SM-liigassa flopanneet veskarit

  • 18 355
  • 105

C.Moreno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & ISO-K Fan Club
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja

Tämän kauden Häkkinen?


Saihan Häkkinen tosiaan pelata sen kokonaista kaksi peliä,ensi kaudella varmasti paremmassa iskussa jossain aivan vitun kaukana Jortikasta.

Aiemmin mainittu Kiekko-Espoon legendaarinen Scott Brower ei todellakaan ollut floppi.Jos oikein muistan oli jopa Espoon ensimmäinen liiga-ulkolainen.Omistan edelleen miehen nimikirjoituksella varustetun pelipaidan.Tilastot eivät kyllä tosiaankaan vakuuta,mutta joukkue oli silloin,jos mahdollista,jopa paskempi kuin nykyään.

http://www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=9195
 

OJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän Jamo oli totaalifloppi tällä kaudella Saipassa. Tosiasia on, että tuollaisella perustason torjujalla Saipa olisi ollut (sääli)pudotuspeleissä.

Toki myös Kuokkanen voidaan laskea flopanneeksi ollen jopa Jamoa huonompi.
 

NK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparasta tyrkytetään flopeiksi Michaud'ta, Halmetta ja jopa Raycroftia, mutta jostain syystä kukaan ei (taaskaan) näytä muistavat Scott Baileytä!
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Re: Jason Elliott

Viestin lähetti The Analyser
TPS:ssa vaikuttanut silloisen joukkueen kovapalkkaisin pelaaja istui loppukaudesta penkillä junnumme Teemu Lassilan torjuessa. Tarvitseeko muuta sanoa?
Ja pyh...

Jason oli sentään huippuveskari, kun vertailukohdaksi otetaan eräs legendaarinen Oldrich Svoboda.

Oldrich Svoboda - TPS 1991-92
Pelatut ottelut: 11
Puetut ottelut: 15
Päästetyt maalit/60min: 3.91
Torjuntaprosentti: 0.887
Sekä vähän krediittejä kotimaasta:
Czechoslovakian Goalie of the season award 1992
All-star team Czechoslovakian league 1992

Jason Elliot - TPS 2002-03
Pelatut ottelut: 36
Puetut ottelut: 56
Päästetyt maalit/60min: 2,68
Torjuntaprosentti: 0.910

Svobodan piti vielä olla nk. voittava maalivahti ja tilkitä TPS:n maalinsuu pudotuspeleissä. Kolme ottelua, kymmenen maalia omiin ja TPS laulukuoroon.

Tämän kauden jälkeen pari kautta Pelic... tai siis Reipp... siis Hock... no siis siinä lahtelaisessa kiekkojoukkueessa kumminkin. Torjuntaprosentti edelleen vakuuttavaa alle 90:n tasoa, kunnes kaudella 1993-94 Kokkolan Hermeksen kautta takaisin kotimaahansa. Meriitteinä herralla kuitenkin oli Tsekkoslovakian maajoukkue-edustuksia MM- ja jopa olympiakisoissa sekä keväällä 1991 ja 1992.

Eipä pitänyt olla huono vahvistus, mutta niin vain on mielestäni edelleen TPS:n eniten flopannut maalivahti ja huonoin ulkomaalaisvahvistus kautta aikojen.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
HIFK:lla on epävirallinen Suomen ennätys flopanneista veskareista (Kaikki viiden-kuuden vuoden sisällä).

Parris Duffus
Tom Draper
Dave Stathos
Niklas Bäckström (löi läpi muualla)
Jan Lundell (ensimmäisellä käynnillään)

ja kaikkien floppien isä ja äiti:
Thomas Vokoun.

Noin surkeaa maalivahtia ei varmaan
SM-liigan historia montaa tunne. On turhaa syyttää maalivahtia, jos kenttäpelaajat eivät saa kiekkoa maaliin, mutta jos suunnilleen puolet laukauksista menee jokaisessa playoff-ottelussa maaliin, niin on aivan turha puhua edes SM-liigatason veskarista. Sanattomaksi vetää. Tai jos se oli saanut Lukolta vielä suuremman liksan. :)
 

Kyle

Jäsen
Ainakin tässä ketjussa näyttää Hifk:n tappion synipukiksi nousevan Thomas Vokoun. Täysin naurettavaa minun mielestäni, mies osoitti tasonsa runkosarjassa, Play-Off:ssa teki voitavansa kunnes hänet komennettiin vilttiin. Viltistä takaisin ratkaisevaan otteluun, jossa laukauksia tuli alle 5 erä ja muutenkaan helsinkiläiseten tilanne oli vähän mitä oli sillä hetkellä.

Vokoun on kaikkiaan kautta-aikojen suomessa pelanneista veskareista korkealla, ei kärki kymmenikössä, mutta hyvä veska kaiken kaikkiaan. Yksi tai kaksi huonoa peliä pelanneena ei häntä voi mitenkään flopiksi laskea.

Raycroftilla ja Toskalalla ainakin ollut selkeästi, vähän sopeutumis vaikeuksia. Varsinkin Toskalasta on huomannut hänen edelliseen Ilves kauteen verrattuna sen että irtokiekkojen määrä on aika iso. Itse tulkitsen tämän sillä, että Nhl:ssa maalivahdit ottaa ensimmäisen laukauksen varmuudella kiinni, jonka jälkeen puolustajat luutivat irtokiekot pois. Eurooppalainen maalivahti yrittää enemmän sulkea sen ensimmäisen laukauksen ettei niitä irtokiekkoja tule.
Tämä on ollut havaittavissa varsinkin Raycroftin ensimmäisissä Tappara peleissä, kun Tapparaisten puolustus ei saanut niitä kiekkoja pois torjunnan jälkeen. Vähän sekava, mutta asiantuntijat kertonee pitääkö teoriani paikkansa?
 

werther

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti kristian
HIFK:lla on epävirallinen Suomen ennätys flopanneista veskareista (Kaikki viiden-kuuden vuoden sisällä).
Ja jos mennään aikaan ennen SM-liigaa, niin Gary Enberg on tilastojen ja kuulemieni juttujen mukaan ollut "legenda".
 

Redalert

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Ozzy Osbourne,Black Sabbath
Minulle ehkä päällimmäisinä tulevat mieleen Tomas Vokoun, Dave Stathos, Tom Draper ja Parris Duffus... Järjestys voi olla miten vaan, mutta nämä neljä tulivat ensiksi mieleen...
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Jos tässä nyt mennään joukkueittain, niin ehkä nämä olisivat aika lähellä...

Blues:

-En tiedä onko tuolla varsinaisesti flopanneita veskareita, mutta jo pelkkä Sami Heinosen nimi herättää kauhistusta. Tosin, muistaakseni pelasi ihan hyvin.

HIFK:

-No näitähän riittää. Duffusin otteita en tähän hätään itse muista, mutta kaikesta päätellen huono. Draper oli vielä huonompi, ja Stathos katastrooffi. Vokoun epäonnistui PO:issa, mutta ei IFK:n kohtaloa hänen piikkiinsä voida pistää.

HPK:

-Yleensä ollut aika hyvät maalivahdit, mutta oma legendaarinen "jarihalmeeni", eli Joni Puurula on kyllä aivan omassa kastissaan koko liigakartalla. Miten sitä katseltiin siellä niin kauan? Duffus oli täällä yhden kauden, oliko niin huono kuin väitetään? Kapasen Kimmo ei muistaakseni vielä silloin ollut kovin hyvä, sama koskee Mika Pietilää.

Ilves:

-Niinkuin edellisellä, yleensä erittäinkin hyviä veskareita, mutta pari häpeäpilkkuakin löytyy. Pasi Kuivalainen ja Bruce Racine näin etunenässä. Taisto oli yksi Suomen parhaista, kuten myös Vesku. Väliin mahtuu muuan Mika Manninen, joka ei ainakaan itseäni vakuuttanut, vaikka kertaallen Ilveksen pleijareihin torjuikin. Mika Pietilä pelasi välillä hyvin, mutta pää ei kestänyt playoffseissa. Myöskään Kristian Antila ei koskaan noussut sille tasolle jota olisi voinut odottaa. Tommi Satosaari onkin jo aivan omassa kastissaan...

Jokerit:

-Narritkin ovat useimmiten nauttineet kelpo kassareista, esim. viimeisen 15 vuoden ajasta suurimman osan ovat lohkaisseet nimet Sulander, Nurminen, Ketterer, Lehtonen ja Thomas. Täälläkin se Duffus kävi, mutta en muista pelasiko huonosti? Jamie Ram jäi mieleen aika huonona, tai ainakin Lehtonen hänet syrjäytti. Tosin, ei silloin kovin huono tarvitse olla.

JYP:

-Muistaakseni Leinosen Marko oli hyvä maalivahti, kuten myös Siekkinen 90-luvun taitteessa. Wallinheimo on ok, Nikkilä taasen huono. Siekkinen taisi olla toisella visiitillän huono, ainakin lopetti kesken kauden.

Kärpät:

-Liiga-aikana hyviä maalivahteja, mm. Korhonen, Thomas ja Bäckström. Ilmeisesti tämä Åslin oli huono.

Lukko:

-Kaksi sanaa: Vladimir Myshkin. Lukollakin on ollut enimmäkseen hienoja maalivahteja, Briza, Myllys ja Draper etunenässä. Sinuhe ei tainnut olla kovin hyvä, eikä ikuisesta kakkosmaalivahti Kimmo Vesasta tullutkaan ikinä mitään.

Pelicans:

-Pelicansin maalivahdeista on vähän vaikea sanoa, jotta ketkä ovat flopanneet, kun joukkue on usein ollut niin toivoton. Jos tässä tämän uusimman liigavisiitin ajalta katsoo, niin ensimmäisen kauden parivaljakko Ville Piekkola&Sami Lehtinen ei ainakaan kuullosta kovin vakuuttavalta.

SaiPa:

-Markkanen, Duba ja Bäckström olivat hyviä vahteja, mutta negatiivisina niminä ovat mieleen jääneet nimet Häkkinen ja Myllys varsinkin viimeisen kauden osalta. Kuokkanen oli lupaava, mutta ei siitä enää mitään tule.

Tappara:

-Näillä on hasardeja ollut todella paljon. Halme, Itämies, jossain määrin jopa Kauhanenkin. Norttikin oli ensimmäisellä reisullaan aivan lapanen, ehkä huonoin ykkösvahti silloisessa liigassa. Uusimpina floppeina ovat kunnostautuneet ulkomaan"avut" Bailey, Michaud sekä Raycroft. Väliin on mahtunut tietenkin myös muutama hyvä koppari, kuten Markkanen, Muzzatti, Draper ja Lehto. Hovi on vain liian pieni.

TPS:

-Turkkusessa on perinteisesti nämä Upin kasvattamat veskarit olleet huippuluokkaa, kuten Hurme, Kipper ja Norrena. Lecklinkin oli jollain kaudella todellinen muuri, ja rikonko nyt tätä pyhää kolminaisuutta, jos väitän, että myös Jan Lundell oli huippukunnossa Tepsin aikanaan? Huonojakin on tosin sekaan mahtunut, kuten jo joidenkin esiin nostamat Svoboda ja Elliot. Jouni Rokama ei taida olla kovin suuressa suosiossa siellä päin...?

Ässät:

-Hyviä ovat tietysti olleet Takko, Lankqow ja muistaakseni myös Kuivalainen. Mätäpaiseita taasen ainakin Hrivnak. Lehtokin oli vielä silloin ihan liian vihreä liigatasolle.

Erimieltä saa olla. Nämä mielipiteet perustuivat vain muisteluun, mitään tilastoja en sen suuremmin ole jaksanut tuijotella.
 
Viestin lähetti Roku
Jaromir Sindel käsittääkseni oli Tapparassa melkoinen floppi.

Todella huono oli, juu. Odotukset olivat kovat, mutta peliesitykset kamalia. Näin ainakin muistelisin, sen verran tuosta on jo aikaa, että kovin eksaktia faktaa on vaikea lyödä tiskiin.

Runkosarjassa hyvin esiintyneistä ja pleijareissa pettäneistä kavereista pitää mainita myös Jason Muzzatti. Mieshän pelasi Tapparassa lähestulkoon loistavan runkosarjan, mutta oli loppupeleissä jokseenkin epävarma (ei nyt aivan flopannut, mutta heikkeni). Vai tekeekö muisti tässäkin tepposia?

Halme oli mainettaan parempi, liigalegenda!

edit. Saku tuossa mainitsi Kauhasen. Se on totta, että välillä tuli hasardeja, mutta kokonaisuutena pidin miehestä erittäin paljon. Värikäs pelaaja ja parhaimmillaan aivan ilmiömäinen.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Tom Draperista pitäisi ehkä mainita erikseen, että mies nimenomaan floppasi Hifk:ssa. Tapparassa mies pelasi nollapeli ennätyksen, josta tosin suuri ansio kuuluu loistavalle puolustukselle, minkä takana moni maalivahti olisi näyttänyt hyvältä. Näin jälkeenpäin miettien, niin maalivahtipeli oli yksi iso tekijä mikä käänsi mestaruuden lopulta tuona kautena Helsinkiin. Draper torjui kaiken mahdollisen, mutta toisaalta ne pari tarvittavaa mahdottoman torjumista jäi tekemättä.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo.
Viestin lähetti TBK
Tom Draperista pitäisi ehkä mainita erikseen, että mies nimenomaan floppasi Hifk:ssa. Tapparassa mies pelasi nollapeli ennätyksen, josta tosin suuri ansio kuuluu loistavalle puolustukselle, minkä takana moni maalivahti olisi näyttänyt hyvältä. Näin jälkeenpäin miettien, niin maalivahtipeli oli yksi iso tekijä mikä käänsi mestaruuden lopulta tuona kautena Helsinkiin. Draper torjui kaiken mahdollisen, mutta toisaalta ne pari tarvittavaa mahdottoman torjumista jäi tekemättä.

Tom Draper floppasi ennen HIFK-aikaa (yllätys yllätys) Bluesissakin. Suurella rahalla Raumalta kaapattu karvanaama joutui Timo Tuomen aikakaudella luovuttamaan pelipaikkansa Mika Oksalle, vaikka suuren osan kauden peleistä pelasikin.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Jep, aivan oikein. Unohdin kokonaan tuon Blues-kuvion. Lukossahan mies taisi pelata ihan hyvin.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Aksu
Ensimmäisenä mieleeni tulllutta SaiPan veskaria ei voi varsinaiseksi flopiksi sanoa kun odotukset olivat hyvin maltilliset, mutta kyllä Sami Lehtisen nimi aiheuttaa yhä pelonsekaisia tunteita. Otteluita ei tullut kuin muutama, mutta se riitti, kaikille.

SaiPan historiasta löytyy toki monenlaista heilujaa, mutta tuo on viimeisin hirveän osaston edustaja.

Ulkomaisista löytyy monia kiinnostavia. Näin SaiPalaisena läheisin on kuitenkin Paris Duffus, jonka hyvin epäortodoksinen tapa torjua ja potkia kiekkoa oli perseestä.

Kyllä Duffusilla oli varsin persoonallinen tyyli esimerkiksi torjua ylähörnejä kohti tulleet laukaukset patjoillaan. SaiPalle tämä sopi enemmän kuin hyvin, vaikka Jokerit eivät Duffusiin mielestäni kaatuneetkaan keväällä 1999. En tiedä, floppasiko Duffus suoranaisesti. Äijä pelasi välillä todella ilmiömäisesti, välillä kiekkoja meni joka reiästä maaliin. HIFK:ssa Duffus pelasi monta hyvää peliä, mutta myös monta aika heikkoa. Liian ailahtelevaisesti Parris-boy siis ainakin pelasi. Persoonallinen tyyli ennen kaikkea, tykkäsin!

Tuo Tapparan Scott Bailey on Jim Hrivnakin ohella yksi huvittavimmista SM-liigavahdeista lähihistoriassa..

Saku #11, perustele miksi Kuokkasesta ei voisi enää tulla The Mokkea, ole hyvä.

Viestin lähetti Elmeri Hautamäki
Tom Draper floppasi ennen HIFK-aikaa (yllätys yllätys) Bluesissakin. Suurella rahalla Raumalta kaapattu karvanaama joutui Timo Tuomen aikakaudella luovuttamaan pelipaikkansa Mika Oksalle, vaikka suuren osan kauden peleistä pelasikin.

Eikös raparperilla ollut paha jalkavammakin tuolla Blues-kaudellaan?
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Viestin lähetti rico
Saku #11, perustele miksi Kuokkasesta ei voisi enää tulla The Mokkea, ole hyvä.
Myllyksen takan vähällä peliajalla vietetyt kaudet ovat pysäyttäneet siihen asti ihan lupaavan kehityksen, ja minun on vaikea nähdä, että sitä saataisiin enää uudestaan käynnistymään. Vakaa veikkaukseni on, että ensi kaudeksi SaiPa hankkii taas jonkun keskitason veskan, ja Kuokasta tulee seuraavaa kimmovesa, ikuinen kakkonen.

Karua. Elämä on.

EDIT: Onko kellään muistikuvia Andrew Vernerin otteista HPK:ssa 90-luvun puolivälin jälkeen? Itse muistan, että oli todella akrobaattinen ja näyttävä veskari verratuna seuraavalla kaudella maalinsuulla flegmaattisesti köntystäneeseen Parris Duffukseen. Ei välttämättä pidä tuo muistikuva paikkaansa, mutta tuollaista on mieleen jäänyt. Oli ihan tän pikkujäbän suosikkimolkeja silloin. Mitä puuhailee nykyisin? Jotain statsejakin olisi kiva saada, jos joku vain viitsii...?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Rochester Diablos
Viestin lähetti MC61

Myös Bluesissa yllättävän pitkään häärinyt Scott Brower oli oikeasti aika susi.

Täytyy kommentoida tätä hieman eli Scott tuli kesken kauden mukaan pelastamaan ensimmäistä liigakauttaan pelaavaa Kiekko-Espoota kun kaksikko Virenius/Äikää oli todettu liian kevyeksi sarjapaika uusimisen suhteen. Itse tulin mukaan MV-valmentajaksi Merran Maran kutsusta jouluatuon aikan muutettuani takaisin USA:sta.

Edesmennyt Scott Brower piti meidät liigassa omintakeisella tyylillään ja hirveällä taistelutahdollaan, vaikka teknisesti miehellä oli paljon parantamista. Asenne kaikkeen tekemiseen oli Scottin ase ja se näkyi treeneissä ja peleissä miehen todella vihatessa häviämistä.

En tiedä mitä olisi tapahtunut ilman Scottia kahden ensimmäisen liigakauden aikana jolloin K-E:n ryhmä ei ollut kuitenkaan mikään huikea ja pelaajat melkoisen nuoria.

Tilastollisesti homma ei tietysti mikään loistava ollut, mutta vaikka maalikeskiarvo oli yli 3:n niin Äikäällä ja Vireniuksella se oli taas yli 4:n.

Itse muistn Scottin hienona ihmisenä jonka kanssa oli hyvä työskennellä ja joka osuudellaan piti K-E:n liigassa.

Jukka
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Viestin lähetti Saku #11

EDIT: Onko kellään muistikuvia Andrew Vernerin otteista HPK:ssa 90-luvun puolivälin jälkeen? Itse muistan, että oli todella akrobaattinen ja näyttävä veskari verratuna seuraavalla kaudella maalinsuulla flegmaattisesti köntystäneeseen Parris Duffukseen. Ei välttämättä pidä tuo muistikuva paikkaansa, mutta tuollaista on mieleen jäänyt. Oli ihan tän pikkujäbän suosikkimolkeja silloin. Mitä puuhailee nykyisin? Jotain statsejakin olisi kiva saada, jos joku vain viitsii...?

Oli todellakin yksi Kerhon parhaista maalivahdeista ikinä, missään, oikeasti. Hanskakäsi oli varsinkin minun mieleeni. Meinasi viedä 96-97 -kaudella Kerhon finaaliin ja olisi sen tehnytkin, ellei Seppo Mäkelä & Hannes Hyvönen duo olisi astunut kuvaan.

Pelasi Kerhossa vain tuon yhden kauden, sen jälkeen on pelaillut Ruotsissa, Saksassa ja nyt Itävallassa. Nykykunnosta ei mitään hajua, mutta -72 syntyneenä ei olisi edes mikään täysin ikäloppu. Ensi kaudella Kerhoon Wiikmanin opettajaksi.

Duffusta ei Verneriin voi verrata millään, vaikka pelasikin Kerhossa vähän paremmin kuin hifkissä.
 

jirilatal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos tässä tämän uusimman liigavisiitin ajalta katsoo, niin ensimmäisen kauden parivaljakko Ville Piekkola&Sami Lehtinen ei ainakaan kuullosta kovin vakuuttavalta.

Eipä varmaan juu.. Pakit kun harvemmin kovin loistavia veskareita ovat. Eipä silti, ei se Lehtinen & Koivula kaksikko juuri parempi ollut...

Vaikea sanoa, että Pelicansissa sen kummempia floppeja olisi ollut liiga-aikana. Kuivalainen & M. Rämö pelasivat pari kautta ihan hyvin. Joukkue tosiaan ollut usein mitä on, mutta tämänkin kauden suurimpia ilonaiheita olivat herrat Nurminen ja K. Rämö.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Viestin lähetti tuuski
Oli todellakin yksi Kerhon parhaista maalivahdeista ikinä, missään, oikeasti. Hanskakäsi oli varsinkin minun mieleeni. Meinasi viedä 96-97 -kaudella Kerhon finaaliin ja olisi sen tehnytkin, ellei Seppo Mäkelä & Hannes Hyvönen duo olisi astunut kuvaan.

Pelasi Kerhossa vain tuon yhden kauden, sen jälkeen on pelaillut Ruotsissa, Saksassa ja nyt Itävallassa. Nykykunnosta ei mitään hajua, mutta -72 syntyneenä ei olisi edes mikään täysin ikäloppu. Ensi kaudella Kerhoon Wiikmanin opettajaksi.

Duffusta ei Verneriin voi verrata millään, vaikka pelasikin Kerhossa vähän paremmin kuin hifkissä.
Kiitos.

Muistin itse armollisen Hockey DataBasen, ja se kertoo, että HPK-kauden jälkeen siirtyi Malmohon, pelasi siellä kaksi kautta, jonka jälkeen siirtyi DEL-Liigan Cologne Sharksiin, vietti sielläkin kaksi kautta, kuten myös saman liigan Hannover Scorpions joukkueessa. Tämän ja edelliskauden on pelannut Klagenfurt AC:ssa, Itävallan Liigaa. Tilille on kertynyt noilta Malmon kausilta myös muutama maaottelukin, ilmeisesti näistä EHT-skaboista.
 

koo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Saku #11


EDIT: Onko kellään muistikuvia Andrew Vernerin otteista HPK:ssa 90-luvun puolivälin jälkeen? Itse muistan, että oli todella akrobaattinen ja näyttävä veskari
Minulla on samanlaiset muistikuvat Verneristä jos yhdistän hänet oikeeseen mieheen. Tuliko Verner jotenkin kesken kautta Kerhoon? Ehkä syksyllä mutta ei kauden alussa.
Jos näin on niin Vernerin ensimmäinen peli oli Tapparaa vastaan ja mies tuli noin suurinpiirtein suoraan lentokentältä maalin suulle.
HPK voitti tuon pelin en kyllä muista paljonko mutta maalivahti oli huippu hyvä.

Mitä tulee taas Ilpo Kauhasen yhdistäminen floppaajiin niin se väite jos mikä on floppi. Kauhanen oli hyvä ja viihdyttävä maalivahti, jolla oli tosi harvoin huonoja "hetkiä".

Bailey oli floppi ja ehkä Sindelkin mutta Itämies jäi kyllä arvoitukseksi joten oli vaan väritön ja vähän huono.

Terveisin koo
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Viestin lähetti Gerodz
Ainakin tässä ketjussa näyttää Hifk:n tappion synipukiksi nousevan Thomas Vokoun. Täysin naurettavaa minun mielestäni, mies osoitti tasonsa runkosarjassa, Play-Off:ssa teki voitavansa kunnes hänet komennettiin vilttiin.

Kommenteistasi päätellen et varmaan nähnyt yhtään IFK-Lukko ottelua. "Teki voitavansa"?

Jos joka toinen laukaus menee kauden tärkeimmissä peleissä maaliin, niin millä ihmeen logiikalla tappioita ei voida laittaa "maalivahdin piikkiin"?

Jessus...
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Viestin lähetti TBK
Jep, aivan oikein. Unohdin kokonaan tuon Blues-kuvion. Lukossahan mies taisi pelata ihan hyvin.

Ettei perati loistavasti, lahti lapsensa takia till Esbo, koska siella oli kuulemma lontoota haastava lastentarha tms... Hanta seurasi Bruce Racine, joka veti herneet nenaan heti alkukaudesta medialla ja pelasi sen jalkeen kuin unelma. Meni sittemmin Ipaan jossa tiettavasti loukkaantui, eika paassyt kuntoon...


Lukon kannalta naissa pippaloissa on kovin vahan juhlijoita. Myshkin nyt, mutta jos mies on muutenkin ulalla kun kaupoissa on muutakin kuin tyhjat hyllyt niin mita voi odottaa peleissa kun kukaan ei uhkaa teloittamisella:)

Viestin lähetti kristian
Kommenteistasi päätellen et varmaan nähnyt yhtään IFK-Lukko ottelua. "Teki voitavansa"?

Jos joka toinen laukaus menee kauden tärkeimmissä peleissä maaliin, niin millä ihmeen logiikalla tappioita ei voida laittaa "maalivahdin piikkiin"?

Jessus...

Juu, Vokouni floppasi kylla kivasti, tosin meidan Moisanen oli pitkalti sita mielta videoita tutkittuaan etta se on muutenkin huonompi kuin Lundelli... Piti vaan kuulemma alas ampua ja menisi helposti maaliin... Meniko?
 

LaCew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Saku #11


Pelicans:

-Pelicansin maalivahdeista on vähän vaikea sanoa, jotta ketkä ovat flopanneet, kun joukkue on usein ollut niin toivoton. Jos tässä tämän uusimman liigavisiitin ajalta katsoo, niin ensimmäisen kauden parivaljakko Ville Piekkola&Sami Lehtinen ei ainakaan kuullosta kovin vakuuttavalta.


Tuosta Ville Piekkolasta en ole ikinä kuullutkaan (eikä hän ainakaan Pelicansin maalinsuulla seisoskellut ensimmäisellä liigakaudella), mutta Lehtisen längi-imaisut ovat jo legendaarisia.

Viime kaudelle Mestiksestä tullut Carl Grahn oli myös iso floppi. Hyvät harjoituspelit mies pelasi, mutta pää ei kestänyt liigavauhdissa.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Viestin lähetti LaCew
Tuosta Ville Piekkolasta en ole ikinä kuullutkaan (eikä hän ainakaan Pelicansin maalinsuulla seisoskellut ensimmäisellä liigakaudella), mutta Lehtisen längi-imaisut ovat jo legendaarisia.

Niin. Piekkolahan on Rauman Lukon puolustaja, joka taitaa olla loppukauden vuokralla jossain mestis-jengissä. Hyvä niin.
 

Tohtori paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Viestin lähetti kristian
Kommenteistasi päätellen et varmaan nähnyt yhtään IFK-Lukko ottelua. "Teki voitavansa"?

Jos joka toinen laukaus menee kauden tärkeimmissä peleissä maaliin, niin millä ihmeen logiikalla tappioita ei voida laittaa "maalivahdin piikkiin"?

Jessus...

Jeps vaikka Vokounia ei yksin voida syyttää Hifkin putoamisesta, niin kyllä kaveri kortensa ketoon kantoi. Olen vahvasti sitä mieltä, että Vokounin sysipaska peli oli suurin yksittäinen syy Hifkin putoamiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös