Selviytyjät Suomi Ruutu+ –tahtiin (ei köyhille)

  • 165 065
  • 874

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Omaan makuun tuo ylimääräinen kaksintaistelu oli suhteellisen paska idea ja kohtuuton kilpailijoille, vaikka kyse ei mistään reilukerhosta olekaan. Kieltämättä vituttaisi pudota, jos jäisi viimeisenä jäljelle sen takia, että rajattujen valintojen takia sinua ei saa valita, tai sen takia, että se viimeiseksi jäänyt on pakotettu valitsemaan sukupuolen perusteella (todennäköisesti) vastustajaheimosta jonkun jäsenen. Ei sitä suoraan tietenkään kielletty oman vanhan heimon miehiäkään valitsemasta, mutta ihan pelin jatkonkin kannalta on huomattavasti viisaampaa yrittää lähteä pudottamaan vanhasta vastustajaheimosta jäsentä tulevan ylivoiman saamiseksi.
Me tätä eilen tyttöystävän kanssa pohdittiin, että oliko tuossa edes teoriassa kenenkään muun mahdollista jäädä viimeiseksi kuin Jon-Jonin, Paulin tai Heikin? Kohtalaisen epäreilua lyödä heille n. 50% mahdollisuus joutua kaksintaisteluun ja naisena ei ollut edes mahdollista pudota.

Kaiken järjen mukaan Paul tuolta tulee takaisin. Danille tai Aarnille se ei voi hävitä yhtään missään skabassa ja viimeisenä saarelle saapunee Eija tai Sanna, joilla on vahvuudet vähissä heilläkin.

Kaiken kaikkiaan olen kyllä tyytyväinen siihen miten tosissaan tällä kaudella tunnutaan ottavan pelilliset uhat ja Paulin äänestäminen ulos oli tästä paras esimerkki. Tässä on hyvä mahdollisuus ettei tänä vuonna finaalissa tarvitse katsella mitään Marianneja, joiden tärkein tavoite on että kaikilla on mukavaa, voitosta viis.

Helmeriltä kyllä huono veto äänestää Paul pihalle. Nyt hän on melko yksinäinen fyysinen uhka ja saattaa hyvinkin olla liipaisimella aina nopeasti heimojen yhdistymisen jälkeen.
 

ruoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panelian Raikas
Perhana että tämä kausi tuntuu pettymykseltä tähän mennessä, kun vertaa pohjola kauteen.

Hämmentävän harmaata massaa kilpailijakaarti
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Se oli jo toinen viikko putkeen, kun koskemattomuuskisan tuloksen käytännössä tiesi jo etukäteen. Molemmissa jaksoissa näytettiin vain Caledonin nimeämisspekulointeja jo ennen kisaa, niin kyllähän siitä oli helppo arvata kuinka käy. Ihan nätisti Lauri pelattiin ulos, joskin Tuuli mokasi kyllä pahasti luopumalla kolikoistaan. Jännä nähä lähtevätkö nyt yhdistymisen jälkeen pelaamaan oikeasti Helmeriä ulos kuten uhosivat vai meneekö taas pupu pöksyyn ja vahvimman annetaan marssia helpoon voittoon kuten näissä Suomen Selviytyjissä on ollut tapana.

Kuinkahan muikku jätkä tuo Jon-Jon Geitel on? Kaveria on dissattu tuolla muiden toimesta eka päivästä lähtien ja nytkin Aarni jätti kaikki kolikkonsa Paulille ja totesi vielä että on helppo valinta. Tänne kotikatsomoihin tyyppi on kyllä näyttäytynyt ihan normaalina, mutta ehkä kameroiden sulkeuduttua on eri meininki. Tai jotain.
 

Kyle

Jäsen
Ei pysty ymmärtämään tuota Tuulin järjenjuoksua. Miksi pelata lähin liittolainen ulos, kun kolikoilla mahdollisuus pudottaa esim Eve tai Heikki? Tuohon päälle vielä kolikoiden sössiminen pois, melkoinen suoritus.

Itse uskon, että Tuulilla on ne kolme kolikkoa. Eli kuten olivat Laurin kanssa sopineet, että jos tippuminen tulee, kolikot vaihtavat vielä nuotiolla omistajaa. Tähänhän perustui koko Tuulin motiivi äänestää Sannaa ja kertoi siitä etukäteen kaikille.

Jos Tuuli tuon tempun teki, että pelasi käytännössä kolme kolikkoa itselleen, tiputti tässä vaiheessa vahvan pelaajan (jos toinen vaihtoehto oli Sanna) ja pelasi itsensä vahvaksi liittolaiseksi mm. Sannan ja Eveliinan tiimiin, niin mielestäni kova peliliike. Nosti itsensä sellaiselle jalustalle, ettei varmasti ole lähdössä seuraavien joukossa.

Tuulihan oli käytännössä alkuperäisheimonsa ulkopuolinen jäsen, ei missään vaiheessa Vikin, Bean ja Helmerin liittolainen. Oikeastaan juuri Lauri piti häntä lähinnä pelinappulana mukana. Nyt hän on antanut aika vahvan luottamuksen osoituksen jäljelle jääneille kun lähdetään yksilökilpailuun.

