Kuusumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelitilanteesta johtuvat käden kohotukset
Jääkiekkolehden SM-liigan kausioppaassa 2010-2011 oli jokavuotiseen tapaan kyselty toimittajilta kysymyksiä.

Ajattelin itsekin vastata moiseen.

1) Runkosarjan loppujärjestys
2) Mitalijärjestys
3) Runkosarjan paras pistemies?
4) Runkosarjan paras maalintekijä?
5) Runkosarjan paras pelaaja?
6) SM-liigan paras puolustaja?
7) SM-liigan paras maalivahti?
8) SM-liigan paras valmentaja?
9) Runkosarjan jäähykuningas?
10) Mikä seura vaihtaa ensimmäisenä valmentajaa?
1)
1. Jokerit
2. Kärpät
3. Lukko
4. JYP
5. HIFK
6. TPS
7. KalPa
8. Pelicans
9. SaiPa
10. Blues
11. HPK
12. Tappara
13. Ässät
14. Ilves

2) 1. Jokerit 2. HIFK 3. TPS
3) Marko Kivenmäki, TPS
4) Ville Vahalahti, TPS
5) Petteri Nokelainen, Jokerit
6) Ossi Väänänen, Jokerit
7) Juuso Riksman, HIFK
8) Kuus (seitsemän) mestaruut, hei
9) Markus Kankaanperä, HIFK
10) Pajuoja lähtee kuuden ottelun jälkeen, eli Ilves.
 
"Mitä helvetin paskaa täällä taas kirjoitetaan? Ei saatana. Lähden pois." - Näkkäri

Eskelarit

Jäsen
1) Runkosarjan loppujärjestys
2) Mitalijärjestys
3) Runkosarjan paras pistemies?
4) Runkosarjan paras maalintekijä?
5) Runkosarjan paras pelaaja?
6) SM-liigan paras puolustaja?
7) SM-liigan paras maalivahti?
8) SM-liigan paras valmentaja?
9) Runkosarjan jäähykuningas?
10) Mikä seura vaihtaa ensimmäisenä valmentajaa?
Pistetään oma valaistunut arvaus listan perälle.
1)

1. Kärpät
2. JYP
3. Lukko
4. Jokerit
5. HIFK
6. Kalpa
7. Blues
8. TPS
9. Saipa
10. HPK
11. Tappara
12. Pelicans
13. Ilves
14. Ässät


2) 1. Kärpät 2. Jokerit 3. Lukko
3) Kreps, Kärpät
4) Eero Elo, Lukko
5) Kreps, Kärpät
6) Sami Vatanen, JYP
7) Antti Raanta, Lukko
8) Dufva. JYP
9) ''Miliisi'' Honkanen, Kerho
10) HPK, ollessaan hännillä 3 pisteellä, kun kierroksia on pelattu 8.

Vähän tuli vedettyä kotiinpäin, mutta niinhän se aina kuuluu.
 
Viimeksi muokattu:

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Lottokone pyörähti ja oikea lottorivi on nähtävissä:

1. Kärpät
2. HIFK
3. Lukko
4. Jokerit
5. JYP
6. TPS
---
7. KalPa
8. SaiPa
9. Blues
10. Pelicans
---
11. Tappara
12. Ilves
13. HPK
14. Ässät

Onnea voittajille.
 
Saksalaiset ja lappeenrantalaiset brunetet sekä Mikko Pukan aurinkoinen hymy veivät sydämeni.
"Oh well, we still have the hotter chicks...." Svenskarna efter en förlorad Finland-semifinal.

oldcoach

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Chicago Black Hawks
Runkosarjan järjestys:
1) Kärpät
2) Jokerit
3) Jyp
4) HPK
5) Blues
6) Ilves
7) TPS
8) Tappara
9) HIFK
10) KalPa
11) Pelicans
12) SaiPa
13) Lukko
14) Ässät

Mitalit: Kultaa Jokerit, hopeaa Kärpät, pronssia Blues

Runkosarjan pistepörssin voittaa Jukka Hentunen

Runkosarjan paras maalintekijä on Vladimir Sicak

Runkosarjan paras pelaaja on Antti Pihlström

SM-liigan paras pelaaja on Teemu Lassila

SM-liigan paras puolustaja on Sami Vatanen

SM-liigan paras maalivahti on Teemu Lassila

SM-liigan paras valmentaja on Risto Dufva

Runkosarjan jäähykuningas on Janne Jalasvaara

Ensimmäisenä valmentajaa vaihtaa Pelicans
 

MoonMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Red Wings
No tunnetusti itsellä on todella surkea veikkausaldo vuosien varrelta, mutta laitetaan nyt kristallipallo pyörimään.

1. Kärpät
Viime kauden mitalittomuus tuo aivan uutta draivia tekemiseen ja ainakin runkosarjassa kärpät on mielestäni ykkössuosikki. Kokonaisuutena laadukas ja kova joukkue varsinkin jos Viuhkola ja Kreps pelaavat koko kauden. Hankkii todennäköisesti uuden ykkösvahdin ennen joulua, mutta vaikka ei hankkisi niin kova mutta tällä hetkellä vielä ohut puolustus pitää lukemat siedettävänä ja uskon että kärpät juhlii suvereenia runkosarjan voittoa keväällä. Ylivoimalla liigan vaarallisin ketju Viuhkolan johdolla pommittaa maaleja liukuhihnalta. Mikäli loukkaantumisia tulee niin johto reagoi ja pelimerkkejä kyllä riittää uusiin äijiin.

2. Lukko
Lukko johtaa runkosarjaa jälleen alkukaudesta, mutta jossain vaiheessa peli taas sekoaa ja kärpät tulee ohi. Puolustuksen lähtijät on korvattu kovilla nimillä (Aalto, Kuukka) ja varsinkin yv:lle löytyy kovat parit. Kilpailu pelipaikoista on kovaa ja materiaali on vähintään viime kauden tasoinen. Hyökkäys on sm-liigan kovin ja maalivahdit Wiikman ja Raanta käyvät kovaa kilpailua ykköspaikasta. Lähellä taas, mutta silti niin kaukana. Voiko 6 valmentajan tiimi toimia!? Aikaisempina kausina Uraman pelikirja on nimittäin syöty pleijareihin mentäessä, joko nyt on opittu virheistä tarpeeksi?

3. JYP
Jyväskylän juna se vaan puksuttaa taisaisella materiaalilla duffan kovassa komennossa. Joukkue jyrää alusta asti ison ja "ilkeän" puolustuksen voimalla vastustajat kulmiin pyörimään ja päästää siinä samassa vähiten maaleja koko sm-ligan historiassa yhden kauden aikana. Harmi vaan että maalijuhlia ei jypin matseissa tällä kaudella nähdä vaikka maalinteko jakautuukin tasaisesti ympäri jengin. Pleijareissa voi olla taas todella kova luu. Onko joukkueella taas kova halu palata kultakantaan? Ainakaan alkukaudesta ei varmastikaan nähdä samanlaista romahtamista kuin viime kauden alussa.

4. HIFK
Hifkin maalivahtipeli on vihdoinkin kunnossa, varsinkin kun Riksmanilla on näytön paikka viime kauden jäljiltä. Ville Peltonen tuo niin ison johtajuuden ja vaatismustason mukanaan, että nuoremmatkin pelaajat nostavat huikeasti tasoaan. Joukkue on melkein täysin kotimaisin voimin liikkeellä, joten lisähankinnat kauden aikana ovat mahdollisia. Nenä-Jalonen pistää pojat pelaamaan kiekollisempaa peliä kuin viime kaudella ja ainakin runkosarjan aikana taktiikka toimii.

5. TPS
Näin tepsiltä yhden harjoituspelin ja jo sen perusteella voin todeta, että äijät pysyi kaistoillaan ja pakit ruokkivat laitoja hyvillä syötöillä. Peli oli vauhdikasta, ainoastaan yv ei tuntunut toimivan oikein ollenkaan, mutta runkosarjassa on aikaa sitäkin harjoitella. Engren saa selkeän ykkösvahdin roolin ja pitää kovan tason koko kauden. Viime kauden menestys tuo uskottavuutta pelaajien toimintaan. Väitän, että hyökkäys on jopa parempi kuin viime kaudella, vaikka Fillpulan lähtö kova menetys olikin. Pakistokin on pysynyt laadukkana.

6. Jokerit
Keku tuo uskottavuutta narrien toimintaan, mutta muutokset eivät näy vielä tällä kaudella. Jortikan lähdettyä tullaan vasta näyttämään jokerien todellinen taso. Tosiasia on, että Jortikka ei ole voittanut pitkään aika mitään! Hyökkäys on kolmen ensimmäisen kentän osalta todella vakuuttava. Ben Eavesin pelaamisella voidan saada kuu taivaalta tai sitten jää mätä käteen. Puolustus on floppi yhden parin jälkeen sillä AJ ja Kauppinen ovat menneen talven lumia. Maalivahdit kilpailevat keskenään tasaisesti, mutta sateentekijäksi Järvisestä ja Strömbergistä ei ole. Nuoria pitäisi ajaa sisään, mutta se ei taida Jortikkaa niin kiinnostavan?

7. Blues
Työtä tehdään ja jengi yrittää, jokohan loukkaantumissumat olisivat ohi ja bluusi pääsisi pelaamaan edes yhden kauden ilman aivanpelaajien pitkiä poissaoloja!? Valmentaja vaihtuu kauden jälkeen ja varskin nuoret pelaajat haluavat näyttää Matikaiselle ja Marjamäelle parhaansa. Puolustus on kova, mutta tuoko Jere koppiin enää muuta kuin johtajuutta? Ihan terävin kärki hyökkäyksestä puuttuu, mutta kakkosketjuun löytyy sitäkin enemmän materiaalia. Tarkkiin joukkue ei ainakaan tule kaatumaan.

8. Kalpa
Järkyttävän suuri määrä kokemusta ja johtajuutta lähti pois ja se ei voi olla näkymättä varsinkin alkukaudesta. Ihan sama vaikka pelitapa on ollut sama jo useita vuosia. Nuoria pelaajia virtaa joukkueeseen jatkuvalla syötöllä, mutta kokemusta (yli 30-vuotiaita)ei paljon löydy. Kasvun paikka ainakin vielä ensi kaudella. Ykkös ja kakkoskenttään on kyllä heittää laadukkaita äijiä(Kiiskinen, Laakkonen, Masuhr, Jalasvaara ym.), mutta sen jälkeen taso putoaa huomattavasti.

9. Saipa
Tulee päästämään paljon maaleja, mutta vastapainoksi tulee myös tekemään niitä paljon. Kotona voi voittaa kenet tahansa ja napsii vieraistakin kohtalaisesti kauden aikana pisteitä. Ulkomaalaiset ovat kovaa kamaa ja luultavasti kaikki kanukit heittävät yli 40 pojoa mieheen. Puolustuksessa on riittävästi laadukkaita äijiä ja ylivoimaan on heittää ainakin yksi todella kova kentällinen. Saipa yllättää alkukauden aikana monet jengit housut kintuissa mutta hyytyy taas loppukaudesta kuluttavan pelitavan vuoksi.

10. Tappara
Väitän että puolustus on sm-liigan top-3 kamaa, varskin kun Ilvonen palaa ruotuun. Pentikäisen lähdön myötä puolustus ei todellakaan ole enää niin jäähyherkkä kuin aiemmin. Hyökkäys taasen on köykäinen, mutta ainakin sm-liigan tasolle saadaan Topon ja Guollan tulon myötä ylivoimaan ratkaisuvoimaa. Säteri toivottavasti tulee takaisin änärin leiriltä, sillä Niemiseen en luota pätkän vertaa ykkösmolarina. Liikettä pitää löytyä, sillä joukkue ei todellakaan ole mikään jättiläinen. Alkukaudesta joukkue hakee vielä pelitapaansa, mutta jouluun mennessä Hirvosen teesit on varmasti kaikille jo selvillä.

11. HPK
Viime vuoden finalisti tulee romahtaen alas. Rautakorven vaatimustaso oli kova, mutta nyt Rindell tuo "Onko kaikilla kliffaa hei?" jääkiekon hämeenlinnaan, ei hyvä. Pakit vanhenee ja virheherkkyys senkun kasvaa. Vaihtuvuus on ollut suurta ja varsinkin Mäenpään lähtö tulee näkymään pakistossa. 5 ulkomaalaishankintaa ovat täysin kirjoittattomia kortteja tässä vaiheessa, joukkue joko nousee tai kaatuu latvialaisten mukana. Maalivahtipeli on sentään kuosissa edelleen.

12. Ässät
On vaikea paikata kolme kovaa lähtijää (Luomala, Kivesmäki, Salminen) 30 pisteen allsvenskan miehellä Yetmanilla ja echl-jyrä Millerillä. Viime kausi ei mikään kaksinen ollut ja nyt materiaali on vielä huonompi. Rockyn teesit ei taida enää nykyjääkiekossa toimia vaikka joukkue yrittää olla työteliäs kentällä. Rynnäs on näyttänyt änärileirillään mikä on miehiään eikä tilalle ole hankittu kunnon korvaajaa. Puolustus on ässien kovin osa-alue, mutta ei sillä paljon auteta maalivahtia. Omissa soi kauden aikana...ainakin enemmän kuin tapparalla!

13. Ilves
Kaikki on kiinni siitä pysyykö Jani Hurme terveenä koko kauden ja seisomaan maalissa päällään kiekkojen tiellä, muuten voi tulla pelikaanien kanssa kova taisto karsinnoista. Mm. hyökkäyksessä on vain 5 yli 24-vuotiasta pelaajaa ja puolustuksessa taso loppuu 2 parin jälkeen. Nuoret ja kokemattomat äijät kasvavat korkoa tulevaisuutta varten, joten eiköhän muutaman vuoden päästä ilves kolkuttele parempia sijoituksia, mikäli seuran sisäiset ristiriidat saadaan järjestykseen.

14. Pelicans
Joukkue on vaihtunut viime kaudesta todella paljon ja joutuu aluksi heti kovalle vieraskietueelle kotihallin remontin takia. Maalivahtipeli on täysi vitsi, ai että Niko Hovinen vie pelsut pleijareihin!? Pasi Nurminen ei ehdi suuna päänä joka paikkaan auttamaan valmennusta maajoukkuetehtäviensä ohella. Materiaali voi olla hyökkäyksessä ihan ok ja puolustuksesta löytyy 4 liigan perustason jyrää. Kuka tietää mikä se pelsujen "pelikirja" oikein on? Kuka on vielä sitä mieltä, että Mika Toivolalla on jotain annettavaa sm-liigalle?
 
Mieluummiin kulun puhki kuin ruostun käyttämättömänä!

ferro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NY Rangers, Liverpool, 49ers
Runkosarjan lopullinen järjestys keväällä 2011:

1. Kärpät
2. Lukko
3. JYP
4. HIFK
5. Jokerit
6. Kalpa
7. TPS
8. Saipa
9. Tappara
10. Pelicans
11. Ässät
12. Blues
13. HPK
14. Ilves
 

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
Jos et BBird vielä ole kerinnyt näitä naputella tai jos olet ja siitä ei ole liiaksi vaivaa, niin haluaisin tehdä viimeistä hienosäätöä:

1. Kärpät
2. JYP
3. HIFK
4. Lukko
5. Jokerit
6. KalPa
-----------------
7. SaiPa
8. Pelicans
9. TPS
10. Blues
------------------
11. Tappara
12. HPK
13. Ässät
14. Ilves

- Eaves pelaa kuin pelaakin vähintään 45 peliä kaudessa.
- Sami Vatanen on puolustajien pistepörssin 2.
- Pelicans tai SaiPa johtaa runkosarjaa ensimmäisten 5 pelin jälkeen.
- KalPan alkukausi menee ketuilleen.
- Wiikman ei täytä odotuksia, mutta Raanta lyö itsensä läpi.
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
1) Runkosarjan loppujärjestys
2) Mitalijärjestys
3) Runkosarjan paras pistemies?
4) Runkosarjan paras maalintekijä?
5) Runkosarjan paras pelaaja?
6) SM-liigan paras puolustaja?
7) SM-liigan paras maalivahti?
8) SM-liigan paras valmentaja?
9) Runkosarjan jäähykuningas?
10) Mikä seura vaihtaa ensimmäisenä valmentajaa?
1)
1. Kärpät
2. Jokerit
3. Lukko
4. HIFK
5. JYP
6. Pelicans
7. TPS
8. Kalpa
9. Blues
10. HPK
11. Tappara
12. Saipa
13. Ässät
14. Ilves

2) 1.HIFK 2. Jokerit 3. Kärpät
3) Mikael Granlund
4) Vili Sopanen
5) Mikael Granlund
6) Mikko Lehtonen
7) Pekka Tuokkola
8) Kari Jalonen, en usko mitalikolmikon ulkopuolelta valittavan ja valinta osuu mestarivalmentajaan
9) Tuukka Mäkelä
10) HPK
 
"The trouble with referees is that they know the rules, but they do not know the game." -Bill Shankly

aurinkolahna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, AC Oulu
Tässäpä oma veikkaukseni runkosarjasta '10-'11:

1.JYP
2.Kärpät
3.Lukko
4.HIFK
5.TPS
6.Jokerit
7.KalPa
8.Tappara
9.HPK
10.Blues
11.Pelicans
12.SaiPa
13.Ässät
14.Ilves

JYPin runkosarjavoittoa perustelen sillä, että joukkue on jo käytännössä "valmis" ja tulee voittamaan lähes kaikki pelit syyskaudella. Joulun jälkeen muut kirivät, mutta eivät ehdi saada kiinni ennen pudotuspelejä.

Eli turha kai tuota runkosarjaa on edes pelata, kun järjestys on jo tiedossa...
 
Lunta munille!

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos et BBird vielä ole kerinnyt näitä naputella tai jos olet ja siitä ei ole liiaksi vaivaa, niin haluaisin tehdä viimeistä hienosäätöä:
No prob. Viimeisin veikkaus astuu voimaan. Ja veikkausaikaa on huomiseen klo 18:30 asti, tämä myös muille tiedoksi.

Viime vuodesta poiketen poimin veikkauksia (joissa jokaisella joukkueella on runkosarjan loppusijoitus näkyvissä) myös "Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2010-2011" -ketjusta, ja käytän kunkin nimimerkin kohdalla viimeksi postattua viestiä virallisena veikkausrivinä.
 

Durable

Jäsen
1.Kärpät
2.HIFK
3.JYP
4.Lukko
5.Jokerit
6.Kalpa
--------------
7.Blues
8.TPS
9.Pelicans
10.HPK
--------------
11.Tappara
12.Saipa
13.Ässät
14.Ilves
 
Viimeksi muokattu:
Tällainen ylläri on runkosarjan jälkeen tiedossa:

1. Kärpät
2. Lukko
3. Kalpa
4. Jokerit
5. Tps
6. Jyp
-
7. Hifk
8. Saipa
9. Ässät
10. Blues
-
11. Pelicans
12. Hpk
13. Tappara
14. Ilves
 
IHANAA SAATANA! - Veli-Matti Savinainen

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
1. Kärpät
2. Jokerit
3. JYP
4. IFK
5. Lukko
6. KalPa
------------
7. TPS
8. Pelicans
9. Blues
10. SaiPa
-----------
11. Tappara
12. Ässät
13. HPK
-----------
14. Ilves
 
Excuses are for losers, I'm not gonna make excuses. -Glen Metropolit

miklo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Minnesota Wild
1. Kärpät
2. HIFK
3. JYP
4. Jokerit
5. TPS
6. KalPa
-----------------
7. SaiPa
8. Lukko
9. Pelicans
10. Blues
------------------
11. Tappara
12. HPK
13. Ässät
14. Ilves
 

Loktev

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tässähän tämä on!

1. HIFK
2. Kärpät
3. Lukko
4. JYP
5. Jokerit
6. Pelicans
-----
7. TPS
8. Tappara
9. KalPa
10. Ilves
-----
11. SaiPa
12. HPK
13. Ässät
-----
14. Blues
 
Missä tahansa kuljetkin, aja aina täysin valoin!

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
1. HIFK
2. Kärpät
3. Lukko
4. Jokerit
5. Jyp
6. KalPa
-----------------
7. Blues
8. Saipa
9. TPS
10. Tappara
------------------
11. Pelicans
12. HPK
13. Ässät
14. Ilves
 
Uusi Ilves, 7.2.2017

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, LFC, RoPS, NYG, FIN, ARG, ANA, Bulls
Enää noin vuorokausi SM-Liigan alkuun. Veikkaukset tässä:

Runkosarja: 1. JYP 2. Kärpät 3. Lukko 4. Jokerit 5. HIFK 6. KalPa 7. TPS 8. HPK 9. Blues 10. SaiPa 11. Tappara 12. Pelicans 13. Ilves 14. Ässät

Mitalit: 1. Jokerit 2. JYP 3. KalPa
Runkosarjan paras pistemies: Kurtis McLean Lukko
Runkosarjan parhaat maalintekijät: Jukka Hentunen Jokerit ja Kristian Kuusela Kärpät 32 maalia. Kaikki muutkin tilastot ovat samat. Pakko valita kaksi.
Runkosarjan paras pelaaja: Kurtis McLean, Lukko
SM-liigan paras hyökkääjä: Jukka Hentunen, Jokerit
SM-liigan paras puolustaja: Ossi Väänänen, Jokerit
SM-liigan paras maalivahti: Pekka Tuokkola, JYP
SM-liigan paras valmentaja: Hannu Jortikka, Jokerit
Runkosarjan jäähykuningas: Jani Honkanen, Tappara
Ensimmäisenä vaihtaa valmentajaa: Pelicans
Tehotilaston voittaja: Jyrki Välivaara, JYP

Tammikuun tasaus veikkaukset, ei toki järjestyksessä.

- HIFK valitsee Jokerit
- Ässät valitsee Lukon
- Ilves valitsee Tapparan
- KalPa valitsee JYPin
- SaiPa valitsee Pelicansit
- Blues valitsee Kärpät
- HPK valitsee TPS:n
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Pale Knuckles - EASHL
1. Lukko
2. JYP
3. HIFK
4. Kärpät
5. KalPa
6. Jokerit
-----
7. TPS
8. HPK
9. Pelicans
10. Blues
-----
11. SaiPa
12. Ässät
13. Tappara
-----
14. Ilves
 
Raumalainen rämehomo ©Crapbag

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
1. Kärpät
2. Jyp
3. Lukko
4. HIFK
5. Jokerit
6. Pelicans
-----
7. Tappara
8. Kalpa
9. Saipa
10. TPS
-----
11. HPK
12. Blues
13. Ilves
-----
14. Ässät

Ensimmäisen liigakierroksen jälkeen 21 jatkoaikalaista nappaa itselleen pelikieltoa. Ässien kannattajat keräävät eniten pelikieltoja, toisena tulee Helsingin paikallispelin takia HIFK:n ja Jokereiden kannattajat tasakielloin. HPK:n ja Bluesin faneille ei tule tuona aikana yhtään pelikieltoa.
 

Justin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
1. Kärpät
2. Lukko
3. JYP
4. Jokerit
5. HIFK
6. TPS
----------
7. KalPa
8. Blues
9. SaiPa
10. Pelicans
----------
11. HPK
12. Tappara
13. Ässät
----------
14. Ilves
 

Watson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Arsenal
Oikea rivi, olkaa hyvä:

1. Lukko
2. Jyp
3. HIFK
4. Jokerit
5. Kärpät
6. TPS
-----
7. KalPa
8. Blues
9. SaiPa
10. Pelicans
-----
11. Tappara
12. HPK
13. Ässät
-----
14. Ilves
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
1. Kärpät
2. HIFK
3. Lukko
4. JYP
5. KalPa
6. Jokerit
------------
7. TPS
8. Blues
9. SaiPa
10. HPK
------------
11. Pelicans
12. Tappara
13. Ässät
------------
14. Ilves
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
1. Kärpät
2. HIFK
3. Lukko
4. JYP
5. Jokerit
6. TPS
-----------
7. Tappara
8. SaiPa
9. Ilves
10. KalPa
-----------
11. Blues
12. HPK
13. Ässät
-----------
14. Pelicans
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
1.Lukko
2.Hifk
3.Kärpät
4.Kalpa
5.Jokerit
6.Tps
7.Pelicans
8.Saipa
9Tappara
10.Blues
11.Ässät
12.Jyp
13.Ilves
14.HPK
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy