Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Suomi - Kanada 3 - 2
Jokerit - Kanada 0 - 4
 
"He jotka eivät asiosta tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta. Heille vain hymyilen."

elmorautio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Montreal vs Toronto, KHL-Jokerit
Kanada voittaa 3-0.

Suomi pelaa sekavan ja turhauttavan pelin, joka on näennäisesti tasainen. Ylivoimalla Lehterä tyrii avopaikoista, OJ ei jaksa pelata ja Haula laukoo mistä sattuu. Kanukit rankaisevat jäähyistä, jotka ottavat Palola ja Jormakka. Viimeinen maali tulee läpiajosta, kun Karalahti ei pysy perässä.

Siinäpä Kari Jaloselle tehtävä, miten palauttaa Leijonien uskottavuus brändinä näiden kaikkien MTV3-, lipunhinta- ja pelaajavalintasekoilujen jälkeen. Oma veikkaukseni on, ettei vuosi riitä.
 
"Tuli tässä mieleen, että Esa Pirneksen kaksivuotinen sopimus AIK:hon taitaa olla kauden päätteeksi katkolla. Mahtaisiko olla mitään käyttöä Kärppä-joukkueessa?" - allekirjoittanut 05.11.2013 klo 13.54

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree!
Luvassa on uskomaton ottelu.

Heti kärkeen kenttämestarin erikoinen ja 1-0 Suomelle. Vain 18 sekuntia tästä ja puukäsi Palola tällää keskialueelta päätykiekoksi tarkoitetun kiekon vahingossa suoraan maalia kohti ja ohi hölmistyneen kanadalaisen, jonka itseluottamus on nyt täysin muserrettu. 3-0 tulee erän lopussa ylivoimalla, längistä. Kanadan peli on ihan sekaisin. Mertaranta ei pysy housuissa. 2. erä on maaliton, mutta Kanada alkaa saada otetta. 3. erän alkuun tulee TAAS kenttämestarin erikoinen ja vielä samanlainen pleksiropelli kuin aiemmin. Kanadan maalivahti ei ole oppinut läksyä vieläkään. Vaihtoon. Aluksi näytää että Kanadaa ei kiinnosta enää ollenkaan, mutta vikaan kymppiin tulee sitten 5 maalia nopeaan tahtiin. Kanada johtaa nyt 4-5.

Jatkoajan otteluseurannan grilliorgiat muuttuvat 10 minuutissa ranteiden aukaisu talkoiksi... Mutta kuin ihmeen kaupalla Kanada onnistuu sähläämään viimeisen 10 sekunnin aikana maalille nakatun kiekon omaan maaliin ja seuraa jatkot. Jatkoajan palsta on tässä vaiheessa jo kaatunut. Lisäaika ei tuo tulosta ja mennään rankkareihin. Ongelmaksi muodostuu että kaikki vedot menevät sisään. Kanadan 2. maalivahdilla luulisi olevan freessi itseluottamus, mutta paskat. Joka veto menee sisään. Luulisi myös Rinteen pystyvän parempaan, mutta kanadalaiset ovat liian taitavia. Lopulta homma ratkeaa siihen että Rinne vetää ässän hihasta luistelee pois maalilta juuri kun kanadalainen lähtee uuteen yritykseen. Hölmistynyt pelaaja ei tajua mitä juuri tapahtui eikä ymmärrä laittaa kiekkoa häkkiin ja Suomi voittaa!!!

Suomi - Kanada 6 - 5
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
S - Kanada 5-3
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Suomi - Kanada rankuilla 2-1 Suomelle.

Suomi tekee ottelun avausmaalin 1.erässä ylivoimalla laukojana Kontiola tai Immonen. Kanada tasoittaa 2.erän viimeisen vitosen aikana, tuo maali tulee myöskin ylivoimalla. 3.erä on selviytymistaistelua Suomelta ja Rinne pitää ottelun tasalukemissa, aivan erän loppupuolella Olli Jokinen ampuu Kanadan maalin tolppaan mutta sitä lähemmäksi voittoa Suomi ei pelaamalla pääse ja loppu ratkaistaan rankuissa joissa Immonen ja Kontiola tekee Suomen maalit, Rinnekin päästää yhden (Kanadan laukojaa en osaa arvata).
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.