Eli paljon riippuu siitä mitä ohjaaja halusi tässä vaiheessa katsojille näyttää, antoiko Lauri sopimuksen mukaan kolikot Tuulille vai ei. Mutta mielestäni erittäin hyvin pelattu liike, jos vaihtoehtona olisi ollut tuhlata kolikot Lauriin että säilyisi mukana tai pelata kolikot itselle ja samalla saada muilta luottamus. Laurin pelastamalla he olisivat myös ilman kolikkoja ja luottamus kaikkiin olisi menetetty.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Selviskö nyt ollenkaan, että ketä Eija äänesti ja ketä se juhlaporukka? Jäi vähän se kuva, että juhlasakki Tuulia ja Eija Paulia?
Eija äänesti Tuulia. Tuuli ja Paul äänestivät Beaa. Juhlaporukka ja kaikki loput äänestivät Paulia. Paulille jäi vielä 4 kolikkoa eli ei mitään hätää vielä. Paulin voittoa toivon.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Beako siis joutui ulos?
Bea joutui ulos, kun Paul suojasi itsensä kolikoilla. Bea on nyt ilmeisesti tuomariston 1. jäsen? Tai sitten ei ole, mutta suunnilleen näihin aikoihin pudonneet kai siirtyvät tuomaristoon.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt on Paulilla ja Jon Jonilla iskun paikka, jos käyttävät loput kolikot fiksusti ja muodostavat liiton Tuulin sekä Eijan kanssa.
Mahdollinen top nelikko tuossa.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Pitkästä aikaa mahtava, mut toki selvä peliliike Paulilta. Muille ei tainnut tulla mieleenkään kolikoiden käytön mahdollisuus. Upea hetki ku muut tajus, et perseelleen meni. Paulin bandwagoniin pitää kyllä hypätä tässä vaiheessa.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Hyvä peliliike lopussa, muuten yksi puuduttavimmista jaksoista varmaan ikinä. En kyllä tiedä mikä idea oli tämmöiseen jaksoon laittaa kolme kisaa, jossa yhdessä kaivetaan hiekkaa, toisessa lasketaan esineitä ja kolmannessa pidellään tikkua kädellä eli käytännössä ollaan paikallaan jokaisessa tai ainakin liikutaan hyvin vähän. Juonittelukin kun on tasoa "emmää tiiä, tiiäkkö sä?" niin tulee ikävä viime kautta.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tiesikö muuten Jonjon, että Paulilla on massia päällä noin paljon? Olisiko jopa agitoinut tuon grilliporukan antamaan äänet Paulille, koska tiesi että niin saa jonkun pääklikkiläisen ulos Paulin, Tuulin ja Eijan (nojoo) äänillä, ja Paulilta kolikkoja pois. Äänesti toki itsekin Paulia, mutta sehän olisikin ollut vain fiksua, ettei jää tuosta agitoinnista kiinni.

Muuten Paul ei minusta ihan niin kovalta kilpailijalta vaikuta, että hän ansaitsisi pakokauhun jota tuntuu aiheuttavan. Ei mitään fyysistä tai älyllistä ylivoimaa, ja juonittelussa/liittoutumisessa on aika lähtöruudussa. Toki nyt alkaa olla sitten sitä mainetta jo, heimoneuvostoa ajatellen.

Vesisankotehtävässä osa porukasta ei tuntunut hahmottavan, että se ämpäri kaatuu myös kun käsi laskee liikaa. Kai sitä olisi vähän voinut olan yli vilkuilla vaikka hankalassa kulmassa olikin. Aika voittava taktiikka näytti muutenkin olevan, että saa kyynerpään koukkuun niin ei käy haukkarin päälle ja korkeus pysyy automaattisesti suht vakiona.
 
Viimeksi muokattu:

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Tiesikö muuten Jonjon, että Paulilla on massia päällä noin paljon?

Tuota itsekin olen miettinyt, koska mielestäni ei ole näytetty etttä miten tuolla hylättyjen saarella perityt kolikot oikein toimitetaan.

Ja kyllähän se taas vähän huvitti, että kaikki kolikot menivät tälläkin kertaa Paulille eli Jonjonin suosio senkun jatkuu.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Epäilen, että eivät saa toisen kilpailijan kolikoiden määrää tietoonsa hylättyjen saartelta/-lla. Toki olisihan sitä voinut senkin näyttää kun saavat ne käsiinsä, yleisen mielenkiinnon kannalta, sekä miten se ylipäätä tapahtuu.

Harmi kun ne muutamat tippumiseen oikeuttavat äänet menivät nyt Bealle, eikä kovia kilpailijoita/liittolaisia fitness-naista, tai sitä sen naiskaveria (nimet hyvin muistissa) äänestetty ulos.

Tylsä kausi ollut kyllä viime kauteen verrattuna. Helmeriä perinteitä kunnioittaen ei kukaan tiputa ulos varmaan taaskaan.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan parasta, että Bea putosi. Jos ei oikeasti ole mulkku, antoi itsestään kyllä sellaisen kuvan. En todellakaan jää kaipaamaan hänen pitkin nenänvarttaan tapahtunutta katsettaan ja itsensä asettamista muiden yläpuolelle. Kehon kielen pienet asiat paljastavat enemmän kuin sanat.

Paulilta hyvä ja oikea peliliike. Ei tosin ehkä paranna omia osakkeitaan muiden keskuudessa, mutta so not. Ja eikö Paulilla ole vieläkin 4 kolikkoa jäljellä? Jos on, sillähän tekee saman tempun vielä uudelleen.

Ilmekavalkaadi lopussa oli kyllä timanttista. Dorkat. Kyllä tämä kausi saattaa tästä sittenkin vielä lähteä lentoon, vaikka alku melko tylsä olikin ja ohjelma on liian pitkä.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Nyt tuli kyllä täysin ansaitusti kenkää Tuulille. Ihmeellinen tuuliviiri, viime viikolla vielä näytti hyvältä kun oli Paulin kimpassa ja oli äänestämässä Beaa ulos, mutta nyt sitten halusikin takaisin ydinporukkaan nähdyin lopputuloksin. Heikointa mahdollista pelaamista.

Paulin suhteen on vielä jänniä hetkiä tulossa, kun niitä kolikoita on vielä yhteen koskemattomuuteen, mutta minkähän takia se piti mennä Eijalle paljastamaan? Toivottavasti homma ei kosahda siihen. Ei toki vedä vertoja sille, että Jonjon oli lörpötellyt Shirleylle Karkotettujen saaren kolikkoperinnöistä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Tuuli sai maksaa naiviudestaan ansaitusti. Todella paha moka Jonjonilta ja Paulilta noin selvästi paljastaa juonensa. Tuo tulee mahdollisesti maksamaan molemmille putoamisen, ellei koskemattomuuksia irtoa liukuhihnalta tai löydy kolikkoja/koskemattomuusamulettia. Eiköhän viisikko jaa äänet suotuisasti Paul/Eija/Jonjon kolmikolle riippuen kuka voittaa koskemattomuuden. Eve olisi nyt pitänyt saada kyllä ulos.

Tässä huomaa taas hypänneensä altavastaajien kelkkaan, vaikken alussa Paulista tai varsinkaan Jonjonista välittänyt.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joo, kyllä tässä altavastaajan puolella helposti on, ja nyt ei kyllä heiltä ihan onnistunut. Eve resting bitch facella ja lopun virnuilulla olisi pitänyt saada ulos, mutta kahdestaan on vaikea ponnistaa, varsinkin kun muut ilmeisesti luulevat että finaaliin pääsee kuusi kilpailijaa. Puukkojen on alettava pian lentää.
 

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
Pikkuhiljaa alkaa tämäkin kausi heräilemään. Hieno juttu!

En tiedä johtuuko siitä, että pelissä paljon julkkiksia jotka ajattelevat mainettaan, mutta eipä tunnu tulevan näillä kausilla paljoakaan mitään kunnon "petoksia".
 

Kyle

Jäsen
Vikiltä itseasiassa terävää ajattelua, kun huomasi Paulin käyvän sanovan kaikille "äänestäkää Jon Jonia". Tästä selkeä miinus Paulille joka teki liudan muitakin huonoja liikkeitä, mutta tuo oli sellainen, että ehkä monelta olisi saattanut jäädä huomioimatta miksi Paul tyrkyttää muita äänestäjiä äänestämään JonJonia.

Muita huonoja liikkeitä oli hänen keskustelu Even kanssa. Olisi vain niellyt Even selitykset ja sanonut, että unohdetaan viimeinen äänestys. Tämän jälkeen miettinyt huomaamattomampaa puukkoa Even selkään. Nythän hän suoraan sanoi Evelle, että sun kanssa ei ole enään luottamusta joka tarkoittaa sitä ovat käytännössä siihen asti napit vastakkain kunnes toinen tippuu.

Mielenkiintoista oli myös miksi kertoi Eijalle kaiken. Pelin kannalta pirunmoinen riski ja hyöty lähes mitätön.

Selkeästi Paulilla ja Jon Jonilla oli ajatusta, mutta lopulta sortuivat aliarvioimaan muut kisailijat. Äänten jakaminen oli tälläkertaa ratkaisu siihen, että Paul ei päässyt tekemään toista peliliikettä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joo, vähän hylkiöt ylipelasi, mutta toisaalta kuusikko/viisikko olisi varmaan joka tapauksessa hajauttanut äänet, niin ei JJ+Paul äänet olisi riittänyt kuitenkaan, vaan sitten olisi pitänyt saada Eijakin mukaan, eli olisi pitänyt pudottaa mies. Ja Tuuli suli pahasti vaikka juuri oli esittänyt orastavia peliliikkeitä Laurin pudotuksessa, nekin kyllä lopulta aika paskoja.
Pahaa pelkään että Paul-pakokauhu valtaa Jonjoninkin ja lähtee Shirley kelkkaan, puukottaa Paulia selkään ja lähtee itse sitten seuraavaksi himaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös