teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Laitetaanpa vielä tällainenkin. Kyseessä siis maajoukkueet jääkiekossa. Katselen asiaa suosikkijoukkueeni näkökulmasta, joten tämäkään ei ole provoketju.

Ässät = Suomi, luonnollisesti.

Lukko = Ruotsi. Rakas naapuri ja vihollinen. Pelipaidan värikin täsmää.

HIFK & Jokerit = Kanada & USA. Pohjois-Amerikka on kuin Helsinki. Näiden joukkueiden kaataminen etenkin heidän kotijäällä on mahtavaa ja harvinaista. Saavat helposti muita enemmän mediajulkisuutta (World cup). HIFK olkoon Kanada, koska molemmat laittavat toisinaan sikailuksi jos homma menee ihan läskiksi.

TPS = Tsekki. Vuodesta toiseen kärkisijoilla ja ärsyttävä porukka. Silti tämän kohdatessa edellä mainitut kaksi joukkuetta, olen aina tämän puolella.

Tappara = Venäjä. Hallitsi 80-lukua. Sittemmin hyytynyt ja nykyään pelaa "tehokasta mailahäirintäpeliä".

Kärpät = Saksa. Johtajat haluavat pitää tämän joukkueen pääsarjassa hinnalla millä hyvänsä. Suljettu sarja, kasvatettu joukkuemäärä - ihan mitä vaan ollaan valmiit tekemään asian eteen.

HPK = Slovakia. Pärjännyt melko hyvin viime vuosina. Vittumainen kotiyleisö.

Ilves, Saipa = Ilvekselle oli vaikea löytää sopivaa joukkuetta. Mutta jos ei tuijoteta mestaruusmäärään vaan viime vuotisiin sijoituksiin, niin olkoon vaikka Sveitsi. Saipa voi olla Itävalta, aina mukana ilman menestystä.

Jyp, Blues = Tylsiä joukkueita, eivät juurikaan herätä mitään mielenkiintoa. Blues voi olla Latvia, koska menestyksestä on joskus puhuttu, mutta sitä ei ole tullut. Jypille sopii vertauskuvaksi Ukraina.

Pelicans = Japani. Kiintiöpaikkaa ei enää ole.
 
patahistory.com
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy