Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

SKA Pietari kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana erku, 10.04.2016 klo 18.05.

 1. Mängimies Jäsen

  No yhtä kaikki, nyt niillä on sitten 50 miljoonan ruplan arvosta ilmaa.
   
 2. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei Rotalla ainakaan rahaongelmia näyttäisi olevan ensi kauden joukkuetta kasattaessa. Sopimuksia näyttää olevan maajoukkuetason puolustajien kanssa jo kaksi joukkueellista: Belov, Voynov, Gavrikov, Zub, Chudinov, Hersley, Rundblad Yakovlev, Zubarev, Khafizullin, Rukavishnikov ja Rykov.
   
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Rotan sanoin odottelevat NHL:n työsulkua 2019. On se veijari.
   
 4. jundebooY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilya Kovalchuk
  Heh, joku 50 miljoonaa ruplaa luo Rotalle saman fiiliksen mitä normi tallaajalle aikoinaan lähijunissa:

  Eli ostit lipun etukäteen, mutta tarkastajat eivät pamahtaneetkaan junaan.

  Maxim Karpov liittyi tänään SKA:n leiriin. 25-vuotias laituri iski viime kaudella KHL:ssä 55 otteluun 13+10 sekä esiintyi yhden turnauksen verran EHT:ssa.
   
 5. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kova jatkaa KHL:ssä.
   
 6. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Onnea vaan Znarokille, kun joutuu pallottelemaan ylisuuren rosterin kanssa. Tuollaisessa tilanteessa syntyy helposti konflikteja ja egot ottavat yhteen, kun peliaikaa ei herukaan tarpeeksi.
   
 7. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  SKA:ssa se on tavattu kompensoida palkkapussilla.
   
 8. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Tulleepi Stevelle Pietarin nähtävyydet tutuksi. Vaikuttaa vähän siltä, että vapaa-aikaa tulee olemaan riittävästi.
   
 9. Artyukhin Jäsen

  Voynov pelikuntoinen, pelaa huomenna tai lauantaina. Koskinen jäi Pietariin huilaamaan.
   
 10. ela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Ziisus, ei taida löytyä tällä hetkellä euroopasta joukkuetta, joka pystyisi SKA:n haastamaan millään mittarilla. Toi joukkue varmaan olisi suht kova jopa änärin mittapuulla.
  Tänään oli Jugran vuoro ottaa hanuriin vaatimattomasti 9-1.
   
 11. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Pelaa tällä hetkellä erittäin korkealla itseluottamuksella mutta kun ensimmäinen tappio tulee niin silloin nähdään miten he käsittelevät ja miten pitkiä tappioputkia tulee eteen. Ja jos sattuu loukkaantumisia niin miten vaikuttaa peliin. Aika näyttää mutta uskon että jossain vaiheessa lähtee takki auki pelaa ja siitä ei ole koskaan mitään hyvää seurannut kenellekkään.
   
 12. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Niin, kyllä tämä vertailu vaatisi sen, että Euroopasta löytyisi toinen joukkue johon on käytetty edes likimain saman verran rahaa. En minä ainakaan jaksa tuota SKA:n suorittamista ihmetellä. Ne piirtää kellä on liitua. Periaatteessa kaikki muu paitsi ylivoimainen dominointi alusta loppuun asti olisi suuri häpeä.
   
 13. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Vähän samoja ajatuksia nousee, kun tuota SKA:n dominointia katsoo. Vaikka mikään joukkue tuskin koskaan tulee voittamaan KHL:ssä kaikkia pelejä, niin kyllähän tuo SKA:n meno on niin ylivoimaista, että ei montaa tappiota taida kauden alle tulla. Häpeähän se olisi jos SKA ei Gagarin Cuppia voita, niin ylivoimainen on tuo rosteri. Valitettavaa on se, että KHL:n mielenkiintoa tappaa aivan tajuttomasti se, että yhden joukkueen annetaan operoida noin ylivoimaisilla resursseilla.

  Ihme, että ei vedonlyöntifirmat ole vielä rajoittaneet älyttömästi noita kertoimiaan SKA:n kohdalla. Tänäänkin taisi olla Nordicbetillä yli viiden kerroin SKA:n yli kolmen maalin voitolle ja kyllähän Pietarin porukka on aika kovalla prosentilla syönyt välipalaksi noita pikkuseuroja.

  Jos SKA:ta ei oteta huomioon niin tällä hetkellä kokonaisuutena läntinen konferenssi on hyvin mielenkiintoinen ja Jokeritkin voi kaiken mennessä nappiin taistella konferenssifinaalipaikasta. Se on ainoa mestaruus mitä muille on läntisessä jaossa.
   
 14. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Aika paljon sanottu kun monet pitävät Moskovan CSKA:ta vähintäänkin materiaaliltaan tasavertaisina SKA:n kanssa. Eri mieltä siis kanssasi tuosta, että SKA olisi aina jokin ylivertainen suosikki ja kaikki muu kuin dominointi häpeällistä.
   
 15. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  En nyt tiedä kuinka moni pitää. Ainakaan tällä kaudella. Ehkä tuo oli silti vähän yliammuttua. Kaikki muu paitsi mestaruus on häpeällistä.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  SKA:lla on paketti hyvin kasassa, toisin kuin CSKA:lla. Joten rotan nilkit on ehdoton suosikki. Tuollaisessa dominoinnissa on sudenkuoppansa, toivottavasti putoavat sinne.

  KHL:lle tekisi hyvää saada järkevä ja pitävä palkkakatto.
   
 17. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Jos katsotaan puhtaasti jääkiekon kannalta, vielä tärkeämpää olisi saada aikaan toimiva bisnes. Jokerit on KHL:ssä toinen tai kolmas edelläkävijä tässä asiassa. Jos KHL olisi 10 vuoden päästä tilanteessa, jossa 1/3 seuroista tekee voittoa, oltaisiin jo pitkällä. Olen kannattanut palkkakattoa pitkään, mutta nyt kun on katsellut jalkapallon suursiirtoja Euroopassa, tuskin tämä suuntaus tulee muuttumaan. Päinvastoin, tasoerot futissarjoissa ovat kasvaneet, ja tämä suuntaus näkyy tulevaisuudessa myös KHL:ssä. Niinpä tuotteen saaminen riittäväksi suhteessa ihmisten vapaa-ajan tarpeisiin, voi tapahtua vain sekä bisnesosaamisella.

  SKA on hoitanut ruutunsa KHL:ssä parhaiten ja onhan tuote Jokereita parempi. En tarkoita yksin pelaajabudjettia, vaan kaikkia niitä pieniä asioita, joita voidaan tehdä. Vaikkapa siitä alkushowsta lähtien tai siihen päätyen. Kaukalossa ero Jokereihin kasvaa, mutta tämä pitäisi nähdä samalla tavalla kuin vaikkapa PSG:n ja Monacon ero muihin Ranskassa. Jokerien on siis itse noustava ylös. Ei siis niin, että SKA pudotetaan alas.
   
 18. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Olet oikeassa. Taitaa vaan palkkakatto olla helpomman takana.
   
 19. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Venäjän kannalta palkkakaton ongelma on se, että koska NHL maksaa keskivertopelaajillekin kohtuullisesti, Venäjä ei saa KHL:stä uskottavaa kiekkoliigaa palkkakatolla. Venäläiset haluavat nähdä supertähtiä myös KHL:ssä. En enää näe tällä vaihtoehtoja sen jälkeen, kun Neymar meni 220 miljoonalla PSG:n riveihin. Siirtohan otettiin myönteisesti vastaan, vaikka siitä voisi sanoa rahoituksen suhteen hyvin, hyvin ilkeitä sanoja. Toinen laji, miksi sen mainitsen? Pointti on tässä: uskon, että tämä on noteerattu Venäjällä ja jatkossa pohditaan pikemminkin sitä, miten KHL:n parhaat venäläisjoukkueet saavat hyvät toimintaedellytykset ja riittävästi rahaa hankkimaan jopa NHL:stä huippuja.

  Niinpä KHL tekee sen, minkä se voi tehdä eli vähentää joukkueiden määrää. Tällöin Venäjän eri tavoin seuroihin jakama rahamäärä ei välttämättä nouse, vaan kenties laskee hieman. Toinen malli on aasialainen rahoitus, joka tasaa kuluja. Tulevaisuudessa joskus 2025 KHL voisi olla noin 25 joukkueen huippuliiga, jota Venäjän lisäksi Kiina (2-3 joukkuetta) ja Japani (1-2 joukkuetta) rahoittavat. Euroopasta mukana olisi maita, jotka kykenevät hankkimaan esimerkiksi 25 miljoonan euron omarahoituksen. Jokerit olisi luultavasti yksi, 1-2 uutta seuraa löytyisi yhteensä Ruotsista tai Keski-Euroopasta. Ja esimerkiksi Slovakia ja Latvia tuskin jatkaisivat.

  Näin kun ajattelee, SKA on kulkenut fiksusti omaa polkuaan. Toki suhteet auttavat, mutta niitä on monella muullakin KHL-seuralla. SKA tavoittelee jotain sellaista, mitä ei ole vielä KHL:ssä nähty: bisnestä, viihdettä ja urheilullista menestystä.
   
 20. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  HF:n puolella joku tietäjä tiesi, että SKA:lle virtaa rahaa sisään 15 miljoonaa euroa. Millähän budjetilla tuo seura operoi?
   
 21. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Mitä nyt eri tahojen haastetteluita, arvioita, keskustelupalstoja jne jne. katsoneena ja lukeneeni, niin kyllä niitä paljon on. Materiaaliltaan CSKA on minustakin hyvin lähellä SKA:ta, oikeastaan tasoissa. Se mikä CSKA:n ongelmana, tai sanotaanko kysymysmerkknä, tällä kaudella on valmennus. Kvartalnovin tilalle nostettiin apuvalmentaja Igor Nikitin ja hänen kyvyt ovat pienoinen kysymysmerkki. Kvartalnov penkin takana, niin CSKA olisi minun ykkössuosikki mestariksi. Nyt se on kakkossuosikki tai jaettu ykkössuosikki SKA:n kanssa. Kuten Jatkoajan ansiokkaassa kausiennakossa Juha Santaharju kirjoitti: "Taistelee SKA:n kanssa läntisen konferenssin ja runkosarjan voitosta."

  Se varmasti pitää paikkansa, että SKA:lle (siis omistajat, johto ym.) kaikki muu kuin mestaruus on häpeällistä, mutta se onkin toinen juttunsa.
   
 22. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Kurssimuutokset huomoiden arvioisin Rotenbergin jonkun vanhan haastattelun perusteella, että noin 70 miljoonaa euroissa. Yhteistyökumppanit maksavat ison osan. Tv-sopimusten arvo KHL:ssä on toistaiseksi pieni, samoin pääsylippu- ja oheistavaramyyntitulojen.

  Jokerien osalta mahdollisuus on globaalien tai sellaisiksi pyrkivien isojen toimijoiden saaminen yhteistyökumppaneiksi. Vaikkapa Pohjoismaista. Toinen mahdollisuus on saada sellaiset omistajat, jotka käyttävät omistamiensa yritysten sponsorirahoja merkittävästi nykyistä enemmän.
   
 23. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Annoin itseni ymmärtää, että tuo 15 miljoonaa piti sisällään kaikki seuran tulot lipuista, fanikrääsään ja siitä sponsoreihin. Toisaalta internetissä lukee paljon muutakin hassua. Uskottavalta tuo luki silti jostain syystä kuulostaa.
   
 24. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  En usko, että kukaan ulkopuolinen tietää lukua. Ajattele vaikkapa Manc Cityä tai muita sheikkirahoituksella pyöriviä. Omistajat pumppaavat omien kontaktiensa tai suoraan omistamiensa yritysten sponsseina. Samoja paitamainoksia toki muillakin seuroilla, mutta mihin hintaan "omissa" eli pikkuserkun, ystävän, veljen, suvun jne?

  SKA rahoituksesta Rotenberg ei maksa todennäköisesti mitään itse. Olisikohan jo saamapuolella? Mutta monet omistajia (Rotenberg ei ole suinkaan ainoa) lähellä olevat tahot pumppaavat rahaa.

  e: Venäjällä valtion ja ns. oligarkkien bisnekset ovat hyvin lähellä toisiaan. Heidän ja/tai maakuntahallintojen yhteistyöllä rahoitetaan venäläisiä KHL-seuroja. SKA ja Magnitogorsk ovat tietääkseni suuremmista seuroista eniten itsenäisiä siinä mielessä, että ne hankkivat muita enemmän tuloja, joissa valtio ei ole mukana.
   
  Viimeksi muokattu: 24.09.2017 klo 13.50
 25. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Eikös GasProm sponssaa Skata n. 20-25M€/vuosi?!