Sm-liigan Fan Clubien salibandyturnaus Espoo 12.11.05

  • 13 623
  • 112

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
repe_joke kirjoitti:
Jokerifanien sivuilla ei ole ollut koko turnauksesta mitään. Eikä minulle ole tullut turnauksesta mitään tietoa mitään kautta.
Taitaa olla jokerifaneilta todellinen puskaturnaus, josta ei ole tiedoitettu kun harvoille ja valituille.

Tällä menettelyllä oletettavasti halutaan karsia kaikki paukkupommit katsomosta.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
E kirjoitti:
Tappara on siis ehdoton ennakkosuosikki turnauksessa. Paineet on nyt kasattu sinne Tampesterin suuntaan.

Joo, me voidaan ottaa ennakkosuosikin viitta harteille ihan vapaasti. Meillä ei kato kädet tärise tiukassakaan paikassa :)

Ei mekään minkään ipan kanssa tultais, ellei olis pakotettu. Tuskaa tulee olemaan, mutta yritetään kestää.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Kolmas kerta näissä kekkereissä. Mukavaa touhua on ollut, vaikka tasoerot ovatkin olleet aiempina vuosina melkoisia. Porukat ovat olleet liikkeellä kuka enemmän, kuka vähemmän ja jotkut valitettavasti - liian tosissaan.

JYP FC pelaa varmasti turnauksessa yleisöystävällistä sählyä. Hyökkäys on paras puolustus, siinäpä motto. Kuvioita ei ole treenattu vaan improvisoidaan tarpeen mukaan. Pelikirjakin on vielä kirjoittamatta, mutta onhan bussimatkalla aikaa raapustaa niitä useammankin joukkueen käyttöön...

Toivottavasti palataan reissulta takaisin ehjänä ja ainakin paljon maaleja tehneenä joukkueena. Ei mopolla mahdottomia, joten jos puolustus- tai hyökkäyspelin pitää olla rempallaan, niin olkoon se puolustuspeli.

Yep, kohta punkkaan ja kello neljä ylös...on tää niin kauheeta...
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
King kirjoitti:
Todellinen kysymysmerkki onkin sitten etä-kärpät, saa nähdä millaisen joukkueen he saavat kasaan.

Aivan herran haltuun millainen poppoo siellä on kaukalossa. Allekirjoittanut saapuu vahvistamaan joukkuetta alkulohkoon. Kaikki muu turnauksen tasosta ja jengin totisuudesta alkaen onkin sitten salaisuuden sumun verhoamaa. Se on salaisuus, kuten Rainer Friman ehkä asian sanoisi.

Toivottavasti pallo on pyöreä ja urheiluhenki hyvä.
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Ilves FC:llä kaksi peliä takana.
Saldo, 1 olkapää sijoiltaan, 1 auennut nekku ja yksi katki hakattu maila.

Toivottavasti pääsevät hengissä kotimatkalle.
 

Wille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparalla yksi poikki hakattu maila. Muita menetyksiä ei ole tapahtunut.

Ilveksen "teurastamisesta" oli kuulemma huolehtinut Jokerit.
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hauskaa oli itsellänikin. Ilokseni sain huomata, että Lukko-Jatkoaika-pelin tuominnut tuomari oli oikein hyvä. Muutenkin pelkkää positiivista sanottavaa turnajaisista, vaikka tällä kertaa itse jäinkin tehoitta.
 

RandyHolt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mustat Elefantit,Jokerit,Broad street bullies,
Wille kirjoitti:
Tapparalla yksi poikki hakattu maila. Muita menetyksiä ei ole tapahtunut.

Ilveksen "teurastamisesta" oli kuulemma huolehtinut Jokerit.
Peli ei ollu edes fyysinen.Muutama törmäily ja yks maila joka jäi jalan alle.Loukkaantumistilanteista ei tullut edes jäähyjä.Meidänkin joukkueessa tuli kolhuja mutta ei ole tapana välittää niistä lyhyessä turnauksessa.Muuten turnaus oli ok paitsi joka ottelussa ois hyvä olla saman kokonen kenttä.Ja joukkueesta sen verran että se oli koottu johto,valmennus ja huoltoporrasta myöten kausikorttilaisista ja jf-clubin jäsenistä joita saattaa nähä maakunnissa peleissä eli kunnon faneista.SBS Keitto on eri joukkue kuin meijän SB Keitto joka on ollut telakalla viime maaliskuusta asti.Muutama Keiton pelaaja oli myös tässä joukkueessa.
 
Viimeksi muokattu:

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kiitos kaikille mukana olleille ja onnittelut Poriin turnauksen voitosta.

Nyt ei taivu enempään, on ihan poikki sekä fyysisesti että henkisesti. Pahoittelen kuitenkin, jos jotakuta sattui finaalissa, kun vähän törmäiltiin ja maskimiehiä siirtelin.

Niin, turnauksen All-Stars -kentät on nimimerkki halko:n paperilla, kolme porilaista, kolme espoolaista, kaksi raumalaista, kaksi lahtelaista sekä yksi turkulainen ja yksi jatkoajan joukkueessa pelannut löytyy listoilta. Niitä odotellessa.

Paze lupasi, että ensi turnaus on Porissa. Siellä en ole olut koskaan selvin päin.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Niin unohtui edellisestä.

Turnauksen direktoraatti on valinnut myös joka pelipaikan parhaat pelaajat. Nämä julkaistaan samaan aikaan kuin All-Stars, mutta sen verran voi avata mystistä arkkua, että...


Maalivahti on Lukon joukkueesta ja on sukunimikaima erään viimeaikoina julkisuudessa esiintyneen Nilsin kanssa.
Puolustaja on Ässien joukkueesta ja hänen pelinumerossaan on kaksi samaa numeroa.
Hyökkääjä on Bluesin joukkueesta ja hän on joko tai (kyllä kaikki tietää vaihtoehdot, jos kaksi jätkää dominoi koko turnauksen pistepörssiä tekemällä lähestulkoon suuremmat tehot kuin kaikki muut joukkueet yhteensä).
 

Kiisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HPK-Inkkarit, IHN ja FC HML
Kiitos vain kaikille. Mukavaa oli, vaikkei tehoja tullukkaan.

Jotenkin musta tuntuu siltä, että huomenna löydän paljon uusia lihaksia itsestäni.
 

jlammi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jokerit, TPS, TuTo
Juu-u, hauskaa oli, ja tehotilastokin karttui 0+1:lla. Kai sitä pitää mennä ens vuonna uudestaan.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kiitos jumbojenkin puolesta! Tästähän on suunta vain ylöspäin. Ehkäpä Porissa Kärppienkin menestys paranee, jos oululaiset saapuvat mainetta puolustamaan. He kun sentään treenaavatkin.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiitoksia vaan, hyvä turnaus oli. Tapparan osalta tie pysähtyi Ässiin, mutta selitellään nyt sen verran, että meiltä puuttui ne kahden viime kerran parhaat pelimiehet, joten parempaan ei pystytty. Ennakkosuosikin paineet oli liikaa :) Iso 3 yllätti koko joukkueen tekemällä kuusi meidän 15 maalista.

Ei ollut tänä vuonna turhaa aggressiivisuutta yhdessäkään pelissä, ainoastaan rehellistä vääntöä. Lieneekö sitten Ifkn puuttumisen syytä.

Ässille sympatiapisteet tästä turnauksesta, rento asenne ja naispelaajakin pelasi alusta loppuun asti pelit tiukassakin paikassa. Piti tulla Tapparankin vähän sumutorven kanssa kannustamaan finaaliin.

Järjestelyt oli vähän sekaisin. Peliaikatauluja muuteltiin todella lyhyellä varoitusajalla, joten siitä miinusta. Toivottavasti Porissa ensi vuonna toimii paremmin?
 

Random Hero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Miten kävi sille tepsin(?) pelaajalle jonka "julmasti pieksin"? Heittäydyin siis pallon eteen ja kaveri ei ilmeisesti ehtinyt pysähtyä/ei huomannut minua, heitti lipat ja käsi ilmeisesti murtui?

Ilveksen osalta ei jäänyt turnauksesta paljon kerrottavaa, kaikista peleistä levyyn paitsi jumbofinaalista, joka sitten loppujen lopuksi voitettiin 7-5(?) itse saalistin ko. pelissä tehot 0+3, aika hyvin kassarilta ;)
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
malpo kirjoitti:
Miten kävi sille tepsin(?) pelaajalle jonka "julmasti pieksin"? Heittäydyin siis pallon eteen ja kaveri ei ilmeisesti ehtinyt pysähtyä/ei huomannut minua, heitti lipat ja käsi ilmeisesti murtui?

Taisi kyynärpää mennä sijoiltaan, mutta oli palautunut itsestään. Onneksi kaveri asustaa tälle hetkellä Hesassa, joten sairaalasta oli helppo päästä kotiin, eikä kukaan joutunut odottamaan.
 
F

Flonaldo

Kiitokset omille ja vastustelijoille mukavasta turnauksesta. Oma saldo jäi kovasti miinusmerkkiseksi, mutta kaikki filmit ja laitoja päin kaatuilut menivät hienosti läpi - calounmaiseen hyppelyyn panostaminen kannatti :-)
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kivaa oli minullakin. Ihan reipashenkistä pelailua ja tuomareille vittuilua. Vaikka linjakkaastihan nuo mielestäni vihelsivät. Näpitkin vielä ehjinä, mistä kiitos vastustajille. Finnbodyn saniteettitiloista voisin tosin jättää pientä noottia.

Onnea voittajille. Kuka oli pronssilla?
 

artok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans oli kolmas. Kukistimme pronssiottelussa varamiehisen Lukon. Kiitokset turnauksen järjestäjille, Jypille liivien lainaamisesta sekä omalle joukkueelle hienosta taistelusta.
 

Peltsi

Jäsen
Olen antanut itseni ymmärtää, puheiluiden ja netin selailun perusteella että järjestys saattaisi olla seuraavanlainen:

1) Ässät
2) Blues
3) Pelicans
4) Lukko

Mites loput sijat?
 

Tuamas

Jäsen
JA Ässät kiittää ja kuittaa!
Oli kaikinpuolin mukava turnaus, ainoa hiukan kuumempi peli oli Jokereita vastaan.
Tapparalta katkesi maila ainakin meitä vastaan kun heidän tähtihyökkääjä veti komialla viikatteella erään nimeltä mainitsemattoman Ässäpelaajan mailan varteen pallontavoittelutilanteessa.

Meillä oli tosiaan tarkoituksena, että kaikki pelaavat tasaisesti ja ei tehdä missään vaiheessa tiivistyksiä tai erikoiskenttiä. Tosin YV:lle ja välierän loppuun johtoa varmisteltaessa lyötiin erikoiskentät, tosin kaikkien hyväksynnällä.
Ja kuten jotkut saattoivat huomata, pakit meillä pelasivat käytännössä samoilla pareilla kaikki pelit, lukuunottamatta erään nimeltämainitsemattoman käytännössä ramman pelaajan kusitaukoa finaalin toisella erätauolla. Hyökkääjistössä pelattiin taasen periaatteella "kaikki pelaa, aina", eli ihan järjestyksessä vaihdettiin pelaajat pois ja kentälle. Hyökkäyksessä taas
Oli ilo huomata kuinka paljon hyökkääjiemme peli parani turnauksen edetessä, mm. finaalissa pari komeaa maalia loisteliaalta hyökkäyskalustoltamme.

Juhlat Pojan kanssa ovat käynnissä ja ensi kaudella tullaan Porissa näkemään huikea spektaakkeli, jossa Porin loistokkaat Patapaidat puolustavat mestaruutta kynsin ja hampain, toivottavasti myös Hifkiä ja Perunakerhoa vastaan.

Pori kiittää ja kuittaa!

Edit: Omasta pelistä sen verran, että oli muuten ihan mukava pelata, mutta ensimmäisen pelin ensimmäisillä minuuteilla revähti takareisi ja yhtäkään spurttia ei sen jälkeen pystynyt ottamaan. Eli hidasta, mutta kankeaa, tosin silläkin tyylillä pärjäsi tällä kertaa ihan kohtalaisesti.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jees, kiitokset rehdistä turnauksesta. Jokerit oli tänäkin vuonna vähän kuriton ryhmä, luultavasti tarttunut tuolta lätkäpuolelta, tiedä häntä. Tunteella vedettiin, sori muutamat nokkapokat, rapatessa roiskuu.

Onnittelut Poriin turnausvoitosta! Vaikka Pori kaadettiinkin alkusarjassa 3-2, niin ei meistä olisi ollut loppuun asti menemään. Katellaan Porissa vuoden päästä, jos vuoden (Tapio) levolla homma aukeisi. Hotellit varaukseen! :)

Missä oli ystäväni cairns? Pienin pelaajamme sai olla tänä vuonna rauhassa. ;)

Haastatteluja ja nimikirjoituksia jaetaan sitten tänä yönä Helsingin yössä! Sinne siis..
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kyllä, pirun hauskaa oli minullakin. Toivottavasti perinne jatkuu, sillä näin toimivaa konseptia ei saa ryssiä. Tämän vuoden turnausjärjestelyistä iso kiitos etenkin tuomaritoiminnalle, tällä kertaa ei ollut havaittavissa lainkaan ylimielisyyttä, vaikka amatöörit pääosin olikin pelaamassa. Finnbody pelipaikkana jätti kuitenkin hieman toivomisen varaa rajallisen pukukoppitilanteensa ja kaukaloiden selkeä kokoero. Lisäksi formaatin osalta toivon palaamista kaksilohkoiseen systeemiin, jotta päästään kohtaamaan useampia joukkueita ja samalla yksittäisen pelin puppeloinnin merkitys on pienempi loppupelejä ajatellen...

JYP:n osalta turnaus meni tuloksellisesti huonommin kuin edellisinä vuosina, mutta pelillisesti oltiin parannettu. Turnaus vaikutti selkeästi tähän mennessä tasaisimmalta ja pienet marginaalit kääntyivät meitä vastaan, kuten Aravirta sanoisi. Onneksi saatiin kunnon revanssi KalPaa vastaan sijoitusottelussa, niin jäi hyvä maku suuhun. Hyvässä hengessä olivat hekin mukana, kun kestivät meidän porukan paluumatkan.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, eteenpäin on menty, lopussa saatiin sisäänlyönti. Ensi vuonna uudestaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös