SM-liigan pudotuspelit 2001-2002 alkavat!

  • 3 417
  • 51

KiekkoRitari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Tappara- Blues: huippuyllätys. Veikkaan että Espoo menee tästä parista jatkoon... voitoin 3-2

HPK-Ilves: Ilves on Kerholle helppo nakki. 3-0 tai 3-1 voitoin Kerho jatkoon.

Jokerit-Kärpät: Jokerit pelaa tällä hetkellä valtakunnan huonointa jääkiekkoa ja putoaa. Veikkaus 3-0

TPS-Pelicans: vaikein veikattava. Eiköhän Tepsi kuitenkin hoida homman 3-2
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Tappara-Blues

Kaksi voittoa otetaan ainakin, eli kotipelit voitetaan. Jos vieraissa onnistutaan voittamaan, menee pelit Bluesille. Mutta se puolustus...väittäisin, että muuten Bluesin ja Tapparan materiaalit ovat tasavertaisia, mutta se puolustus.

1-3 Bluesille! Uskotaan nyt siihen, että ensimmäinen peli voitetaan Tampereella.

Muihin pareihin ei jaksa oikein paneutua....

HPK-Ilves 1-3

Nemirovsky!

Jokerit-Kärpät 3-0

Ei sitä Kärppäläisten lesoilua jaksa kuunnella toista vuotta.

TPS-Pelicans 3-2

Pelicans voittaa kotiottelunsa, mutta kun se ei riitä.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Re: Näillä mennään

Viestin lähetti Kyyberi
Sanokoon turkulaiset tai lahtelaiset mitä vaan, niin en usko että näistä otteluista tulee mitään viihdyttäviä. Tylsää taapertamista, ja Pelicans jatkoon 3-2.

Minä sanon "boo hoo", koska joudun työn puolesta katsomaan ainakin kaikki Turun pelit. Meneekö vihdoin viinan puolelle, vai kestääkö ainakin kaksi Pelicans-matsia selvänä? Se jää nähtäväksi.

Kumpi voittaa sarjan? En tiedä, mutta häviäjiä ovat kaikki katsojat.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti Tommy
TPS - Pelicans 3-0
Turkulaiset vievät rutiinivoitot lahtelaisista, helposti.

Sanoisin, että tämä sarja näyttää onko Tepsistä jahtaamaan neljättä mestaruuttaan. Jos Pelicans menee edes suhteellisen helposti kumoon (ts. ei mennä kaiken aikaa jatkoajalle jne...) niin Tepsi voi vielä saada jotain aikaiseksikin. Jos taas Pelicans tekee jo tiukkaa niin voi olla, ettei virtaa riitä enää jatkossa.
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
!

Pleijarit..mmmmm vihdoinkin.
Odotan henkilökohtaisesti todella tiukkoja vääntöjä
joka parissa..tässä muutamia ajatuksia:

Tappara-Blues

Ero ekan ja kasin välillä loppujenlopuks aika pieni, mitä
vaan voi tapahtua, riippuen bluesin puolustus&maalivahtipelista.
Veikkaus: 3-1

HPK-Ilves

Kaksi viimeaikoina paljon maaleja tehnyttä joukkuetta..
henkimaailma tärkeässä roolissa, maalivahtipelin rinnalla.
Veikkaus:3-2

Jokerit-Kärpät

Meidän peli näytti jo aavistuksen paremmalta..jos hanat aukee, niin kärpille luvassa tosi hikiset oltavat. Viime vuoden pettymys
ei saa toistua ;>
Veikkaus:3-0

TPS-Pelicans

Hhuhhuh voi kun lahtelaiset veljet tekisivät valko-venäjät.
Tsemppiä!
Veikkaus:3-1
----

Joka tapauksessa, kävi miten kävi, elämme mielenkiintoisia
aikoja..
 

Hese

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän ihme
Muista en osaa sanoa mut Pelicans lähtee ainakin laulukuoroon, voi jopa olla että ne voittavat yhden pelin...
 

JVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
no spekuloidaan sitten...

Sormet ristissä minä vannon kautta kiven ja kannon, että SM-liigan puolivälierissä käypi seuraavalla tavalla:

Tappara-Blues: -Blues soi tällä kertaa ainoastaan kerran Espoossa...joten kirvesrinnat jatkavat voitoin 3-1.

HPK-Ilves: -Hämeenpojat tarvivat täydet viisi ottelua väliensä selvittämiseksi. Luulisinpa, että Ilves jatkaa voitoin 3-2.

Jokerit-Kärpät: -Ei ole mahdollista että Helsingin herrat kompastuisivat kahta kertaa Pohjoisen petolaumaan. Kärppien viisikot hyvin sekaisin ja avainpelaajia sairastuvalla. Jokerit jatkaapi voitoin 3-0.

TPS-Pelicans: -Kyllä pussileuat käpsähtävät taas korkealta alas. Yksi kotivoitto on laiha lohtu lahtelaisille. TPS jatkoon otteluvoitoin 3-1.


Tästä sitten voitte muutaman viikon päästä lueskella ja ihmetellä, että miten jokin hyypiö voi tietää otteluiden kulun jo etukäteen. No minähän vannoin kautta harmaan jalokiveni, että veikkaukseni myös menevät oikeen.:confused:
 

Soketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Red Wings, Charlton Athletic
Näinhän siinä käy...

TAPPARA-BLUES: Eipä ole epäselvyyttä tämän sarjan voittajasta.
Tapparalla on vielä play-off vaihde, jonka joukkue nyt laittaa päälle ja siinä kyydissä ei oman kirivaihteensa jo käyttänyt espoolaismiehistö yksinkertaisesti pysy. Bluesilla yhdenkin ottelun voittamiseen tarvitaan maaginen esitys joukkueen ulkomaalaisilta, mutta välttämättä sekään ei auta paljon vahvempaa Tapparaa vastaan. Tappara jatkaa 3-0.

HPK-ILVES: Runkosarjassa ritaripaidat voittivat kaikki keskinäiset ottelut, mutta sehän ei enää paina yhtään. Ilves esiintynyt tämän vuoden puolella todella hyvin ja omaa liigan kuumimman hyökkäystrion. Pitkään veitsi kurkulla pelanneella Ilveksellä ei kuitenkaan jalkanopeus riitä kun HPK aloittaa pyörityksen. Rinkelinmäki jää Ilvekseltä valloittamatta. HPK jatkaa 3-1.

JOKERIT-KÄRPÄT: Tämän sarjan ottelut ratkaistaan mitä ilmeisimmin jalkapallonumeroilla. Molempien peli ollut viime aikoina todella tehotonta ja hauskaa on ollut kuunnella Summasen vähättelyä asiasta. Oman lisänsä tuo viime kevään oululaisten riemastuttava play-off yllätys. Se voittaa kumpi saa ne harvat maalit tehtyä. Jokerit jatkaa 3-2.

TPS-PELICANS: Tässä ottelusarjassa sympatiani kieltämättä ovat lahtelaisten puolella, mutta tosiasiat ovat tosiasioita. TPS omaa todella vahvan viisikkopelin ja joukkueessa on voittamisen kulttuuri, joka siivittää turkulaisia aina vaan pudotuspeleissä eteenpäin. Tähän kun lisätään tiukoissa paikoissa pomminvarma maalivahtipeli niin kolmen voiton ottaminen triplamestareilta on erittäin vaikeaa. Pelicans pelaa ennakkoluulottomasti ja tekee sarjasta todella tiukan. TPS jatkaa 3-2.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suomi-Salama, Jii ja Janis voisivat tehdä tänne omat veikkauksensa, pojat olivat pistäneet lopullisiin runkosarjasijoituksiin viisi(5) joukkuetta oikeaan kohtaan - iso käsi:D
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Pisteenpä tämä tännekin

Menin sitten itse hölmöyksissäni pistämään alkuun uuden ketjun samasta asiasta kun en huomannut tätä jo täällä olevaa, no tässä omat veikkaukseni:

Tappara-Blues 2-3
- Tappara vei kuin veikin runkosarja voiton, Tappara on vahva suosikki aina mestariksi saakka jos se selviää tästä sarjasta mutta itse veikkaan että tässä koetaan viime kauden toisinto jossa runkosarjan voittaja lähtee laulukuoroon jo tässä vaiheessa. Tappara ei ole tällä kaudella voittanut Bluesia LA-Areenassa ja eipä tamperelaiset ole muutenkaan pahemmin tuolla Espoossa pärjänneeet. Kaikki paineet on Tapparalla ja Blues pääsee lähtemään paineettomana haastajana. Caloun & co on kokeneita pelimanneja joilla on potenttiaalia vaikka mihin ja jos Tappara hiemankin leijuu niin jälki voi olla kylmää. Pienestä leijumisesta kielii Tapparan kapteenin Janne Ojasen mestaruuspuheet jo tässä vaiheessa, jos katse ei ole tässä ja nyt niin ei hyvä heilu. Tappara kaatuu joko tässä tai menee lähes näytöstyyliin mestariksi.

HPK-Ilves 3-0
- Kerho menetti runkosarjavoiton kalkkiviivoilla mutta sai vastaavasti itselleen paremmin sopivan vastuksen, Ilveksen kookas ja fyysisesti vahva porukka on ollut koko kauden ajan suurissa vaikeuksissa HPK:n vauhtimyllyssä. Tämä pari on mielestäni niin selvää pässinlihaa että en usko että vahvassa vireessä ollut Nemirovsky-Miettinen-Viitakoski ketjukaan pystyy siivittämään Ilvestä edes yhteen voittoon. Kerhon ainut heikkous on kokemattomuus, jota Ilveksen vastuunkantajilta löytyy yllinkyllin. Kerho kuitenkin helpohkosti jatkoon.

Jokerit-Kärpät 3-1
- Kaksi ns rupusakkia vastakkain, kummankin peli ollut viime aikoina pahasti hakusessa ja tappio toisensa jälkeen on seurannut toisiaan. Jokerit on kuitenkin rutinoituneempi ja materiaaliltaan vahvempi ryhmittymä jossa on monia liigan huippunimiä, ja viime kauden karvaat kokemukset on varmasti vielä joukkueen muistissa ja tästä syystä en jaksa uskoa että Jokerit toista kertaa kompastuu Kärppiin vaikkakin tällä kertaa se ei olisi lähellekään niin suuri yllätys kuin viime vuonna. Ensimmäinen peli suuressa roolissa mutta jos ja kun Jokereiden työmoraali pysyy korkeana veikkaan Jokereiden olevan loppujen lopuksi se jatkoonmenijä ehkä niukasti ja nihkeästi mutta kuitenkin.

TPS-Pelicans 3-2
- Tepsi on Tepsi ja vaikka turkulaiset päättivät runkosarjan kahteen yllätystappioon niin siltikin Tepsin rutiini ja voittamisenkyky näissä suurissa peleissä vie voiton tällä kertaa erittäin tiukkaan vastukseen kykenevästä lahtelaisryhmästä. Pelicansilla on mahdollisuutensa sillä aivan viime kautiseen ei turkulaiset ole tällä kaudelle pystyneet ja Kaanien yv on liigan parhaimmistoa ja vastaavasti TPS:n liigan huonoimpien joukossa. Veikkaisin kuitenkin että Tepsin rutiini on loppujen lopuksi liikaa Pelicansille.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Tappara-Blues
Tappara vei runkosarjan ja paineet ovat sillä. Blues on nousussa, mutta silti Tapparan kovempi pelaajamateriaali ja ennen kaikkea kokemus pleijareista vie sen 3-1 voittoon sarjassa.

HPK-Ilves
Kerho on ehdoton ennakkosuosikki ja sillä on mennyt hyvin viime aikoina, mutta niin on myös Ilveksellä. Ilveksellä myös enemmäm kokemusta viime vuosina tiukoista pleijareista, joten pannaan tähän yllätys 2-3.

Jokerit-Kärpät
Jokerit nousee omalle tasolleen ja aloittaa kirin juuri oikeaan aikaan. Kärpät taistelevat ja puolustavat, mutta lomille 3-0.

Tps-Pelicans
Jälleen pudotuspelikokemus ratkaisee ja Tps (valitettavasti) vie tämän parin 3-2. Kauden Musta Hevonen voisi tietysti vielä yllättää ja passittaa Tepsin lomille vikassa ottelussa jatkoajalla.
 

Demon Allbran

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tappara - Blues 3-0
Pari tiukkaa peliä saattaa tulla, mutta luulenpa, ettei Blues pysty kertaakaan venymään voittoon asti.

HPK - Ilves 3-1
Ilves voittanee kotonaan kerran yhden loistavan ketjun ansiosta, mutta HPK tekee riittävästi maaleja mennäkseen jatkoon.

Jokerit - Kärpät 3-0
Pakko luottaa Jokereihin. Maalihanat auki Helsingissä, taisteluvoitto Oulusta ja jatkopaikka varmistuu lauantaina. :)

TPS - Pelicans 2-3
Toiveajatteluako? No, Pelicans pystyi kaatamaan Tepsin eilen sekä pari kertaa aiemminkin tällä kaudella, joten miksei se onnistuisi playoffseissa, jos peli kulkee.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Älkää unohtako Jokereita

Nyt vaan touhutaan ja arvaillaa pystyykö Blues tiputtamaan Tapparan vai ei jos pystyy niin HPK on mestari. Nyt unohtuu se yksi suuri eli Jokerit yksi voitto ja taas kulkee kysymys on vaan siitä tuleeko voitto liian myöhään. Ja unohtamatta TPS sielä on kulttuuri voittaa ja voi olla että ulkomaan avut nostaa Turun pulla sorsat jälleen sinne ylös. Myös Pelicans on kova pystyy parhaimmillaan voittamaan joukkueen kuin joukkueen.

Uskon että vaihtoehdot mestareiksi löytyy näistä porukoista:
Tappara, TPS, Pelicans, Jokerit ja HPK

Odotettavissa todellinen trilleri playoff. Kävi kuinka kävi tämä kausi muistetaan huipputasaisena...!

Onnea kaikkille ratkaisu peleihin. Oli lopputulos mikä tahansa se meidän elämään suuresti vaikuta, keväällä taas ollaan yhtä rintamaa kannustamassa leijonia voittoon...
 

jokerimesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, San Jose Sharks
Ketkä lähtevät laulukuoroon, ketkä taistelevat mitaleista...

Puolivälieräparit:
Tappara-Blues 3-2
Uskoisin, että tiukkaa vääntämistä tulee olemaan, mutta Tappara menee jatkoon paremman maalivahtipelin sekä liikkeen avulla. Toki Bluesilla on ainekset yllätykseenkin, mutta siihen tarvitaan huippukuntoa, sillä Tappara ei helpolla kellisty. Blues vie kotipelit, samoin Tappara=)

HPK-Ilves 3-0
Ilves taistelee, mutta se ei riitä, sillä HPK on niin kovassa kunnossa. Maalintekijöitä Kerholta löytyy suuri määrä mainittakoon näistä mm. taitava tsekki Vladimir Vujtek.
Ilves ei ole kertaakaan pystynyt kaatamaan Kerhoa tällä kaudella, eikä tee sitä tälläkään kertaa.

Jokerit-Kärpät 3-1
Jokereiden on aika ryhdistäytyä ja maksaa velat takaisin korkojen kera. Molempien joukkueiden peli on sekaisin, ensimmäisen ottelun voitto sanoo paljon. Uskoisin, että Jokerit vie ottelusarjan vahvan maalivahti- ja puolustuspelin turvin lukemin 3-1.

TPS-Pelicans 3-2
Ikävä kyllä, Tepsi menee taas jatkoon ja taistelee ainakin mitalesita. Saa nähdä mihin Turkulaisten rahkeet riittävät.

------------------------------------------------------------------------------------
Välieräparit:
Tappara-TPS 3-1
HPK-Jokerit 2-3

Pronssiottelu:
HPK-TPS 1-0

Loppuottelu:
Tappara-Jokerit 2-3 :D
------------------------------------------------------------------------------------
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tappara ja HPK jatkoon 3-0. Jokerit ja TPS tipahtaa voitoin 1-3.

Katotaan jatkoa sitten myöhemmin.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Näinhän siinä käy...

Tappara - Blues: Vaikka niin kovasti toivoisin Bluesin joutuvan ennenaikaiselle kesälomalle, niin eivätköhän nämä ihan minun kiusakseni kaada Tapparan. Seuraava vuosi kuunnellaankin sitten espoolaista uhoa (jos sitä nyt ei tällä kaudella kuultu). Tapparan pelaajat lisäksi kurkottelevat jo finaaleihin eivätkä tajua parantaa peliään ennenkuin on liian myöhäistä. Voitot: 2-3.

HPK - Ilves: HPK joutuu ottamaan vastaan nousukuntoisen Ilveksen. Ilveksen puolustuspeli vaikuttaa paremmalta kuin HPK:lla ja uskoisin sen lisäävän Ilveksen mahdollisuuksia pleijareissa. Niinpä toinenkin "yllätys" on valmis: voitot 2-3.

Jokerit - Kärpät: Vaikka olenkin kädet (nyt jo) olkapäitä myöten ristissä viime vuoden toiston puolesta, niin ei voi mitään. Tällä kertaa Jokerit lähtevät tähän sarjaan tosimielellä ja finaalipaikka siintää enintään Hjalliksen unelmissa. Voitot: 3-0. Ehkä Kärpät ihan kiusakseni kuitenkin voittavat yhden ottelun ja antavat toivonkipinää...

Toivon todella, että erehdyn...

TPS - Pelicans: SM-liigan ilonpilaaja pitää kyllä huolen siitä, että tästä sarjasta en saa lohtua haavoille Kärppien pudottua. Pelicans pitää omia toiveitani hetken aikaa yllä voittamalla toisen pelin, mutta loppu onkin sitten tuskaa. Voitot: 3-1.

---
Ai niin, mestaruuden voittaa joko TPS tai Blues, koska se olisi itselleni henk. koht. tuskallisinta nieltävää.
 

Jip Pii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
2x3, 1x4ja 1x5 ottelua

Kaksi sarjaa menee suoraan kolmesta poikki, nimittäin Tapparalle ja Jokereille. Pelicans hoitaa homman neljässä ottelussa. Sen sijaa Kerho ja Ilves tahkoavat täydet viisi ottelua, ja lopputuloksesta ei ota kukaan vielä tässä vaiheessa selvää. Selvää on vain se, että viides ja viimeinen peli ei pääty summerin törähdykseen...

Pitääkö pistää vielä otteluiden lopputuloksetkin tähän, että uskotte? ;)
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämän ketjun voisi liittää tuohon Flitstonen ketjuun, niin saataisiin kaikki veikkaukset samaan ketjuun - kiitos!
 
Kylmiä numeroita

Laskeskelinpa (tai kone laski) tuossa yön ratoksi yhdellä tavalla omat arviot pleijareihin.

Välieriin:
Tappara 82 %
HPK 73 %
Jokerit 73 %
TPS 79 %
Pelicans 21 %
Kärpät 27 %
Ilves 27 %
Blues 18 %

Finaaliin:
Tappara 59 %
HPK 44 %
Jokerit 39 %
TPS 34 %
Pelicans 5 %
Kärpät 8 %
Ilves 7 %
Blues 4 %

Mestari:
Tappara 35 %
HPK 23 %
Jokerit 20 %
TPS 15 %
Pelicans 1 %
Kärpät 3 %
Ilves 2 %
Blues 1 %

Siis ohan nää aivan huikeita lukuja...

Kone ei oikein pidä Pelicansista, johtunee pieleen voima-arviosta kauden alussa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti t4
Tämän ketjun voisi liittää tuohon Flitstonen ketjuun, niin saataisiin kaikki veikkaukset samaan ketjuun - kiitos!

-Tätä toivotaan täälläkin..pientä huolellisuutta ketjujen avaamiseen, niin homma pysyy hanskassa kuin Sakella konsanaan
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaide Järvisen veikkaus Radio Mafiasta...

Välierät:

Tappara-Ilves
Jokerit-TPS

No, Kaide ei ole ennenkään tietänyt jääkiekosta mitään:D
 

Pitkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eilen Juhani Tamminen veikkaili FST:n ohjelmassa tuleviksi finaalijoukkueiksi Tapparaa ja HPK:ta. Ensimmäisellä kierroksella kaikki kotiedun hankkineet menisivät jatkoon. Vahvimmaksi mestariehdokkaaksi finaalissa Tami nimesi Tapparan.

Tamminen myös kiisti ohjelmassa huhuillun paluunsa minkään SM-liigajoukkueista valmentajaksi.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ossin tietotoimiston uutisia

Tappara-Blues:

Bluesin mahdollisuudet ovat suorastaan hyvät. Tappara on kontannut melkein koko viimeisen neljänneksen. Blues on taistellut kynsin hampain paikasta auringossa, paineiden hellitettyä peli avautuu ja Tappara on pulassa. Myllys hoitelee haavoittuvan puolustuksen aiheuttamat paniikit. Kapanen taikoo siniset jatkoon.


HPK-Ilves:

Ilveksen nousukunto my ass. Viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa Ipalla taisi olla kolme maalintekopaikkaa. Kerho piti Ipaa pilkkanaan jopa kolmella viittä vastaan. Ipa ottaa tosin perjantaina yhden voiton, mutta ainoastaan siksi, että pääsen tiistaina katsomaan ratkaisevaa matsia Hakametsään. Perjantaina on luultavasti kiireitä. Mistä ihmeestä tämän palstan arvaajat kaivavat Ilvekselle kolme voittoa valtakunnan parhaasta joukkueesta? Veikkaajalla voisi olla teille käyttöä asiantuntijoina :D


Jokerit-Kärpät:

Toinen konttaaja saa huomata historian toistavan itseään. Narrien pelistä puuttuu tällä hetkellä se jokin. Puolustus kyllä pitää, mutta kun se viisikkopeli pitäisi saada toimimaan siellä toisessakin päässä.


TPS-Pelicans:

Tässä parissa nähdään luultavasti paras vääntö. Sääli, ettei molemmat voi mennä jatkoon. Ottelut tulevat olemaan vähämaalisia ja tiukkoja. Niinpä jatkoon voi mennä ihan kumpi vaan vaikka suoraan kolme-muna. Sympatiat kuitenkin Lahteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös