Sisäpalloilusarjat päätökseen 2004

  • 868
  • 2

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Koripallolle näyttää olevan jo oma ketjunsa, mutta muut sarjat voidaan pohtia loppuun täällä. Lentopallossa miesten mestaruuden voitti Pielaveden Sampo. Eilen koettiin lentopalloliigan karsintasarjassa Vaasassa taas katkeria hetkiä, kun viime vuotiseen tapaan Kiisto jäi nuolemaan näppejään Joensuusta ponnistavan Mutalan Riennon noustessa pääsarjaan. Onnittelut Joensuuhun! Vaasalaisia sen sijaan käy jo sääliksi. Viime kaudella Vammalassa heillä oli jo nousupalloja ja taas tuli turpaan mahdollisimman niukasti.

Salibandyssä pääsarjaan nousi hieman yllättäen SPV Seinäjoelta. Nurmon Jymyn jo Kovjoen kohtaloa ei seinäjokisille toivoisi, mutta kova tulee urakka pääsarjassa olemaan. Liigassa Oilers ja Josba ovat voiton päässä finaaleista. Classic on hävinnyt kaksi kertaa Joensuussa jatkoajalla ja on tänään veitsi kurkulla. Jaksan kuitenkin uskoa Classicin finaalipaikkaan. Jos finaaleissa kohtaavat taas Oilers ja Josba, on se täältä katsottuna tylsyyden huipentuma.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Classic piti pintansa ja voitti neljännen välierän niukasti 6-5. Kahden erän jälkeen Josba johti jo 0-3, mutta edellisen Tampereen ottelun tavoin Classic nousi taas huikeasti voittoon. Henkisen etulyöntiaseman luulisi nyt olevan tamperelaisilla.
 

Uraani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
HYVÄÄ HOKIA!!!1...

..eiku. ITsekin olin seuraamassa Classic-Josbaa tänään Metroauto-Gardenissa. Huikea thrilleri nähtiin jälleen kerran täällä Tampereella. Mistä mahtaa löytyä selitys että Josba on tuhlannut 0-5 ja 0-3 johdot? Noh, siihen en osaa vastata mutta onneksi Classic on kerännyt itsensä ja osoittanut tasonsa. ;)

Etulyöntiasemasta tiistaille en kyllä tiedä. Josba on kuitenkin voittanut molemmat kotimatsinsa ja jengi keräsi itsensä 0-5 -ottelunkin jälkeen. Jännää tulee ja täällä ainakin jännätään TXT-tv:n välityksellä ja peukut on Classicille todellakin pystyssä!

Myös toinen välieräpari meni jännäksi kun SSV vei murskalukemin tänään Oilereita. Molemmat otteluparit ratkeavat siis viidennessä matsissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös