Siistit rekkarit

  • 210 544
  • 938

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Jokunen viikko sitten bongasin Tampereella auton, jonka rekkari oli XIX-818. Tuo tuskin tarkoittaa mitään sen kummempaa, mutta visuaalisesti oli ihan hauskannäköinen.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Tänään täälä Tampereella tuli vastaan ties monettako kertaa vanha mersu, rekkarinaan EMM-1
 

12961

Jäsen
Pe iltapäivällä ihan kämpän läheisyydessä parkissa uudenkoppainen Mese S 320 CDI 4matic, jossa rekkari HCP-9. Oliskohan golfareita?
 
Pe iltapäivällä ihan kämpän läheisyydessä parkissa uudenkoppainen Mese S 320 CDI 4matic, jossa rekkari HCP-9. Oliskohan golfareita?


Kova homma vaidella kilpiä sitämukaan, kun tasoitus paranee. Pari kuukautta sitten Helsingissä oli Floridan/Kalifornian? kilvissä oleva Pontiac, jossa rekkari oli Petri.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Olikohan Venäjän liittovaltion turvallisuuspalvelun kaupunkimaastoauto (huvittava sana, kuten moiset autotkin) liikkeellä, FSB-1 oli rekkari.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
YKS-12 herätti hilpeyttä TAYS:n parkkipaikalla joku aika sitten.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
S-Type Jagessa KIS-54. Ei paha.
 

scholl

Jäsen
Monesti tullut vastaan täällä Keski-Suomessa kullanvärinen BMW M3 jossa rekkari ÄMM-3.

Se ei ollut ainakaan 2000-l alkupuolella kullanvärinen, vaan phoenix gelb, joka on erikoinen keltainen väri ja penkit olivat limenväriset. Itse olisin kyllä ehkä pitänyt enemmän laguna seca -väristä.
 

Blasph

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Valkoinen BMW tuossa jokunen päivä sitten jossa oli kilvet POL-15. Ei varmaankaan sopisi lainvalvojien siviiliautoksi, vaikka mistä sitä tietää jos ovat kieroja savolaispoliiseja.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Tänään tuli bongattua Volvo S40, minkä rekkari oli GAS-40. Oliskohan nestekaasuauto tjsp?
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Eilen Kuopion Prisman parkkipaikalla tuli vastaan jostain syystä mieleen jäänyt yhdistelmä YKS-2. Maltoin toistaiseksi mieleni, enkä ruuvannut niitä parempaan talteen.

Paikallinen Delta-auton Saab-huoltaja. Kyseinen Saab 9000CS ei ole tämän valtakunnan hitain auto, vaan liikkuu aika ykskaks paikasta a paikkaan b...

Tampereella bongattu Saab 9-5 Aero, jonka rekkari kauniin yksinkertaisesti NIO-5. Myös UUS-95 on ainakin joskus liikkunut Suomen maanteillä. Unohtamatta 9-3 Viggeniä, rekkarilla VIG-93.

Kotiseudullani eräs maansiirtokoneiden myyntiin perehtynyt perhe omistaa noin kymmenkunta Mersua ja jokaisessa jokin erikoisempi rekkari. ÄM-420, AMG-65 ja sitten nimikirjaimet ESA-320, jne. Mikäs siinä, jos on rahaa.
 
Viimeksi muokattu:

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Turussa on jo jonkin aikaa pyörinyt 7-sarjan musta BMW Viron rekisterissä: 745 TGO

Mä olen vain hirvittävän huono käsittämään näitä haettuja lyhenteitä. Onkohan tuossa haettu "(BMW) 745 to go"?
 

J.Shelley#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP,Toronto Maple Leafs.
Vähän aikaa sitten bongasin punaisen porsche 911:n, ja rekkarina oli RED-911. Ovelaa, eikö vain?
 

Txjokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Men in Blue ja muut oikeudenjakajat
kummajainen

Eikös suomalaisissa perus valkoisissa kilvissä kirjaimet ennen numeroita tai numeroiden yläpuolella? Vai voiko poikkeuksia olla? Tänään nimittäin osui silmiin moottoripyörä, jonka kilvessä numerot ovat kirjainten yläpuolella. Sekä EU-Fin -tunnus.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Alkoivat tekemään tänä vuonna mp-kilpiä merkkien "väärällä" järjestyksellä. Ilmeisesti muuten olisi rek. tunnukset loppumassa lähitulevaisuudessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös