Selviytyjät Suomi Ruutu+ –tahtiin (ei köyhille)

  • 165 081
  • 874

Nick Neim

Jäsen
Pahaa pelkään että Paul-pakokauhu valtaa Jonjoninkin ja lähtee Shirley kelkkaan, puukottaa Paulia selkään ja lähtee itse sitten seuraavaksi himaan.
Toisaalta tuossa keskustelussa Shirlyn kanssa JJ painotti sitä, että haluaa tietää, jos on lähdössä. Ainakaan sitä keskustelua ei näytetty, että Shirly olisi asiasta kertonut, joten eipä tuplaJiillä ole oikeastaan mitään syytä enää luottaa Shirlyynkään pätkän vertaa. Kotiinhan tuo olisi matkannut ilman kolikoita.

Pidin kyllä Paulin kertomuksia Eijalle totaalisen typeränä, mutta tilanne hylkiöiden kohdalla on niin toivoton, että tavallaan se oli perusteltua. Mikäli JJ/Paul voittaisi seuraavankin koskemattomuuden, olisi Paulilla hyvin helppo työ puhua Eija heidän puolelleen, koska Eija sieltä olisi ehkä hylkiöiden jälkeen seuraavana lähdössä, vaikka Helmerinkin nimeä on vilauteltu.

Herkullisinta tosiaan on, jos Paul saisi sinniteltyä itsensä kuusikon seuraksi (Viki, Helmeri, Shirly, Eve, Heikki ja Sanna), jolloin hänestä tulisi tietynlainen vaa'an kieli äänen osalta, mikäli joku alkaa suunnittelemaan itseään finaalikolmikkoon. Esimerkiksi Viki ja Helmeri ovat huomattavasti huonommassa asemassa mitä tällä hetkellä tajuavatkaan, koska Eve tuntuu bondaavan Shirlyn sekä Heikin kanssa niin vahvasti.

Pahoin tosin pelkään, että tuo kolmikko käyttää Sannaa loppuun asti hyödyllisenä idioottina ja varmistavana äänenä, jolloin marssivat kolmikkona helposti loppuun asti.
 

Kyle

Jäsen
Erikoinen tilanne on myös se, että ilmeisesti Paul ei ole kertonut Jon Jonille lopuista kolikoista ollenkaan. Herkullinen asetelma saataisiin jatkon kannalta, jos Paul vaikka saisi Eijan kertomaan Vikillle että Paulilla on perkeleesti kolikoita jäljellä sieltä hylättyjen saarelta. Sitten Paul lainaisi kolikot JonJonille, ihan vain sillä tarkoituksella että tämä näyttäisi ne esim. Helmerille ja sanoisi, että hän ja Paul ei ole lähdössä. Itseasiassa tälläinen siirto olisi pitänyt tehdä jo tässä viimeisessä heimoneuvostossa, mutta jätkät luotti siihen että pystyvät kaksistaan äänestään Even pihalle.

Tällöin Vikin ja Helmerin pitäisi herätä siihen, että nyt pitää herätä äänestämään jotain muita. Jätkiltä hupenee kolikot vähän turhan nopeesti(on jo huvennut) ja ovat vielä kaukana finaali kolmikosta/kuusikosta.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Olipa kyllä munaton suunnitelman toteutus viime sunnuntaina tosiaan. Mitä tässä nyt voi edes tapahtua, ettei kaksikko lähde kahtena seuraavana jaksona pihalle? Paulin kolikot viivästyttää häntä yhdellä ja koskemattomuuskisan voitto on JJ:n ainoa tsäänssi. Harmi ettei Eveä saatu pihalle, alkaa olemaan hänellä ja Heikillä vähän liian hyvin asetelmat hyödyllisten hölmöjen keskellä. Heikki on muuten aika hyvin "Sveitsinä" painanut kisassa, sanomatta mitään negatiivista oikein kenestäkään.
 

Barney

Jäsen
Siis mitä vittua? Vasta vähän reilu viisi minuuttia jaksoa takana, mutta oli pakko stopata tuo jakso hetkeksi, kun alkoi vituttamaan niin paljon. Tuo Eve on siis itse äänestänyt aiemmin Paulin ulos, koitti äänestää Paulin edellisellä kerralla uudestaan ulos ja nyt kun Paul äänestää häntä, niin hän vetää aivan älyttömän marttyyrikortin esille. Tuolla köyhien ketjussa haukuttiin niitä, jotka eivät tykkää Evestä, naisvihaajiksi, mutta leimautumisenkin uhalla sanon: äänestäkää tuo nyt jo vittuun tuolta.

Vai onko tämä Eveltä vain nerokas pelitaktiikka? Jos on, niin hyvin tuntuu toimivan. Paul siellä jo itkee metsässä kuinka pahalta tuntui äänestää Eveä, joka on puukottanut jo kaksi kertaa häntä selkään. Sen jälkeen Eija menee tarjoamaan kolikkoaan Evelle, jos hän tarvitsee sitä, kun tuli niin huono omatunto. Kohta kun jatkan jakson katsomista, niin Helmeri varmaan käy paljain käsin taas hakemassa seitsemän valtavan kokoista monnia merestä ja sitten yhteisellä päätöksellä päätetään, että Eve saa syödä kaikki, kun hänelle tuli vähän paha mieli edellisen päivän äänestyksestä.

Voi vittu mitä kilpailijoita. Pakko tässä on kohta varmaan käydä fanittamaan tuota Jon-Jonia, vaikka hän vaikuttaakin jotenkin vähän vastenmieliseltä tyypiltä. Hän on tuolla sentään saatana pelaamassa.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Minulta meni ohi se kohta, missä Eija tarjosi kolikkoaan Evelle. Toivottavasti ei antanut.

Eija ja Paul saisivat seuraavassa jaksossa pudotettua yhden isosta liitosta, jos Paul antaa Eijalle kaksi kolikkoa ja pitää itse kolme. SIlloin molemmilla olisi kolme kolikkoa ja saisivat molemmat ostettua koskemattomuuden (mikäli Eija ei nyt antanut kolikkoa Evelle). Jos Paul vielä voittaisi koskemattomuushaasteen, niin kolikkoja säästyisi. Sitten pitäisi Eijan ja Paulin äänestää sellaista, jota iso liitto ei tajua suojata amuletilla tai kolikoilla. Toki kannattaako Paulin pitää väkisin Eija mukana pelissä, niin se on eri juttu. Jos hän saisi vielä jostain yhden kolikon, niin sitten hänellä olisi kolikoita kahteen koskemattomuuteen ja kenties hän vielä voittaa niitä koskemattomuuskilpailuja jatkossa. Paul ei välttämättä hetkeen putoaisi pelistä, jos pitää kolikot itsellään. Nyt kun mietin, niin ei Paulin kannata tuhlata niitä kolikoita liikaa. Paulin puolella olen loppuun asti, kun Paulista halutaan niin kovasti eroon.

Siirryin taas hetkeksi Ruutu+ -käyttäjäksi, kun en malttanut odottaa viikkoa tätä jaksoa.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
En muista koska olisi viimeksi tämä ohjelma vituttanut kuten tämän uusimman jakson alussa. Varmaan joskus Helmenkalastajan voittoputken aikaan. Viimeksi siirryin Paulin kelkkaan, mutta tämän jakson munaton nyyhkytys Evelle sai sapen kiehumaan, kun ottaa huomioon miten Eve toiminut Paulia vastaan. Jos en toivoisi niin kovasti, että tuo viiden liitto saisi kynsilleen, niin toivoisin Paulille pikaista lähtöä, mutta kaipa tuossa Paulin kelkassa on mentävä. Voi kunpa alussa ärsyttänyt Jonjon olisi tuon koskemattomuuden voittanut, mutta kiperä hopea ja siinä vaiheessa jo tiesi pelin hengen heimoneuvostossa.
 
Viimeksi muokattu:

johnnywee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Jep, Even draamailu oli kyllä aika paksua. Mielestäni jätkillä oli hyvä suunnitelma painaa Eve helvettiin tuolta. Viki taisi hokata ensimmäisten joukossa, että nyt kannattaa jakaa ääniä varmuuden vuoksi. Muutenhan homma olisi voinut jopa onnistua.

Mutta tämän jakson Paulin paha mieli yllätti. Siis hetkonen, Eve painanut about 10 tikaria miehen selkään ja nyt silti näin nopeasti Paulia alkoi kaduttaa kun vähän koitti kääntää peliä päälaelleen.

Nyt on mielenkiintoista nähdä että kusettaako noi Helmeriä niin pahasti, että se ei käytä sitä amulettia ja ne äänestää sen pois. En usko, että kukaan Helmerille suuttuisi, jos hän käyttäisi amuletin vain heti itseensä ja varmistaisi paikan 5 joukkoon. En ihan ymmärrä Helmerin logiikkaa, että hän haluaa jopa jakaa amuletin "liittolaistensa" kanssa. Koska joka tapauksessa jos porukka olisi äänestämässä esim. Vikiä tai Heikkiä, Helmerin olisi mahdotonta tietää ettei kyseessä olisi kusetus ja äänet valuisi kuitenkin hänelle.

Eikö siinä ollut niin, että näyttämällä amuletin varmistaa paikkansa 5 joukkoon? Eikö se olisi kannattanut periaatteessa lyödä jo pöytään tänään? Mitä järkeä pantata?
 

Nick Neim

Jäsen
Eikö siinä ollut niin, että näyttämällä amuletin varmistaa paikkansa 5 joukkoon? Eikö se olisi kannattanut periaatteessa lyödä jo pöytään tänään? Mitä järkeä pantata?
Se amuletti on siis vain voimassa siihen asti, eli ainoastaan kertaalleen tuota amulettia voi äänestyksessä käyttää. Ei se siis anna automaattista top5-paikkaa.

Jaksosta olikin jo edellä kaikki tarvittava sanottu. Ei saatana sentään tuota Even kiukuttelua ja uhriutumista, mutta mitä helvettiä Paul? Ihan tosissaan vielä harmitteli, että harmi kun en luottanut vaan alusta asti, vaikka vasta kaksi kertaa olisi lentänyt Even toimesta pihalle. Ihan uskomatonta paskaa.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Muu porukka ilmeisesti luottaa, että onnistuvat saamaan Helmerin ulos juuri sitten kun jäljellä on neljä kilpailijaa. Nyt olisi ollut täysin no-brainer lähettää Helmeri himaan, mutta ei. Todennäköisesti tuossa kohtaa ei ole Pauliakaan enää voittamassa koskemattomuutta, eli Helmerille levitellään punaista mattoa aika vahvasti.
 

johnnywee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Se amuletti on siis vain voimassa siihen asti, eli ainoastaan kertaalleen tuota amulettia voi äänestyksessä käyttää. Ei se siis anna automaattista top5-paikkaa.

No niin tietysti, ajattelinkin että eihän tossa ole mitään järkeä. Mutta varmasti Helmerille toi Jon-Joninkin antama ääni saattoi hiukan nyt laittaa punttia tutisemaan, että ehkä hänkin on lähtölistalla hyvin nopeasti joka kerta, kun Paulilla on koskemattomuus.

Heikki vaikuttaa olevan tällä hetkellä todella vahvoilla. Hän on hyvä kisaaja, muttei liian vahva, jotta hänet nähtäisiin uhkana. Myös hän on selvinnyt suht vähillä selkäänpuukotuksilla, joten hän voisi kerätä aika monen äänet finaalissa. Sitten taas, Paul melkeinpä varmasti raivaa tiensä viiden joukkoon. Hän ottaa varmasti ainakin yhden lisäkoskemattomuuden seuraavissa 3 kisassa ja voihan hän vielä löytää/saada yhden kolikon lisää.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, SaPko, Ivan Huml
Voi vittu mitä kilpailijoita. Pakko tässä on kohta varmaan käydä fanittamaan tuota Jon-Jonia, vaikka hän vaikuttaakin jotenkin vähän vastenmieliseltä tyypiltä. Hän on tuolla sentään saatana pelaamassa.

Nämä fiilikset aivan kuin omalta näppäimistöltä. Ihme saatanan lammas ja tuuliviiri tuo Paul - hetken ehdin häntä jo viime viikolla sympata, vaikka pojat mestarisuunnitelmansa liialliseen innokkuuteen kusivatkin. Evelle toivotaan myös täällä pikaista lähtöä uhriutumisen vuoksi.
 

Risujemmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Täysin samoilla fiiliksillä täällä kuten edellä sanottu. Alkoi vituttamaan tuo Paulin munaton toiminta, jonka jälkeen siirtyi kannustus Jon-Joniin. Paul olisi voinut tuon heimoneuvoston jälkeen antaa hieman takaisin Even kuittauksiin, että vain toinen heistä on puukottanut kaksi kertaa selkään.

Toisaalta hyvin kyllä Eve pelaa itselle ääniä tuolla itkemisellä. Paul ja Eija antaa satavarmasti äänen finaalissa Evellä, koska niin raukkamaisesti yrittivät saada häntä ulos. Paul ja Jon-Jon oisivat voineet vaikka tuossa heimoneuvoston jälkeisessä nuotiokeskustelussa kehuskella, että kolikoita riittää vielä molemmilla ainakin seuraavaan kolmeen äänestykseen tms. Olisi muut joutuneet hieman miettiä pidemmälle äänien antamista kuin vain Paulin ja Jon-Jonin äänestämistä.

Heikillä voi kostautua tuo älytön kolikkokusetus jos tuo paljastuu Vikille ja Helmerille, koska luotto Heikkiinhän siinä menisi.
 

Kyle

Jäsen
Nyt on kyllä ollut pari viimeistä jaksoa sellaista kuraa taktisella puolella, ettei mitään järkeä. Itseasiassa Paul alkanut vituttaa aika rankasti, vaikka symppis olikin kun palasi hylättyjen saarelta. Taitaa oikeasti olla rakastunut Eveen, ei tuota muuten voi selittää. Oikeastaan tässä enään odottaa koska Eve pääsee äänestämään kolmannen kerran Paulin kotio ja sitten pääsee kuulemaan ne Paulin ulinat.

Seuraava jakso on oikeastaan viimeinen kun voi tehdä jonkun suuren peliliikkeen ja nyt oikeastaan toivoisi, että Viki herää! Vikihän ei voi voittaa kilpailuissa kuin Eijan ja Sannan. Joten toiveissa on, että ottaa nämä kaksi reppuselkään ja alkaa pelata itseään näiden kahden kanssa finaaliin.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Joo kyllä täälläkin vitutti katsoa tuota Paulin matelua Even edessä. Tapahtuiko siinä sit jotain, mitä ei kameroissa näytetty. Jostain ihmissuhde pelistä Evellä ilmeisesti meni kuppi nurin ja Eijakin tylytti Paulia, että toista kertaa hän ei tämmöstä selän takaa pelaamista hyväksy . Noi meni vähän ohi, mistä siinä oli kysymys?
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joo kyllä täälläkin vitutti katsoa tuota Paulin matelua Even edessä. Tapahtuiko siinä sit jotain, mitä ei kameroissa näytetty. Jostain ihmissuhde pelistä Evellä ilmeisesti meni kuppi nurin ja Eijakin tylytti Paulia, että toista kertaa hän ei tämmöstä selän takaa pelaamista hyväksy . Noi meni vähän ohi, mistä siinä oli kysymys?
En mä tiedä oliko siinä muuta, kuin että Eve ja Paul olivat mukamas tehneet sovinnon tms,mutta oliko se jo silloin heti kun Paul palasi ja senhän jälkeen Eve vielä yritti äänestää Paulin ulos. Ja eikös Eijakin tiennyt että P&JJ äänestävät Eveä, tai ainakin Eija sai ohjeen että hän voi äänestää JonJonia ettei kulissi mene. En sitten tiedä että miksi se meni, ehkä sen takia että kolmikko oli niin katuvan oloinen.
Käsittämätön tilanne se oli kaikenkaikkiaan, kun P&JJ peliyritys oli ihan normaali ja luonnollinen ja sinänsä hyvä, mutta äänet ei vaan riittäneet. Even pelinaama petti jo edellisen jakson heimoneuvostossa kun siellä oli kaikenmaailman virnuilua ym Tuulin pudotessa. Aika äkkiä jonkinmoisesta suosikista inhokiksi. Paulin mielenmaisemaa myös vaikea ymmärtää.

Toistaiseksi varmaan jokainen kilpailija kuvittelee voivansa voittaa finaalissa, mutta peliliikkeille alkaa olla jo liian myöhäistä. Sieltä pitäisi pystyä Vikin/Eijan/Sannan kannalta pystyä pudottamaan nyt putkeen Helmeri/Eve/Paul/Heikki/Shirly, ja kun siellä on kolikoita ja amuletteja, niin ei tule enää onnistumaan ja voittomahdollisuudet on käytännössä tältä kolmikolta jo menneet.
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Itselläni lähti alun nyyhkytykset hetken kuuntelun jälkeen pikakelaukseen suoraan palkintoskabaan. Muutenkin tällä kaudella turhaa jorinaa aivan liikaa. Jaksot voisivat olla ainakin vartin lyhyempiä tehokkaan peliajan suhteen.
 

Spire

Jäsen
En myös ymmärrä mitä kaikkea kulisseissa on tapahtunut kun kamera ei ole kuvannut. En tiedä onko Eve oikeasti verisesti loukkaantunut parin äänen saamisesta, vai onko kaikki vain ovelaa sosiaalista peliä finaaliäänestystä ajatellen.

Paul ei tunnu ymmärtävän muiden (varsinkin Even) pelaavan peliä. Toki voi käydä henkisesti raskaaksi jos kaikki kääntyy vastaan, mutta oudolta tuo kaikki vaikuttaa silti katsojan silmään.

Eija ei halua kuulla mitään Paulin pelisuunnitelmista, mikä häkellyttää itseäni. Informaatio on Selviytyjissä valtaa, mutta ei kelpaa silti.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Kah, Helmerihän sieltä lähti sitten amuletti taskussa, nyt oli kunnon pelaamista. Sitä mä vähä ihmettelen, et miksi ei vaan Heikki antanut ekassa äänestyksessä Helmerille ääntään, noi ei ois tarvittu uusintaäänestystä lainkaan? Viki tuijotteli Heikkiä kohtuu raivoissaan, saattaa leirissä meininki vähä muuttua :D
 

johnnywee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Mietin ihan samaa, että Heikinhän olisi kannattanut äänestää suoraan Helmeriä. Näin olisi jäänyt Vikille ja Helmerille ainakin jonkinasteiseksi arvoitukseksi että kuka petti sovitun suunnitelman. Nyt oli selvää, että Heikki käänsi takkinsa.

Tietysti Viki olisi sen tiedon kaivanut myöhemminkin, jos näin olisivat toimineet.

Mietin myös, että nythän Vikin ainoa mahdollisuus on lyöttäytyä yhteen Paulin ja Eijan kanssa. Eli nyt peli tulee olemaan Sanna, Shirly, Eve ja Heikki vastaan Paul, Eija ja Viki
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Eija alkaa olla aika kypsää lihaa, joka satoi kolikon verran Paulin laariin. Yhtään kisää Eija ei tule voittamaan, ellei kyseessä ole skaba jossa tarvitaan äärettömästi itsesääliä.

Sanna on jotenkin todella ärsyttävä hahmo, mutta propsit peliliikkeestä. Siellä Helmeriä ja Vikiä kairattiin hyvin kakkoseen. Jokohan oikeasti kerrankin mimmit vetää yhtä köyttä loppuun asti.

Sympatiat Paulin puolella, mutta taitaa olla liikaa tuulimyllyjä vastassa.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Voi että kun vituttaa Helmerin lähtö! Meni täysin kiinnostus/into kattoa kausi loppuun…
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt sinne jäi naisenemmistö, epäilemättä alkaa miesten pudotus tästä eteenpäin, jos kundit eivät tajua tätä ja hyödynnä Eijan Paul sympatioita.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Nyt sinne jäi naisenemmistö, epäilemättä alkaa miesten pudotus tästä eteenpäin, jos kundit eivät tajua tätä ja hyödynnä Eijan Paul sympatioita.
Voisiko Viki kääntää kelkkaansa ja yrittää liittoutua Eijan ja Paulin kanssa? Jos saisi näiden luottamuksen takaisin, voisivat onnistuneella kolikkokikkailulla ja/tai koskemattomuuskisavoitolla saada naistrion hajalle. Heikki ei leiriään vaihda - ellei sitten häntä pelata naisten toimesta ulos seuraavaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös