Siirtomarkkinoiden suurin vonkale??

  • 8 549
  • 42

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Viestin lähetti Rob Van Dam
Mielestäni Sakella on jatkosopimus HIFK:n kanssa joten valitan unelmasi eivät käy toteen. :D :D :D :D
Sakkehan olisi painajaistakin pahempi tapaus, varsinkin jos Ässät on varustettu perinteisellä Ässät-puolustuksella...
 
Viimeksi muokattu:

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
Junno heittää verkot vesille ja yrittää kalastaa seuraavia nimiä:

Ton, Pakaslahti, Riihijärvi...ehkä?? Kelpaako JJ:lle Mettovaaran Sami????
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPistä "kuumia" lienevät Ton, Chlubna, Lehto ja Pihlman.
87lle ja 89lle tarjoukset on Holtarin mukaan sisällä ja nyt kuullostellaan miesten reaktioita.

Tono on tuntemuksieni mukaan saanut Suomessa tarpeekseen "isoista" ja monien yllätykseksi saattaa JYPillä olla tarpeeksi isoja ässiä hihoissa pitääkseen Tonon K-Suomessa. Narrien ja Bluesin kierrätettyä 87 pelipaikoilla / rooleissa joihin Kladnon Raketti ei lieemmin ole tuon keikan jälkeen vilkuillut, on kenties pk-seutu tullut katsastettua. Kun vielä perheen viihtyvyys -joka on muuten miehelle oikeasti tärkeää- oli ruuhkasuomessa vajaavaista, pääkaupunkiin tuskin on paluuta odotettavissa. Paalua Tonolle tuosta(kin) suunnasta olisi varmasti enemmän tiedossa, mutta tuskin JYPkään Tonoa pelkällä nälkäpalkalla olisi saanut Jyväskylässä kolmea vuotta asustelemaan. Ja kun rooli on täällä mikä on, saattaa 87 kaikkien täkäläisten iloksi vielä kaarrella tulevaisuudessakin Hippoksen jäällä kaikkivaltiaan ominaisuudessa. Ratkaisuksi saattaakin muodostua se selvittääkö JYP tiensä pleijareihin vaiko eikö.... Kuten Hole jossain totesi "Tonolle riittää se että saa pelata pleijareita JYPissä ja Tomakselle se että saa pelata."

Ja tästä pääsemmekin Tomakseen. Mies onkin hieman kirjoittamattomampi kortti. Hieman on viime matsien aikaan hiipinyt mieleen muuan nro.91, joka Hippoksella säihkehti sähisevän syksyn ja kaarteli kallisarvoisen kevään. Tosin Tomaksen tapauksessa erona lienee se, että miehen luonteen tuntien, Jihlavan Jyrä tuskin yrittää kaapia kahisevaa kaiken läheltä liikkuvan taskuista. Jostain syystä kiekko on vain alkanut karttaa verkkoa päivän pidentyessä. Syksyllä odotettavissa oleva ensimmäisen lapsen syntymä saattaa vaikuttaa paljolti siihen kutsuuko koto-Tsekki vai jatkuuko virnistely Keski-Suomessa tai jossain muualla liigakartalla?

Entäpä sitten JJ Lehto? JJ on noussut Porista muuton jälkeen yhdeksi liigan johtavista verkonvartioista. Ainakin kotimaisista sellaisista. Syksyllä Leiska Leinonen (aka. Mikkelin Hasek) meinasi välillä nousta uhmaamaan JJ:n asemaa ykkösenä, mutta nivunen paukahti ja Lehto pääsi jälleen seisomaan yksinvaltiaana tolppien välissä. Ensi kaudeksi Leinosella on siis JYP-sopimus taskussaan. Lehdolle olisi ehdottoman hyvä paikka tarjolla Teron kanssa tasapäisenä aisaparina, mutta päättääkö mies karistaa K-Suomen pölyt jaloistaan ja suunnata esim. pk-seudulle ja Hämeen sydämeen? Onhan muuan porkkanapöksyseura ennenkin meitä kupannut.

Mitä tekee Pihlman? Viime kesän kakkoskierroksen varaukselta odotettiin nousua parrasvaloihin ainakin kotikaupungissaan. Verkko ei ole kuitenkaan heilunut aivan odotettuun tahtiin, mutta henkilökohtaisesti uskallan väittää että paras on vasta tulossa. Siis huolimatta neljän kaapin illasta eräänä syysiltana.... Pile on liigakokemuksestaan huolimatta vasta nuori mies ja tälle kaudelle oman värinsä on tuonut tuo aina niin ihana maansa palveleminen, vaikkakin se on tapahtunut urheilujoukoissa Lahdessa. Ensi kaudella uskoisin Pihlmanin olevan valmis ottamaan ja pitämään myös kiinni paikasta JYPin ykkös-kakkosketjussa. Pilen ratkaisu ilmeisesti riippuu myös siitä kuka hurrikaanipaitoja käskee ensi kaudella ja millaiset ovat ykköspiiskurin suunnitelmat miehen varalle.

Johtopäätöksenä voisin todeta että JYPissä varmasti pyritään pitämään kaikki kyseiset pelurit jengissä myös tulevaisuudessa, mutta kun sitä rahnaa vain ei kasva Hippoksen lähistölläkään puissa....valitettavasti.

Niin ja ketkäpä olisivat kuumia tänne suunnalle?? Kuten olen jo aiemmin mainostanut ykkössentterille (Lius, ToMiettinen....) lienee tilausta Rautpohjantien varrella sijaitsevassa kiekkolatopyhätössä.....
 
Viimeksi muokattu:

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Niistä Kärppien pelaajista, joiden sopimus loppuu tähän kauteen, voisi olettaa seuraavien olevan kuumia nimiä:

Brett Lievers: Osoittanut olevansa todella taitava ja tehokas keskushyökkääjä.

Tim Thomas: Kärppien pistesaalistuksen takuumies no. 1.

Jeff Hamilton: Tilastot kertonevat riittävästi: 26 ottelua, 15+15=30, +15, 10min. Yksi liigan ehdottomasti vaarallisimmista hyökkääjistä pisteitä/peli-mittarilla mitattuna.

Lisäksi Sakari Palsolan sopimus päättyy, mutta eiköhän mies jatka Kärpissä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti Musta87
Onhan muuan porkkanapöksyseura ennenkin meitä kupannut.

Eiköhän porkkanapöksyissä jatka tämän kauden maalivahti, joka on sanonut että on jo liian vanha NHL:ään (niinkuin onkin). Lehtohan olisi mennyt Tapparaan jo aiemmin mutta kun kahvara hankki silloin Markkasen niin Mika lähti peliajan perään Jyväskylään. Emmä pahakseni pistäisi vaikka tulisi Poriin, onhan Mika huomattavasti luotettavampi maalivahti kuin Antila. Simppakaan ei enää ole organisaatiossa. (Ja kun kerran erästä huhua perustellaan sillä että V:llä on asunto Porissa niin niinhän Mikallakin on (ellei ole myynyt, ymmärsin joskus ettei myy vaan ottaa jonkun vuokralle. Tiedä näistä...))

Luulen Tonin saavan isomman tarjouksen yllättävästä suunnasta. Ja en usko että mies kieltäytyy ainakaan kaupungin suuruuteen vedoten. Enkä nyt puhu Porista vaikka Ässäfani olenkin. Minä en kaipaa Tonia meille, koska ensi kauden joukkueessa tarvitaan 25 joukkuepelaajaa.

Täällä on vieläkin pakka niin sekaisin että saas nähdä mitä tapahtuu. Laamanen ja Tähtinen tarvitsisi saada signattua, oli koutsin nimi kuka tahansa. Tulee tänne sitten Tamminen, Tihonov Jr tai vaikka Tihonov Sr. niin nuo kaksi ovat sellaisia pelinappuloita jotka kelpaavat kenelle tahansa. OK, ehkä Don Cherrylle molemmat ovat hiukan pehmeitä, mutta...
 

1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Clark Kent
Ässien suurimmat kaappaukset ovat ensi vuonna painajaisuneni mukaan:

Vanha kädetön kotimainen liigajyrä hyökkääjä. Hidas, kädetön ruotsalainen pakki. Pieni maalivahti. Päätön kanukkilaituri joka hakkaa kaikki, varsinkin jäähyennätykset. Tsekkiläinen slovakkisentteri/laituri jota TJ mainostaa "maailman luokan tähti jonka tasoista peluria ei ole ennen SM-Liigassa nähty." Sekä kolme Mestiksen "lupausta"...

Heräsin omaan hädän huutooni. En edes uskalla ajatella jos tämä toteutuisi. Tämähän ei voi olla mahdollista, eihän?

EDIT: Lisäsin jotain, mitä "unohdin".

Näitkö TJ:n naaman ? Ettei vain ollut Pena, sillä kuulostaa jotenkin tutulta. Se ei ollut minun kohdallani ikäväkyllä uni, ainoastaan painajainen.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Toni Koivisto!

Ihmiset eivät taida seurata Lukon pelejä ollenkaan? Valitettavasti vaan seurajohtajat taitavat olla paremmin tietoisia tilanteesta, Toni Koiviston sopimus Lukon kanssa päättyy ja mies pelaa tällä hetkellä aivan loistavaa jääkiekkoa. Kertovathan sen jo tähtiraativalinnat ja pisteetkin...
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Toni Koivisto!

Viestin lähetti Boris
Ihmiset eivät taida seurata Lukon pelejä ollenkaan? Valitettavasti vaan seurajohtajat taitavat olla paremmin tietoisia tilanteesta, Toni Koiviston sopimus Lukon kanssa päättyy ja mies pelaa tällä hetkellä aivan loistavaa jääkiekkoa. Kertovathan sen jo tähtiraativalinnat ja pisteetkin...


Huoli pois, meilläpäin kaikki katsojat ovat paremmin tietoisia PELImiehistä kuin TJ :D

Ja Koivistosta sen verran, että kalpaisi kyllä koska tahansa.. oli mielestäni nuorten jengin paras vuoden vaihteen kisoissa.
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Eikös Laamanen palaa takaisin seuraavaan liigajoukkue Jukureihin ?? :D
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Viestin lähetti Rebel
Jussi Jokinen. Luulenpa, että tässä on yksi tulevaisuuden miehistä.

Jokisella on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä tämän kauden jälkeenkin täällä tundralla, joten eiköhän mies pysy mitä suurimmalla todennäköisyydellä täällä kunnes Dallas kutsuu.
 

1900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal ja Lahden Reipas
Mikko Peltola siirtynee Tapparaan ja Turusen Tommi hakee kunnon liksan Keski-Euroopasta.
Korvaukseksi Marko Jantunen tulee Lahteen takaisin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Perrin

Eric Perrin lähtenee ässistä loppukaudeksi pois. Ässät luopui jo Sandy Mogerista ja mahdollisuudet ovat tämän kauden osalta jo menneet niin on aivan sama myydä/vuokrata Perrin sellaiseen paikkaan jossa hänellä on mahdollisuudet siihen himoittuun kanada-maljaan. Jos lähtee spekuleeraamaan seuroja jotka ovat kiinnostuneet putkahtaa kolme mieleen ensi-istumalta. Tappara, TPS ja HIFK. Tappara voisi edelleen vahvistaa vahvaa joukkoansa etsien viimeistä silausta joukkueeseensa. TPS ja HIFK lienevät jo soitelleet kovasti että " Hey Eric come to play with us. I promise you a new car"

Noh leikki leikkinä :rolleyes: :o
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Re: Toni Koivisto!

Juu, kaveri on siinä mielessä poikkeuksellinen, että osaa ja uskaltaa haastaa rohkeasti. Tuntuu usein, että suomalaiset junnut työnnetään samaan muottiin, ja tuloksena on rännikiekkoja sylkevä luistelukone.
 
Suosikkijoukkue
Hifk
Siirtomarkkinoiden suurin vonkale.......per...na sentään pentin faxista loppui paperi kriittisellä hetkellä mutta kyllä se ihan varmaan oli tulossa .....no mennään nyt näillä sitten:D
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Erkka

Veikkaan, että Tomas Chlubna ja Petr Ton ovat kovimmat nimet jotka vaihtavat seuraa. Jako näiden kahden kohdalla tullaan tekemään Jokereiden, HIFK:n ja Tapparan välillä (kun on tsekeistä kyse niin Tepsin voi tod.näk valitettavasti jättää pois laskuista). Kahvipöytäkeskustelun satoa oli tänään seuraava kaavailu:

Chlubna itse (ainakin) Keskisuomalaisen haastattelussa oli sanonut, että jollei hän lähde takaisin kotimaahansa, jää hän JYP:iin.

Tononkin osalla JYP on korkealla hänen "seuralistallaan". Mutta ainakin jos NHL kutsuu, niin hän sinne lähtee.

Itse tietenkin toivon, että ainakin toinen näistä pystytään pitämään. Mieluummin Ton... Tuskin molempia pystytään pitämään. Jos pystyttäisiin pitämään esim. Ton ja Vostrak, niin hyvä olisi. Toivottavasti kuitenkaan Ton / Chlubna ei mene muualle SM-liigaan, ainakaan $$$-seuroihin (varsinkin Jokerit), vaan vaikka NHL:ään tai takaisin Tsekkiin. Semmosta... :)
 

undertaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk,,Djurgården,Detroit Red Wings,Hjk,Chelsea
siirtomarkkinoiden suurin vonkale on............Pentti Matikainen,monikäyttöinen jokapaikain höylä.Voi käyttää esim. toimitusjohtajana,valmentajan,scouttina,autonmyyjänä ja niin edelleen.....lisävarusteena kaupan päälle vielä faxi, paperia sen sijaan pitää olla omasta takaa...ja paljon.:D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös