Siis häkkismonumentti Vantaalle?

  • 1 400
  • 16

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Eikö mikään riitä Vantaalle?
Jo kyltti Mika Häkkisen aukio naurattaa ohi ajaessa niin paljon että meinaa liikenneturvallisuus vaarantua.

Nyt kuvanveistäjä Kimmo Pyykköä pyydetään suunnittelemaan Sibelius-monumenttiin verrattava patsas Mika Häkkiselle.

Eikös tämä ole jä vähän liikaa? Ymmärrän että ylpeyden aiheet Vantaalla ovat jos vain mahdollista vieläkin vähäisemmät kun Espoossa mutta kyllä tämä on jo aika sairas hanke.

Kunnallisverollani toki rakennetaan museoita salibandyhallien päälle ja muutakin kultturellia mutta onneksi ei sentään patsasta Häkkiselle.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehkä tosiaan pitäisi liittää Vantaa Helsinkiin, niin tällaisesta pelleilystä päästäisiin. No, eipä sitä tiedä, vaikka Hjallis vielä järjestäisi jonnekin päin Helsinkiä Esa Tikkasen aukion ja Esa Tikkas-monumentin...

Kyllähän Häkkistä voi suurena urheilijana pitää, mutta eiköhän nyt odoteta 50 vuotta ainakin, ennen kuin patsaita pystytellään. Laitetaan sitten Häkkinen hölkyttelemään munasillaan vaikka Paavo Nurmen viereen.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Moto
No, eipä sitä tiedä, vaikka Hjallis vielä järjestäisi jonnekin päin Helsinkiä Esa Tikkasen aukion ja Esa Tikkas-monumentin...

Ei Hjallis kerennyt, nimittäin Kontulassa on jo ollut jotain kesukstelua Tikin patsaan pystyttämisestä Sakaran koulun pihaan. Patsaan tarkoituksena olisi muistuttaa, että kyllä stadin vuokrakämpän jätkätkin voivat menestyä, kun oikein yrittää. Hankkeen puuhamiehenä mainittiin Harry Rindell, joka toimii kyseisen koulun voikkamaikkana ja lienee pelannutkin Tikin kanssa samassa jengissä, siinä toisessa, muttei Jokereissa.

Luin tästä about vuosi pari sitten joko Itä-Helsingin alueuutisista tai sitten jostain muusta mikä tulee mulle himaan tilaamatta.(Kontulaan)

Tiedoksi siis, että Tikkanen on Kontulan poikia ja käynyt koulunsa Sakaran koulussa. Hänen isänsä muuten asui Kontulassa, kaupungin omistamassa vuokratalossa, elämänsä loppuun asti. Hänhän kuoli tässä muutamia kuukausia sitten.

Niin, meinasi unohtua mielipide. Tottaikai Tiki patsas !!
 

topivl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässähän on kyse pienen fanaattisen ryhmän puuhastelusta. Vantaan kaupunki on irtisanoutunut hankkesta täysin.

Kyllä tässä on jonkin harkintakyky pettänyt pahasti. Yleinen tapa käsittääkseni on, että ensinnäkin vielä eläville suuruuksille ei patsasta tehdä. Ja yhtään Mikan saavutuksia väheksymättä, esittäisin kysymyksen: Ovatko ne saavutukset nyt patsaan arvoisia? Mies asuu veropakolaisena Monacossa, ajaa brittiläisessä tallissa saksalaisella moottorilla... hmmm
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Aukiosta

Viestin lähetti topivl
Tässähän on kyse pienen fanaattisen ryhmän puuhastelusta. Vantaan kaupunki on irtisanoutunut hankkesta täysin.

Kyllä tuo aukiokin kyltteineen oli aika huono veto Vantaan kaupungilta.
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihmettelin aikoinaan (silloin vielä vantaalla asuvana) jo tuota aukio-juttua, mutta tämä menee vielä korkeammalta yli ymmärrykseni. Toivottavasti päättäjillä on reilusti todellisuudentajua matkassa, kun alkavat tästä päätöksiä tekemään ja hanke karahtaa kiville. Tällaista nöyryytystä ei Vantaa todellakaan kaipaa!
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Viestin lähetti Hiili
Ihmettelin aikoinaan (silloin vielä vantaalla asuvana) jo tuota aukio-juttua, mutta tämä menee vielä korkeammalta yli ymmärrykseni. Toivottavasti päättäjillä on reilusti todellisuudentajua matkassa, kun alkavat tästä päätöksiä tekemään ja hanke karahtaa kiville. Tällaista nöyryytystä ei Vantaa todellakaan kaipaa!


Onhan niitä tyhmempiäkin juttuja tässä maassa kun tämä, Häkkiselle patsas. Häkkinen on kuitenkin 2-kertainen maailmanmestari ja edustaa Suomea hienosti maailmalla.

Tämän Tikkanen -kattoon jutun jälkeen, niin tämäkin patsas -caissi kuullostaa ihan järkevältä. Enemmän järkeä tässä on kuin Tiki/Hjallis/Tikin mummo/ommella/paita -jutussa.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Mieleeni ei muistu

Mieleeni ei muistu mitään typerämpää Suomessa tapahtunutta asiaa , kun tämä " Häkkiselle patsas " - hanke ! Onhan tämä pilaa , jota en ymmärä ? Onhan ! Mitä seuraavaksi ? Kuka saa patsaan / torin / kadun / professuurin arvon ? Keke Ryysperi ? Eija Riitta Korhola ? Mika Ebeling ? Jari Tervo ? Tommi Taaperman ?
 

Ande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Minä ehdotan patsasta Sean Gagnonille johtuen hänen urotöisään suomalaisen jääkiekkoilun hyväksi.
Myös Bob Halkidis ansaitsee osan tässä monumentissa.

Teoksessa marmorista veistetty Halkidis lyö timanteista tehtyä sikaa turpaan, jolla Gagnon ratsastaa.
Hankkeen kustantaa Suomen valtionvarainministeriö.
Monumentti laitetaan Mannerheim-patsaan viereen.



:cool:
 
Viimeksi muokattu:

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
No hemmetti...

Tässä idea Hakkisen patsaaseen:
Kivisellä jalustalla on kuparista tehtynä 1:1 mittakaavassa tyypilliseen tapaansa toimittajia karkuun kävelevä Hakkinen ja hänen vierelleen voisi samalla ikuistaa suomalaisen vormulaselostajaikonin, Matti Kyllosen hahmon. Kyllonen olisi siinä kuvattuna siten että hän yrittää työntää Hakkisen naaman eteen suurta karvapalloksi naamioitua mikrofonia. Ja patsaan jalustan sisään asennetusta nauhurista raikuisi ympäristöön legendaariset sanat: vell, vot tu sei...
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kolmosen tekstikanavalla oli juttua tosta patsaasta ja siellä sanottiin suunnilleen näin "patsasta tultaisiin katsomaan ympäri maailmaa samalla tavalla kuin Sibeliuksen patsasta". Haloo!! Vertaavat Häkkistä Sibeliukseen. En oikein jaksa uskoa kenenkään tulevan maailmalta katsomaan suomalaisen autolla-ajamisen mestarin monumenttia Vantaalle.
 

Evil Elvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Häkkiselle mausoleumi

Radio Helsingissä oli hyviä ideoita:
Tehdään Häkkisellä samanlainen patsas kuin Pohjois-Korean suurella johtajalla (kimjongil tai joku). 60 metriä korkea ja jalkojen välistä kulkee moottoritie.
Ja ehdottomasti puhuva patsas Kimi Räikköselle.

Jos ajatusta viedään eteenpäin, niin
samalla voidaan avata vähintään finlandiatalon kokoinen marmoripalatsi, johon kerätään Häkkisen pyhäinjäännöksiä.

Formulafanit kautta maailman voivat sitten tehdä pyhiinvaelluksia häkkismausoleumille ja vaikka kumartaa kolmasti Mikan ajohanskoille. Ja suudella Häkkisen kypärää, joka hänellä oli päässään voittaessaan ensimmäisen mestaruutensa. Balsamoidun ruumiin rahtaaminen paikalle olisi jo hieman mautonta. Toisaalta olihan se Leninin äijäkin lasikopissa kuoltuaan..

Henkilöpalvonta saavuttaa pohjoiskorealaiset mittasuhteet..
Hyvä Vantaa! Hyvä formulafanit!
 

Not So Fast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans 96
Juu

Tää koko viestiketju on vaan kateellisten panettelua, sanon ma.

Jos jo(i)llain ihmise(i)llä on varaa pystyttää ihailemansa henkilön patsas, niin miksi ei? Mitä haittaa siitä teille muka on? Kyllä määkin voisin pystyttää kotipihalleni Roman Vopatin näköispatsaan jos olisi tuo talouspuoli hiukan vahvemmalla pohjalla..

Jos niin sanottua jumalaa voi palvoa, niin miksi ei sitten Mika Häkkistä?
:confused:

;)
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Re: Juu

Eihän siitä minulle Espoolaisena suurta haittaa ole jos tuota liiketurvallisuuteen vaikuttavaa naurukohtausta ei huomioida.

Kaikista vantaalaisista en tiedä, mutta ne vantaalaiset joiden kanssa olen tämän jutun ilmi tulon jälkeen puhunut, pitävät ajatusta naurettavana ja antavan koko kaupungista aika arveluttavan kuvan.

Jo tämä aukio oli monille tuntemilleni vantalaisille liikaa ja muistuttaa lähinnä Pohjois-Koreaa tai entisiä kommunistivaltioita, joissa henkilöpalvonta kukoisti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös