Siistit rekkarit

  • 210 201
  • 938

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Raumalla viime viikolla SJU-7 jossain maasturissa.

Kielitaidottomille kerrottakoon, että "sju" on seitsemän ruotsiksi.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Emmää tiedä, mitä hauskaa tässä on, mutta itse olen bongannut rekkarin JUT-1.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Myrkynvihreä MB Cabriolet, rekkari AVO-320. CLK 320 oli malli. Porilaisen autoliikkeen pihassa, mutta ei tainnut olla myynnissä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Samalla kylällä jotkut hulivilit ajelivat vanhalla mattamustalla Taunuksenpaskalla, joka oli rekisteröity tunnuksella SUS-1.

Ilmeisesti ollaan samalta suunnalta kotoisin kun minäkin muistan nähneeni tuota "Susi-Taunusta" useampaankin kertaan muksuna. Muistelen että se oli jossain vaiheessa ruskeakin. Mutta elävästi jäi mieleen tuo rekisteri.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Jossain bongattu joskus OLV-1 ja JON-1. Nepä ne hienoimmat =)
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Tänään Itiksessä tuli vastaan SUV-Mese, jonka rekkari oli LAK-1.
 

Fanduli

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohojoosen poijjaat
Porvoolaisella taksimiehellä (Sixten nimeltään) on tyylitajua mustan Chrysler 300C:n rekkarissa: SIX-10. Niin ja edelleen nostaa hymyn huulille pikkuruinen VW Polo, joka naiskuskinsa iloksi on saanut rekkarin DOR-15.
 

#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Suosikkijoukkue
HIFK
Sokoksen edessä Manskulla oli tänään MTV-1. Oli vanha farmari-Mersu ilman mitään pöllölaakson tunnuksia, joten en osaa sanoa, onko omistajalla mitään tekemistä Maikkarin kanssa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joensuun seudulla liikkuu tai ainakin liikkui jossain vaiheessa pienehkö (mallista ei tietoa) mersu hienolla formula-vaikutteisella hopeavärityksellä, ja rekkarina tietenkin F-1.

Ei kai tuollaista kilpeä (ainakaan laillisesti) voi edes olla, jos ei sitten ole ulkomaan kilvissä? Minun mielestäni laki vaatii että suomalaisessa kilvessä tulee olla vähintään kaksi kirjainta ja yksi numero.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ketjussa aikaisemminkin mainittu kilpi AAS-1 on vaihtanut omistajaa. Eilen bongattu Fabianinkadulla taksissa, mallia Volvo S80 taisi olla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka viime päivinä on ollut kovin sateista ja kuraista, näin yhden varsin siistin rekkarin eilen. Epäsiisteys - varsinkin rekisterikilpien - on tosi ärsyttävää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös