Sergei Zholtok kuollut...

  • 8 108
  • 35

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Voi perkule...Just näin HFBoardsilla saman ketjun ja meinasin tulla avaamaan tänne vastaavan. Ko. sivustolla joku tulkkasi että syy oli cardiac arythmia (=epäsäännöllinen sydämenlyönti?). Kuulemma löydettiin viime vuonna Minnesotassa tuo vaiva.

RIP Sergei
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Uskomattoman surullista...

En voinut uskoa tätä! Suru valtaa mieleni. Sergei on pitkään ollut mun yksi suosikkipelaajista johtuen tietenkin mun rakkaudesta Latvian maajoukkueseen..

Valkovenäläisen Pressbol-lehden toimittajan mukaan, Sergei alkoi voida huonosti noin viisi minuuttia ennen ottelun loppua ja oli matkalla pukukoppiin...mutta ei koskaan päässyt perille.. Tunnin ajan lääkärit yrittivät elvyttää miehen, mutta tuloksetta...

Sergei oli vähän aikaa sitten tehnyt lockout-sopimuksen Riga2000-joukkueen kanssa ja kyseessä oli WEHL-liigan ottelu Minskissä..

R.I.P. Sergei
 

Nope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, INWT
RIP Sergei

Todella ikävä uutinen. Näitä sydänperäisiä kuolemia on jo ihan tarpeeksi. Sergei oli loistava kiekoilija, ihminen ja latvialainen.
 

Rocco

Jäsen
Ikävä uutinen koko kiekkomaailmalle.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
No voihan... Panee varmaan Nummisen, ja monen muun sydänvaivaisen, miettimään kannattaako jatkaa urheilua. Näitä tapauksia vaan, kun saattuu siviileillekin nykyään. En tiedä onko virukset niin vahvoja vai mikä on, mutta sydänlihaksen tulehdukset tuntuvat olevan lähes arkipäivää.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Todella ikävä uutinen. Zholtok oli kansallisuutensa takia yksi suosikki pelaajistani nhl:ssä.

R.I.P Sergei
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Muistan sen kuin eilisen päivän... Sergei Zholtok kiitämässä jäällä kuvankaunis Canadiens-paita päällään. Vierellä luistelivat NHLään Sveitsistä palannut venäläinen taskuraketti Oleg Petrov ja toisella laidalla liettuan lahja kiekkomaailmalle, Dainius Zubrus.

Tuo ketju oli ainoa valopilkku Habs-kannattajille kaudella 1999-00. Sergei Zholtok pelasi uransa parhaan kauden tehden 26 maalia 68 pelissä.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Viestin lähetti Black Adder
No voihan... Panee varmaan Nummisen, ja monen muun sydänvaivaisen, miettimään kannattaako jatkaa urheilua. Näitä tapauksia vaan, kun saattuu siviileillekin nykyään. En tiedä onko virukset niin vahvoja vai mikä on, mutta sydänlihaksen tulehdukset tuntuvat olevan lähes arkipäivää.

Ehkä se on vaan siinä, että nykyään ymmärretään paremmin ihmisen anatomiaa ja äkillisiä pois menoja.

Todella ikävä uutinen oli vähän heräämisen jälkeen lukea. Voimia Sergein perheelle kovasti. Kuolema on aina kovapaikka niille jotka jää tänne.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Riga-2000 ei toistaiseksi haluaa kommentoida Sergein kuolemaa ennen kuin kuolinsyy on selvä. Joukkueen GM, Viesturs Koziols, kuitenkin lyhyesti totesi että hän on syvästi järkyttynyt tapauksesta. Eurooppalaiset lehdet kirjoittavat, että kyseessä oli todennäköisesti "cardiac arrhythmia" ja Sergeillä on ainakin Minnesotassa todettu olleen sydänvaivoja.

Riga-2000-joukkueessa hän ehti pelata ainoastaan 6 peliä, joissa teki 7 pistettä (4+3). Vielä edellisessä pelissä Zholi teki hattutempun... Joukkueessa pelaavat myös sellaiset nimet kuin Darby Hendrickson ja Karlis Skrastins.

Sergein NHL-ura alkoi vuonna 1992. Kovalla työllä hän onnistui viime vuosina vakiintumaan paikkansa NHL:ssä ja pelasikin viime kaudella Minnesotassa uransa parhaan kauden. Maaliennätyksensä hän teki Montrealissa tehden 26 maalia kaudella 1999-2000.

Latvian maajoukkueessa Zholi ehti pelata 42 peliä tehden niissä 50 pistettä (29+21). Hän oli maajoukkueen todellinen johtaja viime vuosina.

Suruvalitteluni vaimolle Annalle ja hänen kahdelle pojalle Edgarsille ja Nikitalle..

Bob Goodenow totesi näin: "On behalf of NHLPA members I want to convey our deepest sympathies to Sergei's family, particularly his wife and two sons. Sergei was a well liked member of our association and he will be greatly missed by all of us."
 

Pietari02

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Cardiac arythmia taitaa olla suomen kielellä sydämen rytmihäiriö. Ikäviä uutisia nämä tämmöiset. Toivotaan vain ettei kielletyillä aineilla ole osaa tähän.
 

Damien

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja suomen maajoukkueet.
R.I.P Hieno pelaaja joka lähti liian nuorena :(

EDIT: mautonta sarkasmia
 
Viimeksi muokattu:

Fakap

Jäsen
R.I.P Sergei

Traagista mutta totta. Surullista että näin nuoren ihmisen pitää lähteä näin aikaisin. Tällaisia tapauksia on urheilupiireissä sattunut jo aivan liian monta. Toivottavasti ammattilaisurheilijoiden terveyttä tarkkaillaan huolellisemmin tästä edespäin. Vaikka tuskin tuolle mitään oli tehtävissä.

R.I.P Sergei.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
No voi ei, mukava oli avata Jatkoaika ja lukea tuo etusivulta :'(
Karmea juttu, Zholtok oli mies parhaassa iässä.

R.I.P Sergei!
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Sergei tuli liigaan samaan aikaan kun minä aloin seurata NHL:ää tarkemmin. Vieläkin mieleeni piirtyy nuoren Zholtokin kortti Leafin kauden 93-94-sarjasta. Kuulostaa typerältä, mutta Zholtok todella oli niitä pelaajia, joita tuli kannatettua ja seurattua muita voimakkaammin. Sama muuten koski myös aiemmin kuollutta Roman Lyashenkoa.

Tertyshny, Morin, Wickenheiser, Chiasson, Fogarty, Neilson, Brooks, Lyashenko, Tootoo, Zholtok... Todella surullinen lista viime vuosilta.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Surullista

Näkemieni pelien perusteella hieno pelaaja joka liittyi aivan liian aikaisin taivaalliseen lätkäjoukkueeseen.

R.I.P. Sergei Zholtok
 
Suosikkijoukkue
Hifk,Toronto Maple Leafs!
Todella surullista.

RIP Sergei.
 

Zamuner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipa todella surullinen uutinen. Latvialaisille tämä on varmasta erityisen surullista. Eikö Sergei ollut maajoukkueen kapteeni ja ainakin hän osallistui useisiin arvoturnauksiin.

Tällainen uutinen pysäyttää myös hetkeksi miettimään omia tekemisiä. Kun itsekin olen samanikäinen Sergein kanssa ja satun vielä pelaamaan kiekkoa (tosin 300 miljoona tasoa alempana), tulee mieleen vaan, onko tässä hommassa mitään järkeä.

RIP Sergei
 

nihti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Wild, Krylja
Vasta tänään luin Hämeen Sanomista uutisen ja pysäytti totaalisesti.

Zholtok oli yksi ehdottomia suosikkipelaajiani liigassa, nimenomaan erilaisena itäblokkipelaajana. Muistissa on erityisesti loistavat pudotuspelit kaudella 2002-2003 jolloin Sergei keräsi Gaborikin rinnalla kolmanneksi eniten syöttöpisteitä Play-off pistepörssissä.

Melko lailla tasan vuosi sitten Zholis oli poissa kokoonpanosta Wildin paidassa useamman pelin epäiltyjen sydänoireiden vuoksi. Testeissä ei kuitenkaan löytynyt mitäin merkkejä vakavammasta - paluu rosteriin ja loppukaudesta siirto Nashvilleen.

Surullinen uutinen - osanottoni Sergein perheelle, Latvian jääkiekolle ja Darby Hendricksonille jolle tämän täytyy myös olla erityisen raskasta.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös