taas hyvin. Jotenkin kuitenkin ihmettelen sitä, miksi "hyvin tässä ja nyt" -pelikirja otetaan käyttöön vasta joulukuussa. Eikö olisi ollut fiksua noudattaa sitä sarjan alusta alkaen?

En haluaisi olla pessimisti, mutta tässä ja nyt ei ole peliä. 'Pitää pelata paremmin pelipäivinä' osuisi paremmin? Ohjeiden tulee olla mahdollisimman yksityiskohtaisia.
 

ReijoRotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsänreuna since 1975!!
The Aatelista lainatakseni: Täälä ollaan aivaan huimaavissa sfääreissä!

Täältä Kalajoen helevetin kylmästä hiekkabunkkerista sen verran, että Don Cherryn näköinen deeku nähty paikallisessa iltapäiväoluella. Ei kai vaan Jussi Jokinen ole heittänyt lusikkaansa tähän Soppaan??
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Ei itkeä saa, ei meluta saa, Pena voi tulla ikkunan taa. Soppa-Valkku matkaan jo käy."

Soihdut sammuu, kaikki dinot nukkuu, dinot nukkuu

JHagille propsit deepthroatin mainitsemisesta. Nybondas voisi joulun kunniaksi vaikka niellä ylpeytensä ja ratkaista Soppa-ongelman mielellään jo ennen joulua.

Ilta kun tästä vielä hieman hämärtyy, niin kaivan kaukoputken varastosta ja suuntaan linssit tähtiin. Ekstraterrestiaalinen hyökkäys Maahan on todennäköisempää kuin Sopan ulostaminen
 

henkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
Nybari vetää aika perusjargonia. Varmastihan siellä kulisseissa on mietitty hyvinkin tarkkaan sopan vaihtoa mutta turha niistä lienee mitään sen enempiä huudella.
Toki jos/kun soup vetää vielä joulutauonkin jälkeen muutaman pelin ruorissa niin hyvin nopeasti 'soppa ULOS!' huudot saattavat vaihtua 'Nybari ULOS!' - huutoihin.

Eikä siinä mitään, kyllä mielestäni miehelle, joka on kasannut Bleg vol. 2:n vuonna 2012 HIFK:n budjetilla ja sen jälkeen palkannut junnuvalmentajan vetämään projektia cacan lähdettyä kuuluisikin saada osansa chanteista.

Miten olisi spinoff-ketju tälle: 'Nybarin lähtölaskenta'? :D
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Nyt kun Stigu on palannut remmiin, voisitko vähän päivittää kipinälistaamme ensi yöltä. Täällä reservin vänrikki ilmoittautuu palvelukseen myös.

Tilanne on tämä: Olen soluttautunut valtion omistamaan bunkkeriin, jossa viestiliikenne tapahtuu jollain helvetin VIRVE-verkon välityksellä. ??? Pidän tätä epäluotettavana, ja siksi kannan varmuuden vuoksi mukanani sekä LA-radiota että "Venttiseiskaa". Hyvää tässä paikassa on se, että täällä näyttäisi olevan lukuisia telefax-laitteita.

Joka tapauksessa täältä käsin pystyn tarkkailemaan eri viranomaisten liikkeitä pääsääntöisesti Länsi-Uudenmaan alueella, mutta tarvittaessa myös Helsingin ja Itä-Uudenmaan yksiköiden toimia. Luonnollisesti radioliikenne on hallussa, mutta kuten jo sanoin, en oikein usko, että tuo uusi VIRVE-systeemi toimii.

P.S. Täällä Mikromikot ovat siitä kummallisia, että on vain tv-ruutu. Itse "Mikko" näyttäisi olevan tuolla lattian rajassa kiinnitettynä pöytään. ??? Käsittämätöntä.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
"Mua ei huimaa" paita tänne ja vitun noileesti! Tuo teksti etupuolelle Pohjois-Korea tyylisen kuvan kera ja selkään: "Vittu, sä koulutat niitä!"

On tämä eeppinen ketju ja jos kerrankin IS-toimittajalla on ollut pelisilmää, niin nyt sitä löytyi.

PENTTI KEHIIN!

Ihan oikeastikin ajatellen, sinne penkin taakse tarvitaan joku legenda loppukaudeksi, eikä Tuokkolan tyylisiä ripari-isosia. Mutta taitaa olla Rocky, joka tuonne myrskyn perssilmään asteloo....?
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten olisi spinoff-ketju tälle: 'Nybarin lähtölaskenta'? :D

Kyynikko lataisi pari tonnia pöytään heti ainakin.

Onhan tässä jo pieni, hyvin pieni eteenpäinmeno tapahtunut. Caccaa tuupittiin viimekaudella aika tavalla eikä yksikään HIFK:lta liksaansa nostavaa ilmestynyt kameroiden eteen. Nyt on sellainen mini-kansanliike päällä, että Nybarin oli pakko tulla ulos pyhimmästä ja lausua jotain diibadaabaa. Kaveri heitti kuitenkin heti legendan:"Pitää pelata paremmin. Tässä ja nyt." Olen 120% varma että tämä slogan on huomenna rapakon takana ja ensikaudella lähes kaikkien änärijengien kopeissa. Ei tuollaisia viisauksia jokapäivä saa.

Stigu ilmeisesti selvisi 'kovennetusta'. Mähän sanoin että ilmalasta jos pöllitään niin taatusti jotain jää ihon alle. Siinäs näit. Pitikö pysähtyä kyykkimään ratapihalla? Sähän sanoit ettei sua huimaa.

Meitä koetellaan. Usko on silti kova.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Kyllä itse tuon ulostulon ihan puhtaasti itse tulkitsen niin, että mitään ei valmennuspuolella ainakaan toistaiseksi tule tapahtumaan. Miksi antaa tuollainen haastattelu ja seuraavana päivänä ilmoittaa uudesta valmentajasta? Ei mitään järkeä?

Epäilen, että haastattelu annettiin, koska tiedotettavaa ei toistaiseksi ole. Ja jotainhan faneille piti antaa.

Tuossakaan haastattelussa ei kertaakaan mainittu, että Sormunen nauttisi johdon (tai oikeastaan kenenkään muunkaan) luottamusta. Ei sanottu, että joukkue on Sopan takana. Nybondas ei ollut Sopan takana. Kyllä Sormunen on monoa saanut.

Turhan todennäköiseltä alkaa tuntua se, että uusi koutsi julkistetaan vasta 1.1.2013. Korostan, että minulla ei ole mitään sisäpiiritietoa asiasta. Jotenkin vain on semmoinen hunchi, että Sormunen mystisesti "jättäytyy" päävalmentajan paikalta ja Pennanen vetää kalenterivuoden loppuun. Tai sitten Soppa on suostunut "IFK-miehenä" vetämään vuoden loppuun asti, vaikka tietää sen jälkeen monon heilahtavan.
 

scholl

Jäsen
Kävin hakemassa toisen pullollisen Dinojen KOFF III olutta. Etiketti ei ole tosin aito, siinä kuuluu lukea KOFF 3. Myöskin ne keltaiset nauhat puuttuvat. No ei se mitään, vähän ajan päästä ajattelin vaihtaa tarkkailupaikaksi Paasikiven patsaan Alkon yläkerran Eesportin, joka on siis blegiläisten kuntoilupaikka. Naamioidun sinisiin. Valvon kuntopyöräosastoa, josko uusi valmentaja olisi siellä. Lätkäpiireissähän himo kuntopyöriin on valtava. Samalla valvon liikennettä Mannerheiminpatsaan luona. Huhujen mukaan viholliset yrittävät pukea Mannerheimille hameen tänä iltana. Valmentajakysymys, Joulupata ja koko jupakka häviäisi kokonaan lehdistön sivuilta, kun skandaalista uutisoitaisiin tyyliin: Marsalkka Mannerheimilla on pinkki hame!
 

HIFK Keiju

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nybarin diibadaabasta keitti kyllä nyt "Sopan" yli. Perääntyvän kenraalin epäuskoista jorinaa. Vihollinen on vyörynyt rajan yli ja Lotat lohduttelee sodassa perääntyviä "dinoja". Suskiakin uhkaa siirto sotakorvauksena vihollisleiriin ja Keklu odottaa tyytyväisenä.. ja kehrää.. Sir Pena hälytetty rauhan neuvottelijaksi. Penan The Tiedotetta odotellaan kärsimättömästi..
 

Inttikaveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK (Joukkue ja nimimerkki)
Nybärin puhe oli pelkkää bluffia, The Tiedote tulee varmasti ensi yönä. Inttikaveri ottaa klo 01.00-01.15 kipinävuoron!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös