Sopimukset kaudelle 2014–2015

  • 268 830
  • 746
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Toivottavasti modet ovat hereillä, ja siirtävät höpinät täältä tosiaan omiin ketjuihin. Kantola oli todellakin odotettu hankinta, joten tavallaan ei herätä mitään tunteita juuri nyt. Hyvä lisä toki nyt kun näitä asennepelaajia on siirtynyt muualle. Toivottavasti maalivainu jatkuu ja hänestä saadaan kärkiketjujen ratkaisija heti ensimmäisellä kaudellaan. Ilmeisesti nykylinjaus näissä julkistamisissa on korkeintaan kaksi nimeä per tiedote. Ensi viikolla Pikkarainen ja josko sitten saataisiin jo ihan oikeasti joku uusi nimi?

Ensin pitäisi jonkun perustaa ketjuja, modet eivät sitä tee. Pikkaraisesta sen verran että samainen lehti, joka sitä meille huhuili (USanomat) olisi nyt viemässä talonmiestä Turkuun. Kattoo nyt. Onhan tuo ollut pelsuissakin Suikkasen valmennuksessa joten voi osua oikeaankin. Ehkä on neuvotellut blegin kanssa mutta Kaitsu todennut Vuoren Arselle että haluaa talonmiehen jengiinsä joten laitappas vähän lisää euroja tarjoukseen.

Ja ärsyttävistä pelaajista kun puhe tuli, niin samainen aviisi sanoo että jos Jarkko Ruutu pelaa Suomessa niin ainoa mahdollinen seura on Espoon Blues. Että tällaista. Jos kolmos-nelosketjun liksalla tulee ja lupaa jättää kyykkäykset, pellehypyt ja piilolasien pudottelut narrilaan niin mun puolesta voi tulla. Eli ei.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Ensin pitäisi jonkun perustaa ketjuja, modet eivät sitä tee.

Jaa, minulla oli sellainen muistikuva, että joskus historian havinassa modet olisivat avanneet ketjun siirtämällä toisessa ketjussa olleen viestin avaukseksi. Noh, näillä mennään sit.

Nyt on kyllä maailmankirjat sekaisin.. Ensin Pikkarainen ja nyt vielä Ruutu, toivottavasti ei sentään molemmat. Itse en näe, että kumpikaan sopisi Ahon kurinalaiseen ryhmään, mutta ehkä olen tulkinnut hänet väärin ja hän haluaakin näitä "ratkaisee pelin joko omille tai vastustajalle"-pelaajia.. Molemmat aiheuttavat lähinnä oksennusreaktioita ja ainoa positiivinen asia, mikä kummankaan herran palkkaamisesta seuraisi on se, että silloin olisi ehkä pienempi mahdollisuus että loukkaannuttavat jonkun meidän pelaajan...
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Joo joo. Pikkarainen ja Rudi Bluesiin! Mikäli vaan Rudi ja Märkä mahtuu samaan koppiin? Tulossa siis Ahon Nasty Boys Blues ens kaudelle...Oi Puumanainen, tästä sä tykkäät!

Täytyy muistaa että molemmat noista osaa myös oikeasti pelatakin, mikäli vaan kasetti pysyy kasassa! Ja tietenkin mikäli tulevat niin ei (ainakaan toivottavasti) viime kautisilla liksapusseilla!?
 

Royal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Henkilökohtaisesti ei tuo Pikkarainen aiheuta niinkään inhoa. Pelimies on erimies. Mutta tuo Rudi.... ei kiitos. Varmasti ihmisenä mahtava tyyppi mutta pelaajana edustaa kaikkea sitä mitä en ole voinut sietää...
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Alkaa haiskahtaa Jarkko Ruudulta...

Ei ikinä sitä apinaa tänne. Siinä loppuisi oma hallilla käynti kuin seinään kunnes apina on poistunut seurasta.

Mistä lähtee olettamus, että apina olisi mahtava tyyppi? Kaikkien aikojen halveksuttavin rotta, hiirien hiiri ja jääkiekkoilijan irvikuva se on. Kukaan "mahtava tyyppi" ei toimi kuten apina.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
On tämä huvittavaa, miten joku pelaaja voi herättää noin paljon negatiivisia tunteita kuin Ruutu. On vetänyt varsinkin Jokereissa tuota pellen roolia, mutta onhan hän urallaan muutakin osoittanut. Varmaan osaisi olla ihmisiksi, jos sovittaisiin niin. Toki mielestäni turhan vanha Bluesin hyökkäyspäähän.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
On tämä huvittavaa, miten joku pelaaja voi herättää noin paljon negatiivisia tunteita kuin Ruutu. On vetänyt varsinkin Jokereissa tuota pellen roolia, mutta onhan hän urallaan muutakin osoittanut. Varmaan osaisi olla ihmisiksi, jos sovittaisiin niin. Toki mielestäni turhan vanha Bluesin hyökkäyspäähän.

Ottamatta sen enempää Ruutuun kantaa niin tuota viimeistä virkettä en ymmärrä. Katsoppa tämän kauden mitalikolmikkoa. Kyllä siellä joka joukkueessa on isossa roolissa kokeneita pelaajia. Menestyvässä joukkueessa pitää olla sekä nuoruuden intoa että kokemuksen tuomaa rutiinia ja johtajuutta. Sitä jälkimmäistä Bluesista on kieltämättä liian monena vuotena puuttunut mutta jos kannusta halutaan taistella niin ilman ei pärjätä.
 

Blondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Nytkun puolet tämän kauden jätkistä on jo lähtenyt, ja huhuista sekä Pikkaraista ja Giliatia ollaan viemässä jo poispäin Espoosta, niin pistetääs tälläinen mutuilu/toive/veikkaus ilmoille, että jos tähän kevääsee sopimuksensa Sveitsissä päättävä JP Hytönen olisi meidän uusi ykkössentteri? Ahon kanssa olisi varmaan historiaa JYPistä, ja luulisi että ensi kaudelle nyt saataisiin edes vähintään yhtä kilpailukykyinen joukkue kuin tälle kaudelle. Utopiaa ja toiveuniahan nämä varmaan ovat, pisteiden valossa JP on pelannut Sveitsissä ihan kelvollisesti (49 peliä 39 pistettä) ja kallishan mies varmasti olisi. Kuitenkin ihan oikeasti kuka tänne tulee? Vai ovatko ens kauden sentterit 1. Hirso 2. Makkonen 3. Liivik 4. junnu, vai miten päin noita nyt haluaa pyöritellä. Onko Mcrae sitten yksi senttereistä. Noilla senttereillä näkisin että joukkue on tätä kautta huonompi. Vai haetaanko Amerikasta joku arpa ja toivotaan parasta. Toivoisin että nyt tämän Ahon kolmen vuoden projektin lopussa oltaisiin paremmassa paikassa kuin sillon kun siihen lähdettiin. Tällä kaudellahan mentiin jo hurjasti eteenpäin, mutta jotenkin tuo joukkueen vaihtuvuus hirvittää allekirjoittanutta. Yleensä nuo rakennusprosessit perustuvat kuitenkin muutaman avainpelaajan muodostaman ytimen ympärille.

En yritä tässä nyt liikaa negailla, jotenkin olen vaan huomannut pohtivani usein ketä pelaajia Espooseen päin olisi ensi kaudella tulossa, jotenkin tuntuu että mediasta nuo saapuvat pelaajat on saanut lukea jo hyvissä ajoin ennakkoon. Onko Liigassa tällä hetkellä pelaavista senttereistä kukaan sellainen jolla olisi a) sopimus loppumassa ja b) hän voisi Sapen saappaat täyttää? Talaja ja Kantola ovat mielestäni todella hyviä hakuja jo julkaistuista pelaajista. Noh, tässä kuussa pitäisi vielä ainakin yksi uusi sopimus julkaista, joten odotellaan edelleen rauhassa...
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Onko Mcrae sitten yksi senttereistä.

McRae on isossa askissa ensisijaisesti laituri, noin omana mieltymyksenä ja pelin sujumisen kannalta. Toki keskelläkin sujuu ihan hyvin, mutta laidalla viihtyy paremmin eurokaukalossa. Pienessä kaukalossa taas päinvastoin.
 

LVEB

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild, SKA, Blues, Jukurit
Kantolasta taisi sopimuksen julkistamisen myötä tulla ensimmäinen ensi kauden joukkueen rightin pelaaja.

V. Westermarck pelailee kanssa samalta puolelta, mutta saanee vastuuta vain satunnaisissa peleissä. Vielä pitäisi löytyä pari kaveria tuolle puolelle, ettei ihan täysin leftin kavereilla yritetä kautta vetää lävitse. Ylivoima ennen kaikkea kärsisi tästä.
 

LVEB

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild, SKA, Blues, Jukurit
Nytkun puolet tämän kauden jätkistä on jo lähtenyt, ja huhuista sekä Pikkaraista ja Giliatia ollaan viemässä jo poispäin Espoosta, niin pistetääs tälläinen mutuilu/toive/veikkaus ilmoille, että jos tähän kevääsee sopimuksensa Sveitsissä päättävä JP Hytönen olisi meidän uusi ykkössentteri?

Tosiaan Pikkarainen taitaa olla jo menetetty tapaus, mutta Giliati voi olla vielä saatavissa. Sportilla alkaa olemaan pelaajabudjetti ensi kauden osalta käytetty, joten epäilen ettei Giliatille rahaa enää riitä.

Hytönen voisi olla tosiaan mahdollinen vaihtoehto. Hyvissä väleissä ovat kuulema Ahon kanssa, joten miksei...

Onko Mcrae sitten yksi senttereistä.

McRaella paikka ensikauden joukkueessa. Tiedoitus jatkosta tullee tämän kuun loppuun mennessä.

Vai haetaanko Amerikasta joku arpa ja toivotaan parasta.

Tällä kokoonpanolla ei vielä pitkälle mennä.. junnuilla ei kaikkea voida paikata, joten yksi Amerikan/Keski-Euroopan vahvistus/arpa lienee todennäköinen.


Lisäksi: Keski-Euroopasta kantautunut tietoa, ettei Petrellillä olisi vielä sopparia Jokerien, eikä IFK:n kanssa. Halua takasin Suomeen on... keskustelut myös Bluesin kanssa kesken. Myös Markus Nordlund ja Michael Keränen ilman soppareita.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Ottamatta sen enempää Ruutuun kantaa niin tuota viimeistä virkettä en ymmärrä. Katsoppa tämän kauden mitalikolmikkoa. Kyllä siellä joka joukkueessa on isossa roolissa kokeneita pelaajia.
Liian vanha Jarkko Ruuduksi ja Bluesin pelityyliin. Ennemmin otan sen kokemuksen puolustuspäähän.
 

VonRetee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kun Jokerit poistuu kartalta niin Bluesilla olisi helvetin hyvä sauma profiloitua Ahon johdolla ilkeäksi ja "pientä sikaa" pelaavaksi joukkueeksi, joka vetäisi maaseudullakin halleja täyteen ja siihen tarvitaan Rudin ja Pikkaraisen kaltaisia vittumaisia pelaajia. Bluesilla on ainutlaatuinen tilaisuus täyttää Jokereiden tyhjiö. Jos tänne ei saada hommattua jonkun ison statuksen omaavaa kotimaista pelaajaa niin olisin enemmän huolissani siitä, että ensikauden (taas kerran) Blues on hemmetin HMV-joukkue jossa oikeasti ei ole kiinnostavia pelaajia. Talajat ja Kantolat on luokkaa "ihan kiva" mutta se ei todellakaan riitä. Nyt perkele Salonoja nyörit auki ja Pikkarainen & Rudi tänne!
 

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo
Pikkarainen, Ruutu, Petrell - oksensin juuri kolme kertaa. Ei todellakaan näistä ketään tänne, kiitos. Oikeasti.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Kun Jokerit poistuu kartalta niin Bluesilla olisi helvetin hyvä sauma profiloitua Ahon johdolla ilkeäksi ja "pientä sikaa" pelaavaksi joukkueeksi, joka vetäisi maaseudullakin halleja täyteen ja siihen tarvitaan Rudin ja Pikkaraisen kaltaisia vittumaisia pelaajia.

Kuvailit juuri IFK:n, joka ei siis ole poistumassa liigakartalta.. Jokerit on toki muuttanut profiiliaan jonkin verran juuri Ruudun ja kumppanien hankinnan myötä, mutta en silti lähtisi kuvailemaan heitä noin. Miksi Bluesin pitäisi muuttaa juuri viime kausina vakiintunutta identiteettiään? Toki jokainen valmentaja tuo oman mausteensa jengiin, mutta jos Ruutu, Pikkarainen ja vaikkapa sitten Petrell tulisivat pelaamaan pikku- ja myös isoa sikaa, en tunnistaisi joukkuetta enää omaksi. Silloin Espoossa pelattaisiin IFK-brändikiekkoa, joka toki on näemmä kadonnut liigakartalta parin viime kauden aikana ja en usko, että Törmänen tuo sitä takaisin.

Liivik yksinään vielä meni, koska osoitti taistelevansa joukkueen eteen ja osasi myös tehdä tärkeitä maaleja. Mikäli joukkueessa olisi Liivik, Pikkarainen, Ruutu ja esim. Petrell (unohtamatta ajoittain tulistuvia Talajaa ja Kantolaa), touhu luultavasti lähtisi lapasesta..
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ihan uskomatonta, että apinan Bluesiin tulosta tarvitsee edes keskustella. Sen voi palkata ainoastaan seura, jolla ei ole arvoja eikä kunnioitusta jääkiekkoa kohtaan.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Kun tuota meidän ensi kauden pakistoa miettii, itse lähtisin hakemaan meille seuraavaa "Cory Murphya", "Lee Sweattia", "Nick Bailenia" tai "Dan Spangia". Esimerkkejä on toki muitakin, mutta ideana olisi siis tällainen nuori kiekollinen pakki, joka on "liian pieni NHL:ään". Tässä toki vaaditaan hyvää scouttaustaitoa, ettei tuoda iso kasa sontaa rapakon takaa, mutta samalla nähtäisiin, onko tästä Vuorisen korvaajasta mihinkään. Rehellisesti sanottuna en edes muista hänen nimeään..
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
En nyt oikein ymmärrä mitä täällä taas itketään ja kitistään?! Mehän emme siihen pysty vaikuttamaan tuleeko meille joku pelaaja vai ei...sen enempää kuin Jokerit-fanitkaan aikoinaan kun Rudi Jokereihin meni. Ihmettelen kovasti tätä näkemystä ja ennen kaikkea asennetta: En tule peleihin jos se rotta tulee meille?! Mitä helvettiä? Yhden tai kahden pelaajan takia käännätte takkinne?! Ohhoijakkaa...

Henkilökohtaisesti mulle on aivan sama, että vedetäänkö kokonaan vaikka omilla junnuilla, toisten junnuilla, kehäraakeilla vai jotain siltä väliltä. Oli siellä sitten Lennua tai Rudia, Sininen on se mitä kannatan! Olispahan ainakin jullifaneille nätti näpäytys kun meillä olis ensi kaudella Lennu, Märkä, (Pikkarainen), Talaja ja Ruutu hääräämässä sinisissä nordiksella...
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Henkilökohtaisesti mulle on aivan sama, että vedetäänkö kokonaan vaikka omilla junnuilla, toisten junnuilla, kehäraakeilla vai jotain siltä väliltä. Oli siellä sitten Lennua tai Rudia, Sininen on se mitä kannatan! Olispahan ainakin jullifaneille nätti näpäytys kun meillä olis ensi kaudella Lennu, Märkä, (Pikkarainen), Talaja ja Ruutu hääräämässä sinisissä nordiksella...

Tällainen asenne on toisaalta ihailtavaa, ja toisaalta taas kovin kummaksuttavaa. Kyllähän seuralla on joku identiteetti, minkä takia kannatat juuri tätä seuraa. Jos tuo murretaan hankkimalla koko jengi täyteen täysin ristiriidassa olevia pelaajia, mitä jää jäljelle? Kyllä minulle on suurikin merkitys nimenomaan niillä pelaajilla, jotka vetävät Blues-paidan ylleen. Myönnän, että olin aikoinaan mm. Calounin, Karalahden ja Liivikin hankintoja vastaan, mutta ne olivat yksittäisiä hankintoja, joista pääsi yli. Jos taas koko joukkueen runko kootaan rottamaisista pelaajista, jotka ovat aiemmin sikailleet ja pelleilleet meitä vastaan, tilanne on erilainen.

Minusta tuossa tapauksessa ei voitaisi puhua näpäytyksestä vaan siitä, että Baronalla pelaisi IFK sinisissä paidoissa..
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tällainen asenne on toisaalta ihailtavaa, ja toisaalta taas kovin kummaksuttavaa. Kyllähän seuralla on joku identiteetti, minkä takia kannatat juuri tätä seuraa. Jos tuo murretaan hankkimalla koko jengi täyteen täysin ristiriidassa olevia pelaajia, mitä jää jäljelle? Kyllä minulle on suurikin merkitys nimenomaan niillä pelaajilla, jotka vetävät Blues-paidan ylleen. Myönnän, että olin aikoinaan mm. Calounin, Karalahden ja Liivikin hankintoja vastaan, mutta ne olivat yksittäisiä hankintoja, joista pääsi yli. Jos taas koko joukkueen runko kootaan rottamaisista pelaajista, jotka ovat aiemmin sikailleet ja pelleilleet meitä vastaan, tilanne on erilainen.

Minusta tuossa tapauksessa ei voitaisi puhua näpäytyksestä vaan siitä, että Baronalla pelaisi IFK sinisissä paidoissa..

No olen divariajoista lähtien Espoota kannattanut ja joukkoon on osunut jos jonkinlaista pelaajaa joista en ole aluksi pitänyt...ennen kuin sininen paita päällä ovat mieleni kääntäneet. Ja jos Aho saa pelaajat ruotuun pahimmilta ylilyönneiltä (kuten esimerkiksi on Simon saanut) ja pystyy iskostaa allekirjoituksessasikin ilmaistun perusajatuksensa pelaajiin, niin uskoisin aiemmin mainituista "rotista" olemaan hyödyksi meille. Ei sitä seuran identiteettiä tarvitse murtaa jos joukkoon tulee erilaisia ihmisiä/pelaajia. Jos Aho näkee, että pelaajasta ei ole noudattamaan joukkueensa pelisääntöjä, niin en usko sellaisen pelaajan meillä pelaavan (Ikonen nyt viimeisimpänä esimerkkinä). Joten jos näkevät esimerkiksi Rudin tai Lennun olevan tällainen tapaus, en usko heidän meillä pelaavan...

Ja jos tuo on näkemyksesi (tarkoitan IFK sinisissä), niin mehän olemme olleet jo aika monena kautena sellainen. "Valitettava" tosiasia vaan on (ei tosin omasta mielestäni niinkään), että pelaajat vaihtavat nykyään joukkuetta ilman ns. seurauskollisuudesta välittämättä. Sehän on nähty jo monen pelaajan osalta. Ja tuohon näkemykseen nojaten KHL:ssä pelaa ensi kaudella siis Blues narripaidoissa, mutta en todellakaan osaa asiaa tuolta kannalta ajatella. Tai se ei ainakaan nostata itsessäni mitään sen erikoisempia tunteita...
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Koko viesti

Tämä. Aiemmin olen inhonnut esim. Kim Hirschovitsiä mutta tänne tulon jälkeen seurannut enemmän millaisesta miehestä kyse ja osoittautunut ihan hyväksi tyypiksi. Tosin pelillisesti ei ole vakuuttanut kuin hetkittäin. Ja toisaalta enpä ole huomannut että meneillään olevassa finaalisarjassa sydän olisi sykkinnyt hetkeäkään Kärpille vaikka siellä pelaa Toni Kähkönen ja valmentaa Lauri Marjamäki. Kun joukkuetta kauden aikana päivittäin seuraa alkaa osasta pelaajia digata mutta yllättävän helposti niistä lopulta päästää irti ja uusia tunnesiteitä syntyy heti seuraavalla kaudella uusiin "omiin jätkiin.

Itse näen joukkueen rakentamisen siten, että ensin sille valitaan valmennus, jonka ehdoilla mennään ja jos luotan valmennukseen (kuten nyt ehdottomasti teen) hyväksyn myös pelaajat jotka kyseinen valmennus jengiinsä tahtoo/hyväksyy.

Identiteettiin vielä, kun joku toivoi sen muuttamista rottamaisemmaksi: Bluesin pelillinen identiteetti on se mitä Jyrki Aho edustaa ja edistää. Sitten kun hän ei ole enää päävalmentajana se saattaa olla toisenlainen mutta nyt mennään näin.
 
Viimeksi muokattu:

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Ja jos tuo on näkemyksesi (tarkoitan IFK sinisissä), niin mehän olemme olleet jo aika monena kautena sellainen. "Valitettava" tosiasia vaan on (ei tosin omasta mielestäni niinkään), että pelaajat vaihtavat nykyään joukkuetta ilman ns. seurauskollisuudesta välittämättä.

En tarkoittanut asiaa vain noin, että pelaajien taustat tai kasvattajaseura on IFK (tai mikä tahansa muu kuin Blues). Puhuin pelaajien pelityylistä, maineesta ja puheista kaukalon ulkopuolella. On totta, että Bluesissa on pelannut usein paljon muualta tuotuja pelaajia, mutta he ovat sopineet Bluesin identiteettiin (taisteleva, periksiantamaton, kurinalainen, kova mutta ei sika). Varsinkin Ruutu ja Pikkarainen taas eivät sovi tuohon palettiin. Vaikka Aho kuinka sanoisi, että pelleily loppuu, Rudi ja Pikkarainen voivat tehdä kaukalossa ihan mitä tahansa.

Vaikka fanit eivät asiaa päätä, kyllä heitäkin pitää kuunnella, kun pelaajia hankitaan joukkueeseen. Iso osa jokerifaneja ei hyväksynyt Karalahden hankintaa ja jäi pois hallilta. Itse ymmärrän tämän oikein hyvin. Ruudulla ja Pikkaraisella ei ole yhtä pahaa "rikosrekisteriä" Bluesia vastaan kuin Jerellä oli Jokereita vastaan, mutta heidän yleinen maine ja teot sotivat mielestäni Bluesin identiteettiä vastaan hyvin merkittävästi.

Itse ajattelen, että vaikka miehet vaihtuu, rakkaus seuraa kohtaan säilyy. Mutta, on tiettyjä asioita jotka saisivat minut jäämään kotiin hallille lähtemisen sijaan. Itse en ole käynyt divariajoista lähtien matseissa, mutta liiganousun jälkeisistä ajoista lähtien kyllä.
 

K.Nuget

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
Kyllähän tuo rosteri huutaa kokemusta omaavaa Espoon kasvattia, kun Sallinen, Huhtala, Pitkänen ja Pöysti lähtevät joukkueesta. Sapehan tuota viittaa kantoi ja tyylikkäästi kantoikin. Ladan uran jatkumisesta en olisi ylipäätään varma. Harmi, että meni klesana olevan jalan kanssa taisteluksi nämä kaksi viime kautta.

Ville / Jani Lajunen, Toni Kähkönen, Cami Miettinen -tulisi edes joku! Vai meneekö kaikki Vuorisen narreihin?
 
Kohtuu negatiivisesti täällä taas lomaillaan.

Omalla kohdalla fiilis on ihan hyvä. Jengiä on koottu siihen suuntaan, johon sitä itekin oisin koonnu ja sen lisäks huhut kertoo, että vahvistusta on tulossa juuri niille osastoille jolle pitääkin (tarjottiin sopimusta mm. Eroselle (ykköspakki), Nokelaiselle (kakkossentteri)).

Sen lisäks Ilkka Pikkarainen on pelannut uransa parhaan kauden juuri Hirson rinnalla, joten potentiaalia olisi siinäkin kaksikossa. Ja Jarkko Ruutu on liigan parhaita hyökkääjiä puolustuspäässä, enkä itse ainakaan heti muista, että tällä kaudella olis tullut niitä ylilyöntejä. Lennu Petrelliä ei kyllä sinisessä nähdä, mutta mulle kelpais millon vaan. McRaen jatko ois hyvä juttu, jotta saataisiin vähän sitä taitoakin joukkueeseen. Nuori pelaaja, jolla on vielä paljon lunastamatonta potentiaalia piilossa.

Varmistuneista Kantola ottaa Dibon paikan ja tekee hommat näillä näytöillä noin 10x paremmin, joten ensi kaudella meillä on se tältä kaudelta puuttunut hyvä maalineduspelaaja. Talajalla ollut loukkaantumisia ja nyt voisi palata sinne 20 maalin tuntumaa ja painaa 110% lasissa illasta toiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös