Sensuuria Jokereiden sivuilla!?

  • 10 505
  • 73

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Re: Tämän ketjun tarkoituksena on jeesustella!

Viestin lähetti äijä

Taitaa kevät sittenkin peloittaa!
Ja miten joillakin edes riittää häpyä? Viddu, teidän ykkösketjusta on 2/3-osaa entisiä Jokereita.
Hävetkää kivipäät!

Tänne laitan nyt aivan "pois aiheesta"-viestin.

Kevät pelottaa kovasti. Jäiden lähtö ja lumien sulaminen varsinkin; tuleeko kellariin taas vettä etc.? Kiekkoilullisesti keväthän on yhtä juhlaa, ja kukas juhlia nyt pelkäisi? En tietysti tiedä millainen kevät siellä Myllypurossa on...

Juu, ovat Santala ja Somervuori pelanneet Jokereissa. Miksiköhän eivät pelaa enää? Ja Jokerien ykkösketjuhan on 100 % jokerien kasvatteja, eikös ? :)

On se rankkaa.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Re: Re: Tämän ketjun tarkoituksena on jeesustella!

Viestin lähetti Gagne
tuleeko kellariin taas vettä etc.? Kiekkoilullisesti keväthän on yhtä juhlaa, ja kukas juhlia nyt pelkäisi? En tietysti tiedä millainen kevät siellä Myllypurossa on...
B]

Joo, asu sä vaan siellä mökissäs ja tsikaa klitsuas. Me täällä kaupungissa yritetään kerätä fyffeä, jota pumpataan sinne landelle.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Viestin lähetti Vakio
Ei tietenkään ihmetytä. Juuri nyt tuo on haitallinen kommentti. Asiahan ei tietysti enää miksikään muutu, vaikka se onkin poistettu. Tuosta on niin lyhyt aika, että monet muistavat sen joka tapauksessa.

Kuten sanoin, tuo poistettu tekstinpätkä ei ole kovin edullinen Raimon kannalta juuri nyt. Toisaalta sen poistaminen ei ole mitenkään dramaattinen asia. Ylipäätään tässä asiassa yritetään koko ajan väkisin nähdä jotain elämää suurempaa.

Elämä jatkuu.

Jokerit on Orwell. Ja se pelottaa. Jokerit/Hjallis on SM-Liiga, ja sekin pelottaa. Jos haitallisia menneisyyden asioita käsitellään noin... Pelottaa. Kiekon puolesta siis.

Ja omia sivuja saa editoida miten haluaa. Omaa menneisyyttä ei saisi. Tuollainen on mielestäni melkoista älyllistä epärehellisyyttä, mutta kaipa sekin jostain kertoo.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Re: Re: Re: Tämän ketjun tarkoituksena on jeesustella!

Viestin lähetti PeteX
Me täällä kaupungissa yritetään kerätä fyffeä, jota pumpataan sinne landelle.

Anteeksi vaan, että menee ohi aiheen, mutta oletkos Petex koskaan miettinyt, mistä ne rahat oikein loppujen lopuksi teille tulee ja missä se loppujen lopuksi tehdään?
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
KiekkoRitari on saanut aika paljon sontaa niskaansa tämän keskustelunavauksen takia ja mielestäni aiheetta. Minusta oli erittäin mielenkiintoista kuulla, että Jokerien virallisilta nettisivuilta on tämän tapauksen johdosta menty siivoilemaan ikivanhaa otteluraporttia.

Tämän asian esilleottaminen omassa ketjussaan oli ihan perusteltua, koska noissa ketjuissa, missä väitellään tapahtuiko käskyttämistä vai ei, se olisi vain hautautunut muun meuhkaamisen alle.

Tuon keskustelua aiheuttaneen paikallisottelun tapahtumista oma mielipiteeni on se, että kyse on ollut pelkistä ikävistä sattumista eikä mistään tarkoituksellisesta vahingoittamisesta. Suhosen pitäisi kokeneena valmentajana myös tajuta tämä viimeistään tilanteet videolta nähtyään. Risuja annan myös Summaselle, joka vielä ottelua seuraavana päivänä esiintyi marttyyrina ja vaati Suhoselle olinikäistä pelikieltoa, vaikka Rami itse oli muutamaa vuotta aikaisemmin haukkunut vastustajan valmentajia vielä suoremmin kuin mitä Suhonen nyt teki.
 

wabbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KiVa
Mielenkiintoista

Todellakin on KiekkoRitari saanut aivan turhaa kakkaa käsiinsä. Hän vain huomasi, että Jokerit syyllistyvät tällaiseen lapsukseen, jossa ruvetaan tekemään tehtyä tekemättömäksi.

Onko tämä käskytys tullut nyt Summaselta vai Hjallikselta, kun huomattiin yhtäläisyydet viimeisimpään Summasen käskytykseen. Jokerit eivät varmaan kommentoisi tähän, vaikka heiltä kysyisi kuin toteamalla, että huomasimme asiavirheen kyseisessä tekstissä ja muutamme sitä.

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Missä viipyi tuolloin nootti Summaselle?
 

Cimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Gold Kings
Wabbit: Ramihan nimenomaan sai kyseisestä lausahduksesta penalttia ja on asian tässä viime päivinäkin ottanut esiin.

Siinä mielessä sensurointi on aiheeton. Ehkä olisi ollut ymmärrettävämpää laittaa tekstiin lisäys: "Summanen sai lauseestaan kolmen ottelun toimitsijakiellon."
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Re:Kehitysaluepoliittinen kannanotto, off-topic ja pahasti

Viestin lähetti PeteX
Joo, asu sä vaan siellä mökissäs ja tsikaa klitsuas. Me täällä kaupungissa yritetään kerätä fyffeä, jota pumpataan sinne landelle.

Aikani tuossa istuskelin ja lopulta en voinut enää olla. Kyllä. Tuo kommentti on mielestäni päättömin minkä olen nähnyt vähään aikaan. Onnittelut PeteX! Olet ylittänyt jopa itsesi. Siellä etelän hetelmässä "asuu" n. miljoona ihmistä. Suomessa käsittääkseni on noin 5 miljoonaa asukasta, jopa ylikin. Suunnatonta kiitollisuutta tuntien me yli neljä miljoonaa loista otamme teidän almunne vastaan. Ja nauramme matkalla OTTOmaatille kun erilaiset tukiaiset kolahtelevat tileillemme kuin heinäpaalit mullikoiden eteen. Kyllä. Me nakerramme sinun ja kaikkien muiden pääkaupunkiseutulaisten hyvinvointia. Ilman meitä maailmasi olisi varmasti huomattavasti parempi paikka elää. Mutta hyvä PeteX: Me olemme niin pahansuopia ihmisiä että vaikka pakenisit meitä kuuhun me tulisimme perässäsi. Me tulisimme massikoiden puikoissa karmeasti hohottaen. Ja se sinun, PeteX hyvä, täytyy vain kestää.

Onkohan tämä chattailyä? Toivottavasti ei. Jos joku pääkaupunkiseutulainen nyt suivaantuu niin pahoittelen. Täällä on kutsuttu ihmisiä kivipäiksi, mutta PeteX antaa tuolle sinänsä nokkelalle nimitykselle aivan uuden merkityksen.
 

Qwerty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Todella mielenkiintoista

Muutamia kommetteja vellovaan keskusteluun:

1) Fakta on että raporttia on muutettu, sitähän ei kukaan käsittääkseni vielä ole yrittänytkään kieltää. Onko raporttia ikinä käskystä muutettu, ja onko sitä käskyä ikinä tullut joko yksittäiseltä ihmiseltä (Virmanen?) tai Jokerien organisaatiolta on sinällään toisarvoista. Syy on kuitenkin joka tapauksessa sama: suojella Ramia ja Ramin mainetta. Yhtälailla kuin suojellaan Ramia ja Ramin mainetta, tässä yritetään olla antamatta mitään ennakkotapausta Alpoa koskeviin syytöksiin. Mikäli Jokerit olisivat saaneet painostettua SM-Liigan antamaan Alpolle toimitsijakieltoa olisi tämä tapaus antanut heti linjavedon toimitsijakiellon pituudelle. Sitä tässä uskoisin yhtälailla yritettävän suojella.

2) Mielenkiintoiseksi asian tekee ajankohta. "Sensuurin" ajankohdan sattumista juuri tähän suureen Rami-Alpo väittelyyn nähden ei tietenkään ole sattuma. Sitä ei voi edes sinisilmäisimmätkään jokerifanit kieltää.

3) KiekkoRitari on saanut kohtuuttoman paljon sontaa niskaansa, ja aivan syyttä suotta. Ehkä avausviestin sisältöä olisi voinut hioa vielä enemmän, mutta oma otsikko tälle keskustelulle on aiheellinen. Jokaisen joukkueen fanien joukossa on aina mustia lampaita. HPK -fanien joukosta KiekkoRitari ei todellakaan ole se musta yksilö. Ottaen huomioon että hän oli valmis tulemaan vastaan ja myöntämään että omassa viestissä olikin korjaamisen varaa... ehkä tässä on meillä kaikilla oppimista?

Loppukaneettina:

Viestin lähetti PeteX
Joo, asu sä vaan siellä mökissäs ja tsikaa klitsuas. Me täällä kaupungissa yritetään kerätä fyffeä, jota pumpataan sinne landelle.

Joo, ihan hienoa tietää... kerätkää te sitä fyffeä vaan ihan rauhassa sillä maksattehan te siellä kehäkolmosen sisäpuolella kaikesta huomattavasti muuta suomea enemmän.


-Q-
 

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
Re: Re: Re: Tämän ketjun tarkoituksena on jeesustella!

Viestin lähetti PeteX
Me täällä kaupungissa yritetään kerätä fyffeä, jota pumpataan sinne landelle.
Tämä menee ohi aiheen, anteeksipyyntöni siitä...mutta,

Siis YRITÄTTE kerätä fyffeä? Yrittäkää s....na kovemmin!! Meikäläisen tukiaiset on niin pienet, että just ja just saa "lehmät" ruokittua. Itse pitää lähteä joka torstai tsadiin kerjuulle että saisi muksuille leipää ja itselle perjantaipullon.
Huonosti menee tsadissakin kun enempää ei heru tänne perämetsään. "Hymiöitä niin paljon kuin sielu sietää".

Tällä kertaa en pysynyt aiheessa, mutta PeteX ei ole pysynyt aiheissa pitkiin aikoihin(varsinkin silloin jos viestiketju koskee HPK:ta tai ketjun on aloittanut Kerho fani).

Kerro minulle arvoisa PeteX (vaikka yv:llä) mikä sua riipoo landessa. Ja miksi aina täytyy tuoda esiin tuo rahan pumppaaminen landelle. Ja paljonko henkilökohtaisesti olet pumpannut "ansaitsemia rahojasi" landelle.
Pysyisit jääkiekkoasiassa tällä foorumilla. Mutta jos se on sinusta vaikeaa suosittelen siirtymistä "maaseudun tulevaisuus foorumille". Pura siellä kaikki maaseutu antipatiasi, mutta ÄLÄ tee sitä TÄÄLLÄ.
Kiitos jo etukäteen.
 

Fester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aina Tappara. Myös Hifk.
Viestin lähetti ICE

"Ilveksen pelitaktiikka on todennäköisesti se, että pyritään hoitamaan parhaat pelaajat pois pelistä. Tuomo Ruutu on jo kahdessa pelissä yritetty saada sairaalakuntoon. Sääli, että Suomen lupaavimpaa kiekkoilijaa voidaan kohdella näin.

Ei voi käydä niin, että samaa joukkuetta vastaan Tuomoa taklataan 2 kertaa törkeästi polvella."

Tossa on tuommoista ihan pientää ironiaa havaittavissa...

Kyllähän tästä asiasta on jo tarpeeksi jauhettu, pelikiellot on annettu ja sillä selvä. En kyllä todellakaan hyväksy Jokereiden tekemisiä tuossa ottelussa, kuten ei varmaan moni muukaan.
 

apostoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JALKAPALLO, NJ Devils
PeteX yrittää luoda jonkinlaista illuusiota siitä, että jossain ankeassa Itä/Pohjois-Helsingin kerrostalolähiössä tyyliin Jakomäki tai Myllypuro, joka sijaitsee 10-20 km päässä keskustasta, olisi jotenkin hienoa asua. Eikös juuri Jokereiden synnyinseutu ole tämä itäinen Helsinki? Itse olen kyllä tyytyväinen olooni täällä Savossa, joka teille tzadilaisille kuulemma on oikea landen pimeä sydän. Ja jahka lähden opiskelemaan, niin tulen viimeiseen asti välttämään sitä vaihtoehtoa, että pitäisi muuttaa jonnekin Helsingin laitamille. Eli tila, esteettisyys ja käytännöllisyys välimatkojen suhteen on kaikki kaikessa. No, tämä oli todella off topic, mutta enpä malttanut olla mainitsematta..
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti apostoli
PeteX yrittää luoda jonkinlaista illuusiota siitä, että jossain ankeassa Itä/Pohjois-Helsingin kerrostalolähiössä tyyliin Jakomäki tai Myllypuro, joka sijaitsee 10-20 km päässä keskustasta, olisi jotenkin hienoa asua. Eikös juuri Jokereiden synnyinseutu ole tämä itäinen Helsinki? Itse olen kyllä tyytyväinen olooni täällä Savossa, joka teille tzadilaisille kuulemma on oikea landen pimeä sydän.

Niin mikä se sun sanoma on? Et tykkää asua itä-helsingissä, mutta et ole ikinä asunutkaan.

Itse asun täällä ja vain ja ainoastaan omasta vapaasta tahdostani. Perheemme palkkatulojen määrä ylittää Suomen keskiarvon noin kaksinkertaisesti, joten turha kuvitella, että olisin täällä jotenkin taloudellisesta pakosta. Itse asiassa, myymällä nykyisen itä-helsinkiläisen kämppäni, voisin niillä rahoilla ostaa tuplasti isomman Savosta. Luuletko, että en tee niin siksi, kun olen niin tyhmä, vai mahdollisesti siksi, että arvostan eri asioita kuin sinä.

Yleensä, jos näin yleistäen nyt voi poikkeuksellisesti sanoa, niin Helsinkiläiset eivät arvostele esim. savolaisia mollaamalla vaikkapa heidän kotipaikkaansa, kuten teillä siellä on usein tapana tehdä, käymättä edes paikan päällä. Mistä helvetistä sä olet saanut päähäsi, ettei täällä olisi mukava asua? Sano yksi syy, niin minä sanon kaksi miksi täällä on mukava asua. Tule käymään, varmasti et saa nokkaasi, ellet aloita keskustelua tokaisemalla: "ette kai te mielellänne täällä asu?"

Se on tuo asuinpaikan valinta sellainen kompromissi ja riippuu siitä mitä arvostaa. Kun asut landella, välimatkat on pitkät, julkista liikennettä ei ole ja lapsilla on vähemmän kavereita. Toisaalta on rauhallisempaa, naapurit ei juuri häiritse ja lapset näkevät vähemmään huumeiden käyttäjiä.

Sitten vielä se, että kun on paljon ihmisiä ympärillä, oppii helpommin suvaitsevaiseksi .... Mieti sitä!

Sori vaan modet ja muut, eihän tämä tänne kuulu, mutta kunhan puolustin reviiriäni.

PS. Jokereiden esi-isäjoukkue oli Töölön Vesa, Töölöstä ei Itä-Helsingistä.
 

apostoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JALKAPALLO, NJ Devils
En tietenkään tahdo yleistää, kuten hyvin herkästi tosin tahtoo käydä. Perustan lähinnä nämä edellisen tekstini väittämät saamiini tietoihin ja kokemuksiin, kun useasti takavuosina vierailin Helsingissä opiskelleen ystäväni luona, hänellä oli aluksi kämppä Vuosaaressa, joka nyt ei sinällään ollut ehkä niin paha paikka, kuin nämä pahamaineisimmat alueet siellä idässä. Pahoittelen todella jos nyt hirveästi loukkasin, mutta lähes kaikki muut opiskelijat, muualta muuttaneet ja Helsingin läntisissä osissa asuvat eivät kyllä Itä-Helsinkiä kovin korkealle arvostaneet. Siis useimmat, eivät kaikki. Monet 'länsipuolelaiset' suorastaan haukkuivat ja kertoivat perin liioitteleviakin juttuja idän suurista lähiöistä(en minäkään nyt kaikkea usko). Mutta kuten todettua, meillä kaikilla on mielipiteemme, ja jos joku todella viihtyy siellä mainitulla seudulla, niin onneksi olkoon.

PS. minä asun pikkukaupungissa, en siis originaalisti maatilalla. Pikkukaupungissa on kaikki lähellä, kulku-yhteydet erinomaiset ja pahoja puutteita ei ilmene oikeastaan missään. Jääköön tämä nyt minun osaltani viimeiseksi Helsingin sosiaalisia oloja käsitteleväksi viestiksi.
 

Kattila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuka ketäkin soimaa.
Ei kai sitä nyt koko keskustelua kannata tähän jättää, siirretään se vain tuonne vapaan puolelle.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Joo jussi_j,

Eihän tässä itä-Helsingissä ole muuta vikaa kuin täällä on aivan liikaa noita ifk-faneja ;-)

Eiköhän lopeteta nämä asuinpaikka jutut, koska kaikki asuvat parhaassa paikassa... itselleen!
 

Tenkanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maaseudun Tulevaisuus
jokerit.com

Taidanpa vähän selventää noista Jokereiden internet-sivuista:

Minusta ne näyttävät lay-out-mielessä tarpeeksi hyviltä ollakseen ammattilaisen tekemiä (oli tekijä sitten koululainen tai it-miljonääri on ihan sama- sillähän ei ole väliä). Onhan niitä parempiakin sivuja, mutta perushommat ovat hallussa, eli rauhallinen (ei yritetty liikaa) ulkonäkö, helppokäyttöisyys ja jokseenkin nopea lataus. Sivuilta ei myöskään löydy käsittämättömiä värivalintoja, mikä on aina ammattimiehen tai -naisen tunnusmerkki.

Mainokset, kuvat ja linkit Hartwall Areenaan tekevät varsin selväksi kuka on homman takana. Ja jos nämä (jokerit.com) eivät ole Jokereiden kotisivut, niin mitkä sitten? Ei kai tuon kokoinen organisaatio ole ilman loogisella osoitteella varustettuja kotisivuja, varsinkin kun jokainen alalla tietää millainen käsittämätön hyöty internetsivuista on?!!!

JOS sivujen tekijä ei saa Jokereilta rahallista korvausta (mihin en toki usko), niin ihmettelen kovasti. Tuollaisella hommalla voi tienata ihan mukavasti, joten olisi aika tyhmää tehdä sitä vapaaehtoisesti.

Ja siitä vielä: jos vapaaehtoisesti ylläpitää jotain sivuja internetissä (kuten käsittääkseni esim. Jatkoaika-ihmiset), niin se on ihan hienoa. Jonkun yhtiön virallisilla ja jonkun yksityisen omaksi huvikseen tekemillä sivuilla on kuitenkin yleensä se ero, että virallisilla sivuilla ei ole kritiikkiä tuotetta kohtaan. Jokerit.com:lla en ole koskaan nähnyt Jokeri-organisaation virallisten totuuksien vastaisia juttuja... sitä tarkoitan sisällön suppeudella.

Eli: kyllä noi sivut ovat mielestäni hyvät, mutta siitä olen samaa mieltä "eh"-nimimerkin kanssa, että suurin osa Jokereiden kuvallisesta tuotannosta on todella heikkoa:

-Hjallisareenan tulostaulun kuvan laatu on surkea, ja taululla esitettävät pläjäykset (paitsi mainokset, jotka ovat ammattilaisten tekemiä) näyttävät 20 vuotta sitten tehdyiltä.
-Ääni voitaisiin tuottaa peremmin
-Kieli- ja kirjoitusvirheitä esiintyi ainakin vielä viime kaudella hirveästi.

Ja kalkkuna-elokuvien faneille suosittelisin Jokereiden mestaruusvideoita 90-luvun puolivälistä*: huonompia tuotoksia en ole nähnyt missään, ja minä sentään keräilen mm Ed Woodin elokuvia.

*taitaa olla Hjalliksen broidi ohjaksissa...
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
ottakaas Jokeri-vanit ihan rauhassa

Omasta mielestäni asioista voi ihan hyvinkin keskustella ja osa noista aikaisemmista ketjuista olisi voinut laittaa saman otsikon alle.

Nyt kuitenkin kysymyksenä se seikka, että miksi www.jokerit.com halusi poistaa tuon raportin? Kaikkihan sen kuitenkin "vielä" muistaa, mutta muutaman vuoden päästä ei kukaan varmasti:)

Minun mielestäni Kiekkoritari ei ole suoraan ja syyttävästi vaatinut päitä vadille, vaan kyseenalaistanut tämän sivun oikeellisuuden, koska ilmiselvästi tämän hetkinen tilanne vaatii tai on edullisempaa Jokereille, että teksti poistetaan ja koska kyseessä lienee eri järjestö kuin itse Hjalliksen joukkue niin minkäälaisia kysymyksiä on aivan turha harrastaa, koska kyseessä on tod.näk. yksittäinen taho joka muodostaa tekstit ja muut tuotteet sivuilla.


En kuitenkaan näe syitä tuollaiseen intohimoiseen puolustautumiseen kuin nyt on tapahtunut. Ottakaa ihan rauhallisesti, jookosta?
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rauhassa otetaan

Näin omien jo hieman varttuneempien jokerilasien läpi katsottuna ei tämä keskustelu ainakaan minua ole saanut hermostumaan. Sen verran palaan alkuun, että käsittääkseni peruskysymys oli se, miksi otteluraporttia on jälkikäteen muokattu ? Sanoisin että tähän on aika paha yksiselitteisesti vastata. Oma veikkaukseni on, että joku sivuja ylläpitävä taho on itsenäisesti ajatellut, että raportin muokkaamisesta saattaisi olla hyötyä Jokerien tai Summasen kannalta. Tässähän ei kai sinällään ole mitään väärää, jokainen fanihan haluaa auttaa omaa joukkuettaan. Ei kai kukaan halua levitellä omalle suosikkijengille negatiivisia asioita edelleen.

Toinen juttu on sitten se, että en kyllä lähtisi kytkemään Virmasta tai ketään muutakaan jokeri-organisaatiosta tähän mukaan. Tämä siitä syystä, että tuskin Virmasella (tai kenelläkään muullakaan) on aikaa ja halua lukea vanhoja otteluraportteja Jokerien sivuilta ja toisaalta aikamoinen välähdys siihen tarvitaan, että Virmasella kaiken tämän hässäkän keskellä tulee yhtäkkiä mieleen viime kauden Ilves peli ja sen otteluraportti. Jotenkin tää ei minulle vaikuta kovin todennäköiseltä...

Siis veikkaukseni on, sivujen ylläpitäjä on muokannut raporttia Jokereille/Summaselle edullisemmaksi, mutta Jokerien organisaatiolla tuskin on asian kanssa tekemistä. Oma mielipiteeni on, että raportin olisi aivan hyvin voinut jättää sinne sellaisena kuin se oli. Ihan turha "siistiä" mitään jälikäteen.

Toinen juttu on sitten se, että Summanen sai lausunnosta 3 peliä rangaistusta. Suhonen sanoi aivan vastaavan asian eli Jokeri-pelaajat yrittivät tahallisesti vahingoittaa pelaajiamme. Jos Summanen nyt kysyy, miksi Suhonen ei tästä saa muuta kuin huomautuksen niin kuinka häntä voi tästä syyttää ?? Tää ei ihan mene jakeluun, samansisältöinen lausunto ja eri rangaistus...
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rauhassa otetaan

Näin omien jo hieman varttuneempien jokerilasien läpi katsottuna ei tämä keskustelu ainakaan minua ole saanut hermostumaan. Sen verran palaan alkuun, että käsittääkseni peruskysymys oli se, miksi otteluraporttia on jälkikäteen muokattu ? Sanoisin että tähän on aika paha yksiselitteisesti vastata. Oma veikkaukseni on, että joku sivuja ylläpitävä taho on itsenäisesti ajatellut, että raportin muokkaamisesta saattaisi olla hyötyä Jokerien tai Summasen kannalta. Tässähän ei kai sinällään ole mitään väärää, jokainen fanihan haluaa auttaa omaa joukkuettaan. Ei kai kukaan halua levitellä omalle suosikkijengille negatiivisia asioita edelleen.

Toinen juttu on sitten se, että en kyllä lähtisi kytkemään Virmasta tai ketään muutakaan jokeri-organisaatiosta tähän mukaan. Tämä siitä syystä, että tuskin Virmasella (tai kenelläkään muullakaan) on aikaa ja halua lukea vanhoja otteluraportteja Jokerien sivuilta ja toisaalta aikamoinen välähdys siihen tarvitaan, että Virmasella kaiken tämän hässäkän keskellä tulee yhtäkkiä mieleen viime kauden Ilves peli ja sen otteluraportti. Jotenkin tää ei minusta vaikuta kovin todennäköiseltä... toisaalta aivan samahan se on vaikka asian takana olisi Virmanenkin. Eikö joukkueen toimitusjohtajan päällimmäisenä tehtävänä ole ajatella joukkueen etua. Se on sitten toinen juttu onko jutun "muokkaaminen" Jokerien etu, minusta ei.

Siis veikkaukseni on, sivujen ylläpitäjä on muokannut raporttia Jokereille/Summaselle edullisemmaksi, mutta Jokerien organisaatiolla tuskin on asian kanssa tekemistä. Oma mielipiteeni on, että raportin olisi aivan hyvin voinut jättää sinne sellaisena kuin se oli. Ihan turha "siistiä" mitään jälikäteen.

Toinen juttu on sitten se, että Summanen sai lausunnosta 3 peliä rangaistusta. Suhonen sanoi aivan vastaavan asian eli Jokeri-pelaajat yrittivät tahallisesti vahingoittaa pelaajiamme. Jos Summanen nyt kysyy, miksi Suhonen ei tästä saa muuta kuin huomautuksen niin kuinka häntä voi tästä syyttää ?? Tää ei ihan mene jakeluun, samansisältöinen lausunto ja eri rangaistus...
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Re: Rauhassa otetaan

Itse veikkaan, että raporttia voi hyvinkin olla muokattu Virmasen tai jonkun muun jokeripampun käskystä. Lähtölaukaus on varmasti ollut se, kun Iltalehti julkaisi eräässä jutussaan viime viikolla nuo Summasen parin vuoden takaiset kommentit sanasta sanaan ja mainitsi lähteensä www.jokerit.com -sivut.
 

RolleX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja muut urheilua harjoittavat seurat.
Lainattu www.sport.fm

Käsittelevät samaa aihetta näköjään...Omalla otsikolla sielläkin!!!
(Lainattu www.sport.fm)

Muistin virkistämiseksi Summasen suusta : Ja miksi "ylilyöntejä pitäsi karsia jääkiekosta? Tilalle tulisi tylsiä pelejä jotka ei kiinnoistaisi ketään , eivät edes pelaajia...pitäisi perustaa kaksi sarjaa nyrkkeily tapaan,... ammattilais-ja amatöörikiekkoa.(hs.14.5-99)Kertonee jotain Ramin ajatusmaailmasta! Sitten nämä sen säälittävät itkunpurkaukset itseensä kohdistuvista "loukkauksista ",vaikka ei ole kukaan raatoa nimeltä maininnutkaan;
"Ilveksen pelitaktiikka on todennäköisesti se,että pyritään hoitamaa parhaat pelaajat pois pelistä". ja jatkuu; Mälkiä ja Selin todennäköisesti käskevät pelaamaan meidän parhaat pelaajat pois pelistä.(jokerit.com 9.2.-02)
Ja tässä kisassa ei tullut vakavia loukkaantumisia. Kannattais Ramin vähä miettiä mitä on tullut sanottua,ennen ku rupee itkemään Suhosen kommenteista. <-----Hyvä pointti!!!
 
Suosikkijoukkue
HPK
Oleellista

Luettuani kärsivällisesti koko ketjun voinen todeta, että nähdäkseni RolleX löysi nyt asiasta oleellisen. Oleellista ei ole sivujen sensurointi. Eikä myöskään se, saiko Summanen rangaistuksen kommenteistaan. Oleellista on huomata paradoksi Summasen Suhosen sanomisista ottaman marttyyriasenteen, sekä hänen omien sanomisiensa välillä (ilves-valmennukselle).
Ei kiinnosta kuka näistä saa rangaistuksia.

Minua naurattaa tässä siis se, että Rami puhui itku kurkussa kunnioituksesta, arvoista ja urheilun etiikasta, vaikka tiesi kyllä hyvin syyllistyneensä melko lähelle samaan aiemmin, kuin Alpo nyt.

Kaiketi ilves-valmennus ei asiasta itkenyt, eikä Rami liiemmin anteeksi pyydellyt, miksi Alpon nyt pitäisi.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minä ainakin uskon jos Virmanen sanoo ettei Jokereilla ole sensuroinnin tai edes sivujen kanssa mitään tekemistä.

Pannaan muistin virkistykseksi Virmasen Banham kommentti tähän:
"Keskustelin asiasta Phoenix Coyotesin toimitusjohtaja Michael Barnettin kanssa eilen ja tämä koko asia on täydellinen ankka. ...Frank Banham harjoittelee ja pelaa Jokereissa koko kauden."

Tottakai julkisuuteen sanotaan härskisti juuri niinkuin se sillä hetkellä on parasta,ei totuutta haluta ääneen aina sanoa. Eikö tämäkin Jokerien sensurointi asia ole kohtuullisen selkeä kaikille (Rollex kiteytti aika hyvin),ihmetyttää vaan eräiden keskustelijoiden kuumuminen aiheesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös