Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

SM-liigajoukkueiden vastineet maajoukkueissa

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana teemu73, 08.03.2005 klo 09.00.

 1. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Laitetaanpa vielä tällainenkin. Kyseessä siis maajoukkueet jääkiekossa. Katselen asiaa suosikkijoukkueeni näkökulmasta, joten tämäkään ei ole provoketju.

  Ässät = Suomi, luonnollisesti.

  Lukko = Ruotsi. Rakas naapuri ja vihollinen. Pelipaidan värikin täsmää.

  HIFK & Jokerit = Kanada & USA. Pohjois-Amerikka on kuin Helsinki. Näiden joukkueiden kaataminen etenkin heidän kotijäällä on mahtavaa ja harvinaista. Saavat helposti muita enemmän mediajulkisuutta (World cup). HIFK olkoon Kanada, koska molemmat laittavat toisinaan sikailuksi jos homma menee ihan läskiksi.

  TPS = Tsekki. Vuodesta toiseen kärkisijoilla ja ärsyttävä porukka. Silti tämän kohdatessa edellä mainitut kaksi joukkuetta, olen aina tämän puolella.

  Tappara = Venäjä. Hallitsi 80-lukua. Sittemmin hyytynyt ja nykyään pelaa "tehokasta mailahäirintäpeliä".

  Kärpät = Saksa. Johtajat haluavat pitää tämän joukkueen pääsarjassa hinnalla millä hyvänsä. Suljettu sarja, kasvatettu joukkuemäärä - ihan mitä vaan ollaan valmiit tekemään asian eteen.

  HPK = Slovakia. Pärjännyt melko hyvin viime vuosina. Vittumainen kotiyleisö.

  Ilves, Saipa = Ilvekselle oli vaikea löytää sopivaa joukkuetta. Mutta jos ei tuijoteta mestaruusmäärään vaan viime vuotisiin sijoituksiin, niin olkoon vaikka Sveitsi. Saipa voi olla Itävalta, aina mukana ilman menestystä.

  Jyp, Blues = Tylsiä joukkueita, eivät juurikaan herätä mitään mielenkiintoa. Blues voi olla Latvia, koska menestyksestä on joskus puhuttu, mutta sitä ei ole tullut. Jypille sopii vertauskuvaksi Ukraina.

  Pelicans = Japani. Kiintiöpaikkaa ei enää ole.