Goldobin on ollut pettymys sehän on fakta. Vähän offtopic, mutta täällä jatkoajalla on hoettu jatkuvasti joukkue ja pelaajat vaihtuen termiä ''ei sovellu playoffeihin fyysisen pelin takia'' joka särähtää korvaan. Kuitenkin Kärpät voitti mestaruuden viime vuonna vaikka heillä on paljon taitavia ja ''ei fyysisiä'' pelaajia kuten Junttila, Komulainen etc. Toinen esimerkki vielä reilusti fyysisemmästä sarjasta NHL:stä jossa P.Kane (pieni taitopelaaja erittäin epäfyysinen) on ollut useana keväänä Chicagon parhaita pelaajia keväällä.
Pointtina lähinnä ettei pelaajasta voi etukäteen sanoa ettei hän pärjää playoffeissa jos hän ei ole fyysinen kolossi, keväällä joukkue tarvitsee niin erityyppisiä pelaajia eikä pelkillä duunareilla viedä kannua. Niitä potentiaalisia fyysisiä pelaajiakin meiltä löytyy kuten Luttinen, Puustinen, Partanen, Rask.
Pitkälti kanssasi samoilla linjoilla. Goldobin sen sijaan on pelaajaprofiililtaan varsin erilainen perusliigajyrään verrattuna jolloin ihan suoraa vertailua on vaikea tehdä.
Goldobinin suurin puute on suhteellisen vaatimaton pelikäsitys. Pelikäsitys terminä ei tarkoita pelkästään kiekollista pelaamista vaan olennainen osa sitä on myös kiekoton pelaaminen kentän molemmissa päissä. Hyvä pelikäsitys johtaa hyvään reagointipelaamiseen. Poikkeuksellisilla pelaajilla -kuten P.Kane- pelikäsitys on usein poikkeuksellinen. Poikkeuksellinen pelikäsitys taas tuottaa ennakointipelaamista. Laadukas pelin ennakointi tuottaa tilaa ja aikaa ja saa pelaamisen näyttämään helpolta. Patrik Kane pystyy ennakoimaan peliä kentän molemmissa päissä ja kykenee pelaamaan vahvuuksillaan myös fyysistä pelotetta vastaan. Kun P.Kanen liike ja sähäkkyys sekä muut lajitaidot ovat lisäksi vaatimattomasti sanottuna huippuluokkaa on Kanen pitelemiseksi usein tehokkaampi keino puolustaa aluetta kuin pelaajaa. Goldobin ei pysty toistaiseksi edes reagoimaan peliin riittävän nopeasti puhumattakaan, että pystyisi ennakoimaan peliä. Tämän puutteen kehittämiseksi SJS lähetti Goldobinin Stadiin, sillä Liigassa pelataan isommassa askissa, jolloin reagointipelaamiseen jää enemmän aikaa. Kun Liiga on samaan aikaan riittävän polkuvoimainen sekä erittäin pelitapaorientoitunut tarjoaa Liiga erinomaisen alustan reagointipelaamisen kehittämiselle.
Mä en ole tästä huolissani, mikäli sen toteuttajat ovat ehjiä. Kyllä taklauspelaaminenkin kuoriutuu esiin pelien intensiteetin kasvaessa. Viimeisin Blues matsi osoitti jo sen, että työkalut tähän on olemassa ja niiden käyttämiseen vain tarvitaan halua.Enemmän epävarmaa on, riittääkö meidän kiekollinen pelitapa ja peli keväällä.