Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
 1. Rici Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, D, Pönttövuoren Peikot
  Tässä on niin huikea seniorijoukkue, että ei voinut muuta kuin postittaa kuvat tännekin. http://galileo.ksp.fi/ukkometsot/pelaajat2004.htm

  Millaisia seniorijoukkueita muualla on ja miten sarjoja pelataan? Taitaa olla ihan turnauksia vain?
   
 2. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Lainaus:
  Ainakin seuraavat löytyvät netistä:

  Chrome City Rangers (Tornio), Disepapat (Jyväskylä), Ikurin IFK (Tampere), Kiekko-Weskut (Tampere), Kilpurit (Tampere), Kosken Pojat (Helsinki), Kuntokiekko (Tampere), Old Bones (Luumäki), Old Dreamers (Lahti), Pursiaisten Tenho (Turku), SeniOrit (Pyhäjärvi), Shakers Seniors (Kerava), Sompion Legendat (Sodankylä), Sydvest HC (Rauma), Taxi-82 (Helsinki), ValKi HP (Valkeala) ja Yellow Eagles (Helsinki).

  Lisää seniorikiekosta: http://www.foha.net