SM-liigan voittajan onnitteluketju

  • 20 499
  • 158

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Onnea vaan Ouluun. Aika häikäisevä suoritus voittaa kaikki play-off pelit ja vielä siten ettei oikeastaan yhdessäkään ottelussa ollut vaaraa hävitä. Tarkki hössötystä en kyllä ihan täysin ymmärrä. Kärpät olisi sen mestaruuden Pietilälläkin tänä vuonna voittanut.

Jotenkin Kärpistä tulee mieleen Ruotsin maajoukkue. Joukkueella käy tuuri aina juuri niissä ratkaisevissa paikoissa ja jos rehellisesti asiaa ajattelee niin kyllähän kumpikin näistä sen "tuurinsa" on yleensä aina ansainnut. Tämän kauden parasta antia itselleni oli se että tavallaan pääsi eroon vanhoista antipatioista sekä Kärppiä että myöskin Tapparaa vastaan kun kummassakin sarjassa saatiin oikeudenmukainen lopputulos ainakin lähes rehellisen keinoin.

Mikäs siinä mestaruuksia voitellessa, kun alunperinkin joukkue on huikean kova ja sillä on resursseja vahvistaa joukkuetta vielä kesken kauden tuollaisilla vaatimattomilla puolustaja hankinnoilla ja kauden jälkeen tulos näyttää taloudenkin puolella silti plussaa. Pahoin pelkään että Kärpät tulee olemaan vahvin mestarisuosikki vielä aika monta seuraavaakin kautta.

Toivottavasti tosifanitkin nyt saa sitä balsamia viime vuoden katkeriin haavoihin kun joukkue sukelsi syvälle voittaen vain runkosarjan ja pronssin. Tuollaisesta katastrofista ilman juustohöylällä auki väännettyjä ranteita selvinneet kannattajat voivat sitten taas juhlia nyt. Kannatti kuitenkin vielä jaksaa se vuosi kaiken pahan jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Vaikka pitikin pysyä poissa tästä (syyn arvannette?)...

sladdi#17 kirjoitti:
Onnea vaan Ouluun. Aika häikäisevä suoritus voittaa kaikki play-off pelit ja vielä siten ettei oikeastaan yhdessäkään ottelussa ollut vaaraa hävitä. Tarkki hössötystä en kyllä ihan täysin ymmärrä. Kärpät olisi sen mestaruuden Pietilälläkin tänä vuonna voittanut.
Ihan ok sinänsä... mutta Pietilä ja Tarkki vertailussa on kuin Brückler ja Stathos. Toisella pääsee, toisella ei.

sladdi#17 kirjoitti:
Toivottavasti tosifanitkin nyt saa sitä balsamia viime vuoden katkeriin haavoihin kun joukkue sukelsi syvälle voittaen vain runkosarjan ja pronssin. Tuollaisesta katastrofista ilman juustohöylällä auki väännettyjä ranteita selvinneet kannattajat voivat sitten taas juhlia nyt. Kannatti kuitenkin vielä jaksaa se vuosi kaiken pahan jälkeen.
Aivan loistava. Kiitän!

Onnea Kärpille, faneille ja kannattajille. Viimeisestä kiitän itse itseäni hivellen.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnittelut täältäkin. Aika upea saldo ei voi muuta sanoa : runkkarin voittajana pleijareihin joista jokaisesta voitto. Loistava joukkue erittäin isolla jiillä.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
onnittelut ouluuun. kiitos.
 

Jukebox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnea omalle joukkueelle eli Kärpille, samalla myös kiitos muiden tiimien faneilta tulleista onnitteluista (vaikkei itselläni kullan kanssa sinänsä tekemistä olekaan :) )!!

Sen lisäksi onnittelut myös Jokereille (hopea on silti kova juttu varsinkin edellisen kauden jälkeen), HPK:lle (potentiaalinen mestarijoukkue mutta tänä vuonna oli tyytyminen tuttuun pronssiin) sekä Bluesille (kova kasvojenkohotus ja hienoa pleijarikiekkoa)!! Toki onnistujia oli muitakin kuten esim. Pelicans.

Niin ja pakko vielä kommentoida aiempaan viestiin liittyen Tarkista että viimeisin "imumaali" jätti kyllä kaverista väärän kuvan, hän oli nimittäin aivan loistava koko kauden ajan. Teki lähes joka pelissä useita huippupelastuksia ja ennen kaikkea peitti hyvin ja näki kiekon maskin takaa. Yksi parhaista koskaan Oulussa pelanneista maalivahdeista.
 

Salama44

Jäsen
Onneksi olkoon Kärpät neljännestä Suomen Mestaruudesta ja kolmannesta tällä vuosituhannella!

Viime kaudella kun Ässät pääsi yllättämään ennusteltiin jo Kärppien dynastian vähitellen kuolevan, mutta tällä kaudella Kärpät tuli entistä kovempana takaisin ja palasi omalle paikalleen. Pohjois-Suomen jääkiekkoilu voi muutenkin hyvin kun myös Kajaanin Hokki juhli tällä kaudella Mestiksen Mestaruutta. Yhteistyö takaa sen että Pohjois-Suomen joukkueet tulevat jatkossakin menestymään. Muut joukkueet saavat tehdä ensi kaudeksi isoja satsauksia, jotta ne pystyvät jatkossa haastamaan Kärpät vaikka muutama Kärppäpelaaja saattaa taas siirtyä rapakon taakse pelaamaan.

Loistavaa Kärpät! Jäämme odottamaan ensikautta ja seurajoukkueiden EM-turnausta. Sitä ennen on aika juhlia kunnolla paitsi Viuhkola, Pyörälä ja Pesonen hieman kohtuullisemmin koska edessä on todennäköisesti MM-kisat.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Kiitoksia kaikista onnitteluista! Jokereille kiitos hyvästä vastuksesta. Vaikka finaalit menikin 3-0, olitte kuitenkin uhka loppuun saakka.

Miinuksia muutamalle nimimerkille. Kaikki eivät pysty sulattamaan jonkin toisen joukkueen voittoa ja niin sen pitääkin mennä. Mutta silti muutama nimimerkki menee kyseisen "linjan" yli eli onnittelevat mutta samalla haistattavat "*****". Eli esim. Acid, Zone55 ja Kapo, yrittäkää hieman ottaa rennommin. Jos haluaa onnitella, onnitelkaa, mutta jos tekee sen vittuilun mukana niin parempi kun olette kirjoittamatta.

Mutta muille, kiitoksia paljon onnitteluista. Ensi kaudella nähdään. Hyvää kesää meille kaikille.

Edit: Ja tietenkin, KIITOS KÄRPÄT!!!!!!! Onnitelut teille!!!!!!!!!!!!
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Lämpimät onnittelut Kärpille ja sen hienoille kannattajille Suomen mestaruudesta!

Turha nostaa upeita yksilöitä JOUKKUEEN yläpuolelle. Todella taitava ja luovasti pelaava ryhmä, jolta löytyi myös suvereenia fyysistä kovuutta. Päämäärä selkeä ja pelaajien roolitus kunnossa. Nopeaa suunnanmuutospeliä, yllätyksellisiä ratkaisuja hyökkäysalueella, maltillista puolustuspeliä, peräänantamatonta taistelua ja hienoa hermokontrollia. Varsinkaan ylivoima- ja alivoimapelaaminen eivät voi nykyliigassa tuon parempaa olla. Ja lopuksi - aina löytyi uusi vaihde kun vastustaja nousi hetkeksi rinnalle taistelemaan ottelun voitosta, henkistä vahvuutta jos mikä!

Onnittelut ja kiitokset myös Jokereille, jotka taistelivat tyylikkäästi kolmannen ottelun loppusummeriin asti.

* * *

Olisin niin halunnut nähdä Kerhon pelaavan finaalissa Kärppiä vastaan. Nähdyn jälkeen en enää siksi, että olisin uskonut voittoomme vaan siksi, että olisin nähnyt noin hienoa kiekkoa paikanpäällä.

* * *

Jääpallokulta tulikin jo Tornioon, joten sitten seuraavaksi lentiskulta Rovaniemelle ja koriskulta Joensuuhun? :) Eikä tosiaan unohdeta Mestiksen voittanutta Kajaanin Hokkia. Hyvä Pohjois-Suomi!
 
Viimeksi muokattu:

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Onnea tosiaan Ouluun, aivan oikealle joukkueelle se kulta (taas) meni. Jo ennen kauden alkua ajattelin ettei muilla taida olla kauheasti saumoja, eikä sitten ollutkaan.

Tämän vuoden playoffit olivat harvinaisen tapahtumaköyhät ja yllätyksettömät, mutta minkäs sille mahtaa kun kaksi oli selkeästi yli muiden. Ja kerho otti pronssinsa lihasmuistista.

Ens vuonna jatketaan.
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
"Nyt katsotaan kuka tätä joukkuetta johtaa ja Jalosen ei tarvitse antaa neuvoja mulle" - H. Jortikka.

Olisipa ollut kiva nähdä Jortshun naama Kärppien voiton jälkeen. Karu totuus, oppipoika Kari Jalosesta on tullut Jortikkaa parempi valmentaja.

Onnittelut Ouluun. Huikea joukkue, loistava valmentaja sekä yleisö.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Onneksi olkoon Kärpille!! 10 ottelua - 10 voittoa, tuolla saldolla ei jää vastaväitteille sijaa.Tänä vuonna Kanada-malja on suunnannut oikeaan osoitteeseen!! Vakuuttava esitys joukkueelta, vaikka edelliskauden runkopelaajat karkasivat ympäri maailmaa..
 

Aces

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Sharks sekä 90-luvun Bruins ja Cam Neely
Onnittelut Kärpille ja sen kannattajille!!! Epäilemättä Paras joukkue voitti!

Ei auta kuin nostaa hattua Kartsa Jaloselle ja Junnolle, tekivät viime keväisen vaihtuvuuden jälkeen taas SM-liigan parhaan joukkueen!
 

colpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Haka
Vilpittömät onnittelut Kärpille ! Selvästi paras! Katselin jo syksyllä Hml:ssä, kun Kärpät vei Kerhoa 5-1, että pitkälle menee ja vaikea voitettava. Kuten sit olikin kaikille !
 

Koheltaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, HIFK, FC Woking
Onnittelu Kärpille

... Toivotetaan täältä länsirannikoltakin! Tuollainen suora, 10 play-off voittoa putkeen, ei kyllä jätä mitään jossittelua. Mielenkiintoisena pointtina pidän Kärppä-joukkueen ns. seurauskollisuutta, 13 kaveria edelliskauden voittojoukkueesta nyt mukana. Se jos mikä osoittaa koko organisaation hyvyydestä, kuten Jalonen sanoi: "Johdosta lipunmyyjiin".
 

Jotva

Jäsen
Onnittelut Kärpille ja heidän faneilleen!

Ehdottomasti paras joukkue voitti, hienoa työtä koko kauden. Todella tyylikkäästi vedetyt pleijarit palkitsivat pelaajat ja fanit. Ottakaa ilo irti ja niin te varmaan otattekin!
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
Kiiitos pojat upeasta mestaruudesta, tippa tuli eilen linssiin. Erityisonnittelut menevät KJ:lle ja Tarkille..näytitte arvostelijoille närhenmunat. "Poika pohjoisen tuo pojan pohjoiseen!"...tuota biisiä hinkkaan tauotta koko ensi viikonlopun....yeah!
 

Routasydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Uskomattoman jäätävän loistava Joukkue

Kiitos KÄRPÄT!!! Ja onnea! Vaikka heikompaa on yleensä moraalisesti helpointa kannattaa, niin on se vaan niin hienoa olla joskus ylivoimaisen ykkösen puolella. Kärpät oli jälleen loistava tällä kaudella ja ylivoimaiset pleijarit vielä päälle. Finaaleissa näytti siltä, että vaikka Jokerit teki maalin, niin oli aivan selvää, että kohta Kärpät tasoittaa ja siitä hetken päästä menee johtoon. Mieletön tunne, kun voi olla varma voitosta oman joukkueen ollessa häviölläkin. Kärpät on vaan paras, se on kaunista. KIITOS.

Ja kiitos Jokereille hyvästä vastuksesta ja onnea viimevuotisen pohjanoteerauksen korjauksesta.
 

Kelju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SaiPa, JM Aaltonen
Onnea voitosta. Parempi joukkue voitti (taas). Pakko myöntää, että Tarkkikin nosti tasoaan yllättävän paljon finaaleissa ja pesi Riksmanin selvästi. Onnittelut myös Jokereille, joka ylsi hienosti hopealle, vaikka materiaali ei ollut lähelläkään liigan kärkeä.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Onnittelut pohjoiseen!

Loistavat resurssit tehokkaassa käytössä.

Ylivoimaisesti paras joukkue vei pytyn.

Tuosta on suhteellisen hyvä jatkaa.

Siis, jatkakaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös